• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

daha ilk menümün bu kadar kötü olmasını istemezdim ama hatalarımı sizinle düzelticem inşallah :)
sabah 11.00:1 fincan kahve
1 saat sonra falan yine kahve içtim
sonra 1 fincan kırmızı meyveli çay
öğlen 13.30: 2 kepçe yayla çorbası
4-5 kaşık taze fasülye
19.00 1 avuç kadar fındık
şimdide yeşil çayımı içiyorum
1.5 lt falan su sporda yok

Bence menunde cok yanlis var canim bi kere kahvalti yapmamissin sonra yayla corbasinda pirinc var ki biz diyet suresince pirinc yemiyoruz aksam yemegide yok sadece findik olmolmami

BUGUNKU MENÜM:
10:00 SABAH:
1 Haslanmış yumurta
5 zeytın
2 biber
bır parca beyaz peynır ve yesıl cay

öğen: sekersız nescafe

ara ögun 1 elma
3 4 tane badem

akşam: zeytınyaglı kabak
bol salata
1,5 su bardagı ayran

yemekten sonra karpuz

46 dk plates
2 lt su

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ilk menümün bu kadar kötü olmasını istemezdim ama hatalarımı sizinle düzelticem inşallah :)
4-5 kaşık taze fasülye

cnm ya kahvaltını ıhmal etme sıkı yap gun boyu senı dengede tutan bu öğün :40: ama duzelır zamanla basaracagız inş. hep birlikte :46:

BUGUNKU MENÜM:
1 Haslanmış yumurta
5 zeytın
2 biber
ara ögun 1 elma
3 4 tane badem
bol salata
1,5 su bardagı ayran

yemekten sonra karpuz

46 dk plates
2 lt su

Canim menun genel olarak guzel fakat ogle yemegini atlamissin birde karpuz seker orani cok yuksek bir meyve oldugu icin biz karpuz yemiyoruz zamanla menuleriniz oturacak bende basta hatalar yapiyordum ama bol bol gecmisi okudum ve tecrubeli takim arkadaslarim ne yemisler hep aklima not ettim

Canim menun genel olarak guzel fakat ogle yemegini atlamissin birde karpuz seker orani cok yuksek bir meyve oldugu icin biz karpuz yemiyoruz zamanla menuleriniz oturacak bende basta hatalar yapiyordum ama bol bol gecmisi okudum ve tecrubeli takim arkadaslarim ne yemisler hep aklima not ettim

yaa oylemı ben karpuzu boyle zararlı bılmıyordum tesekkur ederım cnm uyardıgın için.. öğlen ymegındede ben pazara gıtmıstım saat 4-5 gıbı eve geldım sadece elmayla aclıgımı yatıştıdım zaten aksam yemegını yapıcagım dedım bıraz bekledım yksa normalde yaparım :56: :40:

Merhaba Nihal ben de buse, hoş geldin.

Maalesef ben de su içeyi hep ihmal ediyorum ama aslında öyle önemli ki:(

Kızlar bence ancak pilatesle gidiyor o karın yağları.Koşu falan fayda etmiyor en azından ben de kamp kurmuş gitmeyecek gibiler ya:( :=)

Evet, gerçekten katılıyorum. Ben de yaptığımda yağları da beni de yakıyor pilates:)

Melikecim ben de yüzümdeki tüyler için gidiyorum. O yüzden çekeceğin acıları biliyorum ve onlar için şimdiden kolaylıklar diliyorum :)))

İyilik güzellik canım senden naber, ne var ne yok? Kayınvalideni de gönderdin ev ıssızlaştı mı, birileri gidince hep öyle olur ya :(

Hayırlısı olur inşallah. Çok geçmiş olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diyorum..

Biz de onu getirmek icin geldik canim
Pazartesiden sonra zor gelebilir..

