- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menüm
1 el büyüklüğünde peynirli,domatesli tost
1 salatalık
şekersiz çay
19:50
2 küçük hamburger ekmeği
2 köfte
kibrit kutusu büyüklüğünde nugget
domates
700 ml ayran
2,5 litre su
1 sade soda
1,5 saat kadar yürüyüş
Bence senin sabrını deniyor ama Allahtan ye diye ısrar etmiyor. Demek ki biliyor kadın sen yemezsin diye getirmedim diyorsa eğer senin ne kadar kararlı olduğunun oda farkında. O anlarda şöyle düşün. Hedefe ulaşmışsın tatile gitmişsin en güzel bikiniyi giymişsin ve istediğin her şeyden yiyebilirsin. Diyetten sonra her şeyden yiyebileceğiz ama yine yememiz gerektiği kadar yedikten sonra dengelemeyi öğreneceğiz. Böyle düşünürsen eğer kısa bi süre sonra isteğin geçiyor. Yada benim gibi yap koklaBu bir avantaj Burcu.Ben de çok severim muzu. Kilo verme isteğime inat sürekli alır oldular eve. Ay sanki her şeyi inada bindirdiler. Dün akşam elinde tatlıyla geldi annem oturdu karşıma yedi orada. içinde muz da vardı tatlının.
Ay bir de demez mi " Çayla çok güzel oluyor sen yemezsin diye getirmedim"
![]()
Mesaj sayılarını hep bu şekilde paylaşıyorduk zaten ama benden sonra nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada ben her cuma benden önceki kaptan gibi değerlendirme yapıyordum bireysel olarak bayramdan sonra tekrar başlasam olacak aslında. O da etkili oluyor motivasyon açısından.Bence her ikisininde beyez olması şart değil cnm..güzel ve kullanışlı bişeyler almaya özen göster acele etme.
Merhaba hoşgeldin aramıza.Bende başka takımdan gelmiştim buraya.13.Takım güzel,enerji dolu,istikrarlı,sıcak kanlı arkadaşlardan oluşuyor bence..Eğer kararlıysan doğru yerdesin..
Son zamanlar çok sağlıksız besleniyordun hatta beslenemiyordun aç kalıyordun.Ama bugün güzel olmuş menün afiyet olsun cnm.
Bi dahakine inşallah 1. olacağız kaptan..
Geçmiş olsun cnm umarım daha iyisindir şimdi..
Bende bu hafta çok fenaydım..Kilo bildirimi gibi Cuma'dan Cuma'ya paylaşıyorsun mesajları..
![]()
Dünkü menüm
1 el büyüklüğünde peynirli,domatesli tost
1 salatalık
şekersiz çay
19:50
2 küçük hamburger ekmeği
2 köfte
kibrit kutusu büyüklüğünde nugget
domates
700 ml ayran
2,5 litre su
1 sade soda
1,5 saat kadar yürüyüş
Çok karbonhidrat ağırlıklı olmamış mı canım? Tost, pizza, muz hepsi aynı günde olunca fazla kaçmış sanki.
kızlar valla haklısınız bende evde ne varsa onu yiyorum bugünlerde sanırım takımın sallantısındanda etkilendim biraz. neyse bugün kendime geldim gibi. ramazandan sonra görün siz benin inşallah :))nevincim bu menü seni kabız etmiyor mu muz ve karbonhidrat çok ağırlıkta bence iyi sonuç için protein ağırlıkle beslenmelisin
Bence her ikisininde beyez olması şart değil cnm..güzel ve kullanışlı bişeyler almaya özen göster acele etme.
Merhaba hoşgeldin aramıza.Bende başka takımdan gelmiştim buraya.13.Takım güzel,enerji dolu,istikrarlı,sıcak kanlı arkadaşlardan oluşuyor bence..Eğer kararlıysan doğru yerdesin..
Son zamanlar çok sağlıksız besleniyordun hatta beslenemiyordun aç kalıyordun.Ama bugün güzel olmuş menün afiyet olsun cnm.
Bi dahakine inşallah 1. olacağız kaptan..
Geçmiş olsun cnm umarım daha iyisindir şimdi..
Bende bu hafta çok fenaydım..Kilo bildirimi gibi Cuma'dan Cuma'ya paylaşıyorsun mesajları..
![]()
işte bende o yüzden muzu yiyordum sırf hazmı zor olsun acıkmayayım diye. tamamen açlık odaklı düşünmüşüm :))Bencede canim ben diyet boyunca meyvelerden muz,karpuz,kavunn,uzum,bunlari cikcikardi gunde 1 dilim kepekli ekmek disindada hamurisi kesinlikle yemiyorum zaten nesfit den gunluk karbonhidrat ihtiyacimi aliyorum birde yanlis bilmiyorsam muz hazmi en zor meyveymis
haklısın kaaptan bende beğenmedim menümü. artık hepberaber bir düzene oturtacağız. ramazanda dehşt kilo alıyorum yaff.Güle güle canım görüşmek üzere. Güzel bir hafta sonu geçirirsin inşallah.
Tatlım menünü hiç beğenmedim. Geçen hafta kilo almanın sebebi de belli aslında çünkü dün yine bi menünü görmüştüm 10. takımda oda bunun gibiydi. Bu şekilde beslenirsen hem sağlıklı olmaz hem de kilo vermen zorlaşır. Öncelikle diyet boyunca kaşardan, muzdan ve karbonhidrattan uzak durmaya çalışacaksın. Su çok güzel olmuş. Menü yorumları takımlardan takımlara değişir. Belki ilk başta bizimkisi sana ağır gelecektir biraz ama zamanla alışacaksın.Çünkü burda hiç bilmediğimiz yanlışlarımızı öğreniyoruz. Bazı yiyecekler normalde çok sakıncalı görünmese de diyet döneminde kiloyu çok etkiliyor. Zamanla ne demek istediğimizi daha kolay anlayacağını düşünüyorum.
