Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşşallah kardeş takımım bi ben ekmişmişim bend egeldim tam oldu nasılsınız kızlar ?uzun zamandır gelemiyordum inşallah hepiniz iyisinizdir
hoşgeldin takyoncum:80:nasılsın, nasıl gidiyor dersler?
saol masalcım,inşALLAH atlatır canım,ameliyat gözükecek eğer haftaya kanama durmazsa,yırtığı yakmışlar dün lazerle,devam ederse ameliyat ve riskli,gözünü kaybedebilir :14: belli etmiyorum ama içimde fırtına kopuyor resmen,bir olumsuz konuşuyo bazen ( her şey bizim için ,elbet bir şeyler sebep olcak vs...) hepten yiyorum kendimi:14: dua etmekten başka eliden bir şey gelmiyor
hakkınızda hayırlısı olsun canım. dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
iyi haftasonları:80:
görüşürüz nihancım, iyi tatiler.:80:

masalcım eşim iyi çok şükür az önce konuştuk bugun daha iyiyim dedi. pzt işe başlayavak inşallh. kas spazmıymış 10 tane iğne verdi doktor :)

bugun akşam yemeğimi kocacım yapacak bakalım ne cıkacak bahtımıza :56:

rabıacım sorma iyi spor oldu bana bu soğukta. ve işkencem hala bıtmedı. çıkışta da taksıt yatırmaya gidecem :27:
ben yavaş yavaş toparlanayım arkadaşlar. bugun pek buroda oturamadım oyuzden sohbetınıze fazla katılamadım. yarın görüşmek üzere. herkeze iyi akşamlar..:80::79:

rabıacım sorma iyi spor oldu bana bu soğukta. ve işkencem hala bıtmedı. çıkışta da taksıt yatırmaya gidecem :27:
ben yavaş yavaş toparlanayım arkadaşlar. bugun pek buroda oturamadım oyuzden sohbetınıze fazla katılamadım. yarın görüşmek üzere. herkeze iyi akşamlar..:80::79:
oh oh kociş hamarat maşallah. güzel mamalar seni bekliyor desene.
iyi hareket ettin hadi tulumba gitti:27:
iyi akşamlar canım.:79:

masalcım eşim iyi çok şükür az önce konuştuk bugun daha iyiyim dedi. pzt işe başlayavak inşallh. kas spazmıymış 10 tane iğne verdi doktor :)

Sevindim Seyyahcım ciddi bir şey olmamasına.
ooo maşallah.
Ne yapsa tatlı gelir bu akşam kesin.

Girer elbet canım tekrar her şey yoluna
İlk okulda okuduğumuz bir şiir vardı.
Koyun meler kuzu meler
Her şey tersine döner gibi bir şeydi sanırım :D:D
Sizin içinde geçerli bu elbet düzelecektir.

Saol takyoncum bugün bitti sonunda :)
Ben de iyi olacağımı umuyorum kısa sürede..
inşaAllah canım Rabbim muvaffak etsin iyi kurtulmuşsun bari :)
hoşgeldin takyoncum:80:nasılsın, nasıl gidiyor dersler?

hakkınızda hayırlısı olsun canım. dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

görüşürüz nihancım, iyi tatiler.:80:

hoşbuldum rabiacım iyiym çok şükür canım dersler tam gaz devam ediyor inişli çıkışlı işte :)))

Merhaba kızlar once gecmısı okudum.Ayy yoruldum valla cocukla hastane,doktor zor oluyo.Bugun baska doktora goturdum cıgerlere ınmıs ama durumu kotu degılmıs ama oncekı antı bıyotık hafıf kalmıs dedı degıstırdı sırıngalı bı surup verdı.Pazartesı tekrar cagırdi duruma gore ıgneye baslıycakmıs.ıns.ıgneye gerek kalmıs kuzuma..Neyse boyle ıste daha sonuclar bellı olmamıs yaw.
Bu arada Emıne cıme sevindım degısıklık olucak ıste.Ins ıyı eglenırler...

Asumancım cok saol onerılerın ıcın..Soyledıgın dogru ben 6 ay oncesıne kadar calısıyodum.kıraydı,faturaydı kafayı yıyodum.o bıtek mutfaga bakmaya calısıyodu ama gene aynı 3 te 4 te gıdıyodu.Ailesıyse orası ıkı ucu .....lu degnek.hıc olmasalar daha ıyı.Annesı 2 yasındayken olmus esımın kardesının dogumunun arkasından.esımı halası,kardesını teyzesı almıs.Hala enıste buyutmus.Kayınvalıde tam cok bılmıs ama hep sacmalar!Bızımle,sıkıntılarımızla ılgılenmezler ama herseyı elestırıp mahvederler.Hep susar gene gıderım ecrını alıp cunku sınırım gecsın dıye bazen 1 2 hafta ara verırım oda sıtemle laf sokar bu cocuk bana duskun degıl ee babaanneden haberı yok hep annanne fılan delı olurum! Oz kızıda dogum yaptı 7 aylık cocugu onu yavvvruum dıye sevmesı varkı ecrınımıde ay kızım senmı geldın der bı ıkı yanagını sıkar.e dıyemıyorum yalandan sevgıyle gercegı anlar cocuklar dıye.Annecıme tabı duser cocuk annem severken ıcıne sokar ben gıtmezsem o 5dk ugrar oper sever gıder.ayy ıcımı bosalttım cok uzun oldu sıkmam ıns.neyse olmasalar daha ıyı yanı..esımle de sorunlar bıtmez,bız bıttık cunku.Ise gırmeyı annem babamda olsa yuk olmayı ıstemedıgım ıcın ıstıyorum..Hakkımda hayırlısı dıyelim

kızlar 2 gündür aşırı gergindim hem diyete başlamış oldugum için hemde piriomulutu bırakalı 1 hafta oldu hala hastalanmadım. doktoru aradım 10 güne kadar uzayabilcegini söyledi bu dönemin:(((
bu arada dün spora yazıldım ve yarın başlıorm artık pilatesle hayırlısıyla:))))
foruma ayak uydurmam biraz zaman alıo ama yavaş yavaş alışıorm hepinize hayırlı cumalar ve iyi tatiller:)))))

hoşgeldin dosbacım
tuzlu çubuk filan ye canım bastırır
kendi adıma iyiyim şükür...

