• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öncelikle geçen hafta 2 kilo verdiren yöntem bu hafta -100 gr verdirdi kendimi tebriks ediyorum ancak bu kadar kötü olabilirdi. kilo 56.5dan 56.4 oldu. dün akşam yeni bir yöntem deneyim dedim o yüzden mi kötü oldu acaba akşam 9 da spor yaptım 5 dk kardiyo ile ısındım sonra 15 dk bölgesel çalıştım neydi bu bölgeseller dambıl ile kol çalıştım sonra yine dambıl ile 20 squat + 20 sumo squat ve 80 tane mekik sonra kas yıkımı olmasın efendim protein alayım diye 3 yemek kaşığı yoğurt yedim tartıda neden az gittiğini bulmaya çalışıyorum.

Günaydın canlar free listede yim ancak evde değilim annemdeyim tartım da yok halama gitmem gerek oda uzak beya :KK43:
Seyyar birliksin canım benim hep hareket halindesin özgür takılıyoruz ya tartılınca ekleyiveririz olur biter halaya gitme bu hafta eliya eliya bitti mi hazırlıklar

berilceee berilceee Yaaa şu renk bu sayfaya pek yakışıyor kaptancığım özlendiniz ne iyi ettiniz de geldiniz :KK200::KK200::KK200::KK15::KK15:
Özlem doluyken nıye karsılasamıyoz
Nıye yoksun nıye ımza gıbı şiirlerın yok
Nıye nıye hııı

kızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram

spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem
Insallah canim. Tebrikler

Elif listeden nıye çıktı
Nalan nıye listeye gırmedı hala
Delı sorular yelız
Beril bir süre özgür takılalım dedik hem biliyorsun gramlar filan iyi kilo veren arkadaşların da yolunu açalım neticede yarış da var işin ucunda ama burdayız bir yere gitmiyoruz şu işler düzene girince takip ederiz en azından ben cezalıyım sayfaya çok az uğradım kır kalemi kes cezamı hakim aman kaptan hanım:KK15::oops::oops:

Beril bir süre özgür takılalım dedik hem biliyorsun gramlar filan iyi kilo veren arkadaşların da yolunu açalım neticede yarış da var işin ucunda ama burdayız bir yere gitmiyoruz şu işler düzene girince takip ederiz en azından ben cezalıyım sayfaya çok az uğradım kır kalemi kes cezamı hakim aman kaptan hanım:KK15::oops::oops:
Gr gıtsın ya
Bu cadı bıze listede yer bırakmamış görmüyor mu kız
Yelız ılk terlık sana haaaa

Özlem doluyken nıye karsılasamıyoz
Nıye yoksun nıye ımza gıbı şiirlerın yok
Nıye nıye hııı
Sorma bir deli rüzgara kapıldım savruluyorum düzen oturtamadım daha çömez gibiyim her yerde apışıp kalıyorum :KK70::KK70:
Daha düzenli geleyim diyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum şimdi sayfa şenlendi geldin ya

Sorma bir deli rüzgara kapıldım savruluyorum düzen oturtamadım daha çömez gibiyim her yerde apışıp kalıyorum :KK70::KK70:
Daha düzenli geleyim diyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum şimdi sayfa şenlendi geldin ya
Ben ne kadar savruldamda burda dıngınlesıyorum hep
Gıtme savrulma sarıl

Sen Geldin

Sen geldin,
Ufuklarda martıların siluetleri belirdi
Rıhtıma yaklaşan vapurlardan
Sevgililer indi bekleyenlerin kucaklarına
Bir çiğ tanesi düştü yanaklarımdan
Her taraf yeşerdi...
Güller açtı gözlerin bebeklerinde
Kahrolası ayaz bir daha hiç uğramadı bize
Ne deyim; beklediğime değdi
Sabahın ilk ışıkları ile içim ısındı
Çam kokulu ellerini tuttum ya!
Artık ölsem de gam yemem.
Itırların, kekiklerin dağ kokuyor şimdi.
Sen geldin,
Nazlarını bıraktın da geldin
Bir daha gitmeyesiye geldin... alıntı
Bu da gelişinin şerefine berilceee berilceee

kızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram

spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem
Tebrikler canim. Bisikletin gelince hizlanirsin.

Sen Geldin

Sen geldin,
Ufuklarda martıların siluetleri belirdi
Rıhtıma yaklaşan vapurlardan
Sevgililer indi bekleyenlerin kucaklarına
Bir çiğ tanesi düştü yanaklarımdan
Her taraf yeşerdi...
Güller açtı gözlerin bebeklerinde
Kahrolası ayaz bir daha hiç uğramadı bize
Ne deyim; beklediğime değdi
Sabahın ilk ışıkları ile içim ısındı
Çam kokulu ellerini tuttum ya!
Artık ölsem de gam yemem.
Itırların, kekiklerin dağ kokuyor şimdi.
Sen geldin,
Nazlarını bıraktın da geldin
Bir daha gitmeyesiye geldin... alıntı
Bu da gelişinin şerefine berilceee berilceee
Senın nokta atışların nıye benım ban telıme degıyor her seferınde

Back
X