• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:oops::oops:Aynen ..haftasonu off işte arkadaşlarla yemek kahvaltı ..:ıslık::ıslık:kalabalıkta tutmak zor benim için
öyle canım kalabalıkta dışarda yemekte tutmak zor gercekten

Moralim cokkk bozukkk
2.5 aydir ilk kezzz artiyla karsilasiyomm

Bu dukan birasi bide baharatli karisim bana yan etkimi yapti ya olamazz
Sabah 7 de tartildim 900 gr artidayim
Az önce tartildim 40ügr arti.

Belkide az yedigim icin veremiyom? Anlamadimki noldu
bence duraklama dönemi olabilir az yemekten değil sıkma canını ve sık tartılma sen diyetine devam et

Afiyet olsun canim

afiyet olsun canim. Masallah senin de menun cok iyi.

Canim benim o yorgunluga cok az yemissin. Cumaya tarti senin yuzunu guldurecek o kesin bu gidisle :KK66: Benim kizim oldum olasi gunduz en fazla 1 saat uyuyor cadi. Alisirsin zamanla

Canım istemiyor yemek niye bilmiyorum ama salatalar yoğurtla midem yatisiyor ufff uyusun 2 3 saat ya ben dinleniyorum onsaatlerde :) umarım düzelir havalar bozdu ya dışarı da çıkamıyorum bunaldım aslında kış sessizliğini özledim kar sakinligini
Moralim cokkk bozukkk
2.5 aydir ilk kezzz artiyla karsilasiyomm

Bu dukan birasi bide baharatli karisim bana yan etkimi yapti ya olamazz
Sabah 7 de tartildim 900 gr artidayim
Az önce tartildim 40ügr arti.

Belkide az yedigim icin veremiyom? Anlamadimki noldu
az yediğin için olabilir duraklama olabilir adet olabilir canım tek onlara bağlama

zukkum zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi :KK70::KK70::KK70: zorlandim biraz
hahahahaaa ay ben ilk atladığım da merdiven dairesinin holunde atlatmistim kaynanana kişisi gelip ay bi yer yillkildi sandım demişti iyyyyy neysek şuan kalktı o sorun :) eskisi gibi zorlamiyor beni hemde milletin de ağzı kapandı ben zayiflayip ortada salinnca şimdi dicek birşey bulamıyorlar da güzelliğin gitti çirkinleştin diyorlar oysaki aynada yüzümün bu halini çok seviyoru:) ama Aylin baya fark var sendede siyah elbiseli resminde farkettim

Ay geliyorum dedim yine gelemedim bebeklerim :( n'olcak benim bu halim bilmiyorum..

Son günlerde hem halsizlik hem yorgunluk hem vakitsizlik hem kendine ayıracak bir dakika bulamamazlık ve daha bircok sebepten foruma giremedim kızlar, kusuruma bakmayın.beynim iki hafta izin al obezz diyor, gönlüm hayır alma diyor fakat foruma giremeyip mesaj atmayınca sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi huzursuz hissediyorum kendimi :( ne yapacağımı bilmiyorum, hadi siz karar verin ne yapayım??

İsveç diyetinde tek hatırladığım kahve ..birde 6.gün mü be bir gün çok aç kaldığın.. @DeryaOnDiet yapıyordu ..ona soralım ..ama sağlıksız şeyler yapıp metabolizma hızını düşürme ..alıştırma düşük kaloriyle beslenmeye derim ..sonra ne yesen kilo yapıyor maalesef ..spor yapmaya çalış ..salatanı ihmal etme ..tabi en son karar senin ..çalışıyordun galiba ..nasıl fırsat yaratabilirsin ona bir bak bakalım ..ben bir ara 2 durak önce inip yürüyüş yapardım bakmak lazım ..
Kilomu direk yagdan vermistim ve geri alnadim. Tek sorunum sabah kahvesi oldu o yuzden uzun sure mide agrisi cektim.

o neymiş ya 5 kişi.. 3 saatte biter o evin işi o zaman.. iyi yapıyorlar mı acaba? dikkatimi çekti.. bana gelen bayan çok tatlı ama çok yavaş.. gece 10-11e kadar çalışır.. temiz de yapar.. 5 kişi gerçekten waoowww..
Ben sukur cok iyi kazaniyorum isten. Esime dedim birkac kere hic degilse haftada bir biri gelip temizlesin biraz evi diye. Is guc hele simdi kres cocuk derken zor olacak. Ama esimin cevabi ne para vercez ya baskasina hele ki yabanci birini istemem evimde. Ben supurur silerim sen de banyoyu temizle tozu al 1 saatte biter evin isi dedi ;) ben de israr etmem artik ne diyim. Esim bu konuda boraz pinti mi ne :P

