hoşbuldum canım,baktım burada güzel paylaşımlar oluyor hemen geleyim dedim,antalyalıyım canım bu arada.
hoşbulduk canım,sizleri daha tanımıyorum ama yazılanları okuyunca sanırım çocuğun hasta,çok geçmiş olsun.
ah canım o 7,5 kadarcık daki cık benim için ne kadar büyük bir bilsen.
bundan sonra hep buradayım canım,hep beraber birbirimize destek olup,hepimiz mezun oluruz inşaallah.arkadaşlar geçmiş yazılara baktımda birbirinizle olan muhabbetinizi kıskandım doğrusu,burada ben bugün bunu yedim bunu içtimden ziyade beraberinde güzel arkadaşlıklarda kurmuşsunuz ne güzel.demekki doğru yerdeyim
eveeetttt kızlar açılışımı yapıyorum,vatana millete hayırlı olsun,gelelim bugün yediklerime;
sabah
-------------
kızlar şimdi diyeceksinizki sakın sabah kahvaltısını ihmal etme,en önemli öğündür,ama maalesef ben sabahları pek aç olmuyorum ve ilginçtirki aldığım kilolarda sabah kahvaltısının rolü çok büyük,bu nedenle sabah sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
öğle;göz doktoruma gittim geldim derken maalesef elimde olmayan sebeplerle bu öğünüde sadece 1 bardak şekersiz nesacefe ve 3 tane eti form büsküviyle geçiştirdim.
akşam;yarım kase yeşil mercimeli erişte çorbası,4 tane fırında pişmiş tavuk kanat,3 kaşık yoğurt
işte en önemli ve tehlikelisi bundan sonra başlıyor kızlar,akşam olupta televizyonun karşısına oturunca nedense beynim sürekli mideme çalışıyor ve aburcubur yemek istiyorum,işte bütün kaçamaklar bu noktada başlıyor,yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay ve 1 tane browni çikolata yedim,ben masumum,tamamen beni dürten soldaki şeytanın suçu
ayrıca 20 dk yürüyüş.valla sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra benim yaptığım diyet devede kulak kalıyor,bir arkadaş 8 km yürümüş,bir arkadaş sürekli yüzüyor falan,kendimi çömez gibi hissettim yav,bir el atıverin bana arkadaşlar,sizce ne yapmam lazım