Geçmiş olsun Sevgi' cim umarım önemli bişey yoktur. Dikkat et kendine. Sağlık her şeyden önemli. Haftaya bayram olduğu için mesaj saymayacağız. Ama herkes mutlaka günlük gelip menü yazacak. O yüzden bayramdan sonraki haftaya daha sıkı hazırlanmamız lazım. Nede olsa kilolar bölünmeyecek ve takımlar coşmuş olacak.
Ayyyy kızlar kucağımda bebiş size yazıyorum.Önümde kocaman bir temizlik listesi.
Yarın akşam iftara yaklaşık 30 kişilik bir davetim var.
Tek tek uğraşmayayım diye hepsini bir arada çağırdım. Hem iş yapıyorum hem de arada size bakıyorum. Ayrıca ip atlıyorum ama gördüm ki formdan düşmüşüm. 200 ün hepsini bi arada atlayamadım. Hatta bi ara ipi ters tutmuşum sayı artacağı yerde azaldı.
Sanırım 50 ye yakın fazla atladım. Neyse ben yine işime kaçtım. Ara ara bakarım.
![]()
Teşekkür ederim canım. Tabii sen bitirdin temizliği rahatladın.kolay gelsin kaptişimmmmmmm![]()
Teşekkür ederim canım. Tabii sen bitirdin temizliği rahatladın.Kızlar bugün benim minik kuşum oruç tutuyor. Hatta bu ramazan 3. orucu oldu.
Oruç başı 5 lira veriyorum. Hem para kazanıyorum hem sevap kazanıyorum diyor böcek
![]()
Teşekkür ederim canım. Tabii sen bitirdin temizliği rahatladın.Kızlar bugün benim minik kuşum oruç tutuyor. Hatta bu ramazan 3. orucu oldu.
Oruç başı 5 lira veriyorum. Hem para kazanıyorum hem sevap kazanıyorum diyor böcek
![]()
bebegim şu hamburger ekmeğinden vzgeçmelisin küçük ama ekmek
sonuçta
Ne deseniz haklısınız.Bence senin sabrını deniyor ama Allahtan ye diye ısrar etmiyor. Demek ki biliyor kadın sen yemezsin diye getirmedim diyorsa eğer senin ne kadar kararlı olduğunun oda farkında. O anlarda şöyle düşün. Hedefe ulaşmışsın tatile gitmişsin en güzel bikiniyi giymişsin ve istediğin her şeyden yiyebilirsin. Diyetten sonra her şeyden yiyebileceğiz ama yine yememiz gerektiği kadar yedikten sonra dengelemeyi öğreneceğiz. Böyle düşünürsen eğer kısa bi süre sonra isteğin geçiyor. Yada benim gibi yap kokla
Mesaj sayılarını hep bu şekilde paylaşıyorduk zaten ama benden sonra nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada ben her cuma benden önceki kaptan gibi değerlendirme yapıyordum bireysel olarak bayramdan sonra tekrar başlasam olacak aslında. O da etkili oluyor motivasyon açısından.
Menün olmamış canım. Daha önce yine söylemiştim hamburger ekmeğini hatta bunun için ceza bile almıştın. Tekrar ceza alacağını düşünmedin mi?![]()
Kolay gelsin kaptan.Ayyyy kızlar kucağımda bebiş size yazıyorum.Önümde kocaman bir temizlik listesi.
Yarın akşam iftara yaklaşık 30 kişilik bir davetim var.
Tek tek uğraşmayayım diye hepsini bir arada çağırdım. Hem iş yapıyorum hem de arada size bakıyorum. Ayrıca ip atlıyorum ama gördüm ki formdan düşmüşüm. 200 ün hepsini bi arada atlayamadım. Hatta bi ara ipi ters tutmuşum sayı artacağı yerde azaldı.
Sanırım 50 ye yakın fazla atladım. Neyse ben yine işime kaçtım. Ara ara bakarım.
![]()
Bak sen ufaklığa bu yaşta istekli olması güzel.Teşekkür ederim canım. Tabii sen bitirdin temizliği rahatladın.Kızlar bugün benim minik kuşum oruç tutuyor. Hatta bu ramazan 3. orucu oldu.
![]()
Afiyet olsun canım çok güzel bir menüsahur(03:30)
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
5 zeytin
2 yk yoğurt(peynir olmadığı için)
şekersiz çay
iftar(20:10)
1 su bardağı mercimek çorba
1 ızgara gögüs
küçük boy közlenmiş patlıcan(üzerine az zeytinyağı)
1 kase yoğurtlu semiz salata
ara(21:30)
1 şeftali
2.5 litre su
sahur(03:30)
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
5 zeytin
2 yk yoğurt(peynir olmadığı için)
şekersiz çay
iftar(20:10)
1 su bardağı mercimek çorba
1 ızgara gögüs
küçük boy közlenmiş patlıcan(üzerine az zeytinyağı)
1 kase yoğurtlu semiz salata
ara(21:30)
1 şeftali
2.5 litre su
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Burcu'cum yine çok güzel bir menü..Ekmek yememişsin bugün yanlış görmediysem..
Sporda olsaydı çok daha iyi olurdu senin için..![]()
Sildim bile canım merak etme sen.kaptişşşş bi cezamı dah siler misin 250 ipimi atladım![]()