- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Çok erken başlıyor şimdikiler annesiMaşallah meraklı olacak desene. Bu arada ne reçeli yapıyorsun?
evet haklısın erken başlıyor şimdi nesil

çilek reçeli yapıyorum..

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken başlıyor şimdikiler annesiMaşallah meraklı olacak desene. Bu arada ne reçeli yapıyorsun?
Tabi kaptan sen kaptanımızsın bizim sen olunca biz de geliyoruzSanırım benim bir çekim gücüm var. Ben buralarda olunca herkes buralarda oluyor![]()
Eline sağlık. Kuzenim de böyleydi. üç yaşına geldiğinde oyun açıp oynamaya başlamıştıevet haklısın erken başlıyor şimdi nesildaha 2 yaşını bile doldurmadı..
çilek reçeli yapıyorum..![]()
En sevdiğim reçelevet haklısın erken başlıyor şimdi nesildaha 2 yaşını bile doldurmadı..
çilek reçeli yapıyorum..![]()
dünle bugun ki mesaj sayılarını kime atıyoruz kızlar
Bence önemli bi sorunu yok canım. Büyük ihtimal stres kaynaklı bir başağrısı. Telaşlanmayın. Zaten bişey çıksa bu zamana kadar çoktan çıkardı allah göstermesin. O zaman hem ilaçsız hem de ilaçlı çekilmesi lazım unutma bunu. Önce ilaçsız sonra ilaçlı. Yoksa tomonun bir anlamı olmuyor. Çekilirken yanında olursan uyar mutlaka
Aynen canım bende de tuvalet sorunu var. Çok uzun zamandır ilk defa oluyor. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Kolay gelsin bu arada inşallah çok güzel geçer sunumun.
Hem börek hem de cumaya çok yakın bir zamanda bulgur pilavı. Canım Börek için ceza istiyorum sana. Ve hepiniz unutmayın tartıya en geç iki gün kala hem bulgur, hem turşu(normal turşu) hem de nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Yoksa kilomuz yüksek çıkıyor.
Hemen bir ceza daha eklensin cezalarına. Bu hafta sen iyice cozuttun Tuba. Umarım tartıda kötü bir sonuç görmezsin. Ama ne yap ne et 100 gr bile olsa eksi çık yoksa cezalardan ceza beğen.
Hadi bakalım allah kabul etsin. Bende bugün çok hareket etmeye çalışacağım ki akşama tartıda güzel bir sonuç görebileyim.
Kesin bitti mi Burcu' cum? Benimkisi bittikten sonra azcık daha olur. Eminsin dimi yarın tutacağına? Eğer tutacaksan sahurdan önce tartılman en mantıklısı ama emin ol her türlü tartıda kilon normalden fazla çıkacak. Sende unutma + istemiyorum ona göre.
Çok düzensiz Burcu çok. Biran önce oruç tutmaya başla yoksa kilo vermek yerine kilo alacaksın.
Menün gayet güzel Sevgi' cim. Eğer böyle devam edeceğine söz verirsen seni yarın listeye almak istiyorum.
Sahursuz böyle tek öğün olması çok sağlıksız Tuba. Napcam ben senle çözemedim gitti. Biraz daha dikkat et kendine. Sana da oruç yaramadı :44:
sahurdan önce tartılabilirim iyi fikir. kızlar oruca başlayayım söz veriyorum toparlayacağım.Geçmiş olsun cnm inşallah hiç bir sorun çıkmaz
afiyet olsun
Bir yerden toparlanmaya başlaman lazım cnm böyle olmaz!!
Günaydın cnm adını unutumAFiyet olsun sen iyi gidiyorsun
Cnm öğlen yeseydin ve bisküviler olmasaydı daha iyi olurdu.Öğlende nesfit yeseydin keşke
AA pardon birşeey yememen gerektiğini şimdi farketteim.Geçmiş olsun
Keşke bu sabah kahvaltıdan önce tartılsaydın.Sahurdan önce tartılman daha sağlıklı olur gibi geliyor..:44:
kesin değil sanırım kaptan. dün akşamdan sabaha bitti sandım. ama az önce bitmediğini gördüm. dediğin gibi az az gelecek sanırım.Bence önemli bi sorunu yok canım. Büyük ihtimal stres kaynaklı bir başağrısı. Telaşlanmayın. Zaten bişey çıksa bu zamana kadar çoktan çıkardı allah göstermesin. O zaman hem ilaçsız hem de ilaçlı çekilmesi lazım unutma bunu. Önce ilaçsız sonra ilaçlı. Yoksa tomonun bir anlamı olmuyor. Çekilirken yanında olursan uyar mutlaka
Aynen canım bende de tuvalet sorunu var. Çok uzun zamandır ilk defa oluyor. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Kolay gelsin bu arada inşallah çok güzel geçer sunumun.