Haklısın aman adamı boşver hepsi öyle :KK70:ilgi istiyorlar bebek gibi :KK70:
Bana en iyi gelen yürüyüş ve pilates galiba ..en çok onlar mutlu ediyor beni ..bende bir süre idare edeceğim böyle ..sonrasına havalar iyice soğuyunca bakacağım ..evet ne zaman sporu bıraksam kilo aldım bende ..hayat boyu yapmak lazım gerçekten :KK66:
Ins yapariz canim hayat boyu. Engel yok sukur.
Ben biraz işlere girişeyim :KK70:valla iş hayatını da yaşadım ..ev hanımı da oldum ..galiba ev hanımlığı daha zor ..:KK70:gözün herşeyi görüyor ..herkes senden güzel yemekler çocuklar güzel pastalar börekler istiyor :KK70:
2. yi boşverdim de ev temiz düzenli olsun bari :KK70:
Bence kucuk bebegin bile evde kalmak cok daha kolay. Neyi ne zaman istersen yapiyorsun gonlunun kahyasi kendinsin yani ;) benim kahyaligimin son 3 gunu :D

Ay geliyorum dedim yine gelemedim bebeklerim :KK43: n'olcak benim bu halim bilmiyorum..

Son günlerde hem halsizlik hem yorgunluk hem vakitsizlik hem kendine ayıracak bir dakika bulamamazlık ve daha bircok sebepten foruma giremedim kızlar, kusuruma bakmayın.beynim iki hafta izin al obezz diyor, gönlüm hayır alma diyor fakat foruma giremeyip mesaj atmayınca sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi huzursuz hissediyorum kendimi :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum, hadi siz karar verin ne yapayım??
Izin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.

Sağol canım ..kızın ateşi düşti biraz ama mızmız ..bugün inşallah daha iyi olur ..ıhlamur adaçayı yapıyorum biraz içiyor işte ..
Kilom 56,9 du en son galiba ..Pazartesi sağlam bir artı gördüm yine ..:KK70:55 ile 57 arasında koruma planlıyorum yoksa iştahım iyidir maşallah :KK70:
Cok gecmis olsun kuzucuga. Cabucak gecsin bitsin insallah.

Ay geliyorum dedim yine gelemedim bebeklerim :KK43: n'olcak benim bu halim bilmiyorum..

Son günlerde hem halsizlik hem yorgunluk hem vakitsizlik hem kendine ayıracak bir dakika bulamamazlık ve daha bircok sebepten foruma giremedim kızlar, kusuruma bakmayın.beynim iki hafta izin al obezz diyor, gönlüm hayır alma diyor fakat foruma giremeyip mesaj atmayınca sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi huzursuz hissediyorum kendimi :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum, hadi siz karar verin ne yapayım??

kuzummm 2 hafta sonra herşey yoluna girecekse, aklın burada kalmasın.. ben beklerim, biz bekleriz..

Ben sukur cok iyi kazaniyorum isten. Esime dedim birkac kere hic degilse haftada bir biri gelip temizlesin biraz evi diye. Is guc hele simdi kres cocuk derken zor olacak. Ama esimin cevabi ne para vercez ya baskasina hele ki yabanci birini istemem evimde. Ben supurur silerim sen de banyoyu temizle tozu al 1 saatte biter evin isi dedi :KK66: ben de israr etmem artik ne diyim. Esim bu konuda boraz pinti mi ne :p

valla benim ki de başta öyle demişti ama, iş kendi yapmaya gelince 2 gün sonra pes etti. şimdi hayır diyemiyor.. çünkü sadece etrafı toplamakla olmuyor, dip köşe temizlemek de gerekiyor.. bu benim düşüncem tabi de.. önemli olan evdeki huzur..

