Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlarrr :) davetiniz için çoookkk teşekkür ederim :) bu hafta çookkk istekliyim :) haftaya 74 ile başladım ve 70 ile kapattım inşallah bu haftada öyle olacak :) sizinle birlikte daha çoook ve keyifli kilo vereceğime inanıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)

1 haftada 4 kilo mu verdin :53: tebrikler cnm... bravoo!!!!! :46::46::46::46:
ama her hafta bu kadar fazla veremeyebilirsin, sakın buna odaklanıp moralini bozma.. 4 kilo süper bir rakam.. :46::46::46::46:

hoşgeldin bu arada :52::52::52:

merhaba kızlarrr :) davetiniz için çoookkk teşekkür ederim :) bu hafta çookkk istekliyim :) haftaya 74 ile başladım ve 70 ile kapattım inşallah bu haftada öyle olacak :) sizinle birlikte daha çoook ve keyifli kilo vereceğime inanıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)

tebrikler..haftada 4 kilo mu vayyy ne diyeti yapıyorsun merak ettim?

Dünkü menum
Sabah 9.00 1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
Ogle 14.00 1 kase yogurt corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam 1 kase sehriye corbasi
2 kasik pilav
4 kasik kara lahana salatasi
1 dilim karpuz

Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum

Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bu konuda bilgisi olan varmi

Canım bir kase çorba bir dilim ekmeğe eşittir -ki yoğurt çorbasının içinde prinç var keşke yanına ekmeği yemeseydin.Onun haricinde pilavıda saymazsak güzel bir menü :)

1 haftada 4 kilo mu verdin :53: tebrikler cnm... bravoo!!!!! :46::46::46::46:
ama her hafta bu kadar fazla veremeyebilirsin, sakın buna odaklanıp moralini bozma.. 4 kilo süper bir rakam.. :46::46::46::46:

hoşgeldin bu arada :52::52::52:

hoşbuldum tatlım :) ramazan geldi kilo vermem gerek diye düşünüp hırslandım :D bu sene üniversiteye başlayacağım inşallah bu kilolarla başlamak istemiyorum :) hergün düzenli spor yapıyorum :D saat 22-23 arası başlayıp gece 12-1 e kadar :D futbol sahasından daha büyük bi parkın etrafını en az 5 tur tempolu yürüyorum :) sonrada spor aletlerinde her hareketi en az 200 defa yapıyorum :) vee bu hırsla vereceğim inşallah bu kilolarııı :D 4 kiloya bende şaşırdım hatta tartıyı alıp evin her yerinde tartıldımm :D başkalarını tarttım doğru olup olmadığını anlamak içinnn :D

bol bol spor yapıyorummmm :D vee sahurda doyduğumu hissedince bırakıyorum tıka basa doymuyorum :) sonra iftarda sadece salata ve çorba içiyorummmm :) belki de ilk hafta olduğundan bu kadar gitti bilmiyorum hala şoktayımmmm :D

Spor, yediklerine dikkat etmen işe yaramış birde yaşın genç olduğu için çabucak vermişsin tebrikler canım..

iyiyzz kuzucummm :16:

canım sahura kadar oturmadığım içi suyum az oldu yoksa rahat 3 olurdu. bugün 3 4 5 olur kesin dışarılara gidicem çnkü :52:

hayır canım mor lahana değil kara lahanaya biz pancar deriz. şeker pancarına benzer aynı

http://intfarming.com/image/data/St...mu, lahana yetiştiriciliği, lahana tohumu.jpg
Biliyorum cnm pancarı pazıda diyorlar sanırım bende severim ama hiç bulgurla denemedim.Afiyet olsun..

Özlemmmmmmmm Özlemmmmmmmm noldu sana. Yoldan çıktın iyice kendine gel. Kızıcam artık sana bide pişman değilim diyor. Kızlar Özlem' in cezasını size bırakıyorum. İsteyen istediği cezayı verebilir. Bundan sonra yenmemesi gereken yiyeceklerde bu ceza sistemini uygulayacağız. Bende işe yaradı eminim takıma yararı olacaktır.

Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Oruçta tutuyorsun sonra hasta olma sakın. Ben beğenmedim menünü. Hem sucuk hem kaşar. Oooooo coştu bizim Özlem :52:

Kızlar menülerde kaşar görmek istemiyorum artık. Hiç bir yararı olmayan + diyete zararı olan bir yiyecek. Lahmacunun yarısını fazladan götürmüşsün. Onun haricinde güzel bir menü. Bence süt içmende bir sakınca yok ama Burcu geçen gün onunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Laktozun direkt depo edildiği hakkında. İçmezsen sanki daha iyi olur gibi. :26:

Kaptan ama kekler minnacıktı küçük küçük.Zaten dün 1,5 saat yürüdüm eritmişimdir.Bisküvilerde erir akşama kadar:53:
Kolada 2 yudum şişenin dibinde kalmıştıı.:50:

Sucuk ve kaşr 3 kişiye kibrit kutusu büyüklüğünde çok yapmadım yani.Dediğim gibi bitiremedik 3 kişi:56:

ben de severim semizotunu. ama aldığın gibi yapmak lazım yoksa pörsüyo hemen benim dolapta. yoğurtlu semizotu alatası süper olur. da o yaprakları tek tek ayıklamak zor :1: siz saplarını da yıyormusunuz?

