- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Buse açıklamış zaten canım neden yemen gerektiğini. Hem biliyorsun ki dinimizde de insan sağlığı çok önemli. Eğer sahur sakıncalı olsa peygamberimiz yapmazdıöylemiiii :26: ama gece yıyınce cok yemek yıyormus gıbı hısseıyorum ve kılo veremıyorum gıbıme gelıyor :44:

Alıntılar uzun zamandır yok canım. Zaten alıntıların olması da takım için önemli değil. Takıma geldiğinde yazdığın en son mesajdan itibaren bütün geçmişi oku lütfen. Sadece başka topiklere yazdığın mesajlarda iyi oluyordu alıntı. Bir ara beğen tuşu da yoktu. Ara ara yapıyorlar bazı değişiklikler.ebrucum yaa belkı haberın vardır nedem mesaj alıntıları oldugunda bıldırımlerı gelmıyor :44:
Bekliyorum en kısa zamanda evlilik hikayeni de.Kaptan benim her hikayem güzel sen bi de evlilik hikayemi dinle bi ara:)Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını veriyor gerçekten.
Evet bende dön dolaş aynı yemekleri yapıyorum bi de dün eşimden şikayet geldi misafirlikteydik bu rejim diyet mevzusu açıldı uzun süredir patates yemediğini ve çok özlediğini söyledi ama ben nasıl yapim kızartmayı yaaa,ya yersem hem onda da göbek var kocaman sayemde zayıflar azcık
Sen de bi de çocuklar var işte tam da bu yüzden istemiyorum çocuk, daha bende yeme düzeni yok düzenli yemek yapamıyorum(diyete başladığımdan beri yapıyorum ama) evi düzenli tutamıyorum oturtamadım hala 1 yılda geçti ama evleneli.Yavrucağı şu karışıklığa getirim de kayıp mı olsun oyy annesi yesin ikizlerimi(çok aşırı bi isteğim var ikizim olsun istiyorum ve inandım olacak inşallah).Bi gün yapsam gerisi gelecek kaptan en iyisi ben bi alışveriş yapim sonra başlim şu bi gün önceden hazırlama işine.Listeni bi ara ödünç alabilirmiyim?
Onu yapabilirmiyim ben dayanamam kaptan ya nasıl duruyosunuz tartılmadan:)

Tartılma konusunda bir hafta dene tut kendini bir şekilde bak bakalım cumaya ne kadar mutlu olacaksın. Sürekli tartılınca insanın morali bozuluyor. Kaldır tartını uzak bir yere. Gözünün önünde olmazsa aklına da gelmez zaten.