Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kaptişim yarın yatarım biraz sonra valiz filan hazırlıcam salı gece gidiyorum öptüm![]()
güzel menüsabah(11:30)
2 yumurtadan peynirli omlet
domates
biber
6 zeytin
2 dilim tam bugday
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon nohut yemeği
salata
1 dilim tam bugday
akşam(19:00)
1 kase yoğurt
salata
3.3 litre su
1 sade türk kahvesi
hoşgeldin aramıza. ben burcu muhasebeciyim 27 yaşındayım 20 aylık bir oğlum varDavet edildim burdayım bende artık. Kurallarını öğrenebilirmiyim yeni takımımın :)
Ben 66dan 49a düştüm. Şuan 55 kiloyum 46 yada 45e düşmek istiyorum 9 10 kilo kadar fazlam var. Azimliyim kural çiğnemek bana göre değil.
23 olucam eylül de. 2 yıl halkla ilişkiler ve Tanıtım bitirdim. Son sınıf açık öğretim öğrencisiyim. 1.55 boyum kısa. Çizelge hazirlayayim daha iyi olur heralde![]()
çok güzel kilo vermişsin büşra. yine yapabilirsinIsmim büşra memnun oldum ben:13:
güzel olmuş afiyet olsun11.30 1 yumurta (haşlama) biraz peynir, birkaç zeytin ve yeşillik
15.00 4 kaşık kadar bulgur pilavı ızgara dana kuşbaşı salata
ara öğün: 1 kase yoğurt
19.00 salata 6 parça et ( öğlenden o kadar kalmıştı :) bir porsiyon meyve
çok güzel. ben de birkaç gündür spor yapıyorum parkta 20 dk bile sürmüyor ama iyi geliyorBu arada kızlar bugün istediğim gibi egzersiz yapabildim. Yaklaşık 1 saat 15dk falan yürüdüm öğleden sonra. Koşa koşa gelip kendimi banyoya attım:) Birazdan da 15dk filan popo, bacak çalışmayı düşünüyorum ( pilates egzersizleriyle)
ben de hiç su içmezdim. 500 ml lik pet şişelerde içerek hem sayabiliyorum ne kadar içtiğimi hem de şişe hep önümde olduğunda unutmuyorum.Kaptanim ve takım arkadaşlarım menumu yarın yazarak başlayacak olduğumu söyleyeyim.
Birde ben spora çok düşkünüm. Fakat su icmeyi hem sevmiyorum hemde unutuyorum arada bi hatırlatmasıni yaparsanız çok sevinirim.![]()
afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah - Öğlen (11:30'de)
Peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği,
Ara (15:00'te)
1 armut, 1 avuç siyah üzüm, 1 kutu süt
Akşam (19:00)
Az yağla kızarmış balık (üstünü de yemedim), salatalık, 1,5 dilim çavdar ekmeği
2,5 lt su, 1 sade soda, 1 sade türk kahvesi
Birazdan da yeşil çay içeceğimm
kebap yemek sakıncalı mı bilmıyorum. yanında pide, lavaş vs. yenmediyse sorun olmaz sanırım11.30 Biraz peynir, bol yeşillik, 3-4 zeytin
14.00 ara öğün 1 kase yoğurt
15.00 tarçınlı süt
18.30 1,5 porsiyon kebap, 4 kaşık kadar bulgur pilavı
1,5lt. kadar su
menü saatleri düzenli değil , az az da olsa patates ve browni olmamış . dondurmayı ben de çok severim ama şeker oranı yksek olduğundan diyette yasakMenümde saatlere dikkat edemedim. Kötü bi menü oldu yavaş yavaş çıkartayım yanlışlıkları
Sabah: 3 dilim ekmek
Biraz peynir yagsiz ve tuzsuz
1 kasik domates rendesi( şişkinliği alsin hemde yagsiz tavada menemen gibi dursun diye cevirip baharatladim tadi güzel)
3 4 tane minik sivri koy biberi
1 yumurta beyazi haşlanmış
1 fincan limonlu yesilcay
Ara 3 4 dilim eksi elma
Ogle ve aksam birarada dışarda.
