- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Pardon canim. Tatlarimiz ayni yazacaktim sadeceIsimlerimiz degil sadece tatlar da ayni. Ben de suyu sade severim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canim. Tatlarimiz ayni yazacaktim sadeceIsimlerimiz degil sadece tatlar da ayni. Ben de suyu sade severim.
Tatlar ayniBen diyetisyene gitmeden once iciyordum ve faydasini gordum. Ben de sicak suyla cay gibi ictim. Soguk olani bir kere denedim ama bana hitap etmedi tadi. Suyu su gibi icmeyi seviyorum.
Hersey cok iyi.Bugünkü yediklerim
Sabah yok çünkü tahlil yaptırdım
Öğle 1 lokma simit tavuklu salata 1/2 tane köfte
Ara 2 kuru kayısı 5 dut kurusu 5 kuru uzum 5 badem 2 ceviz
Aksam 1.5 tabak mercimek çorbası 1 tane kizartilmadan fırında yapılmas karniyarik
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Seninde cok yok deryacim boyun kaçtıGuncel kilona hayran hayran bakiyorum Cerencim.
Bana çorba verildiğinde 1 kepçe veriyorlardı ama ekmek yememişsin dengelenmiş benceBugünkü yediklerim
Aksam 1.5 tabak mercimek çorbası 1 tane kizartilmadan fırında yapılmas karniyarik
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Cok iyi aksam meyve yiyormusunBugünkü yediklerim
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Evet canım inşallah gidecek bu kilolarBen emel evliyim yas 37
2 oglum var 15 ve 12 yaslarinda calismiyorum
Uzun senelerdir saglikli beslenmiyorum dogal olar bu bana yag olarak geri döndü
Umarim hedefime ulasirim
Bende ekmek yemedim diye bide corba dokulmesin diye yedim canım bayadir ihmal ettigim tahlilerim var bende bu 2 hafta falan hastane işleriyle ugrasacagimBana çorba verildiğinde 1 kepçe veriyorlardı ama ekmek yememişsin dengelenmiş bencesen de mi kan tahlili yaptırdın canım geçmiş olsun
Yok yemiyorum canım ben meyveyi cok sevmem zaten arada aklima gelince saglikli diye yerimCok iyi aksam meyve yiyormusun
Aa bir de izmir de yasiyorum.Ben nihal. 46 yasindayim.21 agustosta gruba katildim. 115.6 la diyetisyene 105 kiloyla 13.takima girdim. Muhasebeciyim ama 1 yildir calisamiyorum (erken emekli oldum) 23 yasin da kizim var.
Kitap okumayi cok seviyorum. Su sira distopya eserlere merak sardim.
Nasil ayniTatlar ayni
Anladim canimPardon canim. Tatlarimiz ayni yazacaktim sadece
lina0156 canım gecmis olsun hastane derken mühim birşey yoktur umarım
selam canlar dün çok yoğundum sabahtan okul vardı öğleden sonra da doktor randevum vardı rizeye gittim perişan oldum akşam eve geldiğimde yediydi saat yorgunluktan siteye giremedim..zeroks canım her kadının baş belası olan kadın hastalıklarından muzdaribim o sebepten gittim hastaneyeŞimdi @berilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
@aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
@meliyke burda @zukkum burdaZen71 burda
@obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
@kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
lina0156 dün sabahtan ber yok
@Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
5 55olmakistiyorum burda @nefertityy burda
@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler
Unuttuğum var mı bilmiyorum
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık
![]()
Et döneri de mi kendin yapıyorsun canım maşallahİvet bugün ne güzel sohbetler yapılmış maşallah diyorum oku oku bitmedi bitmesin olsun okurum :)))
Menümü yazayım
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 13
2 kaşık et döner kendim yapıyorum.
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday
Saat 18
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su şuana kadar 8 bardak 10 u yani 2 litreyi geçer
Spor malesef henüz yok.
Elif im kahvaltin cok yetersiz canim. Bir de diyetisyenimin tavsiyesi protein yaninda illaki salata olsun diyor canim.İvet bugün ne güzel sohbetler yapılmış maşallah diyorum oku oku bitmedi bitmesin olsun okurum :)))
Menümü yazayım
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 13
2 kaşık et döner kendim yapıyorum.
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday
Saat 18
1 tabak etli kuru fasulye