Biz disaridayiz kizlar sarjim bitebilir. Yine gelirim gec de olsa

Selam kızlar misafirlikteyim bi bakayım dedim geçmişi okuyamadım eve gidince okurum geç olmazsa

Canim kahvalti saatin cok gec metebolizman8 hizli calistirmak istiyorsan daha erken yapmalisin kahvaltiyi
kalkamadım çok yorgundum normalde7de falan kalkarım :)
Bence menunde cok yanlis var canim bi kere kahvalti yapmamissin sonra yayla corbasinda pirinc var ki biz diyet suresince pirinc yemiyoruz aksam yemegide yok sadece findik olmolmami
yayla çorbasında pirinç olduğu iin akşam yemeğimi yemedim zaten teşekkür ederim yorumun içinn:)
cnm ya kahvaltını ıhmal etme sıkı yap gun boyu senı dengede tutan bu öğün :40: ama duzelır zamanla basaracagız inş. hep birlikte :46:

kahvaltı hakkındaki yorumlarda sonuna kadar haklısınız ama hep alışmaya çalışmama rağmen kahvaltı yapmayı sevemedim sevmiyorum nedeninide bilmiyorum alışıkta değilim okula giderken falan hiç yapmazdım zaten işe giderken de yapmıyorum ama böyle aklınızda bak şunu al ye bunu yiyebilirsin işteyken falan diye önerilere sonuna kadar açığımm :)

yayla çorbasında pirinç olduğu iin akşam yemeğimi yemedim zaten teşekkür ederim yorumun içinn:)

kahvaltı hakkındaki yorumlarda sonuna kadar haklısınız ama hep alışmaya çalışmama rağmen kahvaltı yapmayı sevemedim sevmiyorum nedeninide bilmiyorum alışıkta değilim okula giderken falan hiç yapmazdım zaten işe giderken de yapmıyorum ama böyle aklınızda bak şunu al ye bunu yiyebilirsin işteyken falan diye önerilere sonuna kadar açığımm :)

cnm bence sevmeye calış cunku kılo almanın en onemlı nedenı bu sende bılıyorsundur mesela 1 kase nesfıt yada specıal k yap sabahları hem pratık hemde uzun sure tok tutuyo zaten öğlen yemeğine kadar..

cnm bence sevmeye calış cunku kılo almanın en onemlı nedenı bu sende bılıyorsundur mesela 1 kase nesfıt yada specıal k yap sabahları hem pratık hemde uzun sure tok tutuyo zaten öğlen yemeğine kadar..

denedim 1 gün oluyor 2 gün oluyor sonunda yenmiyor küfleniyor ve annem atmak zorunda kalıyor tost yapmayı deneyeceğim işe giderken de yanımda götürürüm :)

Kızlar az önce babamdan sabah erkenden beni uyandırmasını rica ettim, alarma uyanamama ihtimalime karşı :) Böylece umuyorum ki yarın erken ve güzel bir saatte uyanıp sıkı bir kahvaltı ve en az yarım saatlik bir egzersizden sonra kendimi daha çok daha iyi hissedeceğimi umuyorum. :)

Bu arada kızlar şu tırnak etlerini yumuşatan kremler var ya hani, tırnak kremleri. Yaklaşık üç dört gündür düzenli olarak her akşam sürüyorum ayak tırnaklarıma ve çok güzel yumuşacık oldu tırnaklarıımmm..:) Pek fazla görünmediği için ayaklarımızı genelde ihmal ediyoruz ama çok yanlııış aslında sonuçta biz görüyoruz ya yetmeli:)

