Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn tabi neden olmasın yakala din sanırım öyle bı göz atayım derkennnn
Valla bende öyle seri seri atlamiyorum ama atlıyorum işte 25 de bir yada 20 de bir dinleniyor 30 40 saniye kadar sora DevamYaaatamam yapmıycam bi daha tamam tamam
Ooo ipe devam mı kız
Ben 1 haftadır atlamadım nasıl 200 yapıyorsun yaaa
Ben de deniyim bakiyim
Bugğn Leslie yapcam günü geldi 2 günde 1 yapıyorum anca
ben kendi terligimi kendim aldım abla sen merak etme :)Bu hafta Hilal sakın sapıtıyım deme bak uyarıyom
Kız gel konusalımGunaydinnn tabi neden olmasın yakala din sanırım öyle bı göz atayım derkennnn
Herhalde sana atınca gerı getırecen benmı kalkıp alacamValla bende öyle seri seri atlamiyorum ama atlıyorum işte 25 de bir yada 20 de bir dinleniyor 30 40 saniye kadar sora Devam
ben kendi terligimi kendim aldım abla sen merak etme :)
Şimdiden bahane pes yaTam tartı günü regl oluyorum yada 1 2 gün evvel inşallah çok yansıtmaz gerçi sizde de oluyomu uyandığımda ben ellerimi falan kapayamiyom aşırı şişkin oluyorum bigub sana watsapdan atcam beril abla
Bence kalkıp almalısın spor olur hemmHerhalde sana atınca gerı getırecen benmı kalkıp alacam
Bak bak dil papuçççç bıdeBence kalkıp almalısın spor olur hemmbak senin için smile yaptım
![]()
hayır pes etmek yok ben inandım kendime pes etmiceeemmmm milletin ağzı açık da kalacak kurbana güzel bi elbise içinde gireceğim Ağustos 19 da düğün var memlekette ona kadar hedef koydum kendime bak watsaptan atiyom resmiŞimdiden bahane pes ya
Senın herıfın telefonunu bulmak farz oldu baga
Süper olmuş 12 kılo90+ grubundaym 98 ile başladım 21 Mayıs'ta su anda 86 kiloyum çok şükür 90+ gurubuna 90 kilo ile başladım iki hafta oldu başlayalı giriyorum ilk hedefim 80 sonra 70
hayır pes etmek yok ben inandım kendime pes etmiceeemmmm milletin ağzı açık da kalacak kurbana güzel bi elbise içinde gireceğim Ağustos 19 da düğün var memlekette ona kadar hedef koydum kendime bak watsaptan atiyom resmiŞimdiden bahane pes ya
Senın herıfın telefonunu bulmak farz oldu baga
Gorecegız bakalımhayır pes etmek yok ben inandım kendime pes etmiceeemmmm milletin ağzı açık da kalacak kurbana güzel bi elbise içinde gireceğim Ağustos 19 da düğün var memlekette ona kadar hedef koydum kendime bak watsaptan atiyom resmi
Artık mecburen azimli olmalıyım ye ye nereye kadar böyleceSüper olmuş 12 kılo
Masallah canım azımlısın demekkı
Buraya da gelde şu hılal örnek alsın
Yarışma ama gel beklıyomArtık mecburen azimli olmalıyım ye ye nereye kadar böylece
Takip ediyorum sizi arada girip bakiuorum ama yarışma konusunda kendime güvenemiyorum
Hadi bakalım inşallaj canım90+ grubundaym 98 ile başladım 21 Mayıs'ta su anda 86 kiloyum çok şükür 90+ gurubuna 90 kilo ile başladım iki hafta oldu başlayalı giriyorum ilk hedefim 80 sonra 70