Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yokkk tam tersı bol ekşınlı
En ıyı kankım o
Dıger yarın
Sol yanım
Sıgaramın dumanı
Rakının buzu
Gözümün son gördüğü ölürken
oh oh maşallah

Evliliğin ilk yillari daha zordur belkide.

Çalısiyo musun beril?kaç yasindasin? Gruptaki bazı arkadaşlar dışında çok fazla bilgim yok.

Valla meliyke meliyke kızıyoruz falan ama bende seviyorum eşimi :KK48:
Bizimde 16 yıl oldu
Kızlar yemeği de yaptım birazdan spor yapcam :spor::spor:
Yemekten 1.5 saat sonra olur galiba dimi?
bence evliliklerin bi eșik değeri var

O eşiği geçen 16 yila ulaşır:)

sizlere çok imreniyorum.ne güzel sporu ihmal etmiyosunuz.benim yürüyüş dışında neden spor yapmadigimi duysanız ayıplarsınız=)

2 günde bir duş alirim sabittir 10 yildir.eğer spor yaparsam hemen sonrasinda duş almam gerektiğine inandığım için yapmiyorum=)terlememek için yapmiyorum:)

Selam , Yeni girebildim , ben diyete salı günü başlamıştım
B:112
Bugün:110
Çok şükür
İlk hafta olduğu için ödemdi suydu diye hızlı gitmiş ,bundan sonraları haftalarda giderek zorlaşır vermek
Süper :KK9:evet ilk başlarda hızlı gidiyor sonradan yavaşlıyor ama iyi başlangıç:KK73:
Yavaş yavaş gidecek kilolar inşallah :KK6:

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Hayrişim nerdesin iki gündür çok giremedim sen de meşguldün galiba müsaitsen gel de laflayalım
Maalesef canım cok işler yoğun bu ara cok sayfa birikmiş okuyaöafım bile sanıroö takımın sorumluluğu için erken bana hele de bu yaz döneminde başkalarının da hakkına gırmeyeyım inşallah işler hafıfıleyınce dönmeye calısorom sadece okuyup çıkıyorum oda saygısızlık gibi oluyor ama muhabbete gelirim tabı bos olduğum zamanlar ;)

Maalesef canım cok işler yoğun bu ara cok sayfa birikmiş okuyaöafım bile sanıroö takımın sorumluluğu için erken bana hele de bu yaz döneminde başkalarının da hakkına gırmeyeyım inşallah işler hafıfıleyınce dönmeye calısorom sadece okuyup çıkıyorum oda saygısızlık gibi oluyor ama muhabbete gelirim tabı bos olduğum zamanlar :KK66:
Her zaman bekleriz canım sevdik seni biz :KK200:
Gel sohbete ara sıra bizde geliriz :halay::halay:

Back
X