ya ben o kadar şişmiştim ki neredeyse top gibi yuvarlanmak üzereydim.merdiven çıkamıyor markete gidip gelince yoruluyordum.o sebeple ilk başta vücudumu açmak adına günde 45 dk tempolu yürüyüşle başladım.bir ay sonra da artık vücudum koşmaya hazırdı.şimdi ilk 10 dk tempolu yürüyüş kalan 35 dk ise hafif tempolu koşmaya başladım.haftada en az üç gün açık havada yapıyorum .inanır mısınız her gün artık vücudum istiyor.pazarları eşime vakit ayırabilmek adına spor yapmam ben.ama gece bacaklarımın ağrısından uyuyamaz hale geldim.kendimi daha zinde ve hafif hissediyorum.bacak ve basen problemim hiç olmadı.üst tarafım çok kalın benm.hala kalın ama o eski halim gibi değil.sanki sıkılaştı.bunu cevremedeki herkes dile getiriyor.fakat yine de karın bolgesi için bir aktivite yapmam şart...
Canım sen olayı çözmüşsün zaten. Zayıflamak ve vücudu zinde tutmak için en ideal spor yürümek ve koşmak. En güzel kardio çalışması. Hele ki açık havada bol oksijenle yapılıyorsa yağ yakımı için bire bir. Benim herkese tavsiyem önce yürüyüş zamanla da bu yürüyüşü koşuya çevirmek. Hatta sadece diyet zamanı değil ideal kiloya ulaştığımız zamanda yapmamız gereken bir spor. Yaşlılığımıza yatırım yapmalıyız şimdiden.

Kuzenimle bulustuk bugun, 5yillik evli, ailesinin yanina dondu istanbuldan.. esinden bosanacak sanirim, onunla dertlestik.. baya uzuldum. Allah herkese mutly yuva nasip eder insallah...
Hakkında hayırlısı olsun Seda' cım ama olmuyor yürümüyorsada fazla uzatmaya gerek yok bence.

Biliyorum canim sabah 5.30 kalkmam gerekiyor benim yuruyus yapabilmem i c in offffff 7 de mesai basliyor benim cunku
Çalıştığın iş kendi işiniz diye biliyordum öyle değil miydi? Sanırım eşinden devralıyorsun sabahları.

kahvaltı 12.30 : Tereyağında yumurta ve bol yeşillik

15.00 ara öğün: Bir elma

17.00 ara öğün : Bir avuç yer fıstığı taze ve kavrulmamış

19.30 akşam yemeği: Dana kuşbaşı, bulgur pilavı, soğan salatası
1,5 lt kadar su, spor yok
Menü saatlerin hiç olmamış canım. Öncelikle erken kalkıp güzel bol proteinli bir kahvaltıyla güne başlaman gerekiyor. Akşam yemeğin gayet güzel. Ama kahvaltıyla akşamın arasına ara değilde bir ana öğün daha koyabilirdin. Su çok az spor yapmamışsın bunlar kilo vermeni engelleyecektir. Senden daha düzenli menüler bekliyorum artık. Bide bol paylaşım.

4-5 kaşık taze fasülye
Menün gerçekten çok kötü canım. Sadece kötü değil sağlıksız. Baştan başa yanlış. Su çok az ve spor yok. İnşallah zamanla düzelecek bunların hepsi. Yeter ki iste.

Kızlar siz menüme ne dersiniz hiç bilmiyorum ama ben hiç kendi uygulamalarımı beğenmiyorum. Ve kendimi eleştirmek istiyorum. Belki bu şekilde yüksek sesle söyler ve yazarsam kendim de iyice anlar, uygulamaya geçiririm, yani inşallah.
Öncelikle çok geç uyanıyorum böylece ana öğünlerim 2ye düşüyor ve günün birçok saatini uyuyarak geçen metabolizmam yavaşlıyor bence. Bir de gece çok geç yattığım için bazı hormonlar yeterince çalışmıyor düşüncesindeyim. Bu yüzden artık sabah 7.30 da kalkıp pilates yaparak güne başlayacağım. Okullar açıldığında da haftada üç gün en azından bu saatte kalkıp yüzmeye gittmeyi düşünüyorum. Çünkü hem yüzmeyi seviyorum hem de vücuda çok yararlı bir spor. Sonra günde 2lt. su tüketmem gerekirken çoğu günler ancak 1,5 oluyor bu. Oysa su hem cilde hem de vücudun geneline çok faydalı. Sonra bir gün çok az yiyorum bir gün çok yiyorum bu düzensizlikle metabolizma da şapşala dönüyor. Belki çoğunuz liste olmadan düzenli beslenebiliyorsunuz ama ben anladım ki ben bunu beceremiyorum o yüzden örnek listeler oluşturmaya çalışacağım kendime. Umarım bu eleştirdiğim şeyleri düzeltebilirim ve istediğim inceliğe, sıkılığa ve kiloya ulaşabilirim...
Yaptığın bütün hataların farkındasın Buse cim. Şimdi sana düşen hatalarından vazgeçip söylediğin doğruları uygulayabilmek. Yarın ilk işin yeni bir hayata başlamak olsun.

