- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim baslangicim 78. hedefimi degistirip 65 yaptim. giris tarihi dogrudur 11 veya 12 diye hatirliyordumHazır aklımdayken yazayım hatam varsa söyleyin kızlar
Deneme süresindeki yeni üyeler
@guldanee başlangıç kilo:90 hedef :70
Başlama tarihi: 15 temmuz
@DeryaOnDiet başlangıç :75 hedef:68
Başlama tarihi :12 temmuz
meliyke başlangıç:62 hedef:55
Başlama tarihi :15 temmuz
Zaten liste için listeden bir önceki haftanın kilosu hesaplanacak 3.cuma başarılı olanlar listeye giriyorlar
Herkese başarılar yarın grupta ayrı listede yazalım kiloları inşallah eksi gelsin bol boolll
Ne güzel aslında bizimkiler istemiyor yoksa ben yavru alacaktım pek sevimli oluyorlarKedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.
Güzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysan
Sporun suyun süper bu saatten sonra bu saatten sonra da kendini tutabilirsen süper olacak bence
Acıkırsan tarçınlı süt dene istersen seversen tabi
![]()
Ama döneceksiniz ya siz yazık olur getiremezseniz alışır size deNe güzel aslında bizimkiler istemiyor yoksa ben yavru alacaktım pek sevimli oluyorlar![]()
Tamam zaten yarınki kilonla haftaya hesaplama olacakcanim benim baslangicim 78. hedefimi degistirip 65 yaptim. giris tarihi dogrudur 11 veya 12 diye hatirliyordum
insallah .canim. evimde tarti var ama suanda tatildeyim ve ne sacmalik ki otelde baskul yok. yarin sabah eczane filan bulup tartilcamTamam zaten yarınki kilonla haftaya hesaplama olacak
Not alayım hemen canım haydi bakalım öğlene kadar kilolar girilsin hatunlar![]()
59 olsam fena olmazmeliyke temmuz sonuna hedefin var mı canım
dogru canim ben listeye haftaya giriyorumTamam zaten yarınki kilonla haftaya hesaplama olacak
Not alayım hemen canım haydi bakalım öğlene kadar kilolar girilsin hatunlar![]()
*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP
berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3
13.Takım ortalaması :0
Bu takım içi listemız*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP
berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3
İzinli üyeler
Burcugncy
Tezbitsin
Bestttt
Fırstlady
Aday üyeler
@DeryaOnDiet
meliyke
O Ogluslarimm
@
Kızlar listemdeki eksıklıklerı yarın dolduracak yelız*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP
berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3
İzinli üyeler
Burcugncy
Tezbitsin
Bestttt
Fırstlady
Aday üyeler
@DeryaOnDiet
meliyke
O Ogluslarimm
@
çok tatlıdır o minnakKedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.
Canım benim. Haklısın. Ama hayat acımasız evet.çok tatlıdır o minnak
Bide benim bağlanma problemim var.daha önce bahçemizde beklediğimiz hayvanlar dan biliyorum,aşırı derecede yuksek duygusal bağ kuruyorum hayvanlar la
Herhangi bisey olduğunda ya da gittiğinde toparlanamıyorum.seneler geçti hala unutamadim mesela.düşündükçe üzülürüm.benim hayvan beslemem sakıncalı anlayacağın:)
Denerim canim ama su on gun olmaz cok saolKefir mayası satıyorlar canım yapması çok kolay, ekşi istersen biraz daha bekletiyorsun. Maya ürüyor zamanla kendi. Sonra başkalarına da dağıtabilirsin. Ziraatte satılıyor.
Tabi tabi taşınma telaşın var yaaDenerim canim ama su on gun olmaz cok saol