kaç canım kaç onu yerken verdiği mutlulukmu yoksa yemeyip duyduğun özgüven mi ben özgüveni tercih ediyorum mutlu olacak daha çok şey var yemek dışında:)ayy masallahbende kacamaklardan kacmaya calışıyorum
![]()
off bende gıttım banada ararız dedıler dahada arıyorlardusundukce aglıyasım gelıyor
![]()
Canım o kibarca olmaz demek umudunu kırmak istemem ama.Bi çok kez yaşadım atanmadan önce,döneni görmedim alacak olan sana yamanmaya çalışıo senin bişe yapmana gerek kalmıo zaten.Ağlama Allah her zaman bi kapı açar içini ferah tut ben başıma gelen her olumsuz olayda isyan yerine böylesi daha hayırlıymış diorum biliyorum ki Rabbim benim için en doğrusunu veriyor kaldıramayacağım yükün altına sokmuyor minnetim sonsuz.Mesela ben ilk alımda yerleşemedim okadar moralim bozuldu ki niye gidemedim die 90 almıştım kpssden daha nekadarını yapabilirim die sızlanıodum...İkinci alımda 2006dan beri hiç kadro açmayan yer açtı eşimin yanı varmı böyle bişe mucize resmen ben başka yere atansaydım evlilik süremiz çok çok daha ertelenecekti ne sıkıntılar yaşayacaktım Allah bilir.Ama noldu normalde bizde ilçeye alım olmaz genelde bakanlıklardır o kadar imkansızdı ki benim buraya yerleşmem,o ihtimali bırak gerçekleştirmeyi hayalini bile kurmuyorduk ama oldu:)