- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
Kurallarınızı okudum ,,,BEN VARIM her gün pc de çalışıyorum zaten takip etmem kolay olur eğer olurda iş yoğunluğundan yazamassam mazeret bildirirm ok :) ben 39 yaşındayım ,, ofiste çalışıyorum işyerime ait bir restaurant ımız var yemeklerimi orada yiyorum sadece motivasyona ve desteğe ihityacım var....tüm fazla kilolarımı 2 yıl önce verdim spor ve diyetisyen eşliğinde 79 kiloya indim fakat akşamları arkadaş gruplarımızla olan toplantılar ve restauranttaki ye beni diyen bazı kalorili yemekler yüzünden dikkat etmediğim için hepsini geriye aldım ( zaten ne olduysa bu restaurant hayatıma eklenince oldu) suç bende ama biliyorum....... kilolarımı verip kilo kontrollü yaşamak istiyorum bundan sonra ..................bu arada nette ASPİR yağı diye bir yağ keşfettim kilo kontrolü için , 20 yaşlardan sonra kullanılırsa vicuttaki yağ yakıcı hücreleri canlandırıp kolay kilo vermeyi ve sonrasında almmayı sağlıyormuş ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karna içiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
hoşgeldin, hedefini 85 yazıyorum o halde? bu arada adın nedir?
Son düzenleme: