Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:66:rabiacımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş eşin 12 olmadan gelir:46:
dosbayı merak etmiştim eşim akşam yokk buralardayımm öğrenrim
nihancım bende sizi özledimm
1kilo almışımm 2gün eşim raporluydu hafta sonuda hamur işi dışarda yedik üstünee buğün
3mil leslie yapacağımm
yediklerimi yazarak başlayayımm
kahvaltıı
1tane tavuklu börekküçüktü
2 çeri domates
yarım salata
1yumurta
2parca kaşar
1fincan türk kahvesi

öğlen
2tane mercimek köftesi
roka,marul

ara
1kepca tarhana corbası
beyaz peynir
1dilim ekmek,

dengesiz bir menüü oldu
akşamada corba içerimm
yeşil cayımm
sporr kapatırıminşş

Son düzenleme:
baharat çok olmaz aslında ama tabi gerçek yerinde yapılanın yerini tutmaz
gel canım ısmarlarım ben sana:16:

aa gerçektenmi hemşomsun o zaman:69::69:

eskişehire gelin mi gittin yoksa ailenlemi taşındınız canım

evet canım inegöl köftesinin özelliklerinden biri baharatsız olmasıdır zaten .

yok canım gelin gelmedim ben çok küçükken taşınmışız buraya babamın işi dolayısıyla. sonrada burda kaldık. eşim de eskişehire geldi artık eskişehirdeyiz inşallah ölene kadar. yani ben öyle istiyorum çok seviyorum burayı başka bi şehre gitmek zorunda kalmam umarım

evet canım inegöl köftesinin özelliklerinden biri baharatsız olmasıdır zaten .

yok canım gelin gelmedim ben çok küçükken taşınmışız buraya babamın işi dolayısıyla. sonrada burda kaldık. eşim de eskişehire geldi artık eskişehirdeyiz inşallah ölene kadar. yani ben öyle istiyorum çok seviyorum burayı başka bi şehre gitmek zorunda kalmam umarım
eskişehire geldiydik kışın çok soğuktu ona rağmenn gezdiydik
bi park var çok uzak içinde nuhun gemisimiydi neydi(yanlış hatırlamıyorsam) o vardı içine girmiştik
ama orda donmuştum açıklık diye galiba
güzel bi yer eskişehir ama ben bursamdan vazgeçemem:52::52:

slm kızlarrr nasılsınız
burası kalabalıklaşmışş gelmeyelii
yeni gelen ark hoşgelmiş renk gelmiş takımaa
bende hastalıktan kurtuldum sayılır sükür misafirleride atlattım akşammm
herkes iyidir inş
rabia koçisin geldimii cnmm geldiyse gözün ydın gelmediysede az kaldı sanırımm
asumacım nasılsınnn oğlun nasıl oldu tatlım
nihannn nasılsınn cnm buralardasın herhalde
masal nasılsınn cnmm okuldadır bu saate ama
dosbada hamişş uğruyomuusunn cnmm ikizmi belli oldu muu
ayy ne zamandır giremyorumm özledimmmmm
kendi adıma idare ediyorum elacım. sende yoğunluğu, hastalıkları bir kenara atmışsın. prenses nasıl inşallah oda iyidir. oğlum daha iyi elacım çok şükür yarın kontrolümüz var. bakalım ne diek dr.muz.
yeniler geliyor eskiler dağılıyor elacım,geçmişe bakarsan melzeyit uğradı,herkese selam iletiyor. ne yalan söyliyim tuhaf oldum. çok güzel paylaşımlarımız oldu,çok çabuk geçti zaman. :((
oleeey:64: kendime verdigim sözü tuttum ve 30 dk yürüyüs yaptim , hemde hic sikilmadan.. bu benim icin cok önemli cünkü genelde yürüyüs yapmayi sevmem, sadece mecbur oldugum zaman yapiyorum.. annem hasta ve ise gidemedigi icin araba bendeydi bi haftadir ve o yüzden yürüyüsümü yapamadim, ama artik karar verdim 2 günde bir yürüyüsümü yapcam..

bu arada eve gelince 1 kase (yaklasik 100gr) yagsiz yogurdun icine dilimlenmis yesil elma ve yarim avus kuru üzüm koyup yedim.

canım gösterdiğin azim için seni çok tebrikederim,inşallah hep böyle devam eder.
anneciğinede çok geçmişolsun ciddi birşey yoktur inşallah.

birisi eskişehirmii dedi:52: özledimmm bende cokk ama inş marta gideceğimmm:10:
gercektenn gezilcek görülcek yaşancakkk bir yerr hani memleketim diye demiyorumm:27:

kalın ekmek sanırım 2 dilim gibi olmuş.:)) kırmızı et yerine beyaz et daha iyidir ama arada seviyorsan değişiklik olarak köfteyi tercih edebilirsin.

