- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah ne kusuru :)Çok pardon bı emziren okudum karistirmisim demek ki k bakma ya
Şekersiz yap canım çok güzel oluyo tadı canan karatay da tavsiye ediyorduBende deneyeyim o zamansağol tarif için Cuma yapayım hatta Perşembe'den yapayım sağlıklı bir tarif ..inşallah tuttururum
![]()
Günkurusu içine badem koy nefis olur Karataycıysan tam en üstede kaymak misKızlar diyet tatlı tarifleriniz var mı acaba ya regl den midir yoksa açgözlülükten midir canım tatlı istiyo ısrarla az üzüm yedim ama fayda etmedi
Tamamdır yarın başlıyoruz o halde sayılar vs yazarız*5 dk yerinde yürüme (leslie abla gibi)
*100 jumping jack (kolları ayakları açıp kapayarak zıplama)
*20 mekik
*20 defa düz durup yere eğilme
*20 defa yana eğilme
*20 defa sağa sola dönme
*yerde uzanıp bisiklet sürme hareketi istediğin kadar
* 20 defa ayakları kendime doğru çekip bırakma
*ve kapanış yine 100 zıplama
*yan yatarken bacak açıp kapama
*Squat
*Plank
*Wall sit
Listenin güncel haliPembe_patikli
Gece gece canım çektiGünkurusu içine badem koy nefis olur Karataycıysan tam en üstede kaymak mis![]()
Yeliz evdekilere meşhur tarif yazayım yap yiyen tarif diye tutturur günkurusu kaymak fındıkGece gece canım çekti
Onu da Cuma yapayım bari![]()
Evet canım 20 ile başlayıp artık keyfe göre hergün 10 yada 20 sayı arttırırızTamamdır yarın başlıyoruz o halde sayılar vs yazarız
Kahvaltıdaki ceviz miktarı artabilir üzüm gi yüksek aklında bulunsunMenüm
Kahvaltı
Yumurtalı omlet
1 parça peynir
3 dilim salatalık
1 yeşil biber
1 ceviz
1 bitki çayı
Ara
1 nektarı
1 minik erik
Akşam
İçi kıymalı fırında kabak , domates ve biber
(İçine kıymalı harç koydum üstüne salçalı sos döktüm fırında pişirdim)
Yanına 4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Biraz yeşil üzüm
Farkındayım akşam yemeği ve meyve fazla kaçtı ama bakalım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Şimdi de bir bitki çayı içicm
Spor henüz yok
Yapınca yazicam
Bır ara yazayım gülüm bır kaç tane varKızlar diyet tatlı tarifleriniz var mı acaba ya regl den midir yoksa açgözlülükten midir canım tatlı istiyo ısrarla az üzüm yedim ama fayda etmedi
Çok tsk ederim:))Menü yorumlarımı yarın yapayım @DeryaOnDiet görünmedin canım menü paylaştın da ben mi kaçırdım
@guldanee afiyet olsun canım
Canim butun gun disardaydim 5 dk once girdim iceri. Hemen yaziyorum menumu.Menü yorumlarımı yarın yapayım @DeryaOnDiet görünmedin canım menü paylaştın da ben mi kaçırdım
@guldanee afiyet olsun canım
Iyi geceler canimBen kaçıyorum kızlar haydi görüşmek üzere
![]()
Masallah canim sporun cok iyi bugun harikasin*5 dk yerinde yürüme (leslie abla gibi)
*100 jumping jack (kolları ayakları açıp kapayarak zıplama)
*20 mekik
*20 defa düz durup yere eğilme
*20 defa yana eğilme
*20 defa sağa sola dönme
*yerde uzanıp bisiklet sürme hareketi istediğin kadar
* 20 defa ayakları kendime doğru çekip bırakma
*ve kapanış yine 100 zıplama
*yan yatarken bacak açıp kapama
*Squat
*Plank
*Wall sit
Listenin güncel haliPembe_patikli
Canim bence menun gayet iyi. Eger istersen ara ogununu ceviz veya badem findik ekleyebilirsin cig olarak kavrulmamis yani. Hem uzun sure tok tutuyor hem de vitamin acisindan.Menüm
Sabah
1 kase mercimek çorbası
4 zeytin
1 dilim peynir
Aksam
Fırında 2 tane but,biraz patates
Domates,biber çiğ
Ara
2 kayısı
1 şeftali
1 buçuk saat yürüyüş
Bu kadar:)
iyi geceler kizlar
Canim benim kollarim da ayni. Gerci su zamanlarda jillian sayesinde ve yuzme sayesinde biraz inceldi gibi. Istersen duzenli jilliandaki hareketleri yap bana faydasi oldu gibi (her ne kadar kilomu bilmesem de)Sen başla canım gerisi gelir ne kadar olursa kârzamanla artacak süre inşallah
Örnek liste aslında süper olur herkes kendine göre dener zahmet olmazsa tabii
Kızlar benim kollar çok tombiş bir önerisi olan varmı ?
Gerçi göbek ve basende varama kollara taktım bu ara
![]()
Canim menun gayet guzel. Yalnizca bir onerim olacak ben de ekmeksiz kahvalti yapmayi hic sevmem. Ama son 3 haftadir yemiyorum onun yerine ceviz yiyorum 2 veya 3 tam ceviz kadar istersen birgun dene cok daha uzun sure tok tutuyor inan kiBu arada hayırlı akşamlar
Menumu yazayım hemen
Sabah 3 dilim light peynir domates salatalık 3 zeytin bir dilim ekmek
Ara 3 kaysi
Öğlen yoğurtlu kabak yedim 10 kaşık falan vardı
Ara 1 ekşi elma
Akşam 4 küçük köfte ve salata
3mil leslie yarım saat yürüyüş yaptım
4 lt su içtim