Ikea isvec kofte 8 tane 3 4 tane patates
2 pardak soda
4 çatal brovni
1 maras cup dondurma
Ara patlamis pirinçli form
1 şekersiz turk kahvesi
ooo hayırlı olsun burcucum. çok merak ettim bende . daha önce eklediğin resimlerdekiler değil mi?kızlar selam güzel bi gün geçirdim herşeyiye iyiydi ve mobilyalarımı adım netten bulursam atarım bi tek yemek odası çok istediğim gibi olmadı ama sonradan beğendim biraz klasik oldu daha doğrusu ama yinede güzel takımlar aldığıma inanıyorum bide annemin sağlam mal almasına iyiydi yanimenümü yazacağım tabiki biraz ekmek çok kaçmış olabilir ama gerisi iyiydi
![]()
ekmekler biraz fazla gerçekten sen pek ekmek yemezdinsabah(12:00)
2 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
biber
1 kk tulum peynir
2 parça kaşar peynir
6 zeytin
şekersiz çay(8 bardak)
ara(14:30)
1 sade türk kahvesi
12 antep fıstığı
öğle ve akşam (18:30)
ızgara kanat pirzola gögüs(deri alınmış)
közde biber domates
mantar
soğan
3 dilim kızarmış kepek
şekersiz çay(6 bardak )
3 lt su
açık hava tamamıyla iştahımı açmış bugün
karpuzlar biraz fazla kaçmış canım. şekr oranı çok yüksek biliyorsunBugün menüm biraz düzensiz oldu..
12:00'de
Sucuklu yumurta, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği.
15:00
4-5 dilim karpuz
17:00
10 tane kavrulmamış fındık
19:00
1 tabak bamya, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
20:00
1 kutu süt
2,5 lt su, 1 sade soda
güzel spor yapmışsın. eğer sen az az yiyerek durabiliyorsan ve bünyen yakıyorsa bu yediklerini buna rağmen kılo veriyorsun ye tabi benim için sorun yok herkezin metabolizması farklı .Tek tek alıntı yapamadım tablet sorun çıkarttı.
Şimdi yazacaklarıma kızacak grup içi sesler çıkacak olabilir
Dikkat ettiyseniz 3 4 patates 3 4 çatal brovni yazdım ki gerçekten öyle. Ben geçen sene kilo verirken 1 yıl rahat korudum çünki istediğin herşeyin tadına bak ki diyet bitti psikolojisi onlara tabiri caizse saldirtmasın. Ki bir çok insan şaşırdı hepsinden yiyip nasıl verdigime. Kimse kırılmasın diyet sadece yeşillikler ve proteinden ibaret değildir. Çikolata da yeriz yeri gelir mantida. Sadece demek istedigim nefsini tadimlik ayarlamaya çalış ki hem diyet yormadan hem eksilerek tartiya devam et.
Kaptan saatler 12.00 15.00 17.30 20.30
6 bardak su 2 sade soda 45 dakika plates 20 dakika zumba 30 dakika yürüyüş
güzel menü
hoşgeldin aramıza. ben burcu muhasebeciyim 27 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var
çok güzel kilo vermişsin büşra. yine yapabilirsin
güzel olmuş afiyet olsun
çok güzel. ben de birkaç gündür spor yapıyorum parkta 20 dk bile sürmüyor ama iyi geliyor
ben de hiç su içmezdim. 500 ml lik pet şişelerde içerek hem sayabiliyorum ne kadar içtiğimi hem de şişe hep önümde olduğunda unutmuyorum.
afiyet olsun.
kebap yemek sakıncalı mı bilmıyorum. yanında pide, lavaş vs. yenmediyse sorun olmaz sanırım
menü saatleri düzenli değil , az az da olsa patates ve browni olmamış . dondurmayı ben de çok severim ama şeker oranı yksek olduğundan diyette yasak
ooo hayırlı olsun burcucum. çok merak ettim bende . daha önce eklediğin resimlerdekiler değil mi?
