Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100

20170707_090950.webp

:temizlik:Kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef :KK48:
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK48:

Geçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816 :nazar::halay:
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh:halay:
Galiba virgülden sonraki 3.sayı 5 ten büyük olduğundan 2.sayı bir üste yuvarlanacak tezbitsin tezbitsin yani %0,82 olacak

Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef :KK48:
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK48:
500 gramın nesini beğenmiyorsun anlamadım
Saşma sapan diyetlerle kilo vermiyorsun ki gayet sağlıklı yedin içtin 500 gr gayet iyi zaten ayda 4-6 kg vermek gerekli bebeğim
6 ay sonra geri alırsın bak öyle şeyler yapma Yelizim canım benim

500 gramın nesini beğenmiyorsun anlamadım
Saşma sapan diyetlerle kilo vermiyorsun ki gayet sağlıklı yedin içtin 500 gr gayet iyi zaten ayda 4-6 kg vermek gerekli bebeğim
6 ay sonra geri alırsın bak öyle şeyler yapma Yelizim canım benim
Yok canım beğendim bende :KK49::halay: geçen haftaya göre dedim yoksa kilo al ver yoruldum..
Son kilolar zaten böyle gitse tabi ki kalıcı olur amacım bu :halay:

O zaman bu hafta daha çok çalışmam lazım :))
Evet canım sen zaten çalıştığın halde sporunu yapıyorsun bunu hayat biçimi haline getirirken tıkır tıkır gider kilolar
Acıkırsan ufak bir araöğün yaparsın galiba Karatay'da bu konuda birşey vardı acıkanlar için ..aklımda kalmış
Haydi bakalım tekrar tebrikler:KK9:

Evet canım sen zaten çalıştığın halde sporunu yapıyorsun bunu hayat biçimi haline getirirken tıkır tıkır gider kilolar
Acıkırsan ufak bir araöğün yaparsın galiba Karatay'da bu konuda birşey vardı acıkanlar için ..aklımda kalmış
Haydi bakalım tekrar tebrikler:KK9:

Dün yapamadım hafta sonuna doğru çok yoruluyorum bugün zor uyandım ama işimi seviyorum o güzel o nedenle mutsuz uyanmıyorum sadece Yorgun'um

Evet canım aslında arada ayran içmek leptini bozmuyor bu hafta birde ara öğüne ayran içerek deneme yapacağım kaç kg vereceğim deneyerek vücudumun doğrusunu bulacağım

Geçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816 :nazar::halay:
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh:halay:

Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76

Buldum :))) 1,67 benim
Geçen haftanın kilosu: 108,1
bu hafta 106,3
Fark 1,8
Yüzde 1,67

Tebrikler kızlar maşallah harikasınız :halay::halay::halay::halay:

Back
X