Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsanlar tanışınca karşıdakini tartıp biçerler ona göre bir davranış çizgisi belirlerler biliyorsunuz, hepimiz yetişkiniz. Kimse kimseyi sevmek ve anlaşmak zorunda değil, bu takımda sevilmemiş ve istenmiyor oldunuz hatta çoğu kişi mesajlarınızı bile okumadı ama geçeceğiniz takımda güzel günleriniz, yeni dostluklarınız olacak inşallah, ben buna inanıyorum.
Bende buna canı gonulden ınanıyorum

Konuyu kapat olurmu tadımız kaçmasın

Bogazimi tutamadım ya tuh bana oğluma patates tostu yaptım yemedi ihale bana kaldı öğlen sadece salata yicem ins telafi ederim gerçi küçüktü tostum ama olsun taze fasulyede vardı canım istiyordu ama yemicem belki akşam yerim bir iki kaşık kadar
Bu çocuk beni deli ediyor ya ne yapsam yemiyor çıldırmak uzereyim

Kız Yeliz bi tarif buldum vak hele @anderes
3/4 SB Süt
Yarım SB Su
1 SB yulaf ezmesi
4-5 adet hurma
1 ÇK fıstık ezmesi
2 YK kakao
Önce su ve aüt kaynatılıp sonra içine yulaf ve hurmalar konuyor doğrayıp tabi. 2 dakika sonra puding kıvamına geliyormuş. Sonra üstüne fıstık ezmesi istersen tabi. Hoop at buzdolabına. Soğuyunca yi.
Nasıl

Bogazimi tutamadım ya tuh bana oğluma patates tostu yaptım yemedi ihale bana kaldı öğlen sadece salata yicem ins telafi ederim gerçi küçüktü tostum ama olsun taze fasulyede vardı canım istiyordu ama yemicem belki akşam yerim bir iki kaşık kadar
Bu çocuk beni deli ediyor ya ne yapsam yemiyor çıldırmak uzereyim
Afiyet olsun patates tostu nasıl

Bide regl olamadm sinirlerim bozuluyor vallahi
Afiyet olsun patates tostu nasıl
Tşk ederim bir küçük patatesi rendeliyorum içine azcik kaşar rendeliyorum bir yumurta kırıp azcik tuz atıyorum karıştırıp yağlı kağıt arasına yayiyorum onunda su hani Ocak üzerinde yaptığımız tost tavaları Varya onda kısık ateşte pisiriyoyorum güzel oluyor oluyor olmayada yemiyor bir türlü en fazla iki lokma

Bide regl olamadm sinirlerim bozuluyor vallahi

Tşk ederim bir küçük patatesi rendeliyorum içine azcik kaşar rendeliyorum bir yumurta kırıp azcik tuz atıyorum karıştırıp yağlı kağıt arasına yayiyorum onunda su hani Ocak üzerinde yaptığımız tost tavaları Varya onda kısık ateşte pisiriyoyorum güzel oluyor oluyor olmayada yemiyor bir türlü en fazla iki lokma
Aaa çok güzelmiş eşime yapiyim

İstersen yeşil soğan falanda koyabilirsin güzel oluyor ya kadar değilde beyaz peynirler yapılırsa biz bile yiyebiliriz
Guldane kız sinirleri gevşet yarışı hatırla iplerimiz senin ellerinde ısmarla şu kaptana nefis menüler yoksa biz yeriz cumaya ne laflar

Guldane kız sinirleri gevşet yarışı hatırla iplerimiz senin ellerinde ısmarla şu kaptana nefis menüler yoksa biz yeriz cumaya ne laflar
Yok yok hemen adapte oluyorum boslamak yok kesinlikle berilceee berilceee kaptanim gel sana bı İskender künefe ismarlayayim mantı Yapayim çok güzel yaparım gercektenn

Back
X