Hem börek hem de cumaya çok yakın bir zamanda bulgur pilavı. Canım Börek için ceza istiyorum sana. Ve hepiniz unutmayın tartıya en geç iki gün kala hem bulgur, hem turşu(normal turşu) hem de nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Yoksa kilomuz yüksek çıkıyor.
Hemen bir ceza daha eklensin cezalarına. Bu hafta sen iyice cozuttun Tuba. Umarım tartıda kötü bir sonuç görmezsin. Ama ne yap ne et 100 gr bile olsa eksi çık yoksa cezalardan ceza beğen.
Hadi bakalım allah kabul etsin. Bende bugün çok hareket etmeye çalışacağım ki akşama tartıda güzel bir sonuç görebileyim.
Kesin bitti mi Burcu' cum? Benimkisi bittikten sonra azcık daha olur. Eminsin dimi yarın tutacağına? Eğer tutacaksan sahurdan önce tartılman en mantıklısı ama emin ol her türlü tartıda kilon normalden fazla çıkacak. Sende unutma + istemiyorum ona göre.
Çok düzensiz Burcu çok. Biran önce oruç tutmaya başla yoksa kilo vermek yerine kilo alacaksın.
Menün gayet güzel Sevgi' cim. Eğer böyle devam edeceğine söz verirsen seni yarın listeye almak istiyorum.
Sahursuz böyle tek öğün olması çok sağlıksız Tuba. Napcam ben senle çözemedim gitti. Biraz daha dikkat et kendine. Sana da oruç yaramadı :44:
patatesli yumurtanın patatesleri ve karpuz kab-vun dışında iyi canım. onlar da az az zaten ama işte cumaya az az kaldıDünkü menüm
02:00
1 el büyüklüğündeki ekmekten peynirli tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay
20:00
3 kaşık patatesli yumurta
3 zeytin
domates
avuç içi kadar ekmek
şekersiz çay
22:00
hazırlarken karpuzun beyaz yerlerinden biraz yedim
1 parça karpuz
3 parça kavun
(1 dilimden parçalar)
1 soda
2,5 litre su
Egzersizler
23:00
2 saat bebek arabasıyla yürüyüş
iyi yapmışsın yanına bişeyler almaklaBir haftadır görülmeyen bir durumdu çok şükür
bugün sabah yedim canım birşeyler yanıma badem filan da aldım. Az oldu ama olsun. Su da aldım yanıma.
Kaptan ekmek yoktu evde annem de peyniri saklamış vakit de olmayınca onu yedim ben de Aç kalmayayım dedim. HAni metabolizma yavaşlıyordu ya KaptanBu arada peyniri hakikaten saklıyor annem. Benden değil abimden ama ben de yerini bilmiyordum.
Ekmek, kavun, patatesli yumurta çok olmamış sanki canım. hoş benim menümden iyi aslında![]()
Sanırım benim bir çekim gücüm var. Ben buralarda olunca herkes buralarda oluyor![]()
bizimki de telefonlara çok meraklı . kaçırıyoruz resmenBuraya daldım ocaktaki reçeli unuttum biraz taşmış.![]()
ona baktım şimdi buraya geldim bizim cadı oturmuş bilgisayar başına kurcalıyor.![]()
ben musakka yapacağım fırındaEn sevdiğim reçel
Kızlar bana iftar için yemek önerisi lazım? Ne yapabilirim hiç bir fikrim yok?
bana atıyoruz sevgicimdünle bugun ki mesaj sayılarını kime atıyoruz kızlar
Ya kaptancım ya bu hafta boyle oldu, ama önceden iyiydim yaa, degil miydim? Hep o dogumgunleri yuzunden oldu, ama bitti artık, haftaya cok iyi olucam insallah. Bi de kaptancım ben sahura kalkıyorum normalde, esim uyanıp beni kaldırıyor, ama o da alarmı kapatmıs uyku arasında, uyumus, onun için kalkamadık, yapacak bişe yoktu![]()
Oğlum geç uyandı onu hazırla kahvaltısını ettir üstünü başını giydir kreşe bırak ancak gelebilmiştim.Onbire kadar olduğunu bilmiyordum gene kaçırdım off yaaaaaa(((((((( Neyse haftaya kaldı benim kilolar en azından regl şişliğimde inmiş olur güzel bir kilo vermiş gözükürüm.Kısmet değilmiş..