ekmekler biraz fazla gerçekten sen pek ekmek yemezdin
karpuzlar biraz fazla kaçmış canım. şekr oranı çok yüksek biliyorsun
güzel spor yapmışsın. eğer sen az az yiyerek durabiliyorsan ve bünyen yakıyorsa bu yediklerini buna rağmen kılo veriyorsun ye tabi benim için sorun yok herkezin metabolizması farklı .
ben 4-5 çatalla kalamazdım mesela hepsini yerdim. o yüzden hiç bulaşmıyorum. ve menülerim ortada hiç öğle fazla kaçamak yaptığımı düşünmüyorum. gün içinde oldukça fazla yürüyorum yıne de 200 gr 300 gr gidiyor haftada. nerde yanlış var bilmıyorum ama benim bünyem böyle demekki ben kolay kılo veremıyorm
günaydın kızlar nasılsınız? kaptan gelmiş yeni arkadaşımız katılmış . dünkü menümü yazayım
sabah(9.30)
2 krep
arasına domates ve peynir
2 fincan şekersiz çay
öğle(14.00) pikniğe gittik
4-5 ızgara köfte
çeyrek ekmek. dilim olarak bilmıyorum. yarım ekmekği tekrar ikiye bölüp ekmek arası yaptım
1 bardak meyve suyu
yarım armut
2 bardak şekersiz çay
çekirdek
akşam yok .
su: 2,5 lt yı geçmiş olmalıyım sayamadım malesef
spor: akşam 7buçukta parka gittik. oğlum babasıyla oynarken ben parktakı aletlerde spor yaptım genelde tüm aletlerde 60ar tane yapmaya çalıştım 10 dk falan sürdü.
bu arada ben şifayı kaptım boğazlarım çok acıyor ıhlamur içiyorum ama ilaçsız işe yaramayacak gibi. eczaneden almamı önerdiğiniz ilaç var mı sağlıkçı arkadaşlar??
oğlum da hasta burnu akıyor ve çok huysuz sanırım onun da boğazları acıyor. sütünü de sıcak içiremıyorum oda ısısında içiyor herşeyi.
Bu söylediklerin için takım üyelerinin kızacaklarını sanmıyorum ama ben seninle aynı düşüncede değilim. Belki bu şekilde kilo veriyor olabilirsin ama bu yediklerin normal hayatımızda da çok fazla yer vermememiz gereken sağlıksız yiyecekler. Şekerin her minik tanesi bile bence vücudumuza verdiğimiz en büyük zehir. Diyete ilk başladığım zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü böyle düşünmek insanı diyet psikolojisinden çıkartıp daha rahat zayıflamasına sebep oluyor. Ama şuan çok tecrübeli birisi olarak böyle kilo vermenin yanlış olduğunu daha doğrusu kilo verme sürecini yarı yarıya uzattığını göz önüne alarak sonuçta istenilen kiloya ulaşılamayacağını düşünüyorum. Bundan önceki diyetimde yaklaşık 24 kilo verdim ve altı ay gibi kısa bir sürede. Eğer hamilelik girmeseydi araya eminim ki şuan hala ideal kilomda olacaktım. Çünkü burda sadece diyet yapmıyoruz Büşra' cım. Sağlıklı ve doğru beslenmeyi öğreniyoruz.Tek tek alıntı yapamadım tablet sorun çıkarttı.
Dikkat ettiyseniz 3 4 patates 3 4 çatal brovni yazdım ki gerçekten öyle. Ben geçen sene kilo verirken 1 yıl rahat korudum çünki istediğin herşeyin tadına bak ki diyet bitti psikolojisi onlara tabiri caizse saldirtmasın. Ki bir çok insan şaşırdı hepsinden yiyip nasıl verdigime. Kimse kırılmasın diyet sadece yeşillikler ve proteinden ibaret değildir. Çikolata da yeriz yeri gelir mantida. Sadece demek istedigim nefsini tadimlik ayarlamaya çalış ki hem diyet yormadan hem eksilerek tartiya devam et.
