- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar menüm
sabah(9.00)
bir poğça
1 bardak çay
öğle yok malesef temizlik yaparken öğün atladım
akşam( 18.00)
1 tabak ton balıklı makarna
salata
akşam(19.00)
1 maden suyu
akşam(20.30)
1 az şekerli türk kahvesi
suyu ölçülü içemedim
oğlanı parka götürdüm ve temizlik yaptım. spordan sayılırsa.
azcık karbonhidratlı bir gün oldu. ama ben silkelendim. bu günden itibaren tam gaz devam. o +500 çok moralımı bozmuştu. motıvasyonum düştü. hatta izne çıkmayı bile düşündüm. hala da motıvasyonum yerimde değil ama bi şekilde toparlanmam lazım.
Günaydın kardeş takım
Bol kalori yakılan verimli bir hafta olması dileğiyle.![]()
tmm canım. Olmazsa bu hafta degilde bir dahaki hafta girerim.Bu hafta bakarım, 5 msj atabiliyorsam,haftaya listede olurum..
ya normalde cok sıkıntım yok eşimin ailesiyle ama patavatsızlar işte...
günaydın burcum
Ebrucum nasılsın?
Neyse Burcu'm... Kursa gitmem lazım şimdi...
Gelince konusuruz yine![]()
Gunaydın kızlar
Dun midemi bozmusum, oglen 5-6 tane ufak inciir yedim, ay nasıl bozdu midemi, cır cır oldum fena:))
Simdi hala rahatsız midem, kahvaltı yyapasım yok
Merhaba kizlar dunku menum cok kotu aksam abarttim biraz
Sabah 10
1 dilim kepe.ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
2 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ogle 1 kase nesfit
Ara bir kepce kurufasulye
1 kepce mercimek corbai
Aksam
Bol salata
Karisik izgara
5 kucuk dilim lavas ekmegi
2,5 litre su
geçmiş olsun canım ama incir o kadar bozar mı yaaaa![]()
Bilmiyorumki burcum ya, bozdu beni baksana, midem hala iyi degil.. Kahvaltıda bir muz yedim, daha sonrada haslanmıs patates yedim ishale iyi gelir diye
Selam kızlarNe var ne yok ? Dün biletimizi aldık. Perşembe akşam binip cuma sabah ineceğiz inşallah.
Az kaldı Burcu geleceğim ama Eylülde işe başlamaya karar verdim bakalım o zaman nasıl olacak gerçi notebook um var artık ceptende bağlıyorum sorun olmayacak galiba. Bu arada o kadar tıkınmama rağmen maşallah sadece 300 gr fazlalığım var artıkaynı bildiğin gibi kaptiş gel artıkkkk![]()
Az kaldı Burcu geleceğim ama Eylülde işe başlamaya karar verdim bakalım o zaman nasıl olacak gerçi notebook um var artık ceptende bağlıyorum sorun olmayacak galiba. Bu arada o kadar tıkınmama rağmen maşallah sadece 300 gr fazlalığım var artık![]()
Geçmiş olsun Tuba inşallah düzelirsin biran önce.
pzt sendromu yaşıyorum kızlar. evde olsam ay şunu da yapayım ay bunu da yapayım diye diye kendime işkence ediyorum. işte olsam evimi özlüyorum. bugün pek bişey yapmadık ama yorgunum yıne de