özlemin cezası da balık olsun :1:

evet ya niye yıyoruz kı o kaşarı. kocam hazırlamıştı sahuru beyaz peynir yerine kaşar koymuş. beyaz peynir istedim onu çıkarana kadr biraz hüpletmişim :1: bu arada bu hafta sahurlar kocişten. ama iftarda evde olamayacak yanlız yapıcam iftarımı :14:
Balığı çok seveerim aslında ama ihmal ediyoruz.Süt ve yoğurdu hemen hemen her gün tükettiğim için balığı gözardı ediyoruz.zehirler diye biliyorum süt ürünleriyle balığı aynı gün yemek:44:
Semiz otunun üzerine bir tek yoğurrt döküyorsun dimi salata diyince aklım karıştıda:52:
Dünkü menum
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
2 kasik pilav
1 dilim karpuz

Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum

Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bence menün olmamış.Yoğurt çorbasında pirinç vee un vardır.Şehriye çorbasıda var.pilav var.pirinç mi?

Sporun her türlüsü iyidir cnm ne zaman müsait olursan o zaman yap.tabi hemen yemeğin arkasından olmaz ona göre ayarlarsın kendini.

bu arada hoş geldin takımımıza .inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.:16::16:

Hoşgeldin :16::16:1,5 ay önce cuma zayıflama yarışmasına başladığım gün 75.200 dü kilom.Cuma günü 69.100 çıktım tartıda şu an kaç tam bilmiyorum.inşallah dahada vereceğiz hepbirlikte:16::16:

Sen bir haftada 4 kilomu verdin?önceki haftalarda kaç kiloydun?:44::44:

merhaba kızlar dünki menümle başlayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,domates,sivribiber
biraz peynir
5 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğlen
1 kepekli etimek
üzerine labne peynir
akşam
bir parça ızgara tavuk
2-3 kaşık esmer pirinçden pilav
cacık ve salata
ayrıca 2 lt su dün spora başladım jillian ile 30 dk birde akşam 15 dk yürüyüş yaptım

Dünkü menum
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
2 kasik pilav
1 dilim karpuz

canım az yemişsin ama sağlıklı beslenmemişsin. akşam menünde hem şehriye hem pirinç hem de karpuz var ki diyette hiçbirini tüketmiyoruz mümkün olduğunca
hoşgeldin canım. nickname in çok tanıdık geliyor.
cevabım senin için biraz geç olacak.:50:
Biz yaptırdık cnm zaten ağızdan yapılıyordu bu aşı yanlış hatırlamıyorsam tabi 2 doz şeklinde.Zaten hemşireler yapıyor doktor değil.:44:Sizin orda ne şekilde olur bilemem tabi.:44:
Farkeden birşey yok zaten.Yakın zamanda gitmedinizmi kontrole neden birdaha para istiyorlar.

ilerleyen aylarda su çiçeği aşısıda var.onuda parayla yaptırdık.Şu an devlet karşılıyor olabilir doktorumuz bir kaç ay içinde devlet karşılayacak demişti o zaman.:34:
evet artık su çiçeği ve hepatit b aşıları ücretsiz. ocak 2012 den itibaren doğanları kapsıyor. biz ucundan yakaladık
ben geldim..haftasonu annemlere geçtik yiğenimde geldi iki velet azdılar iyi oldu.Diyetimin dışına çıkmadım.Sıfır kaçamak gönlüm rahat tartıda da 79.4 gördüm çokçaaa mutluyum.Geçmişe biraz bakındım ama çok kaynatmışsınız başım döndü okurken :52::52:
tebrikler canım kaçamaksız günün için:46:
kızlarrr, bugün ve yrn mesaj sayıları bana gönderiliyor, unutmayınn :34::34::34:
tamamdır.
Biliyorum cnm pancarı pazıda diyorlar sanırım bende severim ama hiç bulgurla denemedim.Afiyet olsun..