Canım 2,5 yaşında bir oğlum var akşamları hep benle olmak istiyor saat onbir gibi de uyuyunca bende fazla bir paylaşım yapamıyorum açıkçacı ama elimden geldiğince fazla paylaşım yapmaya çalışacağım..Sabahta onu yedir içir kreşe bırak ev işlerini hallet vakit kalmıyorNeyse bir şekilde halledeceğim :) Haftaya girerim inşallah..Bildirim yapmaya da geç kaldım bugün ühüüü
![]()
Kızlar Mine' nin neden ayrılmak istediğini merak etmiştiniz. Sanırım en etkin sebep benim yukardaki cevabım oldu. Geçmişte mesaj sayılarına bakarken rastladım alıntılamak istedim merak edenler için.
Tatlım ben bunları mazeret olarak kabul edemeyeceğim maalesef çünkü benim henüz 3,5 aylık bir bebişim ve 7 yaşında bir kızım var. Benimde evimin işleri var, ayrıca oruç tutuyorum ama buraya ayıracak vakit buluyorum. Eğer gerçekten zayıflamaya niyetliysen buraya gereken önemi verirsin. Çünkü burda bulduğun motivasyonu başka yerde bulamazsın. Denemeyle kanıtlanmıştır. Karar senin. Paylaşımlarını özellikle takip edeceğim. Listeye ancak bol paylaşım yaptığın zaman girebilirsin.
O zaman yarın tutma Burcu' cum bence. Hem orucunu bozmak zorunda kalmazsın hem de kilonu normal şekilde öğrenirsin ama yinede karar senin. Eğer tutacaksan akşam yemeğinden sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme içme hatta erkenden uyu ki sahurdan önce en ideal sonucu alalım. Ama + olmasın.kesin değil sanırım kaptan. dün akşamdan sabaha bitti sandım. ama az önce bitmediğini gördüm. dediğin gibi az az gelecek sanırım.
ben musakka yapacağım fırında
Kızlar ben haftaya persembe gunu ankaraya gidiyorum 4-5 gün kalıcam, ama tartılma işim ne olucak? Orda tartı var ama baska tartı sonucta aynı degil, 2 kilo az tartıyor benimkine gore:)
Kızlar Mine' nin neden ayrılmak istediğini merak etmiştiniz. Sanırım en etkin sebep benim yukardaki cevabım oldu. Geçmişte mesaj sayılarına bakarken rastladım alıntılamak istedim merak edenler için.
O zaman yarın tutma Burcu' cum bence. Hem orucunu bozmak zorunda kalmazsın hem de kilonu normal şekilde öğrenirsin ama yinede karar senin. Eğer tutacaksan akşam yemeğinden sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme içme hatta erkenden uyu ki sahurdan önce en ideal sonucu alalım. Ama + olmasın.
Nasıl yapıyorsun musakkayı?
Tatlım geçici bir süre gideceğin için tartını yanında götür derim. Yoksa hem gittiğinde hem geldiğinde tartı değişikliği yapmamız gerekiyor. Buda biraz karışık olacak. Eğer imkanın varsa tartını yanında götür. Ben götürmeyi düşünüyorum. Çünkü bayramda İzmir' de olacağım nerden baksan en az iki hafta kalırız. O nedenle yanıma almayı düşünüyorum.
biliyorum Burcu çok felaket vaziyetteyim
![]()
Ne mi yedim? Cocuklara gozleme yapıp kenarından köşesinden tırtıkladım![]()
bu da benim dünkü menüm
sabah(7.15)
nesfit - süt
öğle malesef yok
ara(15.00)
2-3 tane dünden kalan bisküvilerden
akşam(20.30) annemlerde
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
biraz salata
1 dilim pide.
su 2 lt olmuştur ancak. öğlene kadar bişey yemem içmem yasaktı dişlerimden dolayı
yürüyüş:
sabah 15 dk
öğleden sonra:6 km.