şimdi uçuk birazdaha büyüdü ve yara bağlıyo tahminen 7-10 günde geçer:59::59:
sağol
valla nihancım herkes tuzlu çubuk veya beyaz leblebi diyor ama inanmayacaksın bana sadece muz iyi geliyor :)) bende anlamadım...
tatlı hiç yemiyorum sadece muz yiyorum
iiyim çok şükür seninde ii olmana sevindim

selamlar dosbacım:80:
hamilelik gümbür gümbür desene, mide kendini hissettirmeye başladığına göre:1: dinlenmeye çalış canım, geçici şeyler zamanla düzelecek inşallah.

eveettt bugün midem durmadı :(( ama yinede iyiyim çok şükür
uyumaktan başka bişi yapmıyorum
eşim akşamlarıda çalışıyooo nazlanacak kimsemde yok :((
neyse biraz önce aradım nazlandım yemeğe götürecek beni sonra işe dönecek zafeeer benimmmm :)) ve bebeğimin :))

masalcım , kaptanım adcım hepinize merhaba :))
birkaç gündür uğrayamadım , derste çalışamadım :(( açıkcası moralim çok bozuktu dün tüm gün uyudum ( ben çok üzgün olunca uykum gelir ) anneciğim rahatsızzlandı,boncuk gözlümün gözünün arkasında yırtılma olmuş ve kanama yapmış :43: dün tüm gün boyunca hastanelerdi,geldiğinde harap olmuştu anneciğim,bugün biraz toparladı ama rahatsızlığı ciddi,kanama durmazsa gözünü kaybetme olasılığı var ve ben işte ben......:14::14::14: hissettirmememye çalışıyorum ama tüm ilgim şimdilik canım annemde...
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada küçük kaçamaklarım oluyor,abur cubur değil de helva yedim az,onun haricinde dikkat ediyorum öğünlerime,sporumada bu hafta ara verdim haftaya telafisini yapıcam yani 5 gün sporda olucam :8:
sizler nasılsınız ?

canımmmm Allah şifa versin çok üzüldüm... yok mu bunun müdahelesi...tek bi dr. ile kalmayın melankolicim başka bi dr. da gidin
acil şifa diliyorum

saol masalcım,inşALLAH atlatır canım,ameliyat gözükecek eğer haftaya kanama durmazsa,yırtığı yakmışlar dün lazerle,devam ederse ameliyat ve riskli,gözünü kaybedebilir :14: belli etmiyorum ama içimde fırtına kopuyor resmen,bir olumsuz konuşuyo bazen ( her şey bizim için ,elbet bir şeyler sebep olcak vs...) hepten yiyorum kendimi:14: dua etmekten başka eliden bir şey gelmiyor

Canım cok gecmıs olsun gercekten uzuldum..Bencede sen anneye destek olmak ıcın rahat gozuk zaten boyle durumlarda onlar cok hassas oluyolar..Hayırlı haberını alalım ınsallah:70:

adcım valla uykucu şirine fikri çok iyi:)) tam bana göre... ama Allah tan bi gün çok uyuyorum diğer gün normal :))
bu arada ben barbunu çok severim ama oğluşunu bilemiyorum
sonuçta kızartması güzel oluyor...ızgarası için belli bi dönemi varmış ama o dönem ne zaman bilmiyorum yani barbun yağlanırmış ozaman ızgarası çok lezzetli olurmuş...
bu hafta balık yemedim yarın bende balık işine el atayım bari :))

masalcım dönmüş hoşgelmiş...

yagmur Allah sabır versin hayatım...hayatınla ilgili kararları bi an önce ver çnk senden daha çok etkilenen bi bebeğin var aklı yettikçe daha zor olacaktır...eşini ikna edecek birini bul yada kısa zamanda işe gir...ayyy ne bileyim ne deyim bilemedim hayatım Allah yardımcın olsun

canlar ben çıkıyorum
herkese huzurlu bi akşam diliyorum.
yarın görüşmek üzere

canım çok sıkkın kızlar liseden bir arkadaşım vefat etti beyin kanaması geçirdi 57 dakika ambulans gecıktı ambulansın ıcınde doktor yok ılk mudahelede yapılamadı ve 1 haftadır yoğun bakımdaydı bugün vefat etmiş canım çok sıkıldı :43:

kızlar sandaloz sakızına basladım 3 gündr alıorm elma sirkeli su içiorm üzerine bakalm işe yarıycak gibi gözüküo ama işte sans dileyin bna. eger olumlu sonuc alırsam bi sonraki kilo biildirimnde yorumlarımı söliycem

günaydın kızlar:79:
dün akşam oğlum ateşlendi, gelemedim. bizimki de hastalık kervanına katılacak gibi duruyor. inşallah çabuk iyileşir.

dünkü menüm:

kahvaltı: yumurta, peynir, 4 zeytin ve 2 ç.k reçel. 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım avuç fındık, badem.
öğle: hamsi buğulama ve soğan
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2 fincan adaçayı ve 1 portakal
ara: ceviz, kuru üzüm
akşam: fasulyeli salata

yatmadan önce 1 bardak ayran.

Back
X