:

yok kaptan bır dilimle ıkı dilim arası bişey :60: orda dilimleyıp getiriyorlar. normalde benım dilimlerim inceceik olur da :82:

sana katiliyorum canim et, tavuk ve baliga ihtiyacimiz var icindeki protein hem tok tutuyor hemde kas yapmamiza yardimci oluyor.. yeterki yagsiz tüketelim :)

ben hic indirmedim canim. youtube'da 2.dvd'si var , ordan izliyordum. tv8'in sayfasindan da indirmeden izliyorum bölümleri. ama herhalde oraya girip üye olman gerekiyor indirmek icin, indirdikten sonra cd'ye aktarman gerek.. ama neyneyse daha iyi biliyor bu durumu sanirim.

1.dvd'ye bakmadim canim o yüzden bisey diyemem, ama 2. dvd'de bölümleri söyle ayarlamislar:
1. isinma egzersizleri
2. minderde egzersiz
3. lastik ile kol calistirma
4. top
5. germe

o yüzden eger top yada lastigin yoksa bence hic ugrasma, cünkü hepsini tv8'in sayfasinda bulabilirsin.

canım benım evımde internetim yok . bana vcd yada dvd lazım ancak öyle yapabılırım. ama kaçıncı cd yı alsam kı? eger dediğin gibiyse bende top falan yok ben başlangıctan başlamak istıyorum zaten ılk45 bölümü istiyorum. tv 8 e baktım şimdi keske evde netim olsaymış. onlar da kopyalanmıyor. sadece bilgisayara ındırebılıyorum cd ye kopyalayınce göstermıyor :85: off sinir oldum ya :95:

kendi adıma idare ediyorum elacım. sende yoğunluğu, hastalıkları bir kenara atmışsın. prenses nasıl inşallah oda iyidir. oğlum daha iyi elacım çok şükür yarın kontrolümüz var. bakalım ne diek dr.muz.
yeniler geliyor eskiler dağılıyor elacım,geçmişe bakarsan melzeyit uğradı,herkese selam iletiyor. ne yalan söyliyim tuhaf oldum. çok güzel paylaşımlarımız oldu,çok çabuk geçti zaman. :((

canım gösterdiğin azim için seni çok tebrikederim,inşallah hep böyle devam eder.

cnm iyi ela ama 2gündür burun akıntımız variştahımız gitti tipik diş belirtilerii başladıı inş ateş eklenmezz
oğlunda inş atlatır biran önce cok küçükler allahım korusun hepimizin evlatlarınıı knt habererirsinn
bende gruba geleli 1sene oldu nerdeysee yaz dışaında genelde gruptaydımm cokk güzel arkadaşlıklar kurdukk dertlerimi güzel anlarımı paylaştıkk gercekten burdakii ark farklıı melzeyit uğramışş bayadır uğramıyodu sanırımm ne güzel baharı okudum inş katılırlar paylaşımda bulunurlarr
masal yokmuu göremedim hiçç buğün dünn

benim mesaim de bitmek üzere. bugun çok mu az yedim ne :30:cidden sabah kahvaltımı iyi yapınca hiç açlık hıssetmedim ara öğunlere de dalmadım :61: akşam gidince ne yerim bilmıyorum 1 hafta boyunca akşam yemeklerini yanlız yıyecem eşim gece 2 de gelecek. bende kedıme güzel bı salata yaparım artık . yemekten sonra plates yaparım diyordum ama cd falan indiremedım :25:
neyse kendım bıkac bısey yapmaya çalışırım artık. lısede beden derslerınden kalma hareketler var hala aklımızda :8:
ben yavaş yavaş toparlanıyoum arkadaşlar. hepinizi öpüyorum. rabıacım umarım yarın topikte güzel haberşlerini alırız eşin sana sürpriz yapmış olur. yapamasa da sağ salım gelir ınsallah :70:
yarın görüşmek üzere kızlar. öptüm hepinizii :79: :80:

Kızlar merhaba nasılsınız?
Yorgunum ama nasıl yorgunum.
Saat 10.30dan beri finallerdeyim.
3 tane sınava girdim çıktım.
Bitmiş durumdayım resmen.

