Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hazır aklımdayken yazayım hatam varsa söyleyin kızlar

Deneme süresindeki yeni üyeler

@guldanee başlangıç kilo:90 hedef :70
Başlama tarihi: 15 temmuz

@DeryaOnDiet başlangıç :75 hedef:68
Başlama tarihi :12 temmuz

meliyke meliyke başlangıç:62 hedef:55
Başlama tarihi :15 temmuz

Zaten liste için listeden bir önceki haftanın kilosu hesaplanacak 3.cuma başarılı olanlar listeye giriyorlar
:halay::halay::halay:
Herkese başarılar yarın grupta ayrı listede yazalım kiloları inşallah eksi gelsin bol boolll
canim benim baslangicim 78. hedefimi degistirip 65 yaptim. giris tarihi dogrudur 11 veya 12 diye hatirliyordum

Kedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.
Ne güzel aslında bizimkiler istemiyor yoksa ben yavru alacaktım pek sevimli oluyorlar :KK48:

Güzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysan:KK9:
Sporun suyun süper bu saatten sonra bu saatten sonra da kendini tutabilirsen süper olacak bence :rolleyes:
Acıkırsan tarçınlı süt dene istersen seversen tabi
:KK9::KK9:
Degistir Kendini Degistir Kendini masallah yakinda 5000 ip atlarsin supersin canim

canim benim baslangicim 78. hedefimi degistirip 65 yaptim. giris tarihi dogrudur 11 veya 12 diye hatirliyordum
Tamam zaten yarınki kilonla haftaya hesaplama olacak
Not alayım hemen canım haydi bakalım öğlene kadar kilolar girilsin hatunlar :KK73:

Tamam zaten yarınki kilonla haftaya hesaplama olacak
Not alayım hemen canım haydi bakalım öğlene kadar kilolar girilsin hatunlar :KK73:
insallah .canim. evimde tarti var ama suanda tatildeyim ve ne sacmalik ki otelde baskul yok. yarin sabah eczane filan bulup tartilcam

*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP

berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3

13.Takım ortalaması :0
Pembe_patikli Pembe_patikli bu paylaşım lıstesı

*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP

berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3

İzinli üyeler
Burcugncy
Tezbitsin
Bestttt
Fırstlady

Aday üyeler

@DeryaOnDiet
meliyke meliyke
O Ogluslarimm
@
Kızlar listemdeki eksıklıklerı yarın dolduracak yelız

Kedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.
çok tatlıdır o minnak

Bide benim bağlanma problemim var.daha önce bahçemizde beklediğimiz hayvanlar dan biliyorum,aşırı derecede yuksek duygusal bağ kuruyorum hayvanlar la

Herhangi bisey olduğunda ya da gittiğinde toparlanamıyorum.seneler geçti hala unutamadim mesela.düşündükçe üzülürüm.benim hayvan beslemem sakıncalı anlayacağın:)

çok tatlıdır o minnak

Bide benim bağlanma problemim var.daha önce bahçemizde beklediğimiz hayvanlar dan biliyorum,aşırı derecede yuksek duygusal bağ kuruyorum hayvanlar la

Herhangi bisey olduğunda ya da gittiğinde toparlanamıyorum.seneler geçti hala unutamadim mesela.düşündükçe üzülürüm.benim hayvan beslemem sakıncalı anlayacağın:)
Canım benim. Haklısın. Ama hayat acımasız evet.

Back
X