Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım :(
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha

bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su
haftasonu kaçamağı börekler :1: afiyet olsun ben de kaçamaksız olmaz diyom valla

3lü yürümek ha ay çok güldüm :9: :9: bende koçişi arkama takıp mı yürüsem ki gerçi o tvsinden ayrılamaz onu da taşır :33: :33:
bu arada ayyıldızım senın bu olidor kaç metre sorması ayıp :60: :60: başın dönmuyo mu yaw :27:
valla gülüm tam bilmiyorum ölçerim akşam üstü ama metre bazında ölçeyim bakalım koridordan 4 tane oda kapısı açılıyo dümdüz git :66:
kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
sabah: 1 kk peynir,biraz maydonoz, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara:1,5 grisini ve kahve
öğle:5 kaşık ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt
ara:1,5 grisini
akşam: 100 -150 gr kadar haşlanmış kırmızı et ve bol salata
ara:1 elma ve yarım muz
:64: grisini krizi geldi sanırım canım gayet hoş bir menü ıspanakta çok besleyici olmuş afiyet olsun. muzu özellikle öğle ve ikindi arası tüket geceye kadar eritirsin hani biraz kaloriliya diğer meyvelere göre ondan

sabah:1 kk kadar peynir.2 dilim ekmek ,1 bardak şekersiz çay,5 tane ufak zeytin
öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana yedim:27: bitti kurtuldum resmen :52:
birazdan 1 saatlik yürüyüşümü yapacağım kızlar bu arada sabah tartıldım ben iyi hoşuma gidiyo yarınıda hafif kaçamakla atarlatırsam bende kandil günü oruç tutmak istiyorum.

valla bende bilg.ın bozulmasına değilde resimlere üzülürdün.eşin inşallah halledebilmiştir canım.
menün için tebrik ederim seni. gerçekten çok güzel olmuş hiç kaçamak yok, afiyet olsun. :46:

kaptanım resimlerin çoğunu kurtardık çok şükür.en çok da kızımın doğumgünü resimleri için üzülmüştüm ama onların çoğunu kurtardı.çok şükür.menülerime bu ara çok dikkat ediyorum.önceden sofrada azıcık kalan birşey varsa yiyiyordum ama şimdi kalsın bana ne diyorum.iyi bir yolmuş

grisini krizi geldi sanırım canım gayet hoş bir menü ıspanakta çok besleyici olmuş afiyet olsun. muzu özellikle öğle ve ikindi arası tüket geceye kadar eritirsin hani biraz kaloriliya diğer meyvelere göre ondan

ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim.oradaki listeleri birdaha uygulamaya başladım.orada onlar yazıyordu ve bende onları yedim.hakkaten ne kadar çok yemişim nitekim bu gün hiç yiyesim gelmedi grisini.muz fikri için de teşekür ederim hiç aklıma gelmemişti.artık ikindide tüketeyim ben muzu

12 şubat cumartesi menüsü

sabah: 1kk peynir, maydanoz,1 dilim ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
ara:bir orta şekerli kahve(misafirim geldi mecbur içtim)
öğle: 6 kaşık kadar karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt ve yarım dilim ekmek
ara:1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:bol salata,2 ç.kaşık kurufasulte,1 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve

kızlar slm sonunda tekrr aranızdayım şükürki!!!!
arkadasım bir virüs programı indirdi ve halloldu o sorun. sonra interntin acılmaması durumuna gelince sordm bilgisayarcılara fln kimse işe yara bişi sölemedi ama bn kurcaladım proxy die bişi varmış onda sorun varmıs glba tıkladım saga sola ve sonunda düzeldi :)))) bilgsyrcı oldum valla:)) özledim herkesi çok! sbh müsli yourt yedim öglende dürüm yedim ama peynirli ve domates marul fln ve beyaz durum diildi kepekli gibiydi:)

iyi geceler kızlar,

bugün gündüz iyi bir gezdim:)) tabii kaçamaklar da oldu, menüyü yazmasam mı diyordum ama kaçmak olmaz:1:

kahvaltı: yarıma yakın simit, 1/2 kk peynir, sucuklu yumurta ve ıspanak kavurma.
ara: 1 hurma, 1 incir
öğle: armut ve portakal
4,30 gibi dışarda yemek:) bunda zararlı bir şey yok köfte ve hamsi tava yedim ama yemek sonunda tatlı geldi, minik bir dilim baklavamsı tatlı yedim:78:
eve gelince de diyarbakırdan gelmiş burma tatlısı vardı, ondan da yarım dilim:77:
biraz önce 1 portakal ve 1 armut yedim.

bugünlük yeterli sanırım.

