Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pazar menüm

sabah(9.00)
bir poğça
1 bardak çay

öğle yok malesef temizlik yaparken öğün atladım

akşam( 18.00)
1 tabak ton balıklı makarna
salata

akşam(19.00)
1 maden suyu

akşam(20.30)
1 az şekerli türk kahvesi

suyu ölçülü içemedim
oğlanı parka götürdüm ve temizlik yaptım. spordan sayılırsa.

azcık karbonhidratlı bir gün oldu. ama ben silkelendim. bu günden itibaren tam gaz devam. o +500 çok moralımı bozmuştu. motıvasyonum düştü. hatta izne çıkmayı bile düşündüm. hala da motıvasyonum yerimde değil ama bi şekilde toparlanmam lazım.

canım gerçekten bol karbonhidratlı olmuş toparlan artık o 500 gitsin bi 500 daha gitsin üstüne :54:

Günaydın kardeş takım :3::3:
Bol kalori yakılan verimli bir hafta olması dileğiyle. :16:

günaydın tatlımmmmm :54:

tmm canım. Olmazsa bu hafta degilde bir dahaki hafta girerim.Bu hafta bakarım, 5 msj atabiliyorsam,haftaya listede olurum..

ya normalde cok sıkıntım yok eşimin ailesiyle ama patavatsızlar işte...

günaydın burcum :16:

Ebrucum nasılsın?

tamam tatlım :52:

Gunaydın kızlar
Dun midemi bozmusum, oglen 5-6 tane ufak inciir yedim, ay nasıl bozdu midemi, cır cır oldum fena:))
Simdi hala rahatsız midem, kahvaltı yyapasım yok

Merhaba kizlar dunku menum cok kotu aksam abarttim biraz

Sabah 10
1 dilim kepe.ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
2 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle 1 kase nesfit

Ara bir kepce kurufasulye
1 kepce mercimek corbai

Aksam
Bol salata
Karisik izgara
5 kucuk dilim lavas ekmegi
2,5 litre su

Merhaba kizlar dunku menum cok kotu aksam abarttim biraz

Sabah 10
1 dilim kepe.ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
2 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle 1 kase nesfit

Ara bir kepce kurufasulye
1 kepce mercimek corbai

Aksam
Bol salata
Karisik izgara
5 kucuk dilim lavas ekmegi
2,5 litre su

ekmekler olmasaymış sorun yokmuş tatlım bence yinede güzel bi menü :16:

Selam kızlar :16: Ne var ne yok ? Dün biletimizi aldık. Perşembe akşam binip cuma sabah ineceğiz inşallah.

aynı bildiğin gibi kaptiş gel artıkkkk :50:
Az kaldı Burcu geleceğim ama Eylülde işe başlamaya karar verdim bakalım o zaman nasıl olacak gerçi notebook um var artık ceptende bağlıyorum sorun olmayacak galiba. Bu arada o kadar tıkınmama rağmen maşallah sadece 300 gr fazlalığım var artık :9:

Az kaldı Burcu geleceğim ama Eylülde işe başlamaya karar verdim bakalım o zaman nasıl olacak gerçi notebook um var artık ceptende bağlıyorum sorun olmayacak galiba. Bu arada o kadar tıkınmama rağmen maşallah sadece 300 gr fazlalığım var artık :9:

ne mutlu kaptişim sana ben şişim 2 gündür ne dokundu bilmiyorum yüzük filan oturuyor parmağıma :50:

pzt sendromu yaşıyorum kızlar. evde olsam ay şunu da yapayım ay bunu da yapayım diye diye kendime işkence ediyorum. işte olsam evimi özlüyorum. bugün pek bişey yapmadık ama yorgunum yıne de

pzt sendromu yaşıyorum kızlar. evde olsam ay şunu da yapayım ay bunu da yapayım diye diye kendime işkence ediyorum. işte olsam evimi özlüyorum. bugün pek bişey yapmadık ama yorgunum yıne de

bende aynı durumdayım işteyim şu an evde olsaydım bunu yapardım die kendime söleniyorum eve gidince de içimden gelmiyo

Back
X