Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hayırlı geceler.
Menüm
Sabah 9 da bi nektar bi sb tarçınlı süt
Öğlen 15 bi köz salatası. 1 küçük patlıcan, 1 küçük kapya biber ve 3 4 çeri domates. Azcık zeytinyağı ve tuz.
Akşam 9 da 4 kaşık bulgur pilavı. 4 kaşık et sote.
1 bardak ayran beyaz ekmeğin ucu ;(
Salata.
23 gibi biraz kavun, 2 benimo. Bi parça muz, üzüm.
Kayınvalideler gelmişti sürekli bişeyler hazırlarken yedim gittti.

anne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü:kk77:
Günaydın benim de esim adanali. Bayramda gidicez gibi görünüyor. İnş. abartmam. Hani sabit kalmaya razıyım o hafta :dua:

1. Takımdan günaydınlar guzel insanlar :KK200:iyiki varsınız :KK200:
Sizin takımın gününü de ben baslatayim bari nefertityy nefertityy bebem geç kalktım şimdi bisiklet suruyorum :KK6:
Günaydın
Kahveyı cayı ocağa koymamısın
Pencereler kapalı
Bır daha unutma sporcu tıytıl

Aday liste
Amandey (55.6/55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(75.5/74.3/1.2/%1.60)
Gundirella(76.8/76/0.8/%1.04)30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.6/109.5/0.1/0.09 )19 Temmuz'da 112.2
Ormangözlü(66.5/66/0.5/%0.75)6 Ağustos'ta 66.6
Zeroks 18 Ağustos'ta 66.7

Kızlar agrılardan uyuyamadım
Dün spora gıtmedım bılıyorsunuz resmen robotek gıbıyım suan
Spor canmıs balmısta devamlılık şartmış
Bırde düne göre çok zayıfım sabah 81 lerı gördüm
Bu nedenle Perşembe kası dınlendırme günü olmalı
Perşembe spor yapmama kararı aldım
Bır şişko efsanesı dıye bılıyordum ama tecrübeyle sabıtledım

Kizlar giremedim nasilsinizzzzz
Slm canim.
O zaman biraz daha skalim totoyu :))

Her güne bi video seklinde gidiyo dimi bu ben oyle anladim ama

Light ton baligi aliyorum bende salatanin icinde on numara öğün oluyo hemde balik yani ugrasmadan mis gibi omega 3 :)

30 gun bilemiyorum da 15 günü tamamlicam sonra sehir disina cikicam falan islerim var biraz o ara yapamam

Soda ayran benim favoriydi ama kaptan sodaya tuz var didi :KK43:(

Beril abla ben seni etiketleyip yazmistim ama gördün mü

Olsa da icsek ya ne olur ki acep öyle portakal falan sıksak bari :)
15 gun de iyi canim.

Kızlar agrılardan uyuyamadım
Dün spora gıtmedım bılıyorsunuz resmen robotek gıbıyım suan
Spor canmıs balmısta devamlılık şartmış
Bırde düne göre çok zayıfım sabah 81 lerı gördüm
Bu nedenle Perşembe kası dınlendırme günü olmalı
Perşembe spor yapmama kararı aldım
Bır şişko efsanesı dıye bılıyordum ama tecrübeyle sabıtledım
Cok gecmis olsun canim. Haklisin bir gun de olsa dinlendirmek lazim heke seninki zorluyor. Nasil terlemistin gordum

Yine chiali puding yaptim yarin yerim dolaba attim bi iki gun yeter o şöyle yaptim bi bakin hele sknti yok dimi
2 yemek kasigi chia biraz sut kullandim.
1Elma 5 6 tane siyah üzüm 2 mor erik blendrdan cektim sütle karistirdigim chianin icine ekledim tadida fena degil hani azcikda tarcin koydum 3 kase ckti minik kaselere doldurdum.
Bence gayet iyi canim. Ben genelde kakaolusunu yapiyorym tadi daha cok hosuma gidiyir. Kakao ve 1 muz koyuyorum 2yk chia 1 bardak sut.

