elacım; temizlik bitti,annen geldi gözünaydın.bol bol tadını çıkar hayatım,size güzel günler dilerim analı kızlı.
nur; canım kilo alman kötü olmuş,inşallah sıkı diyetinle beraber kurtulursun onlardan.dikkat üstüne katlanmasın. nisana kadar vermiş ol birkaç kilo alırız geldiğinde illaki. prenseside yerim maşallah çok tatlı.
masal,geçmişolsun canım. daha iyisindir inşallah.
melek; nişanlında sende epey sıkıntı yaşamışsınız hayatım. dilerim evlenip çok güzel bir yuva kurarsınız ama tavsiyem,2 tarafada yakın olmayın hayatım. bol şans diliyorum size. mart ayında gelinlik için geliyorsun değilmi canım. konyayamı geliyorsun. bu arada yaptığın spor gözümden kaçmadı tebrik ederim hayatım.
ms22; seni bir diyet programına sokmalıyız dicem ama geçen hafta 2.5 kg verdin. ayrıca bireyselde 3. oldun hayatım seni tebrik ediyorum.

eğer dikkatli beslenmeye özen göstermezsen,verdiklerini geri alabilirsin dikkatli ol. spor yapıyor olman çok iyi,ama şunu söylemeliyim diyet yapmadan yapılan spor seni sıkılaştıracağı için kilo vermen ileride zorlaşır çünkü kilolar vücudunda sıkılaşacak. eğer diyet yaparsan vücudun ereyecek ve sen eriyen yerleri sıkılaştırmış olacaksın,anlatabildimmi bilmiyorum.
hafta sonu kaçamaklar fazlaymış,arkadaş ortamında fren yapmak zor oluyor gerçekten o yüzden onlarla beraberken iradeyi evde bırakmamak gerekiyor malesef.
her kilo verdiğinde resim çektirip o resimlerin yanına koymanı tavsiye ederim,farkı ve mücedaleni gördükçe dahada hırslanırsın.
rabia; senin menünde kaçamak görünce ne bileyim gülüyorum,bu hoşuma gidiyor.

açıkçası böyle olmasıda güzel yani arada kaçamak yapmandan bahsediyorum. kendini sık sık, nereye kadar.
enes iyi olduğu için gerçekten sevindim,kontrolüde iyi geçer dilerim. bota çorap giymeyide burada öğrendim,çok işe yarıyor rahat ediyorsun tavsiye ederim. aklıma gelen pratik bilgi olursa yazarım hayatım ama sanırım bu tekti,başka yok.

ilk yazını okuyunca dedimki kaçamakları sıraladığına göre birileri bunu ayartmış,gazı vermiş herhalde dedim ve suçlunun kocan olduğunu gördüm.eşine kızıyorum,karışmasın o işlerini yapsın. sende hedefinden vazgeçme sakın.ne hakkı seni bizden uzaklaştırmasına. döverdim ama askerden geldi bu seferlik afediyorum onu.

kaçırınca uğramaktan çekinme hayatım.yaz bize yoksa yardımcı olamayız sana.

vedee lütfen hekesin menüsüne burnunu sok,karış dağıt ortalığı seviyorum bu huyunu,sana böyle alıştım. diğer türlü gıcık olurum bak.
cheguevera; sağol canım oğlum şükür daha iyi. rotavirüs daha küçük çocuklarda olmuyormuydu neyse sanırım yanlış biliyorum. paylaşım konusunda anlaşmamız lazım,günde 1 yada 2 kere az hayatım,diğer arkadaşlara haksızlık olur. bende takıma dönmeni isterim ama bu şekilde bir paylaşımla olmaz hayatım,hadi biiraz daha gayret et. fırsat buldukça gelmeni tavsiye ediyorum. olmasa bile yazışmaya devam edersin hayatım.listede olmasanda bu takımın üyesisin.
melankoli; annenin iyi olmasına gerçekten çok sevindim.Allah daim etsin inşallah. diğer randevuda gelişmeleri yazarsın canım. artık arkadaş gibi olduk gibisi fazla olduk. yanyana olamasakda kalben hep birlikteyiz. bu arada sanada çok geçmiş olsun hayırlısı ile iyileşmeni dilerim canım.
güzgüneşi canım,siteye sık giremediğini yazmışsın hayatım ama bunun farkındayız,yinede yanındayız herzaman. sen istediğin zmana gel yaz bize yorumlar yap bizde sana yazalım,irtibatı koparmayalım. :13: birde hafta sonu keşke sabah az yiyip fırında hamsiyi güzel yeseydin,çook hafifi bir yemek diye düşünüyorum.
dombili canım gelmişsin ama daha yazmamışsın. herşey yolundadır umarım.
dosbam canım benim,yiyemiyorum diye üzülme yakında yemek isticeksin hayatım.

hemde çookk.
şimdi misafirinle ilgileniyorsun. kendini çok yormıcağını biliyorum söylemiyorum o yüzden. size iyi eğlenceler.
bebek konusunda Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin dilerim,gerçekten kız yada erkek hepsinin rengi başka çok tatlılar. çocuk öncesi doyasıya gezme fikrine katılıyorum ama ozaman dahada çok özlüyor insan,rabişin dediği gibi loğusalıktan sonra yavaş yavaş çıkarsınız dışarıya boğmayın kendinizi evde.
nihan; canım daha iyiyiz sağol hayatım. hafta sonu fazla olmuş sanki.
plastikwomen canım bol paylaşımlarla aramızda olmanı bekliyoruz hayatım.
seyyah ; ben sana dedim cicim adamın günahını almışsın ama hediye almadı sanırım aldımı yoksa. almadıysada boşver gulüm önemli değil. :88: doğumgünü çocuğu hafta sonu fazla olmamışmı. :18:
yarın alışveriştesin yani hadi dağıt marketleri bacım tadını çıkara çıkara yap bari.
yamukprenses ve pehlivanson hoşgeldiniz kızlar, 1 haftalık deneme sürelerinizde paylaşımıznıza göre listeye alınırsınız. bol paylaşım bekliyoruz sizlerden.
nihan ve rabia vede melankoli oynak pc için dualarınıza teşekküredrim kızlar sağolun.
cevap yazamadığım varsa kusuruma bakmayın canlar. nasıl acele ettiğimi anlatamam
tekrar gelemezsem kusura bakmayın.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
ara olarak peynirli çubuk krakaer yedim. kalorisi yüksekmiş 235 kalori.kendime kızıyorum yedikten sonra bakıyorum hep çok kurnaz gördüm kendimi.

neyse öğle yemeği 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka sanırım 3 yemek kaşığı kadardı. pilavda öyleydi. 200 gr yoğurt.
ara öğün yapmıyorum çünkü birşey almadım yanıma.
akşam salata yerim inşallah.
nihan yarışmamızı unutmadım,pc gelince başlıyoruz şeker. gerçi verdin vereceğin kadar.
durum bu canlar hepinizi öpüyorum kardeş takımada uğrayıp tebrik edeyim,nede olsa birinci oldular.
hepinize mucuks