yok kaptan bır dilimle ıkı dilim arası bişey :60: orda dilimleyıp getiriyorlar. normalde benım dilimlerim inceceik olur da :82:
anladım canım,1.5 dilim:))) afiyet olsun.
canım benım evımde internetim yok . bana vcd yada dvd lazım ancak öyle yapabılırım. ama kaçıncı cd yı alsam kı? eger dediğin gibiyse bende top falan yok ben başlangıctan başlamak istıyorum zaten ılk45 bölümü istiyorum. tv 8 e baktım şimdi keske evde netim olsaymış. onlar da kopyalanmıyor. sadece bilgisayara ındırebılıyorum cd ye kopyalayınce göstermıyor :85: off sinir oldum ya :95:
şu plates olayına keşke bende el atabilsem ama olmaz malesef evde oğlum durumu var. canım nivea badynin aerobikleri var gerçi ben netten hiç indirmedim ama istersen onlardan indirip kopyala belki açılır. yada tanıdığın biryer varsa onlardan cd yaptırma imkanın olurdu sanırım.
cnm iyi ela ama 2gündür burun akıntımız variştahımız gitti tipik diş belirtilerii başladıı inş ateş eklenmezz
oğlunda inş atlatır biran önce cok küçükler allahım korusun hepimizin evlatlarınıı knt habererirsinn
bende gruba geleli 1sene oldu nerdeysee yaz dışaında genelde gruptaydımm cokk güzel arkadaşlıklar kurdukk dertlerimi güzel anlarımı paylaştıkk gercekten burdakii ark farklıı melzeyit uğramışş bayadır uğramıyodu sanırımm ne güzel baharı okudum inş katılırlar paylaşımda bulunurlarr
masal yokmuu göremedim hiçç buğün dünn
kıyamam minik prensese,inşallah hayırlısı ile atlatır.
gerçekten çok paylaşımlar yaptık çok paylaştık,bazen eskileri okurken ne yalan söyleyeyim hüzünleniyorum. hep istemişimdir eskilerle,melzeyit olsun,çağla,melis dosba,bhr, sen,nur,melankoli hep beraber görüşelim çok istemişimdir ama nasib olmadı. ömrümde hey gidi günlerim diyeceğim anlarım olsun istiyorum, öyle anlarım olmadımı evet oldu ama çoook geçmişte kaldı ve ben uzuun zamandır çok güzeldi diyebileceğim birgün geçirmedim, yani tanımadığım ama aslında tanıdığım sizlerle doyasıya birgün geçirmek çok güzel ve çılgınca olurdu. nasip nasip nasip... nasipten öte köy yok demişler.
masal geldi ama nire gitti unuttum elacım,sanırım sınavlardan kurtulaamamıştı daha.
benim mesaim de bitmek üzere. bugun çok mu az yedim ne :30:cidden sabah kahvaltımı iyi yapınca hiç açlık hıssetmedim ara öğunlere de dalmadım :61: akşam gidince ne yerim bilmıyorum 1 hafta boyunca akşam yemeklerini yanlız yıyecem eşim gece 2 de gelecek. bende kedıme güzel bı salata yaparım artık . yemekten sonra plates yaparım diyordum ama cd falan indiremedım :25:
neyse kendım bıkac bısey yapmaya çalışırım artık. lısede beden derslerınden kalma hareketler var hala aklımızda :8:
ben yavaş yavaş toparlanıyoum arkadaşlar. hepinizi öpüyorum. rabıacım umarım yarın topikte güzel haberşlerini alırız eşin sana sürpriz yapmış olur. yapamasa da sağ salım gelir ınsallah :70:
yarın görüşmek üzere kızlar. öptüm hepinizii :79: :80:

canım iyi akşamlar dilerim,spor konusunda inşallah istediğin gibi olur ama dikkat et sakın bir yerini incitme zorlayıcı hareketleden şimdilik kaçın derim.

Son düzenleme:
kızlar bende çıkıyorum artık. bugün güzel bir paylaşım yapamadım ama yarın daha iyi olur umarım
hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar.

slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim
bugün bebişimle tanıştım...soran arkadaşlar olmuş saolun kızlar... 5 haftalık hamileyim ve dikkat etmem gerekn konuları konuştuk.. güzel geçti...ikiz olma ihtimalini ancak 15 gün sonra öğreneceğiz kısmetse... dua edin bana ve bebişime...
hepinizi çok öpüyorum ii akşamlar canlarım

slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim
bugün bebişimle tanıştım...soran arkadaşlar olmuş saolun kızlar... 5 haftalık hamileyim ve dikkat etmem gerekn konuları konuştuk.. güzel geçti...ikiz olma ihtimalini ancak 15 gün sonra öğreneceğiz kısmetse... dua edin bana ve bebişime...
hepinizi çok öpüyorum ii akşamlar canlarım
dosbacım cok sevindimm cnmm benimm allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın rabbim
benim bildiğim kesede belli olurdu ikiz yada tek 5haftalık 15gün sonra kalp atışı için cağırmıştır
dualarımız seninle cnm

dosbacım cok sevindimm cnmm benimm allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın rabbim
benim bildiğim kesede belli olurdu ikiz yada tek 5haftalık 15gün sonra kalp atışı için cağırmıştır
dualarımız seninle cnm

amin canımmm
canım benim tek yumurtam var ama kan değerlerime göre tek yumurta ikizi olabilirmiş...
ailemde çok ikiz var hayırlısı diyoruz...
sen nasılsın canım ??

amin canımmm
canım benim tek yumurtam var ama kan değerlerime göre tek yumurta ikizi olabilirmiş...
ailemde çok ikiz var hayırlısı diyoruz...
sen nasılsın canım ??

anladımm cnm haber erirsin dr neler dedi başkaa
allah gönlünüze göre versin cnm
iyi bende eşim nöbetci ela kızla oturuyozz:)

slm kızlar kahvaltımı yazmıştım şimdide devamını yazayım.
ara: 1 adet kivi
öğle:1 küçük kase mercimek çorbası yağsız kendim yaptım 2 kaşık etli mantar yemeği salata falan yiyemedim bugün mide bulantım var.
ara:4 adet diyet bisküvi
akşam:fırında tavuk yapmıştım bir parça ordan et aldım yanınada ayran yaptım o kadar yiyebildim.
ama az önce bozdum 1 adet diyet topkek yedim çünkü benim tansiyonum ve şekerim olması gerekenden çok düşük birde bugün çok az yiyince kolumu kaldıramaz hale geldim meyve yerine ona saldırdım.
sanırım birşey olmaz.
2 lt suya 2 bardak kaldı spor yapamadım regl mide bulantısı tansiyon şeker bugünlük böyle yarın 2 saat yürümeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun saçımı kestirdim motivasyon olsn die:))) spor 0 bugun inşallh çarşambadan sonra hayatım değişicek artk yeter bu kilolar:)) yeşil kahve ve sandaloz kullanımlarımı size söliycem. akşam yemegimde makarna var. sabah çavdar ekmegi ve peynir yeedim. ama en büyük hatam ara ögünleri atlamak oldu bugun:(

ama herhalde 1. dvd'de de top ve lastik kullaniyor canim ama emin degilim.. en iyisi tv8'in sayfasini indirmek canim.. internetin yok ama bilgisayarin veya dizüstün varmi? olmadi hafiza kartina koyarsin videolari diye düsündüm. yada dvd'den anlayan birine sor, belki yardimci olabilir, aklima baska bisey gelmiyo :/

çok tebrik ediyorum seni canım. azmin elinden hiçbir şeyin kurtulması mümkün değil.
yoğurdun da afiyet olsun. yeşil elmalı ve kuru üzümlü yoğurt baya sardı seni sanırım. patentini almalısın bence:) bir yoğurt firması bu fikri çalmasın:1:

tskler canim artik karar verdim kendime spor programi yaptim, sizlere bi göstereyim:

Hergün: 40 dk pilates
2 günde bir: En az 30 dk yürüyüs
2 günde bir (yürüyüsü yapmadigim günler): 8 dk karin ve 8 dk kalca egzersizi (videolari var, birazdan linki veririm. kk'nin bi sayfasinda vermislerdi, cok ama cok faydali ve ilk gün yaptigimda ertesi gün karin kaslarim feci bi sekilde agrimisti

artik hergün sporla ilgili bisey yapacagim. buraya gelipte spor yapamadim demek yok..

bu arada su yogurt fikri aklima yatti canim eger bana ortak olucak biri olursa neden olmasin:52: heheh

güne güzel başlamışsın ve öylede gidiyorsun inşallah öylede biter canım. öğünlerini çok beğendim afiyet olsun.

tskler canim

tsk ederim tatlim, darisi basina, sende insallah su pilates olayini cözersinde benimle pilates yaparsin :)

insallah canim, yok annem cok iyi suan, biraz üsütmüstü okadar.. anamiz artik yaslandi 14 yasinda geldi buraya ve o yasindan beri calisiyor canim annem.

Son düzenleme:
Back
X