Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi ya ..ne bileyim ne içeceğim o zaman şaşırdım ..
Çay içsem kahve içsem geç saatte uykumu kaçırıyor

Bi benim uykumu kaçırmıyor :) psikolojik bence şartlama kendini herşey beyinde biter sen onu içerken uykum kaçacak diye içersen kaçar, ay kahvede rahatlatıyor uyutuyor diye içersen rahatlar uyursun eski kuantumculardan kim kaldı :)

Bitki çayı iç hem rahatlatır :) beyaz çay yeşil çay tarçınlı su vs

hadi inşallah çıkmaz.

Ayy ivet aynen :KK76::KK15:

Evet süper olur 77 yo görmek istiyorum hemen. Gündüz biliyorsun fizik falan ama beril o suyun içinde ben ne hareketler yapıyorum bi bilsen. Basliycam şu düğünler bitsin söz.

harika misss ohh afiyet olsun.

deme beril ne yapim ben şimdi. :KK43: basliycam söz fizik bitsin.
Senle ben al bırını vur ötekıne spor konusunda

Az bu az :) insan araya iki şöbiyet, iki içli köfte, falan atar menün olmamış :) bizimla deyılsınnn :)) kitkurdu kitkurdu
Rakibem hani peyır.... bilmem ne tımbırtısıydı hani biz önce dosttuk aynı yolun yolcusuyduk buraya kadarmış demek ki ayrılıyor yollarımız çok üzülüyorum ben senin iyiliğini düşünürken oldu mu şimdi bu ikramlar :işsiz::işsiz: plasticwoman plasticwoman

Evet canım gerçek Zaten yazıyı da okumuşsun :) ayaklarım bıngıl bıngıl üst kısmı ödemden

Sen burda laflarken ben spor yapıyordum şekerim :)) sen laflamaya devam kihkihkih :))

:)

Hepsi güzel yerde midemde :)

Neden kız Şen'de yap :)

Olsun Zaten daha yolun uzun daha koruma vs var

Artık zayıf olmak istiyorum oradan geliyor aslında aynı da olsa yine devam :)

Cicim karatayda kavrulmamış fıstık serbest bu da kavrulmamış çiğ fıstık, badem hepsi doğalından bademler kırılacak daha kırmadım, zeytinyağı Zaten serbest, pekmezde şeker yok o yüzden sorun yok :) ama meyveden yapıldığı için sadece sabahları yiyebilirim zaten kendimden çok eşime yaptım bende arada canım tatlı isterse yerim 1 çay kaşığı fıstık yerine
Peh dıyorum kadın sana
Bu nasıl bır bırıkım

Bu arada sporumu yazayım

Leslie 5 mile fat burning walk
Ve ağırlık çalışmaları
Bugün karına ağırlık verdim bacaklarım ağrıyor bacağa çok yüklenmiycem kol çalıştım sırt çalıştım karın çalıştım squat yapıp duşa sonra yatağa :)
Okumasam olurmu dıyecektım kı
Okudum ve çok kıskandım
Elıf bızde başlayalım ya

Rakibem hani peyır.... bilmem ne tımbırtısıydı hani biz önce dosttuk aynı yolun yolcusuyduk buraya kadarmış demek ki ayrılıyor yollarımız çok üzülüyorum ben senin iyiliğini düşünürken oldu mu şimdi bu ikramlar :işsiz::işsiz: plasticwoman plasticwoman
Şike var demı
Ben de arabozucu sazıment

Selamlaaar canımcıklarım ben bugün pazartesi olduğunu unuttum sabah sabah strese girdim :-)
Yeni bulaşık makinesi almıştım dün gece çat diye mail geldi yola çıktı diye. Pazartesi çalışıyorum evde kimse yok bi panik, pazar gecesi kimse açmıyor telefonu da :-)
Neyse bu sabah 40 yeri arayıp hallettim ama o hengamede unutmuşum kilo bildirimini :confused:
86 çıktım hadi 85leri hatta 84leri görmek istiyorum cuna günü inşallah :KK22:

Back
X