- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım.inşallah canım 72 olsam bari cumaya
İnşallah canıminşallah canım 72 olsam bari cumaya
MaşallahSabah ki yürüyüş yetmedi şimdi kızımla tekrar yürüyüşe gidicez e malum cuma yaklaşıyor.Menünün o zaman yazarım. Bu gün de pek giremedim ama ablam bizdeydi. Yarın olgusunun yanına gidicek bir süre görüşemicez diye.
sen canlanırsın canım maşallah sporkonusunda pek azimlisinOff yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim![]()
SuperÖnce şu spora maşallahkondurayım ..
Tek diyeceğim mısıra dikkat![]()
Evet ya sene başı toplantisi bile yapabiliriz yaniNe guzel bir suru ogretmenimiz oldu![]()
Guzelmis bu. Ben de okuyorum saf saf
afiyet olsun canım menün güzelBugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş
11.00
1 lahmacun
1 salatalik
14.00
1 armut
15.00
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik nohut
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak salata
Aksam 10 da bir ekşi elma yerim
Suyu bu ara az iciyorum 2lt zor oluyor okul acildi disari cik gel ondan
ayy benim eşim de açıyor ya baba resmen o kadarcık ka doyulur mu hic yemedin falan diyorVaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))
Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi ya
Gördüm canim sinifmissin sen de :))
Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)
Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaa![]()
ooo maşallah deryayı alt edecek gibisin ama o da sıkı tutuyor işi yalnızMenü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beniBugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş
11.00
1 lahmacun
1 salatalik
14.00
1 armut
15.00
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik nohut
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak salata
Aksam 10 da bir ekşi elma yerim
Suyu bu ara az iciyorum 2lt zor oluyor okul acildi disari cik gel ondan
aman ben almim o toplantıları zira bizim okulunki pek hararetli oluyor,metem oluncaEvet ya sene başı toplantisi bile yapabiliriz yani![]()
Ben de nöbetçiydim. Aynen geberdim yorgunluktan. Sonra cocukari filan aldim. Yemek memek. Hiç halim kalmadi. Bi de okulda cok az yedim. Eve gelince de gözüm döndü resmen. Fazla kaçırdım bugünbugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
ben de aşırıyorum resmen lahmacun ama annemin yaptığına yarın kardeşim.geliyor anneme diyecektim yap gönder diye ama denedim hemen artı ya geçerim diye ama çok da canım çekiyorŞu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni![]()
bence bayan öğretmene nöbet olmasa çok iyi olur onca saat nöbet üstüne çocuğu kreşten al gel eve yemek yap bulaşık yıka pöfffBen de nöbetçiydim. Aynen geberdim yorgunluktan. Sonra cocukari filan aldim. Yemek memek. Hiç halim kalmadi. Bi de okulda cok az yedim. Eve gelince de gözüm döndü resmen. Fazla kaçırdım bugün
Belki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkiiben de aşırıyorum resmen lahmacun ama annemin yaptığına yarın kardeşim.geliyor anneme diyecektim yap gönder diye ama denedim hemen artı ya geçerim diye ama çok da canım çekiyor
Keşke canım ya. Bi de ilk hafta ya bünyem kaldirmadi resmen. Hem de bahçe nobetcisiydim. Öğlen arasi da da duruyoruz biz nöbet yerinde. Piştim güneştebence bayan öğretmene nöbet olmasa çok iyi olur onca saat nöbet üstüne çocuğu kreşten al gel eve yemek yap bulaşık yıka pöfff
Ne olacak canım tek takımca kilo verelim dePembe_patikli yelizcim canım bugün bizi motive etmek için ne güzel seyler yazmissin her birimize ayri ayri. Teşekkürler.