ah be gülüm bende 12. ayda geldim,aslına bakarsan ben geldim istek üzerine birkaç arkadaş daha 13 takım açılmış oldu. sanırım sende vardın açıldığında ve hala burdayım. bir yanım ayrıl diyor bir yanım istemiyor seviyorum burayı gerçekten. ne olcak bilmiyorum.napıyım burda bu kadar sessizliğe alışkın değilim bilmiyorumkismile
ben tam 11 ay öncesinden 13.takımın paylaşımlarını okuyorum
geçen sene şubat sonu mart başı sanırım takıma katılmıştım ama hala yolun yarısında bile değilim :gitme:
selam kızlar yeni geldim eve söyledim mi bilmiyorum ama pazartesi günü iğneye başladım b12 için dışarısı acayip ayazdı 2 gündür neyseki bugün biraz yumuşamış allahtan eve yakın sağlık ocağı var da bu soğukta her gün otobüs dolmuş falan uğraşmıyorum sabah evde yemeden çıktım pastaneden 1 poğaça aldım onu yedimeve gelince de 1 paket etiform bisküvilerden yedim akşama kuru fasülye pilav var pilav yemem sadece kurufasülyeden yerim çorba olarak ne olacak bende bilmiyorum karar verince onu da yazarım boshayallersmile
canım senin hocan çok pembe bi tablo çizmiş... spor herzaman diyete yardımcıdır...
yani diyet yamadan asla olmaz derdi benim hocam hatta çok ilginç gelebilir sporla birlikte çok yersen kilo bile alırınız derdi..
sen yinede şok diyet yapma ama diyet yap derim nacizane
ben duru 28 yasında 1,72 boy 79 kg agırlıgındayım.11 aylık bir kızım var.dogumdan önce 60-70 arasında kilom değişiyordu.hamilelikte 32 kilo aldım.70 ile hamile kaldım.toplam 25 kg verdim.2 hafta önce bu sekildeydi şimdi 2 kg almısım.öncelikle dogum öncesi 70 olan kiloma dönmek istiyorum sonrada 62-63 kiloya inmeyi planlıyorum.
bu sekilde özgecmişim.bende aranıza katılmak istiyorum.şimdi neler yapıyoruz nasıl katılıyoruz.bana biraz takımdan bahsedermisiniz.
canım demekki yanlış anlaşıldıkbenim söylediklerim yanlış anlaşılmış( tabiki diyet şart ama ağır diyetler değil,birden kendini şoka sokacak diyetler de değil demek istediği,sadece vücüdu bir anda sıkmayacaksın yoksaa istersen kan ter içinde kal bir işe tabiki yaramzohaoldumsmile
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: yarım simit şekersiz çay ile
öğlen: bir kase mercimek çorbası,yarım ayva ve bir erik
akşam: bir tebek çorba bol limonlu,bir yemek kaşığıda lahana yemeği bir dilim ekmekle
bu günlükte bu kadar :))
scapula canım ben diyetisyne gittiğimde bana ilk on gün hiç tatlı vermedi yağların kırılması için çok öenliymiş ve yemedim 10 günde 2 kg yakın vermiştim
listem şöyle
sabah
30gr beyaz peynir veya 20gr kaşar
3 zeytin
25gr ekmek=1 ince dilim
1 tk bal veya reçel veya pekmez
domates salatalık yeşillik (yağsız)
yumurta yemek istersen o gün peynir yemiyorsun
2 ceviz
ara
1 meyve
öğle
4 köfte (30gr x 4) veya 120 gr ızgara balık veya light ton balık veya 120 gr biftek
2 dilim ekmek =50 gr
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak süt
salata (yağsız)
ara
1 galeta (susamsız,haşhaşsız)
1 üçgen peynir
1 meyve
akşam
1 küçük kase kadar sebze yemeği
1 dilim ekmek =25 gr
1/2 kase yoğurt veya 1/2 bardak ayran veya 1/2 süt
salata (yağsız)
ara
2 meyve
2 ceviz
3 diyet bisküvi
NOT
köfte yaparken 1 kg dana yağsız kıymaya 1 dilim ekmek içi ve 1 yumurta kullanacaksın baharat maydanoz soğan isteğe bağlı serbest
sebze yemeği 1 kg çiğ sebzeyi 2 yk sıvı yağ kullanacaksın yemete et,bulyon,patates yasak
günde salataların için 3 tk yağ var ister 1 tatlı kaşığı paylaştır istersen 3 tk tek bi salatada kullan
günde 2-2.5 t su içeceksin
20 dk yürüyeceksin
kızlar listeyi yazarken baktım da aslında ben bunuçok kolay yapabiliyordum tekrar başlamam lazım yaaaaaa
sizinle muahbbet etmek istiyorum aslinda burda komsum akrabam yok,esime diyorum sen hem esim hem arkadasim hem komsum herseyimsin oyüzden bakiyorumda bazen sacma seyleri bile onunla paylasiyorum..arkadaslarim hep ögrenci ve bana baya uzaklar..