Daha önce hiç tiroidlerine baktırdın mı Burcu? Yavaş kilo vermenin en büyük nedenlerinden birisi bu olabilir?güzel menü
hoşgeldin aramıza. ben burcu muhasebeciyim 27 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var
çok güzel kilo vermişsin büşra. yine yapabilirsin
güzel olmuş afiyet olsun
çok güzel. ben de birkaç gündür spor yapıyorum parkta 20 dk bile sürmüyor ama iyi geliyor
ben de hiç su içmezdim. 500 ml lik pet şişelerde içerek hem sayabiliyorum ne kadar içtiğimi hem de şişe hep önümde olduğunda unutmuyorum.
afiyet olsun.
kebap yemek sakıncalı mı bilmıyorum. yanında pide, lavaş vs. yenmediyse sorun olmaz sanırım
menü saatleri düzenli değil , az az da olsa patates ve browni olmamış . dondurmayı ben de çok severim ama şeker oranı yksek olduğundan diyette yasak
ooo hayırlı olsun burcucum. çok merak ettim bende . daha önce eklediğin resimlerdekiler değil mi?
ekmekler biraz fazla gerçekten sen pek ekmek yemezdin
karpuzlar biraz fazla kaçmış canım. şekr oranı çok yüksek biliyorsun
güzel spor yapmışsın. eğer sen az az yiyerek durabiliyorsan ve bünyen yakıyorsa bu yediklerini buna rağmen kılo veriyorsun ye tabi benim için sorun yok herkezin metabolizması farklı .
ben 4-5 çatalla kalamazdım mesela hepsini yerdim. o yüzden hiç bulaşmıyorum. ve menülerim ortada hiç öğle fazla kaçamak yaptığımı düşünmüyorum. gün içinde oldukça fazla yürüyorum yıne de 200 gr 300 gr gidiyor haftada. nerde yanlış var bilmıyorum ama benim bünyem böyle demekki ben kolay kılo veremıyorm
Tek tek alıntı yapamadım tablet sorun çıkarttı.
ayran yoktu canım envai çeşit asitli içecek ve meyve suyu vardı. öğlen çok yemişiz akşam ikimizde acıkmadık. oğlanı parka götürünce de geç oldu o saatten sonra bişey yemek olmazdı.yatak odası aynı canm bi tek oraya gidince kararımı değiştridim koltuk takımı ve yemek odası farklı olduekmek dün nevrim dönmüş baya yemişim gencay uyardı valla kuzum
tatlım akşam öğünü atlanmış sabah krep yenmiş öğle meyve suyu yerine ayran daha güzel olurdu hata burda bence
tatlım ilaçsız atlatmaya çalışsan daha mantıklı kulaktan dolma ilaç kulanamay karşıyım kimseye önermiorum bu nedenleilla dersen aferin theraflu vermidon aspirin tylol hot filn alabilirsin
Bu söylediklerin için takım üyelerinin kızacaklarını sanmıyorum ama ben seninle aynı düşüncede değilim. Belki bu şekilde kilo veriyor olabilirsin ama bu yediklerin normal hayatımızda da çok fazla yer vermememiz gereken sağlıksız yiyecekler. Şekerin her minik tanesi bile bence vücudumuza verdiğimiz en büyük zehir. Diyete ilk başladığım zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü böyle düşünmek insanı diyet psikolojisinden çıkartıp daha rahat zayıflamasına sebep oluyor. Ama şuan çok tecrübeli birisi olarak böyle kilo vermenin yanlış olduğunu daha doğrusu kilo verme sürecini yarı yarıya uzattığını göz önüne alarak sonuçta istenilen kiloya ulaşılamayacağını düşünüyorum. Bundan önceki diyetimde yaklaşık 24 kilo verdim ve altı ay gibi kısa bir sürede. Eğer hamilelik girmeseydi araya eminim ki şuan hala ideal kilomda olacaktım. Çünkü burda sadece diyet yapmıyoruz Büşra' cım. Sağlıklı ve doğru beslenmeyi öğreniyoruz.
Daha önce hiç tiroidlerine baktırdın mı Burcu? Yavaş kilo vermenin en büyük nedenlerinden birisi bu olabilir?