Dünkü menüm:
Sabah= tam buğday ekmeği, keçi peyniri, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara=bir armut bir bardak çay
Öğle = chiali seftalili pudding
Ara= turk kahvesi 5/6 fistik
Akşam = kabak spagetti + peynir
Gece= bir erik
Afiyet olsun canim . masallah

Listeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazda :KK48: ama en son karar senindir tabi ..

kuzummm 2 hafta sonra herşey yoluna girecekse, aklın burada kalmasın.. ben beklerim, biz bekleriz..

valla benim ki de başta öyle demişti ama, iş kendi yapmaya gelince 2 gün sonra pes etti. şimdi hayır diyemiyor.. çünkü sadece etrafı toplamakla olmuyor, dip köşe temizlemek de gerekiyor.. bu benim düşüncem tabi de.. önemli olan evdeki huzur..
Benimki ben evdeyken bile yapiyor. O yuzden sesimi cikarmiyorum kendi bilir ne diyim. Aslinda arada iyi olur ama istemiyir adam pintiligi tuttu :D

Listeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazda :KK48: ama en son karar senindir tabi ..
Yelizim ya simdi diyelim ki mezun oldum ins. Sonra mesela 1 2 yil sonra hamilelik gilan oldu ee tabi en az 10 12 kilo alirim. Geri donmek istedim. Mezun oldugum kilodan fazla kiloyla geri donebilir miyim? Yoksa mezun oldugum kiloya mi inip donmem lazim?

Yoldayım az baktım kızlar ..boş kalınca okurum sizi koşarak gitmiş sayfalar :KK70:
Ben de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar ;)

Az yedigin icin olabilir canim bunyen tepki gosterebilir. Odem de olabilir.uzme kendini aylin cim cuma ya insallah eksi olur.

Insallahh
Ilahi aylin cok guldurdun beni.:KK70::KK70::KK70:

Hahaaa

Bence sık tüketmedikten sonra her söylediğin olur.. ben ayda toplasan 2 tane anca yiyorumdur, o da çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.. rafine şeker almak istemediğim için bitter çikolata da yemiyorum.. sanırım 1 ya da 2 kere yedim.. çünkü kendimi ona zorlamazsam, birgün sütlüsünden de hoop ağzıma atarım, sonra bir kareyken bir pakete çıkarım fln.. kendime güvenmiyorum.. tatlandırıcının o kendi tadı zaten ağzıma gelince böyle 10 tane yeme hevesim de kaçıyor.. ayısı tatlandırıcılı dondurmalar içinde geçerli..

yavrum az yemek olur, özel bir şey olur.. sen yemediğinden eminsen, biraz daha devam et, mesela 1 hafta.. baktın sana iyi gelmiyor, hemen uzaklaş derim.. ama bir günlük veri gösterge değil.. olmamalı..

kız hiç spor sütyeni olmadan atlama.. normal sütyen bile olmaz.. valla zayıflıcam derken memelerin dizlerine değer görürsün.. ipin de şöyle kuralı var, 15dk atlayacaksın, 2dk ara.. :)

Hayirlisi bakalimm
Ay spor sütyeni almam lazim ozamann
Hahaa

bence duraklama dönemi olabilir az yemekten değil sıkma canını ve sık tartılma sen diyetine devam et

Olabilir canimm. Belki eksi görürüm nedense tartilmak istedim üf

Canım istemiyor yemek niye bilmiyorum ama salatalar yoğurtla midem yatisiyor ufff uyusun 2 3 saat ya ben dinleniyorum onsaatlerde :) umarım düzelir havalar bozdu ya dışarı da çıkamıyorum bunaldım aslında kış sessizliğini özledim kar sakinligini
az yediğin için olabilir duraklama olabilir adet olabilir canım tek onlara bağlama

hahahahaaa ay ben ilk atladığım da merdiven dairesinin holunde atlatmistim kaynanana kişisi gelip ay bi yer yillkildi sandım demişti iyyyyy neysek şuan kalktı o sorun :) eskisi gibi zorlamiyor beni hemde milletin de ağzı kapandı ben zayiflayip ortada salinnca şimdi dicek birşey bulamıyorlar da güzelliğin gitti çirkinleştin diyorlar oysaki aynada yüzümün bu halini çok seviyoru:) ama Aylin baya fark var sendede siyah elbiseli resminde farkettim
Hahaa valla bilmiyom beceremedimde... yapa yapa olacak insallahh

Az yedigin icin olabilir canim bunyen tepki gosterebilir. Odem de olabilir.uzme kendini aylin cim cuma ya insallah eksi olur.