Döne ablacim bütün grupla yarisa giriyo gümbür gümbür geliyosun galiba:)
Yok be hiç öyle bi modda diilim tam tersi tatişden dönüş intihar modu vol.1
Selam herkese, size katilabir miyim? Daha önce e farkli bir grupta kilo vermeye baslamistim ama bir türlü esas listeye giremedim sıra vardi. Benim de motivasyonum düştü. Iki haftalik denemeden sonra listeye beni de alirsaniz cok mutlu olurum

Hosbulduk.:) ben kısa boylu ve kilolu(67ye düştüm zor zahmet) iki kiz annesi ingilizce ogretmeni 35 yaşında biriyim. Ismim derya
Günaydın. Hoşgeldin. İsmim Döne. 35 yaşındayım. 1 kızım var 17 aylık. Ona bakıyorum. Nisanda diyete başladım 90.9 kg ile. 22 kg verdim. Son 1 aydır duraklamadayım nerdeyse kilo veremiyorum diyebilirim. Aradığın motiv u burada bulursun inşallah canım. Başarılar.
Oldurmak gerek bir şekilde yoksa hep boşa gidiyor onca emek :)
Eğer bir tane bol kalorili şey yersem bazen bütün gün nasıl olsa bozdum deyip devam ediyordum ama yapmamayı da öğrendim çok şükür en sonunda :)
Aynen aynen. Artık kaldığım yerden devam etmeyi öğrendim.
Hoşbulduk kaptan tekrar motive olacağım insAllah
Hoşgeldin canım Ben Döne.
looooooooooooooooooooooo 13. takim unuttum sanmayin
hilal derya yarisini sonuc malum da tebrikler nerde
Tebriks beybisi aferin kız başkan
Kabızlık için kuru kayısı , kayisili form çayı , mısır puskullu çay , keten tohumu öneriyorum canım
Beni cırcır yapiyo form çaykar 3 gün sürüyo
bu kiloya gelirkenki yediklerimi diyorum canım şimdi kararliyim insallah zayıflayacağım 2. bebeğe hamile kalmadan 10 kilo vermeliyim yoksa yusyuvarlak bir şey olurum
Gebeliğe şişko başlamıştım çok zorlandım ama gebelikte az kilo aldım gene de 95 le girdim doğuma
Yani iyi yapıyorsun önce kilo vermek şart
26 yaşındayım canım bende tatilden döndüm biraz kilo aldım 66 civariyim
Tatil dönüş kiloları canım tabi normal. İbşallah vericeksin güzel güzel.
afiyet olsun ton balıklı salata nasıl bir şey ki doyurucu mu oluyor bir de ton balığı yağlı değil mi konservesi hic yapmadım da ben merak etim burdaki menülerde sık sık karşılaşıyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten daha önce hic denemedim
Suda olanın tadı kötü ama kalorisi az

ton balığı çok yağlı değil mi ne kadar katiyoruz peki salataya
Çok çok yağlı aynen ben nadir yerim. Yağa koyunca tadı oluyor ancak
anne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü:kk77:
Nerelisin canımcım
tezbitsin tezbitsin ooo nerdesin ?cuma gezmesi mi tatilde sahilde ?:KK66:
Dönüş hazırlıkları artık maalesef
Evet dün gezdik vallaha ayvalık tostları mezeler filan havada uçuştu
Bir de tahinli çörek...of oooff
Yine chiali puding yaptim yarin yerim dolaba attim bi iki gun yeter o şöyle yaptim bi bakin hele sknti yok dimi
2 yemek kasigi chia biraz sut kullandim.
1Elma 5 6 tane siyah üzüm 2 mor erik blendrdan cektim sütle karistirdigim chianin icine ekledim tadida fena degil hani azcikda tarcin koydum 3 kase ckti minik kaselere doldurdum.
1.5 sb süt, 1 olgun muz, 1 yk kakao rondoda karıştırıp içine 2 yk chia tohumunu koyup kaşıkla karıştırıp atıyorum dolaba. 5 saat sonra oluyor. Biraz sulu oluyor gerçi istereen sütü azaltırsın. Brn çiğ fındık şeftali de koyuyorum bazen.
Süper bir diyet tatlısı. Toplamı 300 kalori. Her şeyi tartıp yaptım, kalorisi çıktı. Sonuçta muz var çok yapma gene de ormancım.

Back
X