evettttttttt günaydın hanımlar

dün akşama nete giremedim ama bugün valla yarın büyük günün etkisiyle olsa gerek 05.30da yatağımdan fırladım vede fırladığım gibi hemen 3 bardak limonlu suyumu içtim
vede dün ki bilgilenmemden ötürü bezelye yerine balık yedim hazır av mevsimi açılmışken ilk siftahımızı yaptık eşimle

artık bugüne kaldı bezelye hemencecik dnki menümü tekrar düzeltiyim.
sabah : 2 etimek
1 kk peynir
yarım demet maydanoz
4 tane light zeytin
şekersiz çay
ara: sade türk kahvesi
öğlenle akşam arası bir vakit saat 16.30 gibi balık yedim ve akşam 17.00 gibi uyudum anca kalktım önceki günden uykusuzdum sınavlardan ötürü falan vede artık uyku düzenimde yerine oturdu bomba gibiyim. hazırım güne
kızlar bu arada salam sosis gibi besinleri tercih etmeyin protein olarak düşünmeyin benim gibi salam sosis deli bir hatun asıl onların kilo vermeyi engellediğini duyunca hemen çıkardım hayatımdan ayrıca zaten beslenme yaşam tarzımı değiştirdim bir ocak 2013ten beri inanın 72 kilodan 65e düştüm..hayat felsefem doğal beslen işlenmiş şekli değişmiş şeylerden uzak duruyorum ..kahvaltıda reçel bal pekmez kötü şeyler değil bence sakın kesmeyin derim hatta ben dün katı pekmez aldım.yicem bugün kısmetse neden bırakmayalım derseniz bir diyetisyenin bana verdiği tavsiyeyi iletiyorum. sadece kahvaltıda tatlı yemeliyiz ama abartmadan mesela ben 1 çay kaşığı yiyiroum vucudumuzun gün içinde ayakta durması kahvaltıda aldığınız enerjiye bağlıdır yaptığımız doğal sağlıklı meyvelerden yapacağınız az şekerli bir reçel güzel bir kahvaltılık olabilir bence. ben kansız olduğum için pekmez terch ediliyorum ama kayınvalideciğimin ellerinden reçellerede bitiyorum.

demek istediğim herşeyden yiyin nefsinizi körleyin ama az yiyin ucundan azcık yeter diyin. ben öyle yapıyorum bu arada herkese tavsiye ettiğim gibi dışarı çıkıp spor sevemeyen hatunlar yada çıkamayan hatunlar benimde evden çıkmadığım zamanlar yaptığım tek spor ip atlama inanın çok enerji harcatıyor.eski bir çamaşır ipiyle amacıma ulaşıyorum fazla değil günde 100 tane yeter sonra atıyorum yere kendimi kafama göre bildiğim bacak hareketlerini yapıyorum basenlerimden sorunlu olduğum için inatla savaşla ezip geçicem şu basenleri diye düşünüyorum
birazdan eşimle çıkıp yürüyüş falan spor aletlerinde biraz spor yapcaz umarım o kalkarsa tabi Ankarada havalar soğudu kışın ancak evde spor oluyor burda yada ben alışamadım daha Ankaraya alışınca karda kışta bile atarım kendimi yollara dicem

şimdilik bu kadar öpüldünüz hepiciğinz