olabilir canım yeni arkadaşlarla çok ilgileniyoruz ya bu ara k .bakma
Cık cık olmadı BurcuKız bir dilim ananasın lafı mı olur
Ay Burcum utandım, mutlu oldum. Seviyorum seni Burcu Herkes duysun
ay sen benm ilk göz ağrımsın
Sabah
Domates
zeytin
peynir
yesil cay
ogle
domates corbasi bi kase
aksam
ispanak yogurt
2 lt su
spor yok
Bugun yediklerim
sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
yarim salatalik
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
Ogle :
1 kase mercimek corbasi
4 tane lahana sarmasi
2 kasik fasulye yemegi
Aksam : 2 tane tavuk kızartma ( yagsiz yamis babam izgara gibi )
Salata
Allahım yaaaaKızlar simdi bisey sorcam ama gulmeyin
Hani hero baby mama var ya meyvelerin cekilmis hali felan o kilo yapar mi ki acaba tadini cok merak ediyorum
bebek mamalari cok guzel oluyoda ozelliklede bebe biskuvisi bayiliyorum ona ya ama sanirim oda kilo yapiyo(
Bebek çorbası da ne? Hiç duymadım:44:Bizim takımda da büyük bebek sayısı oldukça fazlaymışkilo yapıp yapmadığını bilmiyorum ama ben yemiştim onlardan.İlk yediğimde hiç hoşuma gitmemişti tadı. Bir gün yeniden yiyesim geldi ve hoşuma gitti.Belki çeşidindendir bilmiyorum ama artık hoşuma gidiyor tatları. Takıma katıldığımdan beri yemiyorum ama mayıs ayında epey yemiştim.
Benim de merak ettiğim bebek çorbaları.
O dediğin saatler kaliteli saatler sadece yurtdışından getirdikleri için ucuza satıyorlar Bir ara ben kardeşime almıştım rodi den almıştık allerji yaptı ama geçenlerde eşim getirttirmiş bir arkadaşına yaklaşık 6 aydır kullanıyor hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ama benim hediye aldığım oldukça pahalı bir saati var kordonunda sorunu var ve garantiye girmiyor. KullanamıyorKızlllaaar haftaya pazar sevdicegimle yıldönümümüz var ne yapsam karar veremedim sizde bi fikir verir misiniz banaaa :)
Aklimdakini soylim ben
bende kalp seklinde bi kutu var icine kucuk notlar , tanistigimizdan bu yana ona karsi hissettiklerimi anlatan bi mektup, parfum ( istedigi daha dogrusu benim cok istedigim bi parfumu alicam )
Oyuncak esek yada ayi ( kücuklerinden espri anlaminda yada bi saat mi alsam bunun yerine ? )
Butcem az saatide zaten pahali bisey alamam siyahiler varya onlarin saati saglam oluyomus onlardan mi alsam acaba ?
Baska napabilirim kizlar. Yildonumumuzde cok para harcayamam cunku 19 ekimdede dogum gunu var asil parayi o zaman harcicam ?
Simit haricinde çok güzel bir menü. Kilonu yüksek olduğu için doğru düşünmüşsün birden bire yediklerini azaltman zaten sana zarar verir. İçtiğin su miktarını yazmamışsın? Birde ben öyle 5 i bir arada 9 u bir arada çaylardan çok haz etmeyen bir insanım. Bunların bir çoğu barsak tembelliğine neden oluyor. En sağlıklısının yeşil çay olduğunu düşünüyorum.kızar merhaba
ben cumartesi pazarları sadece akşamları girebiliyorum nete(o da eğer eşim maç izlemeye giderse) çünkü eşim evde oluyor.
dünkü önerilerinizi dikkate aldım kızlar ve saat 15:00den sonra meyve yemedim.
bu gün yediklerim şöyle;
kahvaltı (09:30)
1 adet simit
1 dilim keçi peyniri
5 dilim salam (hazır dilimlenmiş olanlardan)
1 fındık içi büyüklüğünde şerbetsiz incir reçeli tanesi
ara (10:45)
1 fincan 9'lu çay
2 adet mandalina
öğle (13:30)
haşlanmadan önce 50 gr. gelen kepekli makarna (yağsız-tuzsuz)
1 kase domatesli marul salatası (bol limonlu az zeytinyağlı)
ara (16:30)
1 fincan 9'lu çay
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
akşam (19:00)
haşlanmış brokoli (yoğurt soslu)
4 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak buzlu çay
Gıda teknikeri olman çok güzel. Ben de yiyorum o dilimlenmiş salamlardan ve protein olarak düşünüyorum. Aslında işlenmiş gıda olduğu için sakıncalı sağlık açısından ama şu devirde yiyebileceğimiz sağlıklı bişey bulmak çok zor gerçekten.aslında simit benim fikrim değildi eşim alıp gelince hayır diyemedim mis gibi koktu sıcak almış...
salam konusunda bir sorun çıkacağını sanmam evet tuz içeriyor ama bol miktarda su da içeriyor (ben gıda teknikeriyim nasıl yapıldığını içine ne girdiğini biliyorum)
birde ilk haftalarda kendimi çok sıkıştırırsam bırakırım diyeti diye korkuyorum çünkü son bir senedir bir kaç girişimimde böyle oldu
ne zamandır spor yapmıyordum vücudum alışana kadar biraz dikkat edeyim sonra daha gerçekçi diyetlere geçerim diye düşünüyordum aslında.
kastamonuda yaşıyorum burada simitler susamsız yapılıyor malesef :S
fındık kabuklu olduğundan 5-6 tane kadar düşüyor. tavsiye ederim çiğ fındık tüketin omega açısından daha faydalı
ekmek konusunda evet akşam için 2 fazla ama zamanla azaltıcam.
günaydın kızlar mesaj sayılarını bkliyorum 20 21 eylül
kızlar selam ancak oturabildim
dün tüm gün gezdim
bugün de temizlik yaptım biraz gerisini yarın yapıcam
yoruldum
bugünde herkes geziyo sanırım biz evdeyiz zeynepcim
herhalde canım
ama biz düz gezdik
bugün oturalım evde
ben evde oturmayı seviyorum burcu yaa
ben aslında daha çok haftaiçi çıkardım gezmeye
haftasonu heryer çok kalabalık oluyo
hele trafik çekilmez oluyor
ama bu yıl kızım tam gün gidiyor anaokuluna o yüzden mecburen haftasonuna kalıyor
bende çok evcimen bi tipim ama işte gencayla anca öle buluşabiliyoruz canım yoksa evden hiç çıkmasam çıkmam yani
canım bu günlerinin kıymetini bil
evlendikten sonra ve hele de çocuk olduktan sonra gezmeye bile vakit kalmıyor
ama tabii ki aile de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?