baharcım sen bekar olduğun için senin işin biraz daha zor sanırım.evde senden başka kimse diyet yapmıyosa haliyle senin karşı koymakta zorlanacağın yemekler pişiyodur.ama en azından bir iki ay sana uygun yemekler pişirilebilir tatlı hamurişine ara verilebilir.sende 3-5 kilo verip hem moral olarak düzelirsin hemde motive olmuş olursun diye düşünüyorum.
kaç saat geçmesine rağmen hala kimsecikler yok(
fikriye melankoli kızlar nasılsınız
bu arada ben sadece ince dilim bir kek yedim cumaya kadar ilaç almadan aynı kiloma gelmek istiyorum şuan cuma günkü kiloma 400 gr kaldı eğer ilaç almadan böyle devam edersem gerçekten zayıfladığıma inanacam ama şuan acayip açım açlıktan miğdem bulanıyor kızımın minik myveli yoğurtlarından bitane yesem mi ki yoksauyuyamam bende çıkıyorum iyi geceler ve bunları okuyan arkadaşlar hepinize günaydın
bugün hayatınızdaki o engüzel günmüş gibi geçirmeniz karanlık olan herşeyi geriye ama bilinç altına atmadan yaşamanız ve aynaya bakmadan bile ne kadar güzel ve akıllı olduğunuzu hissederek güne başlamanız dileğiyle
iyiyim canım yediklerini pek anlamadım bütün gün yediklerin bunlarmı az değilmi sanki benden tavsiye ben bu hafta böyle yapıyorum haftayada aynısınıdüşünüyorum
sabah mutlaka süt peynir yumurta ara meyve yada süt öğlen tek çeşit ve salata karbohidrat ekmek yani
ara
ve akşam çok az yedim
biri söylemişti hatırlamıyorum sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi beslenmelyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?