canım ayşegülün ilk msjlarına bak günde yarım litre su içiyordu sadece. bugün 3 lt yazmışbendekle bardakla az içiyorum sanırım üşeniyorum. şişe yanında olunca hem kaç lt içtiğini hesap etmesi de kolay oluyor.
tamam hırslandımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ayşegülün ilk msjlarına bak günde yarım litre su içiyordu sadece. bugün 3 lt yazmışbendekle bardakla az içiyorum sanırım üşeniyorum. şişe yanında olunca hem kaç lt içtiğini hesap etmesi de kolay oluyor.
bi tane şişem var 1 lt ama oruç olunca bi anda suya yükleniyorum sonra yerim kalmıyor ve içemiyorum![]()
hahha benim aklıma da ilk ayşegül geliyor su değincebu arada ayşegül müydü ayşenur muydu karıştırıyorum. ya aslında itiraf ediyorum özellikle yeni gelen arkadaşların isimlerini karıştırıyorum ben liste mı yapsak ne yapsak? benim ismimi bilmeyenler de vardır kesin.
inşallah düzeliro sorun bende de var hele de erken uyuduysam su kalıyor. ramazanda öyle oldu artık bayramdan sonra düzelir
tamam hırslandımmmmbugün iftarda bende 3 lt içicemmmm
![]()
hahha benim aklıma da ilk ayşegül geliyor su değincebu arada ayşegül müydü ayşenur muydu karıştırıyorum. ya aslında itiraf ediyorum özellikle yeni gelen arkadaşların isimlerini karıştırıyorum ben liste mı yapsak ne yapsak? benim ismimi bilmeyenler de vardır kesin.
canım bi anda da 3 litre içme bak iftarı açarken bi bardak yemek sırasında 2 bardak yemekten sonra 2 bardak sahura kadar 5 bardak içersen 2 litre yapıo bi bardak 200 mlyada her tuvalete gitmeden önce 2 bardak iç bu şekilde tamamlarsın inan bende ilk başlarda 2 bardak filan içiodm günde şimdi şişe elimden düşmüo okula 1 litrelik 2 şişe ile gidiyorum yetmio daha kantinden filan alıoyrum bünyeni bi alıştır o iştio zaten
![]()
valla burcucum bendede millet yazdıkça oturuo yaaaa eskiden liste yapıyordum bende şimdi çok üşeniyorum![]()
tamam cnmtebriklersen artık sadece bebişini düşün cnm.minnoştan kıymetlisi yok artık..
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah..
![]()
Günaydın canım. Tebrik ediyorum bildirim için. Kilonu da unutmamış olursun. 70 kiloyla başladım hamileliğime diye. Her hafta yine bildirim yap ki düzenli şekilde kilo al. Yarışmaya tekrar döndüğün zamanda söylersin daha önce yarıştım, hamilelik nedeniyle ayrıldım diye. Çünkü büyük ihtimal sen geri geldiğinde bizden kimseyi bulamazsın
***13. TAKIM 318. ETAP ***
burcugncy (63///%)
LAydLiNe (70.6/70.5/0.1/%0.14)
mavera87 (69.5/68.3/1.2/%1.73)
mid_night_sun (70.3/70/0.3/%0.43) Hamilelik nedeniyle ayrıldı.
0zlem (69.1/68.6/0.5/%0.72)
seyyah2806 (61.4/61/0.4/%0.65)
VasthaNerada (72.1/71.1/1/1.39) Yeni üye Hedef : 57
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar Burcu neden bildirim yapmadı acaba? O sabah erkenden yapardı bildirimini? Burcu' nun bende telefon numarası yok. Olan birisi özelden yazabilir mi?
Mine' cim senide bu hafta listeye almak istiyorum ama paylaşımların yeterli değil. Eğer paylaşımlarını artırmaya söz verirsen bu hafta listeye alabilirim seni ne dersin?
Sevgi ' cim sende bu hafta paylaşımlarını güzel tutarsan ve listelerin düzene girerse haftaya listedesin canım.
günaydın kaptiş ve kızlarr dün sabahtan beri bi baş ağrım var hala da devam ediyor ağrı kesiciler etki etmedielefonum ceren de vardı ama arasanızda ulamaşamzdın çünkü kapattım sabah arkadaşıma mesaj attım okla gelmicem diye sonra kapattım çünkü o baş ağrısı bei öldürdü merak ettğiniz için teşekkür ederim geçmişi okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum az vereler haftaya bomba gibi olcak
bende yapacm şimdi bildirimimi
![]()
başlagıç: 76 kg
geçen hafta: 63 kg
bu hafta: 61.8 kg
fark:1.2 kg
yüzde: 1.90
![]()
supermis vallahi belli birinci olanselam güzeller listemizi kontrol edebilir misiniz
beni görmeyin lütfen
***4. TAKIM 318.ETAP***
topraks : (70,8/71,7/-0,9 /%-1,27)![]()
bahar210660,2/59,4/0,8/%1,33)
zeynep_canan56,1/54,9 /1,2/%2,14 )
cimcimesude64,6/63,1 /1,5/%2,32)izinli
gogo240570,3/70 /0,3/%0,43)
RrapunzelL79,0/77,0/2/%2,53)
nurork66,9/66,5 /0,4 /%0,60 )
gizemli_110596,5/96,5 /0 /%0 ) kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI % 1,01
supermis vallahi belli birinci olan
hayır canım akşam 6 dan sonra belli olcakBirinci olan bellimi yazicaktimsu telefondan internete girmeyi hala ogrenemedim
![]()
Kizlar bu arada bisey sorucam dun sabah tartildigimda 87.4 ciktim bugun tartildigimda 86.5 ciktim bir gunde bir kilo veverilirmi ...bide artik kendime soz verdim sadece cuma sabahlari tartilicam
Kızlar tünaydın dün tartıldığımda 79.4'tüm regl oldum bugün 79.8 çıktım ağlamak istiyorum yaaaa((
minecim (ismini yanlış hatırlamıyorsam) bildirimlerimizi 11 e kadar yapıyoruz. seninki azcık geç olduKızlar tünaydın dün tartıldığımda 79.4'tüm regl oldum bugün 79.8 çıktım ağlamak istiyorum yaaaa((
Kizlar bu arada bisey sorucam dun sabah tartildigimda 87.4 ciktim bugun tartildigimda 86.5 ciktim bir gunde bir kilo veverilirmi ...bide artik kendime soz verdim sadece cuma sabahlari tartilicam