Burcu aynen yapmış yorumu. Ekmeğin normal ekmek olması ve meyve suyu en çok dikkat çeken kısım. Gerisi güzel afiyet olsun. Bence istenilen miktarda kilo verememiş olmanın sebeplerinden bi tanesi bu Burcu cum. Ufak gibi görünüyor bunlar bize ama kilo vermemizi oldukça çok etkiliyor. Tam kaçamaksız bir hafta geçirirsen eğer eminim çok iyi bir sonuç alacaksın.günaydın kızlar nasılsınız? kaptan gelmiş yeni arkadaşımız katılmış . dünkü menümü yazayım
sabah(9.30)
2 krep
2 fincan şekersiz çay
4-5 ızgara köfte
çeyrek ekmek. dilim olarak bilmıyorum. yarım ekmekği tekrar ikiye bölüp ekmek arası yaptım
1 bardak meyve suyu
yarım armut
2 bardak şekersiz çay
çekirdek
akşam yok .
spor: akşam 7buçukta parka gittik. oğlum babasıyla oynarken ben parktakı aletlerde spor yaptım genelde tüm aletlerde 60ar tane yapmaya çalıştım 10 dk falan sürdü.
bu arada ben şifayı kaptım boğazlarım çok acıyor ıhlamur içiyorum ama ilaçsız işe yaramayacak gibi. eczaneden almamı önerdiğiniz ilaç var mı sağlıkçı arkadaşlar??
oğlum da hasta burnu akıyor ve çok huysuz sanırım onun da boğazları acıyor. sütünü de sıcak içiremıyorum oda ısısında içiyor herşeyi.
Canim sabahı bu kadar tutma kuş kadar yiyerek cidden verilmiyor. Su icmen mukemmelara ogunlerine bisküvi eklebekmek azsa
sağol kaptişim
bende de canım hiç ishal olmam normal tuvalete çıkarım kabızlık sorunum var
tatlım bulgur dışında güzel ve proteinli bi menü olmuş ha sakın yanlış anlama bulgura laf etmiyorum sadece çarş ve perş yeme şişkinlik olur faza çıkarsın tartıdabide suyun çok az ne kadar su içersen o kadar yağ moleküün serbest kalır ve yaptığın o egzersiz sırasında serbes kalanlar yanar ki yaz gününde 1.5 litre su hele bu sıcaklarda böbreklerine yazık yani
Canım çok ama çok haklısın. Hatta az su içmekten sanırım (böbreklerim düzgün çalışmadığının belirtisi) gözümün altında çok ince mor gibi iki damar belirgin.Hep diyorum buse su içç buse su iç. Bu kadar oluyor işte. Ama dediğin gibi çok haklısın yazık. O yüzden daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.Bulgura da ayrı düşkünlğüm var işte:) Ekmek yerine 4 kaşık kadar bulgur tüketiyorum günlük genelde.
sabah(12:00)
2 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
biber
1 kk tulum peynir
2 parça kaşar peynir
6 zeytin
şekersiz çay(8 bardak)
ara(14:30)
1 sade türk kahvesi
12 antep fıstığı
öğle ve akşam (18:30)
ızgara kanat pirzola gögüs(deri alınmış)
közde biber domates
mantar
soğan
3 dilim kızarmış kepek
şekersiz çay(6 bardak )
3 lt su
açık hava tamamıyla iştahımı açmış bugün
Ekmek konusundan herkes bahsetmiş sanırım daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Açık hava, yeni eşyaların heyecanı, günün yorgunluğu derken farkedemedin belki. Afiyet olsun canım:) Eşyaların da hayırlı olsun. Ben de fotoğraf görmek istiyorum, eminim çok cici şeylerdir, güle güle kullan tatlım :)
ayran yoktu canım envai çeşit asitli içecek ve meyve suyu vardı. öğlen çok yemişiz akşam ikimizde acıkmadık. oğlanı parka götürünce de geç oldu o saatten sonra bişey yemek olmazdı.
ıhlamurla idare edeyim birkaç gün daha olmadı tylolhot falan alırım .
hayır baktırmadım hiç. belki de diyetisyene gitmeliyim.
