Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba virgülden sonraki 3.sayı 5 ten büyük olduğundan 2.sayı bir üste yuvarlanacakGeçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh![]()
500 gramın nesini beğenmiyorsun anlamadımKızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Yok canım beğendim bende500 gramın nesini beğenmiyorsun anlamadım
Saşma sapan diyetlerle kilo vermiyorsun ki gayet sağlıklı yedin içtin 500 gr gayet iyi zaten ayda 4-6 kg vermek gerekli bebeğim
6 ay sonra geri alırsın bak öyle şeyler yapma Yelizim canım benim
Çok güzel canım tebriklerBuldum :))) 1,67 benim
Geçen haftanın kilosu: 108,1
bu hafta 106,3
Fark 1,8
Yüzde 1,67
Çok güzel canım tebrikler
3.cuma listede olacaksın kurallara göre haftaya yani
İnşallah her hafta hepimiz ekside oluruz![]()
Evet canım sen zaten çalıştığın halde sporunu yapıyorsun bunu hayat biçimi haline getirirken tıkır tıkır gider kilolarO zaman bu hafta daha çok çalışmam lazım :))
Evet canım sen zaten çalıştığın halde sporunu yapıyorsun bunu hayat biçimi haline getirirken tıkır tıkır gider kilolar
Acıkırsan ufak bir araöğün yaparsın galiba Karatay'da bu konuda birşey vardı acıkanlar için ..aklımda kalmış
Haydi bakalım tekrar tebrikler![]()
Geçen cuma: 73.5 kg
Bugün: 72.9 kg
Fark: 600 gr
Yüzde: % 0.816
Kıskananlaaar çatlasııın kıskananlar çaatlasııın
Ohhh ohhh fiyuuu fiyuuuuu yandaaan oh oh![]()
Kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 500 gram
Yüzde % 0,76
Bu hafta fazla olmadı ama hiiçç sıkmadım sağlıklı beslendim yürüyüş yapmaya çalıştım ..
Son kilolara doğru az gidiyor aslında bende çok hızlı vermek istemiyorum sonra hızlı alıyorum maalesef
Geçmişte yaptığım diyet hatalarını yapmak istemiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Buldum :))) 1,67 benim
Geçen haftanın kilosu: 108,1
bu hafta 106,3
Fark 1,8
Yüzde 1,67
Tebrikler kızlar maşallah harikasınız![]()
Haydi kızlar uyanmadınız mı hala?
Bekliyoruz sabırsızlıkla
![]()