Bu mesaja özellikle tek olarak cevap yazmak istedim. O kadar haklısın ki anneni sana yaptığı kötülük hakkında. Kötülük diyorum çünkü beslenme alışkanlıklarını çocuklara kazandıran kişiler anneler. Eminim senin annen senin iyiliğin için yapmıştır sana kötülük yaptığının farkında olmadan. Senin kızın çok şanslı. Sen buraya geldikten sonra eminim şansı daha çok arttı çünkü sen burda nasıl sağlıklı beslenilir onu öğreneceksin. Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucu obezitenin asla genetik olmadığını öğrendim. Şişmanlığın en önemli nedeni yanlış beslenme. Bugünden itibaren geçmişine bir sünger çek. Unut kilolarını sadece sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir yaşamı düşün. Boyuna göre şuan ki kilon çok ama çok fazla. Ama ben sana inanıyorum ki en kısa zamanda bütün fazla kilolarından kurtulacaksın. Karşında benim gibi bir örnek olsun. Buraya ilk geldiğimde 85,5 kiloydum ve o anda takımın en kilolusu bendim hatta aynen böyle yazmıştım takıma. Aradan sadece 6 ay geçtikten sonra burdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Aynısını sizlerin de yaşayabilmesi için uzun süredir takımda kaptanlık yapıyorum. Lütfen emeklerimi ve sizlere ayırdığım zamanı boşa çıkartmayın. Sizlerin de zayıf olduğunu görmek istiyorum. Şimdi yeni gelen bütün arkadaşlardan söz istiyorum hedefinize ulaşacağınız konusunda.![]()
Söz ebrucum bende insallah senin gibi eski kiloma ulasicam bu takima glmekle okDar iyi bisey yapmisimki daha dun bir bugun iki bunu bize dedirttire bilmen buyuk basari bu kadar insani burda kalıcı tutabilmek zor iyiki senin gibi bir kaptanim var ilgin v verdigin deger icn tsklr