Burcu aynen yapmış yorumu. Ekmeğin normal ekmek olması ve meyve suyu en çok dikkat çeken kısım. Gerisi güzel afiyet olsun. Bence istenilen miktarda kilo verememiş olmanın sebeplerinden bi tanesi bu Burcu cum. Ufak gibi görünüyor bunlar bize ama kilo vermemizi oldukça çok etkiliyor. Tam kaçamaksız bir hafta geçirirsen eğer eminim çok iyi bir sonuç alacaksın.
Bence ilaçsız atlatmaya çalış canım. Baktın olmuyor ilerliyor o zaman doktora gidersin. Kulaktan dolma ilaç kullanma sakın. Ayrıca soğuk algınlığının en iyi çözümü senin de yaptığın gibi ıhlamur. Limon ve kabuk tarçında kat içine bak daha güzel oluyor. Bol bol iç. Geçmiş olsun bu arada.
ayran yoktu canım envai çeşit asitli içecek ve meyve suyu vardı. öğlen çok yemişiz akşam ikimizde acıkmadık. oğlanı parka götürünce de geç oldu o saatten sonra bişey yemek olmazdı.
ıhlamurla idare edeyim birkaç gün daha olmadı tylolhot falan alırım .
hayır baktırmadım hiç. belki de diyetisyene gitmeliyim.
Tatlım, sabahları bol yeşillik tüketiyorum epey bir doyum sağlıyor sebzeler. Zaten kahvaltıda çok çeşitli ve çok yemek rahatsız ediyor beni, alışkın değilim okuldan dolayı. Yani hep acelem oluyor, vaktim olmuyor vs. Bu yüzden ancak alıştım kahvaltı yapmaya. Sağlık açısından önemli olduğu için.
sağol kaptişim
bende de canım hiç ishal olmam normal tuvalete çıkarım kabızlık sorunum var
tatlım bulgur dışında güzel ve proteinli bi menü olmuş ha sakın yanlış anlama bulgura laf etmiyorum sadece çarş ve perş yeme şişkinlik olur faza çıkarsın tartıdabide suyun çok az ne kadar su içersen o kadar yağ moleküün serbest kalır ve yaptığın o egzersiz sırasında serbes kalanlar yanar ki yaz gününde 1.5 litre su hele bu sıcaklarda böbreklerine yazık yani
Canım çok ama çok haklısın. Hatta az su içmekten sanırım (böbreklerim düzgün çalışmadığının belirtisi) gözümün altında çok ince mor gibi iki damar belirgin.Hep diyorum buse su içç buse su iç. Bu kadar oluyor işte. Ama dediğin gibi çok haklısın yazık. O yüzden daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.Bulgura da ayrı düşkünlğüm var işte:) Ekmek yerine 4 kaşık kadar bulgur tüketiyorum günlük genelde.
Ekmek konusundan herkes bahsetmiş sanırım daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Açık hava, yeni eşyaların heyecanı, günün yorgunluğu derken farkedemedin belki. Afiyet olsun canım:) Eşyaların da hayırlı olsun. Ben de fotoğraf görmek istiyorum, eminim çok cici şeylerdir, güle güle kullan tatlım :)
tatlım bulgur sağlıklıdır zaten ekmekten hemde daha çok ama cumaya yakın tüketme dedim zaten çünküşişkinliği biraz zor geçen bi besin grubu. aynen öle heyecan filan derken götürmüşüm gözüm dönmüş bide sanırım tatilin rehaveti. fotolarını netten buur bulmaz atcam cnm
Ben yatıyorum kızlar, yarın yine izmire gidiyorum erken kalkıcam..
Hepinize iyi gecelerrr
günaydın kızlar nasılsınız? kaptan gelmiş yeni arkadaşımız katılmış . dünkü menümü yazayım
sabah(9.30)
2 krep
2 fincan şekersiz çay
4-5 ızgara köfte
1 bardak meyve suyu
yarım armut
2 bardak şekersiz çay
çekirdek
akşam yok .
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Menün de güzel olmuş bence ama sanki meyve suyu yakışmamış :) Izgara etleri ben de çok severim demir ve b12 açısından etler çok faydalı. Krep canın çektiğinde buğday unundan yaparsan daha iyi olabilir bir de. Onca işin gücün ve bebeğin arasında spor yapmanı, yapmaya çalışmanı da takdir ediyorum ayrıca. :)