• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladim ebrucum saol :) öle yaparım bende :) bende koşu bandina binemedim bugün oglum durmadi bende 20 dk kondisyon bisikletine bindim 70 kalori yaktim anca

Ebrucum bugun durgun burası gercekten.. Ben de gecmiş okumayı umit etmiştim, birikmeden her fırsatta bakıyorum ama zaten birikmiyotirmus..
Bugun komsulsrımız tatilden döncekler.. 20 gundur yoklardı, geldiklerinde yemeleri için onşara birseyler hazırlicam vericem..
Simdi kolları sıvayayım srtık, birde kayınpederim gelicek..

Ebrucum bugun durgun burası gercekten.. Ben de gecmiş okumayı umit etmiştim, birikmeden her fırsatta bakıyorum ama zaten birikmiyotirmus..
Bugun komsulsrımız tatilden döncekler.. 20 gundur yoklardı, geldiklerinde yemeleri için onşara birseyler hazırlicam vericem..
Simdi kolları sıvayayım srtık, birde kayınpederim gelicek..

Herkese lazim sizin gibi bi komşu ne qüzel uğrasmasinlar diye yemek hazirliyosun

ebrucum :) (iş dolayısıyla herkese hanım bey demekten resmiyeti bozmak bana zor geliyor biraz)

Bugün güne kahvaltısız başladık koşuşturmaktan sadece 11:00 de 1 bardek 2 şekerli çay içtim.
öğle yemeğini 14:00 de yedim. 1 kase yoğurt çorbası yanında 3-4 kaşık zeytinyağlı fasulye 1 küçük dilim karpuz ve 1 dilim beyaz ekmek yedim. arada başka bir atıştırma yapmadım ve rahatsızlıkta hissetmedim.

Bu arada sabah tartıldım kilom 98.5 muş :(

Herkese lazim sizin gibi bi komşu ne qüzel uğrasmasinlar diye yemek hazirliyosun

hoşgeldın cnm aramıza kendımı tanıtyım ben aysenur 19 yasıma girdım, 1 yıllık evlıyım, çizelgemde gorunuyor zaten kılom..

ebrucum :) (iş dolayısıyla herkese hanım bey demekten resmiyeti bozmak bana zor geliyor biraz)

Bugün güne kahvaltısız başladık koşuşturmaktan sadece 11:00 de 1 bardek 2 şekerli çay içtim.
öğle yemeğini 14:00 de yedim. 1 kase yoğurt çorbası yanında 3-4 kaşık zeytinyağlı fasulye 1 küçük dilim karpuz ve 1 dilim beyaz ekmek yedim. arada başka bir atıştırma yapmadım ve rahatsızlıkta hissetmedim.

Bu arada sabah tartıldım kilom 98.5 muş :(

cnm sende bılıyosundur beyaz ekmek falan yeme ve aynı anda karpuz yemışsın şişirir senı bunlar dıkkat etmelısın yoksa tartıda kotu rakamlar gorursun :50: bi daha hiç gormessın inşallah :40:

cnm sende bılıyosundur beyaz ekmek falan yeme ve aynı anda karpuz yemışsın şişirir senı bunlar dıkkat etmelısın yoksa tartıda kotu rakamlar gorursun :50: bi daha hiç gormessın inşallah :40:

tmm :) tavsiyelerinize uyacağım. bu arada hiç su içmedim bugün :( akşam kk ya takılırken 2 litre içmişim farketmeden :) bir de adımlarımı saymaya başladım. sabah 500 adım yürüdüm. Akşam da birer durak erken inip bineceğim bakalım. En azından böyle hareketimi artırmaya çalışacağım.

tmm :) tavsiyelerinize uyacağım. Bu arada hiç su içmedim bugün :( akşam kk ya takılırken 2 litre içmişim farketmeden :) bir de adımlarımı saymaya başladım. Sabah 500 adım yürüdüm. Akşam da birer durak erken inip bineceğim bakalım. En azından böyle hareketimi artırmaya çalışacağım.

evet cnm cok ıyı olur. Evet bende sımdıye kadar 1,5 lıtre içtim :( aksama kadar 3 olur inşallah sende suyunu hep yanında tası daha pratık oluyor bıde soguk su benı kesıyor ondan normal ısıda ıcerım sende dene :)

evet cnm cok ıyı olur. Evet bende sımdıye kadar 1,5 lıtre içtim :( aksama kadar 3 olur inşallah sende suyunu hep yanında tası daha pratık oluyor bıde soguk su benı kesıyor ondan normal ısıda ıcerım sende dene :)

az önce 1 litrelik şişede yanıma aldım. Burada sizlerle konuşurken daha rahat oluyorum ve içiyorum. Normalde çevremle kilo problemi lafı açılınca Hoşlanmıyorum ama sizlerle çok rahat paylaşıyorum. İnşallah bu azmim sürekli gider de bende incecik olurum :D

kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşam evde oturup tek tek Bana verdiğiniz ipuçlarını okuyup cevaplandıracağım. Neler yapabilirim. Öncelikle fiziksel hareket yapacak vaktim yok sadece 2 otobüs durağı yürümekle başlayacağım. akşamları evde ufak tefek mekik hareketleri mi yapsam yoksa birden yüklenip yormasam mı kendimi?

kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşam evde oturup tek tek bana verdiğiniz ipuçlarını okuyup cevaplandıracağım. Neler yapabilirim. öncelikle fiziksel hareket yapacak vaktim yok sadece 2 otobüs durağı yürümekle başlayacağım. Akşamları evde ufak tefek mekik hareketleri mi yapsam yoksa birden yüklenip yormasam mı kendimi?

cnm vaktın oluyorsa eger plates yap bence :32::32: Internetten yazarsan gelır sadece 45 dk ben yapıyorum cok memnunum bugun yapmadım ama ıcımde kaldı bırazdan yapıcagım alışınca bırakılmıyor :1: Yemekte de zaten burada bırsuru menu oluyor örnek alabılırsın :1::40:

Kızlar cıkıyorum bende sımdı plates yapıcam :32: Sonrada bacaklarımdakı tuylerı alıcagım :37: Ve yemek yıyıp esıme yemek hazırlıycam arada gırerım ben yınede byyy... :40:

Kızlar ya neden burası boyle durgun :44: Normalde cok hareketlıydı :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar, bugun arkafasım bana surpriz bi ziyarette bulundu, simit filan almıs gelmiş.. Guzel oldu dertlestik.. Bu arada komsularım hala gelmedi, yemekler hazır, kayınpederim de gelmedi daha.. Ben evi supureyim iiki dakikada hemen

Umarım sen yemezsin o poğaçadan:47:

yok ağzıma bile sürmedim o poğaçadan :)

kızlar kusura bakmayın dün teyzemde kaldım nette yoktu giremedim gün boyuda işteydim kafamı kaldıramadım eve gdeyim geçmişi falan okuyacağım şimdi çıkmak zorundayım tekrar özür dileriimmmm:18::43:

Back
X