kızlar selam ben geldim stajdan geçen hafta demiştim her salı film izlicez diye bugün akıl oyunlarını izledik muhteşemdi 3. izleyişim ama her seferinde hayran kalıyorum neyse sabah stajda hastalarla terapilere katıldık aslında günlük yaşadığmız şeylerle nası başettiğimizi anladım yani ne kadar güçlü olduğumuzu anladım çünkü hepsi günlük sorunlarla başedemeyip hasta olmuş insanlar biraz konuştuk neler çıkıyo anlattıkça insan değerini daha iyi anlıyor öle böle geçti işte akşam yokem 10 a kadar filan halamlara yemeğe gidicez valla bugün sabah çok güzeldi öğlen dürüm döner yedim batırdım yani niye yedim neden yedim bilmiyorum ama hocam bugün geldi 1.5 senedir stajımıza çıkmıyordu senin adın burcuydu demi ne kadar zayıflamışsın benm kadar kalmışsın dedi kendisi ufak tefek miyon tipli mutlu oldum ama 4 gündür aşırı halsizlik uyku hali ellerim ayaklarım buz gibi ve normal bi insandan daha fazla üşüyorum bunun 2 nedeni olabilir ya kansızlık yada hipotiroidi perşembe sabah randevu aldım doktora gitcem bana kansızlık gibi geliyor bakalım nolcak
ayyy cannım ne güzel en azından sıkıcı bir staj dönemin olmaz
onlarla konuşursun onlar da mutlu olurlar çok inan
ben çok üzülüyorum hastaneye gidince
eve gelince rabbim sana ne kadar şükretsek az diyorum
normal rahatsızlık olsun psikolojik olsun
sağlıklı olmak ne kadar güzel yaaa
benim eşime dediğim bir laf vardır her zaman
o biraz para kaybetsin yada arabaya bir şey olsun çok üzülür
bende ona derim ki
hayatta parayla olacak işler için hiç üzülmem
bu arada afiyet olsun
halanlarda kaçamak yapmayasın
öğlen biraz ayar kaçmış zaten
bu arada öğretmenin dediğiyle ne kadar mutlu olmuşsundur
Kızlar şimdi çıkmam lazım. Erkek kardeşime yemeğe davetliyiz. Uğramaya çalışırım ordan ama gelemezsem merak etmeyin. Burcu' cum anlaşılan bugün çok güzel geçmiş ama dürüm olmamış. Bir ara anlatsana hastalarla yaşadıklarını merak ettim? Nasıl günlük sorunlarla başa çıkamıyorlar mesela? Şimdilik kaçıyorum kocaman öpüyorum hepinizi
afiyet olsun ebrucum
Bugun yediklerim :
Sabah : 2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 badak yesilcay
Ogle : yok
Aksam 15.30 ( dershanede yemim diye aksami erken yedim )
1 kase mercimek corbasi
Salata
Yogurt
3 kasik fasulye yemegi
1 dilim ekmek
Su 2.5 litre
2 bardak yesilcay
spor yok ( bu ara des calisiyorum ama cuma gunu basliyorum spora . Haftayada zaten spor salonunda basliyorum spora.
Bide kizlar benim gobegim cok sis bu ara niye acaba
baya sis ve tartidada 1 kilo fazla gozukuyorum
afiyet olsun canım
arkadaslar bende de halsızlık bas donmesı var 2 gundur,bugun hat safhasına cıktı,tansıyonum normalde hep dusuktur (9 a 6dır hep) bugun bı cıkıyo bı ınıyo anlatamam.hep uzandım.gozlerımı acamadım.cıkınca rahatsız oluyorum.vucut ısım da yuksek gıbı.normalde 35.6 faladır.bugun 36.2 oldu.burcucum ben de mı randevu alsam acaba ne dersın cnm? 2 gune regl olmayı beklıyorum.
geçmiş olsun canım
acaba düzenli yemiyomusun ki
tansiyonun oynuyo
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates-biber
Ara: 6 çiğ badem
Öğle:
Börülce yemeği
1 dilim ekmek
Ara: 1 şeftali
Akşam:
Börülce yemeği
Bir de az önce 3 kapari tanesi yedim
Su: 1.5 lt
Bir de ne kadar olduğunu bilmediğim dağ çayı, ıhlamur, yeşil çay içtim 1 litre olmuştur herhalde
afiyet olsun canım
kapari ne hiç duymadım