Kaptan ama kekler minnacıktı küçük küçük.Zaten dün 1,5 saat yürüdüm eritmişimdir.Bisküvilerde erir akşama kadar:53:
Kolada 2 yudum şişenin dibinde kalmıştıı.:50:

Sucuk ve kaşr 3 kişiye kibrit kutusu büyüklüğünde çok yapmadım yani.Dediğim gibi bitiremedik 3 kişi:56:

Balığı çok seveerim aslında ama ihmal ediyoruz.Süt ve yoğurdu hemen hemen her gün tükettiğim için balığı gözardı ediyoruz.zehirler diye biliyorum süt ürünleriyle balığı aynı gün yemek:44:
Semiz otunun üzerine bir tek yoğurrt döküyorsun dimi salata diyince aklım karıştıda:52:
Bence menün olmamış.Yoğurt çorbasında pirinç vee un vardır.Şehriye çorbasıda var.pilav var.pirinç mi?

Sporun her türlüsü iyidir cnm ne zaman müsait olursan o zaman yap.tabi hemen yemeğin arkasından olmaz ona göre ayarlarsın kendini.

bu arada hoş geldin takımımıza .inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.:16::16:

Hoşgeldin :16::16:1,5 ay önce cuma zayıflama yarışmasına başladığım gün 75.200 dü kilom.Cuma günü 69.100 çıktım tartıda şu an kaç tam bilmiyorum.inşallah dahada vereceğiz hepbirlikte:16::16:

evet semizotunu çırpılmış yoğurtla karıştırıyorsun. üstüne de pul biber ımmmm :56:
merhaba kızlar dünki menümle başlayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,domates,sivribiber
biraz peynir
5 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğlen
1 kepekli etimek
üzerine labne peynir
akşam
bir parça ızgara tavuk
2-3 kaşık esmer pirinçden pilav
cacık ve salata
ayrıca 2 lt su dün spora başladım jillian ile 30 dk birde akşam 15 dk yürüyüş yaptım

banunun menüsünde öğle öğününü gördük sonunda :1: afiyet olsun canım

ortamınızı çok sevdim bir yuva gibi sıcacık :16: evet 1 haftada 4 kilo verdim daha önce bişey yapmıyordum 74 kiloydum gittikçe 75 e yaklaşıyodum :17: artık dur demem gerekti ve ramazanla birlikte başladım zayıflama kararı almaya :66:

Hoş geldin canım. Sana kuralları yazayım diyecektim ki Ayşenur yazmış zaten. Zamanla çözersin siteyi. Merak etme. :34:

Banu' cum oruç tutmadığın halde öğle yemeklerini geçiştiriyorsun. Öğün atlaman iyi bişey değil. Menün çok güzel ama mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalış. Diyet yaptığın sürece sabahları erken kalk ki metabolizman erken çalışmaya başlasın ve güne üç öğün sığsın. Su konusunu söylemişsin zaten. Mutlaka artırman lazım. En az 2 litre. Ev işi yapmak bu sıcakta en iyi spor. Tavsiye ederim herkese :9:Bide mesajlara cevap verirken dikkatimi çekti tek tek yazıyorsun. Sanırım yeni olduğun için çoklu alıntıyı yapamıyorsun. Bir ara anlatayım çünkü alıntısız yaptığın yorumlar tam anlaşılmıyor. :34:
tamam canım anladım
Aynen canım tam bir İzmir aşığıyım. Egenin her şeyini çok seviyorum. :16:

Oyyy kuzum benim çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık çok iyi etmişsin. İşte bizim takımada senin gibi üyeler lazım. Çok hoşuma gitti bu davranışın. :16:

Şimdi anladım canım. Ama ben hep normal yollardan ve sağlıklı bir şekilde giden kilolardan yanayım. Safra taşına iyi gelmesi de bana biraz zor gibi göründü canım. Çünkü safra taşı ilginç bişey. Önemli olan kanala düşmemesi. Ama dene bakalım belki sende güzel bir etki yapar. Ezan konusunda da biz öyle gördük canım ne bileyim çocukluğumdan beri hep ezandan sonrasında hiç bişey yemedim içmedim. Alışkanlık sanırım. Peki neden bu kadar erken okuyorlar ezanı?

Özlem' cim demek oruk yemişsin :52: Oruk diyorlardı dimi :44: Çok lezzetli bişey yemeseydin keşke ama yemişsin. Su az olmuş. Yürüyüşlerde azaldı. Bu hafta birinciliği kaptırmayasın. Bu aralar görünmez oldun canım. Nerelerdesin? Bu kadar boşlama artık burayı. Gözümüz yollarda kalıyor. :34:

Yukarıda da yazdım. Suyu mutlaka çoğaltmanız lazım. Çünkü su çok önemli. :52:
çogaltmaya başladım
Geçmiş olsun canım ya. Umarım şimdi daha iyisindir. Yarın sayarsın sorun yok mesajlarını. Kendine iyi bak meraklandırma bizi. Topkeklere bi cevap vermedin hala? Yedin mi?:52:

Sevgi' cim yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Ben daha önceki mezuniyetimde 24 kiloya yakın verdim. Eminim sende gerçekten istersen verirsin. Şimdi yine burdayım çünkü hedefe ulaştıktan sonra hamile kaldım. Şuan 3 aylık bir bebişim var. Ve yeni aldığım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. Umarım bu seni biraz daha hırslandırır, motive eder. :34:

canım böle kilo veremezsin çünkü geçiştiriosun metabolizman zayıflıyor ve erimiyorsun :50:
haklısın daha dikkali olucam spora başladım jillian ile

canım ben beğendim afiyet bal şeker olsun :16:

ayyy kıyamam canım ben sana ya :14:

merhaba canım ben burcu 21 yaşındayım 13 marttan beri burdayım 13 kilo verdim sözlüyüm hemşirelik öğrencisiyim :27:

afiyet olsun canım :nazar:

sağol canım görüşürüzzz :51::3:

canım öleler çok biraz baksan diğer takımlara insanlar neler vermişler inan bizimlebu yolda daha hızlı ilerleyeceksin :16:

afiyet olsun kaptiş efsane dönüşünü yaptın valla :32::52:

MENÜM

1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)

Sahur (03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir, 5 tane siyah zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:22)

2 tane hurma
1 tane kızarmış çipura (Yağda kızarmış)
Sadece böyle sevdiğim için kızarttım. Ama ben diyette yağı kısmıyorum zaten:34:
Bol salata

2,5 litre su
Yaklaşık 3 saatten fazla Konya' daki bütün alışveriş merkezlerini gezdik.
Eve geldiğimde ölüyorum sandım O derece spor yapmış oldum. Resmen ayaklarıma kara sular indi. Oruç oruç imkanı yok ben bir daha dışarı çıkmam. Çıkınca da boş durmuyorsun ki dünya bir para harcıyorsun. :52::20:

afiyet olsun canım

canım az yemişsin ama sağlıklı beslenmemişsin. akşam menünde hem şehriye hem pirinç hem de karpuz var ki diyette hiçbirini tüketmiyoruz mümkün olduğunca

hoşgeldin canım. nickname in çok tanıdık geliyor.

evet artık su çiçeği ve hepatit b aşıları ücretsiz. ocak 2012 den itibaren doğanları kapsıyor. biz ucundan yakaladık

tebrikler canım kaçamaksız günün için:46:

tamamdır.

evet semizotunu çırpılmış yoğurtla karıştırıyorsun. üstüne de pul biber ımmmm :56:

banunun menüsünde öğle öğününü gördük sonunda :1: afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım teşvikler işe yarıyor 500 gr gitti şimdiden

Selamlar hanımlaarrr

Dun aksamdan beri gelemedim ve ne kadar ozlemişim koca bi bosluk varmıs gibi geldi valla.. Alıskanlık yaptınız bende:))

Gecmişi okudum alıntılYamadım ama.. Malum telefondan yazıyorum, bu arada servise gonderdiğim telefonumu aldım, kavusgum kendisine:)

Bende dünkü menümü yazayım..

Sabah
1 katı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
Çay

Öğle
Diyet tabağı (Yağsız salata,ızgara tavuk,buharda pişmiş ve ızgara sebze)
Ayran

Akşam
Köte ızgara
Salata
Ayran2,5 lt su.Spor dışarda 1 saat yürüyüş

Selamlar hanımlaarrr

Dun aksamdan beri gelemedim ve ne kadar ozlemişim koca bi bosluk varmıs gibi geldi valla.. Alıskanlık yaptınız bende:))

Gecmişi okudum alıntılYamadım ama.. Malum telefondan yazıyorum, bu arada servise gonderdiğim telefonumu aldım, kavusgum kendisine:)
hoşgeldin tubacım telefonuna kavuşmuşsun gözün aydın:34:
Bende dünkü menümü yazayım..

Sabah
1 katı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
Çay

Öğle
Diyet tabağı (Yağsız salata,ızgara tavuk,buharda pişmiş ve ızgara sebze)
Ayran

Akşam
Köte ızgara
Salata
Ayran2,5 lt su.Spor dışarda 1 saat yürüyüş
menün süper olmuş :46:

Canım bir kase çorba bir dilim ekmeğe eşittir -ki yoğurt çorbasının içinde prinç var keşke yanına ekmeği yemeseydin.Onun haricinde pilavıda saymazsak güzel bir menü :)

Ok pirinc ve sehriyede yasak bundan sonra peki karpuzu bir dilim yedim ama onuda cikariyimmi

Back
X