Insallahh
Ilahi aylin cok guldurdun beni.:KK70::KK70::KK70:

Hahaaa

Bence sık tüketmedikten sonra her söylediğin olur.. ben ayda toplasan 2 tane anca yiyorumdur, o da çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.. rafine şeker almak istemediğim için bitter çikolata da yemiyorum.. sanırım 1 ya da 2 kere yedim.. çünkü kendimi ona zorlamazsam, birgün sütlüsünden de hoop ağzıma atarım, sonra bir kareyken bir pakete çıkarım fln.. kendime güvenmiyorum.. tatlandırıcının o kendi tadı zaten ağzıma gelince böyle 10 tane yeme hevesim de kaçıyor.. ayısı tatlandırıcılı dondurmalar içinde geçerli..

yavrum az yemek olur, özel bir şey olur.. sen yemediğinden eminsen, biraz daha devam et, mesela 1 hafta.. baktın sana iyi gelmiyor, hemen uzaklaş derim.. ama bir günlük veri gösterge değil.. olmamalı..

kız hiç spor sütyeni olmadan atlama.. normal sütyen bile olmaz.. valla zayıflıcam derken memelerin dizlerine değer görürsün.. ipin de şöyle kuralı var, 15dk atlayacaksın, 2dk ara.. :)

Hayirlisi bakalimm
Ay spor sütyeni almam lazim ozamann
Hahaa

Olabilir canimm. Belki eksi görürüm nedense tartilmak istedim üf

Hahaa valla bilmiyom beceremedimde... yapa yapa olacak insallahh

Ayy cokk tsk ederimm baya fark var. Hatirlarsan ölcü almistim bastan.
Karkn bölgesi kalca gitmis nerdeyse 8 9cm. Bacak 5cm di sanirim

tatlım kahve mideni yaktıysa bence sen o diyeti bırak. bir de sabah içtiğin kahve ne idi? ben şimdi her sabah kahve içtiğim için, ben de problem olmadı.. gerçi ben sabah kahvelerimi hep yağlı içiyorum ve genelde filtre kahve içiyorum..

bir de işin aslı şu; benim metabolik balans gibi, günde 3 öğün beslenme, hatta isveç biraz daha abartıp 2 öğün beslendiriyor. ve karbonhidrat alımını kısıyor. farkettiysen her öğün protein mutlaka var.. bunu kendi elindeki imkanlarla da yapabilirsin. isveçle verilen kilo alınıyor anacım.. arkasından sıkı takip etmezsen alıyorsun. ben aldım yani.. 11 günde 5 kilo verdim, nerdeyse aldım çoğunu..

şimdi sana tavsiyem şu; sabahları hafif kahvaltı( ama kahve içebiliyorsan kahve iç benim gibi) ara yok, öğlen salata yanına protein ( bu yemek hazırlamaya üşeneceğin bir durumsa, acil durumda, bir havuç, 1 haşlanmış yumurta da olur, hatta yumurta 2 bile olur), sonra akşam yemeği, o da aynı salata yanına protein.

mantık basit, ama çeşitlendirmek lazım. ben mesela metabolik yaparken bazen hazırlamaya üşenirdim, yaprak marulun içine havuç ve hindi füme sarar yerdim, diyete göre gramlarım da doğruydu. beslenmekse beslenmek işte sana..

bir de bernadan öğrendiğim şey ise, anlık kayıplara takılmamak lazım.. genel olarak hayatına beslenme düzeni getirmek lazım.. sporunu düzene oturttuysan ve 10 kilon varsa yeme düzenini gözden geçirmelisin.. öncelikle mevcut düzenini değiştirmeden çıkarabileceğin sağlıksız şeyler varsa ilk hafta onları çıkar. (tutup da ekmeği çıkarma tabi azalt), kilo değişimi takip et, sonra seni nasıl hissettiriyor onu takip et.. yetmedi mi, ara öğünlerden birini kaldır. vs vs..

sen başla, ben sana da yardımcı olurum..

iş yerindeki arkadaşım 6 hafta olmadan 7 kilo verdi sayemde ve sporu haftada 1 gün fln yapıyor.. ben onun kadar veremiyorum ama olsun.. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :)
Canım yazın için çok teşekkür ederim iyi geldi okumak yapacaklarımı belirledim
1)Her gün tartılmamak
2)Mutlaka akşamları salata ve protein yemek
3)Ara öğünleri hafif geçirmek
4)Eve sağlıksız şeyler almamak
5)Haftada en az 4 gün 45 dk spor yapmak ve ASLAA PES ETMEMEK

Kızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
Bence bu gidisle gorursun 77i rahat canim.

Back
X