Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aboovvv mevla kolaylik versin.
E belin ağır kaldırırken olmuştu demi ah canım ya inşallah gecer

Hosgeldin canim
Ben bu haftanın birincisiyimEn Büyük KK:KK76::KK52:
3.2 kilo verdim daha ikinci haftam harika motive ediyorlar düzenli olarak girer o az ve öz menülerını paylaşırsın.
Tek başına yapılmıyor birlikten kuvvet doğarmış. Ben burda dertlerimden ariniyorum.hepsi sagolsun

Merhaba hosbuldum :) hmm haftalik olarak mi giriyoruz bilgilerimizi canim ? :) ornegin soyle , su kiloyla basladm bu hafta bu sekilde beslendim su kadar yuruyus ya da spor yaptim bu haftaki kilom şu gibi. :)

Merhaba hosbuldum :) hmm haftalik olarak mi giriyoruz bilgilerimizi canim ? :) ornegin soyle , su kiloyla basladm bu hafta bu sekilde beslendim su kadar yuruyus ya da spor yaptim bu haftaki kilom şu gibi. :)
Günlük
yediğin yemek
içtiğin su
Ve yaptığın sporunu akşam herşey bitince yazıyorsun burdan değerlendirme alıyorsun
Sende başkasının menusune yorum yapmaya zorunlusun. 2 hafta aday oluyorsun sonra kabul edilirse listeye giriyorsun.
cumaları kilo bildirimi
Sen burda kılo verirsen herşey senden tarafa tamam.mutlu olursun mutlu oluruz.
Ne güzel bir olay di mi

Neslihan bende canm. Ankarada yasiyorim 24 yasindayim.
Memnun oldum cok :)
Selam sen kımsın kımlerdensın
Bız nıye tanışmadık
Ankara'nın neresındesın

Kız elıf ben Ankaralı ararken gelmış ya bana nıye haber vermedın

Aboovvv mevla kolaylik versin.
E belin ağır kaldırırken olmuştu demi ah canım ya inşallah gecer

Hosgeldin canim
Ben bu haftanın birincisiyimEn Büyük KK:KK76::KK52:
3.2 kilo verdim daha ikinci haftam harika motive ediyorlar düzenli olarak girer o az ve öz menülerını paylaşırsın.
Tek başına yapılmıyor birlikten kuvvet doğarmış. Ben burda dertlerimden ariniyorum.hepsi sagolsun
Vışşşşşş tanıtıma bak abiii
Yakıyon sevdam yakıyon haftanın da bırıncısıyım de balım
Yakışır sana

Canlar bugün bende pek havalar iyi degil. Bekledigim bir sey vardi olumsuz sonuçlandı. Cok üzüldüm. Her an kayabilirim aranizdan. Aşırı derecede yeme hissiyatı içindeyim. Zor tutuyorum kendimi

532. Etap birincisi SendebenBendesen SendebenBendesen tebrikler! :46: :nazar:

samp43d056f3422dc183.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

Canlar bugün bende pek havalar iyi degil. Bekledigim bir sey vardi olumsuz sonuçlandı. Cok üzüldüm. Her an kayabilirim aranizdan. Aşırı derecede yeme hissiyatı içindeyim. Zor tutuyorum kendimi
hey bebeğim sakin ol lütfen derin nefes al ve yemeğin Hicbirseyi cozmedigini ve sonunda mutsuz olacağını düşün lütfen.

hey bebeğim sakin ol lütfen derin nefes al ve yemeğin Hicbirseyi cozmedigini ve sonunda mutsuz olacağını düşün lütfen.
Haklısın aslında. Hâlâ aklımın bir ucunda olsa da dayanmaya çalışıyorum. Bugün öglen yeni bir kabak tarifi denedim. Dedim ki kendime bunun tadını begenirsem sağlıklı beslenmeye devam edicem; begenmezsem eski çok yeme aliskanligima dönücem. Sonuçta kabağın tadı müthişti. :kk77::halay: Vardır bunda da bir keramet di mi

Back
X