Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu günkü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 yumurta
yarım domates
1 kk peynir

öğle
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

akşam
1 dilim ekmek
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 ly su

Sabah
Domates
zeytin
peynir
yesil cay
ogle
domates corbasi bi kase
aksam
ispanak yogurt
2 lt su
spor yok

kızlar menüler çok güzel
süpersinizzzzzzzzz

kızlar hepinize iyi geceler
burcucum mesaj hakkım dolmadı herhalde daha
20 sinde 15 mesaj
21 nde 5 msj

Allahım yaaaa Diyecek bişey bulamıyorum. Ben kızıma sadece bir iki kez yedirdim sonra nedendir bilmem içim rahat etmedi katkı maddesi vardır diye şimdi cam rendeyle meyvenin kendisini rendeleyip yediriyorum. Daha çok hoşuna gidiyor. Şimdiye kadar armut ve şeftali yedi. Bugünde elma yedireceğim umarım beğenir. Ama bizim yemememiz gerekiyor hem zaten tadı da hiç hoş değil

Bebek çorbası da ne? Hiç duymadım:44:Bizim takımda da büyük bebek sayısı oldukça fazlaymış

O dediğin saatler kaliteli saatler sadece yurtdışından getirdikleri için ucuza satıyorlar Bir ara ben kardeşime almıştım rodi den almıştık allerji yaptı ama geçenlerde eşim getirttirmiş bir arkadaşına yaklaşık 6 aydır kullanıyor hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ama benim hediye aldığım oldukça pahalı bir saati var kordonunda sorunu var ve garantiye girmiyor. Kullanamıyor Benim bir arkadaşımda senin gibi bir kutunun içine küçük küçük notlar yazmış kartların içine. Çikolata koymuş biraz, ağrı kesici koymuş ( başını ağrıttığım için gibi bişey yazmış) Bunun gibi bir sürü not. Fotoğraflar felan çok güzel olmuştu.

Simit haricinde çok güzel bir menü. Kilonu yüksek olduğu için doğru düşünmüşsün birden bire yediklerini azaltman zaten sana zarar verir. İçtiğin su miktarını yazmamışsın? Birde ben öyle 5 i bir arada 9 u bir arada çaylardan çok haz etmeyen bir insanım. Bunların bir çoğu barsak tembelliğine neden oluyor. En sağlıklısının yeşil çay olduğunu düşünüyorum.

Gıda teknikeri olman çok güzel. Ben de yiyorum o dilimlenmiş salamlardan ve protein olarak düşünüyorum. Aslında işlenmiş gıda olduğu için sakıncalı sağlık açısından ama şu devirde yiyebileceğimiz sağlıklı bişey bulmak çok zor gerçekten.

bılmıyordum cnm susamsız oldugunu 5 fındık da ıyıymıs

Son düzenleme:
arkadaslar dunku yedıklerımı yazayım:
sabah 10.15 5zeytın,bıraz peynır,bır dılım tam bugday kızarmıs,bır domates
ara 13.00 bır havuc
oglen 15.00 bır kase nanelı yoğurt
ara 16.15 3 mandalın
aksam 18.00 bır dılımtam bugday,bır porsıyon patlıcan musakka,bır kase yogurt
20.00 2 mandalın
2 lt su

kızlar selam ancak oturabildim
dün tüm gün gezdim
bugün de temizlik yaptım biraz gerisini yarın yapıcam
yoruldum

bugünde herkes geziyo sanırım biz evdeyiz zeynepcim

herhalde canım
ama biz düz gezdik
bugün oturalım evde
ben evde oturmayı seviyorum burcu yaa
ben aslında daha çok haftaiçi çıkardım gezmeye
haftasonu heryer çok kalabalık oluyo
hele trafik çekilmez oluyor
ama bu yıl kızım tam gün gidiyor anaokuluna o yüzden mecburen haftasonuna kalıyor

bende çok evcimen bi tipim ama işte gencayla anca öle buluşabiliyoruz canım yoksa evden hiç çıkmasam çıkmam yani

bende çok evcimen bi tipim ama işte gencayla anca öle buluşabiliyoruz canım yoksa evden hiç çıkmasam çıkmam yani

canım bu günlerinin kıymetini bil
evlendikten sonra ve hele de çocuk olduktan sonra gezmeye bile vakit kalmıyor
ama tabii ki aile de çok güzel

canım bu günlerinin kıymetini bil
evlendikten sonra ve hele de çocuk olduktan sonra gezmeye bile vakit kalmıyor
ama tabii ki aile de çok güzel

ayy gezen geziyo bebegim yeter ki gezmek iste bak benm teyzem gezmeyi pek sever 3 kızı var biri 3 yaşında bide ikizleri var 1 yaşında Allah seni inandırsın ne zaman arasam avmdeyim komşudayım filan diyo bana benden çok geziyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…