Gunaydin citirlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik bol yesillik
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
Nesfit sut
Ara 2 tane salatalik
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
3.5 litre su 30 dakika leslie 40 dakika tempolu yuruyus
Amas dunku mekiklerimi cekemedim bi onceki gunden cok yuklenmisim karnim agriyor
Gunaydın kzızlarr
Dün yediğim gozleme beni bugun tartıda etkilicek diye cok korkuyorum..
İnsallah etkilemez yaaa
Bence önemli bi sorunu yok canım. Büyük ihtimal stres kaynaklı bir başağrısı. Telaşlanmayın. Zaten bişey çıksa bu zamana kadar çoktan çıkardı allah göstermesin. O zaman hem ilaçsız hem de ilaçlı çekilmesi lazım unutma bunu. Önce ilaçsız sonra ilaçlı. Yoksa tomonun bir anlamı olmuyor. Çekilirken yanında olursan uyar mutlaka
Dünkü menüm
02:00
1 el büyüklüğündeki ekmekten peynirli tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay
20:00
3 kaşık patatesli yumurta
3 zeytin
domates
avuç içi kadar ekmek
şekersiz çay
22:00
hazırlarken karpuzun beyaz yerlerinden biraz yedim
1 parça karpuz
3 parça kavun
(1 dilimden parçalar)
1 soda
2,5 litre su
Egzersizler
23:00
2 saat bebek arabasıyla yürüyüş
En sevdiğim reçel
Kızlar bana iftar için yemek önerisi lazım? Ne yapabilirim hiç bir fikrim yok?
kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemediama felaket bi mide bulantım var 2 saattir
![]()
tebrik ederim canım o kadar uğraştın harika olacak tabi![]()
![]()
![]()
Aldıklarımı yedim bile canımsahurdan önce tartılabilirim iyi fikir. kızlar oruca başlayayım söz veriyorum toparlayacağım.
kesin değil sanırım kaptan. dün akşamdan sabaha bitti sandım. ama az önce bitmediğini gördüm. dediğin gibi az az gelecek sanırım.
patatesli yumurtanın patatesleri ve karpuz kab-vun dışında iyi canım. onlar da az az zaten ama işte cumaya az az kaldı
iyi yapmışsın yanına bişeyler almakla
![]()
![]()
sanırım
bizimki de telefonlara çok meraklı . kaçırıyoruz resmen
ben musakka yapacağım fırında
bana atıyoruz sevgicim
Çok hoş geldi banasanırım tutamayacağım pazara sarkabilir.
patlıcanları soyup halka halka doğrayıp suda bekletiyorum. sonra fırın tepsisine alıp üzerine azcık zeytinyağı gezdiriyorum fırında kızartıyorum. kızartmak değil de yumuşatmak diyelim.
sonra kıyma,soğan,domates rendesi ve baharatlarla içini hazırlıyorum tavada.
yumuşamış patlıcanların üzerine yayıp tekrar fırına veriyorum. domates suluysa ekstra salçalı su yapmıyorum sulu değilse azcık salçalı su veriyorum tepsi dibine okadar. üstüne de kıyılmış maydonoz.
Bence yine de tartıyı alsa yanına daha iyi olur. Çaktırmadan tartılır. Valize saklasa mesela.4-5 günlüğüne gideceksen tartıyı yanında götürmek azcık abes kaçabilir. diyet yaptığını bilmeyenler için. yani benimle kesin dalga geçerlerdi![]()
madem 2 kg eksik tarttığından eminsin 2 kg fazla yazarsın kilonu .
ben de bayramda maraşa gideceğim ama salı gideceğiz cumaya kadar döneceğiz o yüzden sorun olmaz bana
kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemediama felaket bi mide bulantım var 2 saattir
![]()
arkadaş fotoları atsın bende hemen buraya atıcam bi kç tane. sağol cnım
Kızlar çok mutluyum bu akşam yemekte taze börülce yemeği var.İstanbul'da çok nadiren bulabiliyoruz börülceyi. Ondan bu sevincim.
Bir de asıl sevincim bugün erken gideceğim eve. Zaten eve yakın bir yerdeyim bugün. Tam aradığım gün bugün
Çalıştığımız iki yer var. Bazen bugün olduğumuz yerde oluyoruz. Bazen (çoğunlukla) diğer taraftayız. Ay neyse ki bugün eve yakınım. Acaba kütüphaneye mi gitsem? :26:Eve yakın kütüphane varmış ama biz yeni taşındık bu tarafa. Dolayısıyla ben de yeni öğrendim. Gidip kayıt mı yaptırsam ki?
![]()