- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Bu çok seksıymıs yavvvvBu renk canim
Bunun açığı demıstım ama parmak dekoltesınde güzel durmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok seksıymıs yavvvvBu renk canim
Öyle diyorum ama moralimi darmadağın eden insanlar ile yuzyuze bakmak zorunda kalıyorum arkamdan konuşan insanların yanına hiç birşey yokmuş gibi gidip oturmak zorunda kaldım sırf edepsizlik yapmamak için kulaklarimladuydugum halde şimdi bunların verdiği huzursuzluk var acaba gidip ağızlarının orta yerine tükürsem daha mı iyi ederdim yoksa son bi ataklarini daha mı beklemeliyim bilmiyorumYaz normal canım
Iyıyım de lütfen kendını şartlama canım
Çok daha ıyı olacam de
Çok toymusun kuzum senÖyle diyorum ama moralimi darmadağın eden insanlar ile yuzyuze bakmak zorunda kalıyorum arkamdan konuşan insanların yanına hiç birşey yokmuş gibi gidip oturmak zorunda kaldım sırf edepsizlik yapmamak için kulaklarimladuydugum halde şimdi bunların verdiği huzursuzluk var acaba gidip ağızlarının orta yerine tükürsem daha mı iyi ederdim yoksa son bi ataklarini daha mı beklemeliyim bilmiyorum
Ay benim ayaklarım tarakli verdiği şişko ben giyemiyom bide eşimle aynı boyda olunca olmuyorBu çok seksıymıs yavvvv
Ay benim ayaklarım tarakli verdiği şişko ben giyemiyom bide eşimle aynı boyda olunca olmuyorBu çok seksıymıs yavvvv
Benımde taraklı aman olsun balım bız böylede guzelızAy benim ayaklarım tarakli verdiği şişko ben giyemiyom bide eşimle aynı boyda olunca olmuyor
Çok ok çok toyum nasıl yapabilirim peki bunu işte üzülüyorum çok hemdeÇok toymusun kuzum sen
Onları bır yok saysan tencere tava muamelesi göstersen ne dellenırler
Senın bu yaptıkların sızı önemsıyorum sız canımı yakıyosunuz mesajı verıyor
Taş ol bellı etmeÇok ok çok toyum nasıl yapabilirim peki bunu işte üzülüyorum çok hemde
Çantaya bağlı
Ama ben nude gıyıyom
Ten rengı
Bacak boyu uzun oluyor
Ne demek gülümHaklısın tatlım pudra çantam var pudra stilettom var onları giymek daha mantıklı geldi canım teşekkür ederim aklıma gelmemişti![]()
Ne demek gülümHaklısın tatlım pudra çantam var pudra stilettom var onları giymek daha mantıklı geldi canım teşekkür ederim aklıma gelmemişti![]()
Öyle diyorum ama moralimi darmadağın eden insanlar ile yuzyuze bakmak zorunda kalıyorum arkamdan konuşan insanların yanına hiç birşey yokmuş gibi gidip oturmak zorunda kaldım sırf edepsizlik yapmamak için kulaklarimladuydugum halde şimdi bunların verdiği huzursuzluk var acaba gidip ağızlarının orta yerine tükürsem daha mı iyi ederdim yoksa son bi ataklarini daha mı beklemeliyim bilmiyorum
Benımde taraklı aman olsun balım bız böylede guzelız
Adımız var avamız var be ya
İşte bütün sorun bu yaşımdan dolayimi bilmiyorum duygularımı çok yoğun yaşıyorum öfkemi nefretimi sevgi mi hele ki sinirimi e çok alabilir sakın bir olmayı isterdim biriktirip biriktirip patlayıp yakıp yıkan değilde sakınce lafı gediğine oturdan karşımdakini dumur de biri olmak peki sen bu durumda napardin kulağında duyduğun halde benim verdiğim tepkiyi verip birşey yokmuş gibi oturup konusurmuydun yoksa ağız paylarını verip olay mı çıkarirdinTaş ol bellı etme
Kımkı dıyosun kımkı olsun
Hatta üzülmedıgını bellı ettıgınde suratlarının rengınden keyıf bıle alırsın
Çok duygusalsın desene zamanla takmamayı öğreniyorsun HilalÇok ok çok toyum nasıl yapabilirim peki bunu işte üzülüyorum çok hemde
Selam kızlar eve geldik ..çocukları havuza götürdük bende aralarda debelendim durdum![]()
Takmıyormuş gibi davran canım benim umursama hatta İnan bu tavır çoğu insana bir çok küfürden bağırıp çağırmadan daha etkili tatlım hanımefendiliğini bozma bu seni düşürmez yüceltir![]()
Ben bu konularda yırtığımdanİşte bütün sorun bu yaşımdan dolayimi bilmiyorum duygularımı çok yoğun yaşıyorum öfkemi nefretimi sevgi mi hele ki sinirimi e çok alabilir sakın bir olmayı isterdim biriktirip biriktirip patlayıp yakıp yıkan değilde sakınce lafı gediğine oturdan karşımdakini dumur de biri olmak peki sen bu durumda napardin kulağında duyduğun halde benim verdiğim tepkiyi verip birşey yokmuş gibi oturup konusurmuydun yoksa ağız paylarını verip olay mı çıkarirdin