Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok
Canım çok geçmiş olsun su sıkıntılı olabilir mi acaba miniğe dikkat et bu sıcaklarda ateş ishal uğraştırır ama korkacak bir şey yok doktor ne diyecek bizi de haberdar et mutlaka acil şifalar tezbitsin tezbitsin

Son düzenleme:
Iyi geceler arkadaslar...aranizdan ayrilma karari aldim.artik tam motivasyonum yok ne yazikki ve cuma günü annemlere gidiyorum ve 2 ay kalacagim buraya vakit ayiramam zaten yeni tasindilar yardima gidiyorum firsat bile bulamam.Cok üzgünüm suan keske mezun olarak ayrilsaydim yarismadan ama oldugum yerde sayiyorum ve kk yada pek giremiyorum. berilceee berilceee kusura bakma ne olur. Gercek bi takimdiniz siz sizi tanidigim icin cok mutluyum ben.muhabbetiniz cok guzel hic kimse ustunluk taslamiyor en cok bu yanınızı sevdim insallah hersey istediginiz gibi olur arkadaslar
Canim insallah hedefledigin kilona ulasirsin ,birakma kendini tamammi

Yolun açık olsun canım. Ara sıra girebilirsin inşallah gene muhabbet ederiz. Sevgiyle kal.

Firslayd Firslayd canım dönüşünü bekliyorduk olmadı her şey gönlünce olsun lütfen kilo alma verirken çektiklerimizi unutma burada her zaman gelecek bir takımın var unutma :KK200::KK200:

Canim insallah hedefledigin kilona ulasirsin ,birakma kendini tamammi
insallah giremesemde diyete devam kizlar arada yazarim firsat buldukca hersey gonlunuzce olsun Rabbim yaglarinizi eritsin kizlar tez vakitte insallah

Cuma günü 88.4 Du kızlar bu da bu sabah ki bildirim

Eklentiler

• 20170724_095139-1.webp
    20170724_095139-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 36
Back
X