canım inş. şifa bulursun
afiyet olsun az yemişsin akşamda pilav yemezsen süper olur
söylemiştin hayatım.inşallah hayırlısı ile bir an önce sağlığına kavuşursun. canım akşam yemeğinden önce bir ara daha yap muhakkak,çünkü çok az yemişsin.şimdi sen masaya oturunca birşey yemedim deyip pilavda yiyebilirsin. (kendimden biliyorum) o yüzden meyve ve yeşil çay olarak bir ara daha yapmanı öneririm hayatım.
dosba bhr gittinizmi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim ya nete fazla giremiyorum calismak zorundayim kayinvalidem burda kayin babamda geliyor yani 2 . ayin basina kadar ben pek gelemem bugünde görümceme gitti sizler neler yapiyorsunuz galiba herkesin morali bozuk hadi kizlar moral bozmak yok burda bugün tatil onun icin evdeyim ama ev isi yapiyorum yarin is basi
ad canim gecmsi olsun
melyezit canim sen nasilsin
melis nactigall bahar dosba sizler nsilsiniz
adini unttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin
ben duru 28 yasında 1,72 boy 79 kg agırlıgındayım.11 aylık bir kızım var.dogumdan önce 60-70 arasında kilom değişiyordu.hamilelikte 32 kilo aldım.70 ile hamile kaldım.toplam 25 kg verdim.2 hafta önce bu sekildeydi şimdi 2 kg almısım.öncelikle dogum öncesi 70 olan kiloma dönmek istiyorum sonrada 62-63 kiloya inmeyi planlıyorum.
bu sekilde özgecmişim.bende aranıza katılmak istiyorum.şimdi neler yapıyoruz nasıl katılıyoruz.bana biraz takımdan bahsedermisiniz.
sizinle muahbbet etmek istiyorum aslinda burda komsum akrabam yok,esime diyorum sen hem esim hem arkadasim hem komsum herseyimsin oyüzden bakiyorumda bazen sacma seyleri bile onunla paylasiyorum..arkadaslarim hep ögrenci ve bana baya uzaklar..
saolasin kaptanim...davete icabet ederiz insaallah....5.takımada gelebilirsin kardeş takım zaten bizde yalnızız ve muhabbete insan arıyoruz yalnız kaldığında uğra bak laf lafı açıyor yapalım..olumunekankayizsmile
melisim kendim için değil canım benim yeni bir arkadaş... cumaya dedi ama ay bu cumamı haftayamı sormadımohaoldumsmile
9 yil olacak nerdeyse 1 bayram yasadim memlekette en cok onun özlemi var bende..bugün meslekteasim ve kader arkadasimda vardi nisanda dönüs yapiyormus dersaneye gidip tus sinavina girecekmis bu sene daha cok yer varmis..benimde girmem lazim..ama dersaneyi düsünemiyorum hem vakit hem nakit esimi yanliz birakamam 6000 tlde beni suan asar..umarim rakami dogru yazdim yeni sisteme alisamadim eskinin 6 milyari..gurbet eminim zordur canım
biz hep burdayız vakit buldukça gel... türkçe konuşmayı bile özleyen arkadaşlarım ...
benimde yarın ve cuma günü günüm var... bu sene beni bu günler mahvetti kafamçokkarıştı
listeyi yazdim esimede söledim tamam dedi her kacamakta 50euro vereceksin hesabini bosaltta göreyim dedi..bu listeyi tuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?