Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada sabah tartıldım.. 66.1 geldim 68.5 çıkmıştım cumartesi tartıldığımda.. çıkmam lazım ancak akşama girebilirim.. herkese sevgiler

........................11.09.2013.........12.09.2 013
Akashha....................6
Ayeyldz....................19................14
Belmonto
Burcugncy.................30................28
Cementa
Elifimsuyum
Fndkkrdu..................12.................8
Glmscs
JeLiBoNuMm..............9..................13
Ladyline
Mavera87
Evamaria ....................................21
Minikkelebek
Neaviaa
Rabiaka................6
VatshaNerada
Venuskadini
Yasimutsuz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cok mutluyum...

baslangıc kılom: 79.2
gecen haftaki kilom: 77.3
bu haftaki kilom: 76.3
tam bır kılo vermişim

kızlar aksama kadar gıremıycem heralde kılolarınızı gormeyı cok isterdım byyy...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo bildirimim

Gecen cuma : 57.5
Bugun : 56.8

ayyy karnimdaki sislikte olmasa coook guzel olucakti :)))

bnce güzel bi sonuç canım

güzel bi menü tatlım
bu arada sabah tartıldım.. 66.1 geldim 68.5 çıkmıştım cumartesi tartıldığımda.. çıkmam lazım ancak akşama girebilirim.. herkese sevgiler

2.4 kilo çok güzel bi rakam canım ama devamlı paylaşım gerekiyor biliyosun

kızlar günaydın ufak bi hastane işim var sonra buralardayım kuzenimi göz doktoruna götürüp gelcem lütfen kilo bildirimini başlangıçkilo
geçen hafta
bu hafta
ve yüzde şeklinde paylaşın

yüzde hesaplama kilo farkı/geçen haftaki kilox100 şeklindedir. en azından deneyin öğrenmiş olun

Günaydın kızlar. Dün gelemedim akşam. Minik kuzunun ateşi yükseliyor. Sabaha kadar sürekli onunla ilgilendim. Allahtan bugün cuma ve son iş günü. Yarın yeterince dinlenebileceğim. İşe gitmeden listeyi ayarlayayım. Burcu' cum sen ne zaman gideceksin arkadaşlarına? Ben iş yerinin wirelees şifresini alacağım bugün. Sorun yok yani. Birazdan da özel bir mesaj atacağım bakarsan hemen sevirim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum ama kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Bende tartıldım ama bildirimi evden çıkmadan yapacağım çünkü ödemden dolayı kilom normalden fazla çıkıyor. İnşallah bende güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta.

Farkındayım hatamın Bundan sonra daha dikkatli olacağım

13 aylık canım en çok ta nezaman sinir oluyorum biliyomusun bi güluyo herseyi unutuyorum o zaafım var hic gulme gulmicem diyorum sarilip anlını anlima dayayip gozumun içine bakıyo guluncede seviniyo :)

Oyy yerim ben sizi. Maşallah. Ablamın 16 aylık bir oğlu var onlar da böyle.

Sebzeli bisküviyi ilk kez duyuyorum. Tadı nasıl?:26:

Kızlar en son kilo bildirimimi 16 Ağustosta yapmışım. Sonra da izne ayrıldım zaten, biliyorsunuz.

Başlangıç kilosu:72.1
Önceki bildirimdeki kilo: 69.4
Şimdiki kilo:69.1
Fark:0.3 kg
Yüzde:0.43 >> şimdi bu yüzde bölünecek değil mi? 4e bölüyoruz sanırım. Bu da %1 ediyor. Böyle mi olacak?

***13. TAKIM 326. ETAP ***

akashha (79.6///%)
ayeyldz (77.3///%)
elifimsuyum (79.2///%)
LAydLiNe (66.5///%)

mavera87 (66///%)
naeviaa (62.4///%)
13.TAKIM ORTALAMASI: %

Ayşenur'cum senin hesaplaman farklı onu ben halledeceğim. Öykü ve Hanife bu hafta sizleride listeye olmak istiyorum ama henüz emin değilim. Özellikle Öykü' cüm paylaşımların bana yetersiz geliyor. Seni daha sık takımda görmek istiyorum. Bunun için söz verirsen eğer listeye seni bu hafta almak isterim. Yoksa bir hafta daha deneme süresi olacak. Hanife' cim şimdilik paylaşımların güzel gidiyor ama kısa süre oldu deneme süren başlayalı bu nedenle senden de emin değilim. Eğer sende aynı sözü verebilirsen paylaşım konusunda listeye alacağım bu hafta seni de. İkinizden de cevap bekliyorum.

Şimdi nasıl kaptan? Çok geçmiş olsun.

Burcum ben olmadığım haftalara da böldüm öyle mi olacaktı?
Afiyet olsun canım.

Eh sen biliyorsun zaten sorunu.

Afiyet olsun tatlım.
Etimekte sanırım lif oranı düşük canım. Ondan önermiyor. Yoksa ben de tadına bayılırım. Yanında çay ve beyaz peynirle ohh mis gibi.

Orada uzakta bir patates vaar. Onun dışında güzel canım. Afiyet olsun.

Ayy Burcum bayılırm ben mezgite Afiyet olsun tatlım.

Sondan geriye doğru okudum mesajları bugün.

Tamam kaptancığım

günaydın , evde herkes kahvaltı bekliyor kacak giriyorum ,

baslangıc 82.2

bugun 81.7

hala şişlik var bende ,

yorumları okuyup tek tek yazacagım sonra bildiri yapmak için girdim

***13. TAKIM 326. ETAP ***

akashha (79.6///%)
ayeyldz (77.3/76.3/1/%1.29)

elifimsuyum (79.2///%)
fndkkrdu (57.7/56.8/0.9/%1.56)
Yeni üye Hedef:
JeLiboNuMm (86.6///%) Yeni üye Hedef :65
LAydLiNe (66.5///%)

mavera87 (66///%)
Geri dönmek üzere ayrıldı.
naeviaa (62.4///%)
VasthaNerada (69.4/69.1/0.1/%0.14) 323. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Ebrucum bendemi listedeyim :)

Günaydın kızlar,

Ben çok fena hasta oldum 1 günde. Ateşim var, burnum akıyor, terliyorum.. Bir yandan da çalışmaya çalışıyorum

Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.1
Fark 500 gram.

Spor yapmadan en fazla bu kadar oluyor herhalde

kaptan ben haftaya girerim bu hafta ortalama iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…