işte bu asumancım. böyle derli toplu görmek inan çok iyi oldu. kalori yöntemini takip ederken bir de günlük ne kadar kalori alman lazım cetvelleri oluyor canım. yaş, boy, cinsiyete göre.. internette bir arasana onu. günlük 1000 kalori çok normal asumancım. ha tabi kalori miktarını uçurmasa da çikolata doğru değil biliyorsun. kan şekeriniz düştüğünde incir vs kemirin kızlar. gerçi 2 küçük kare izin verilebilir ama ben bitter izin veriliyor diye biliyorum. bak dün firuze yazmıştı eker'in sütlü tatlıları da 100 kalori falanmış, acil durumlarda o da olabilir bence.
ya bir de ben de muz severim ama kalorisi yüksek. artık almıyorum muzu. onun yerine elma yiyorum napalım.

canım, önce listeni yazman iyi olmuş. sabah gördüm ben yazdığını ama dışarı çıkıyorduk cevap yazmaya vaktim olmadı. kahvaltın güzel. ayvanın kabız yaptığını bilmiyordum:26: ama beni yapmadı yani

yarım ayva veya çeyrek ayva yiyebilirisn bence. inanılmaz tok tutuyor. bu arada seni üzemk istemem ama kahve de kabız yapar, derler

ne yiyip ne içeceğimizi şaşıracağız bu gidişle

masalı ben de merak ettim kızlar. hiç böyle yapmazdı, muhakkak uğrardı, bilgisayarı bozukken bile uğramıştı. cuma günleri öğleden sonra geliyordu. durun bakalım, bugün öğleden sonra gelecek mi?
bu arada dosbacım, teşekkür ederim. daha sıkı takiptesin ha

çok dikkat etmem lazım o zaman:)
yalnız yaş hurmanın kalorisi ne kadar az değil mi? seven arkadaşlar için süper bir diyet besini bence. ben maalesef tadını sevmiyorum. bir ara öğün 100 kalori çok değil asumancım. ben o 3 hurmayı 1 ara öğün sayardım.
ha bak ben de ciğer ve sakatat kesinlikle yemem. ciğerin kokusu zaten bendeki iştahı kapatmaya yetiyor. diyeti bozacak olursam anneme söyleyim ciğer pişirsin bari

yendim o hain böceği. ama uyumak için epey debelendim, çok heyecanlanmışım:76:
canım, sporun etkisi çok büyük. inşallah başlarsın tekrar. 7'li rakamları da 6'lı rakamları da görürsün inşallah canım. 8'li rakamlarla başlamış biri olarak söylüyorum bunu. çok şükür.

niye cazip gelmesin yaw, aa kaptanım yazmış:97::97:
afiyet olsun canım. görüşmek üzere inşallah.
tavuk butu ben de bilmiyorum. şimdi az işim var, birazdan geldiğimde ben de bakarım canım. afiyet olsun, yine hafif bir öğün olmuş. haftasonu bir kaçamak hakkın olsun ama lütfen kaçırma canım. bütün hevesine kıracak bir şeye dönüşmesin.