BUGUNKU MENÜM:
1 Haslanmış yumurta
5 zeytın
2 biber

ara ögun 1 elma
3 4 tane badem

bol salata
1,5 su bardagı ayran

yemekten sonra karpuz

46 dk plates
2 lt su
Menün bir çok yeni başlayana göre çok iyi. Öğle yemeği yememen sakıncalı atlama lütfen ana öğünleri. Karpuz için Sevgi açıklamasını yapmış. Su miktarı yeterli değil en az 2,5 lt sporun çok güzel.

Tesekkurler cnm.arastirayim.sana da yazarim nerden aldigimi.bilmiyorum yaaa.belki sadece mekik cekerim.onu arastiriyorum netten
Karın için mekik çok faydalı bir spor. Ama azdan başlayıp çoğaltman gerekiyor birde acele etme verilecek kilon azaldığı zaman başla mekiğe. Şuan yürüyüş ve koşu yeterli bence senin için. Kiloluyken yapılan bölgesel hareketlerde yağlar kasa çevrilebiliyor diye biliyorum.

ebrucum ya verdiğmiz cevap sayısını yazacak mıyız dunku gıbı ?:26:
Evet canım çıkarken son mesajında yazarsın yine ben not alıyorum

Bende daha önce evde kahvaltı yapmasını sevmeyen bir insandım. Alışkanlık olmuş hep iş yerinde yaparım kahvaltıyı simit ya da poğaçayla. Ama oldukça sağlıksız. Diyet yapmaya başladığımdan beri düzenli bir şekilde kahvaltı yapıyorum evde yapamasam bile iş yerine götürüyorum peynirimi, domatesimi, salatalığımı, zeytinimi, tam buğday ekmeğimi. Eğer istersen yapabilirsin. Sadece zorla biraz kendini çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü.

Kızlar az önce babamdan sabah erkenden beni uyandırmasını rica ettim, alarma uyanamama ihtimalime karşı :) Böylece umuyorum ki yarın erken ve güzel bir saatte uyanıp sıkı bir kahvaltı ve en az yarım saatlik bir egzersizden sonra kendimi daha çok daha iyi hissedeceğimi umuyorum. :)
Hadi bakalım yarın sabah kalkar kalkmaz takıma gelip rapor vermeni istiyorum ben uyandım sporuma başlıyorum ya da kahvaltımı yapıyorum diye. Bende kalkar kalkmaz seni kontrole geleceğim takıma.

Bu arada kızlar şu tırnak etlerini yumuşatan kremler var ya hani, tırnak kremleri. Yaklaşık üç dört gündür düzenli olarak her akşam sürüyorum ayak tırnaklarıma ve çok güzel yumuşacık oldu tırnaklarıımmm..:) Pek fazla görünmediği için ayaklarımızı genelde ihmal ediyoruz ama çok yanlııış aslında sonuçta biz görüyoruz ya yetmeli:)

Bende çok seviyorum ayaklarımla ilgilenmeyi. Topuk kremim var ama tırnak etleri için olanı şimdi senden duydum. Yazsana bana bende kullanayım.

Back
X