hoşbulduk canım ben aslında regl olduğum için 3 gündür yapmıyorum ama normalde yaptığım bazı egzersizler var tv8 de ebru şallının yaptığı bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum yan yatıyorum bacakları 30 ar kaldırıyorum ayaktayken bacaklarımı 30 ar yan arka ve kenarlada açıyorum havada anlatılması biraz komik sonra ayaktayken yanlara sağa sola eğiliyorum 100 er oturduğum yerde oklava çeviriyorum.
mekik aletim var gündüz 100 akşam yemeğinden sonra 100 tane çekiyorum sauna eşofmanla yürüyorum evin içinde elimden geldiğinde özen gösteriyorum plates topum yok onuda almayı isterdim ama mekik aletiyle sauna eşofmanı yeni aldık :2: onuda al desem kociş köpürücek bir tane vibro shaper vardı çok memnundum ama bozuldu yanlarımı falan hep götürüyordubakalım neler yapacağım.
ahaaa tam benim kafadan , hosgeldin canim.. benim yaptigim egzersizler seninkilere benziyor, ebru salli ile pilateste yapiyorum , bu aralar biraz aksamalar oldu ama tekrardan baslamaya gayret ediyorum :))
melek; nişanlında sende epey sıkıntı yaşamışsınız hayatım. dilerim evlenip çok güzel bir yuva kurarsınız ama tavsiyem,2 tarafada yakın olmayın hayatım. bol şans diliyorum size. mart ayında gelinlik için geliyorsun değilmi canım. konyayamı geliyorsun. bu arada yaptığın spor gözümden kaçmadı tebrik ederim hayatım.![]()
sagol canim.. evet mart ayinda geliyorum Konyaya gelinlik bakmaya.. burdakileri orda güzelim türk gelinliklere benzemiyor yaa, hepsi basit seyler.. orda hem kina icin ne gerekirse onlari alirim hemde gelinlikle beraber aksesuarlarida alirim.
Kızlar bugün doktora gittim.
Böbreklerimde kist varmış ve cesaret ettim yarın endoskopiye gireceğim.
Bu arada midem de çok fazla gaz olduğundan şişkinlik varmış.
Ve midemden dolayı çok kilo almış olabilirmişim.
Korkuyorum yarın için![]()
Allah yardimcin olsun yarin icin canim cok gecmis olsun