- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Kas pazar dinlenecek jillian devammmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kas pazar dinlenecek jillian devammmmmm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimSelam kızlar,
Az önce doktordan geldim 5 haftalıkhamileyim yarın itibari ile aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım Beril ile de konuştuk hepinizi çok sewiyorum hakkınızı helal edin
![]()
Tamam tamam biii şansımı deneyeyim dedimdiiiiKas pazar dinlenecek jillian devammmmmm![]()
Cok beklersinTamam tamam biii şansımı deneyeyim dedimdiiii
![]()
Yarın için çok hayalim var
Önce canım 10 top dondurma yicem karışık çeşitli önce 5 topu değişik değişik sonraki 5 top da en sevdiklerimden
Sonra akşamına beyti planım var yanınca acılı ezme ve patates kızartması duble tabiki eski günlerdeki gibiii sordum patates beni çok özlemiş mektubuma cevap vermedin dedi gönlü kırılmış...aman üzülme seni bırakıp gider miyim hiç terkeder miyim dediiiim ahh ahhhmayonez de sıkabilirim şimdiden diyim de
Sonra ne bu menüüüüü nasıl yediiiin niçiiin yediiin vay efendiiim Döneeee ne ettiiin demeyin
Ayrıca künefe![]()
NolamaazzYarın için çok hayalim var
Önce canım 10 top dondurma yicem karışık çeşitli önce 5 topu değişik değişik sonraki 5 top da en sevdiklerimden
Sonra akşamına beyti planım var yanınca acılı ezme ve patates kızartması duble tabiki eski günlerdeki gibiii sordum patates beni çok özlemiş mektubuma cevap vermedin dedi gönlü kırılmış...aman üzülme seni bırakıp gider miyim hiç terkeder miyim dediiiim ahh ahhhmayonez de sıkabilirim şimdiden diyim de
Sonra ne bu menüüüüü nasıl yediiiin niçiiin yediiin vay efendiiim Döneeee ne ettiiin demeyin
Ayrıca künefe![]()
tezbitsin döneee şimdi hatırlatıyorum zayıflayınca yemek değil ne alacaktık?üst baş kıyafet
Daha tatil var değişik yemekler var mis gibi ne yapacaksın sıcakta tatlıyı dondurma al 2 top geç yahuuu![]()
Tatilde kilo alıyor insan yüzse bile ya açık havadan mı neSen çok kilo verdin tatile de gideceksin azar azar yersin
Bol bol yüzersin![]()
Duygularımı ifade edecek smili yokYarın için çok hayalim var
Ayrıca künefe![]()
Bunlar aynı kışı degıl bence![]()
Harika bir değişimnasıl sloganım ama dışınızdaki değişimi ortaya çıkarın kilo vererek
Perşembe dınlensenızKas pazar dinlenecek jillian devammmmmm![]()
Duygularımı ifade edecek smili yok
Elleme yesın bütün hafta vıcdanı kemirir onutezbitsin döneee şimdi hatırlatıyorum zayıflayınca yemek değil ne alacaktık?üst baş kıyafet
Daha tatil var değişik yemekler var mis gibi ne yapacaksın sıcakta tatlıyı dondurma al 2 top geç yahuuu![]()
EvetBunlar aynı kışı degıl bence
Bırı sarı bırı kara
Yok para verdım yeyım mantığıTatilde kilo alıyor insan yüzse bile ya açık havadan mı ne
Elleme yesın bütün hafta vıcdanı kemirir onu