çok dengeli olmuş ama fasulye 2 kaşık daha yeseydin canım çok faydalı ve güzel beslenmişsin bence meyve olarak ne yedin?yoğurt olarak yarım yağlı yersen yağları yakıyormuş bu arada :52:

arkadasım bir virüs programı indirdi ve halloldu o sorun. sonra interntin acılmaması durumuna gelince sordm bilgisayarcılara fln kimse işe yara bişi sölemedi ama bn kurcaladım proxy die bişi varmış onda sorun varmıs glba tıkladım saga sola ve sonunda düzeldi :)))) bilgsyrcı oldum valla:)) özledim herkesi çok! sbh müsli yourt yedim öglende dürüm yedim ama peynirli ve domates marul fln ve beyaz durum diildi kepekli gibiydi:)
hşgldn cnm nrlerdesn ozldk sni :34:

iyi geceler kızlar,

bugün gündüz iyi bir gezdim:)) tabii kaçamaklar da oldu, menüyü yazmasam mı diyordum ama kaçmak olmaz:1:

kahvaltı: yarıma yakın simit, 1/2 kk peynir, sucuklu yumurta ve ıspanak kavurma.
ara: 1 hurma, 1 incir
öğle: armut ve portakal
4,30 gibi dışarda yemek:) bunda zararlı bir şey yok köfte ve hamsi tava yedim ama yemek sonunda tatlı geldi, minik bir dilim baklavamsı tatlı yedim:78:
eve gelince de diyarbakırdan gelmiş burma tatlısı vardı, ondan da yarım dilim:77:
biraz önce 1 portakal ve 1 armut yedim.

bugünlük yeterli sanırım.
:1: afiyet olsun canım olsun ya birşey olmaz kasmamak lazım arada böyle güzel kaçamak yapmak lazım :66:

öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi yanına 2 tane 5i1 çayı 1 kupaya salladım şekersiz içtim
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana tek el olarak hesaplayın dostlar yedim bitti kurtuldum resmen
akşam yemeğinden önce yarım saat seri yürüyüş yaptım.
akşam:1 tane fırında pişmiş baget çok lezzetliydi ama devam etmedim.
yanında 3 yk kadar yarım yağlı yoğurt ve 3*4 çatal kadar roka :23:
akşamdan sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım :52:
bu arada ben koridorumuzu adımla ölçtüm tam 17 adım +bazen mutfağa doğru adımlıyorum orasıda 8 adım bir turda en az 17 adım atıyorum hızlanınca başım dönmüyor yere bakıyorum bir de güzel şeyler düşünüyorum hep kronometreyi ayarlıyorum cebime koyuyorum :3: ana bir bakmışım saatler geçiyo
neyse sonracığıma tv izlerkende 200 tane mekik çektim :27:
güzel bir gündü tarhana hariç ama kalorisi çok düşük vallaha :50:
şimdide 1 sb elmalı sirke suyumu içtim ve yatıcam :81:

Son düzenleme:
kızlr slm yarından itibaren eskisi gibi yazmaya baslıorm :)))))
aksam tavuk yedim böle yeşil börülcemsi şeyler vrdı onlardn yedim bide 1 köfte büyüklügü dana eti... (güzl et buldm yedim:)))

günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim :(( pazartesi kürtaj olacağım :((
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm

cnm inan ne diycegimi bilemiyorum çok üzüldüm gercekten :((( acını paylaşmaya calısıyorum..

ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim :(( pazartesi kürtaj olacağım :((

Allah yardımcın olsun dosbam. veren de Allah, alan da Allah. dualarım seninle.

günaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım :(
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha

bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su
canım, moralleri bozmak yok. grupta bu durum ilk senin başına gelmiyor ki:1:aldın biraz kilo ama vermeye bakacaksın.
patates kızartması sırıtmış:))asuman o nasıl espiri ya:9:

kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
sabah: 1 kk peynir,biraz maydonoz, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara:1,5 grisini ve kahve
öğle:5 kaşık ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt
ara:1,5 grisini
akşam: 100 -150 gr kadar haşlanmış kırmızı et ve bol salata
ara:1 elma ve yarım muz
çok güzel canım. diyetisyen programı olduğu belli. grisiniyi fazla bulmuşlar arkadaşlar sanırım. yani bence o kadar abartılacak bir şey yok. zamanla onu dengeleyecek bir şeyler bulursun.
kızının fotoğraflarını da kurtarabilmişsiniz sanırım.

dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimizde neler yedim yazayım.
1 ad börek,küçük kase makarna salatası,birde halley tatlısı yapmış yarım dlim ondan yedim :78:
akşam yemeği niyetine oldu ama inannın çok açtım.:69:

sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım.
haşlanmış yumurta(yarım yemişimdir)beyaz beynir ve kaşar peyniri 2 şer çatalı geçmemiştir. hıııımmmm ama yok ekmeklerimin üstüne beyaz peynir sürdüm(yumuşak bir peynirdi) sonrada reçel sürdüm. evet.
yani peynir 1 kk büyüklüğünde yemişimdir.
ayne karışık yazıyorum ama siz beni anlıyorsunuz canlar biliyorum neyse en kısa sürede listelerimi worldden hazırlıcam.
tekrar gelemezsem hepinize iyi hafta sonları dilerim. kendinize dikkat edin emi. Allah'a emanet olun. :54:
anlaşılıyor canım yediklerin. vaktin olduğunda eskisi gibi yaparsın listelerini.. karışık da olsa yazmaya devam et bence:)

ya dün ben eve gittim harıl harıl yemek yapıyorum falan. eşimde berbere gitti. babam yazık taa berbere gıdıp eşimi almış illa bize gidelim diye. bende patates yemeği falan yapmıştım. bıde kadayıf ıslatacaktım şerbetini yapıyordum. mecbur kıramadık gittim. hatta kadayfın şerbetini de sıcak dökmek zorunda kaldım hamur olmuş kadayıf :97:
annemde pırasa yapmış belkı eşim sevmez diye patates de kızarmış. aslında çok sever eşim pırasayı ama içinde pırınç ve hvuç olmazsa. annemde pırıncı doldurmuş içine olmuş mu sana pılav:16: pırasa yıyemeyınce mecbur patates kızartmasına kaldım bende :27:
yaw sen niye kadayıf yapıyorsun?
bak burda özrü kabahatinden beter durumu var kızıcam artık. hem kilo aldım moralim bozuk diyorsun hem de kadayıf yapıyorsun olmaz. hem patatesi de eşine kızartmış. sen de yemişsin:60:
ben ilk diyet günlerimde kek vs yapmıyordum. şimdi şimdi yapmaya başladım. hedeflediğin kiloya yaklaştığın zaman arada bir yapabilirsin kadayıftır, poğaçadır. ama yolun başında fireler olunca sonra kilo veremiyorum diye üzülmeye başlarsın canım. sen yemeyecek olsan bile kadayıfı sokma eve. eşin de sana uyacak bir müddet.

çok güzel canım, maşallah. senden güzel menüler görmeye başladık. kurdele de alıyorsun, kaçamak yok:):nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım ve geçmiş olsun bilgisayar sorununu hallettin.

:1: afiyet olsun canım olsun ya birşey olmaz kasmamak lazım arada böyle güzel kaçamak yapmak lazım :66:
haftasonu ne kadar kaçsam da buluyor beni kaçamaklar:))

öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi yanına 2 tane 5i1 çayı 1 kupaya salladım şekersiz içtim
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana tek el olarak hesaplayın dostlar yedim bitti kurtuldum resmen
akşam yemeğinden önce yarım saat seri yürüyüş yaptım.
akşam:1 tane fırında pişmiş baget çok lezzetliydi ama devam etmedim.
yanında 3 yk kadar yarım yağlı yoğurt ve 3*4 çatal kadar roka :23:
akşamdan sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım :52:
bu arada ben koridorumuzu adımla ölçtüm tam 17 adım +bazen mutfağa doğru adımlıyorum orasıda 8 adım bir turda en az 17 adım atıyorum hızlanınca başım dönmüyor yere bakıyorum bir de güzel şeyler düşünüyorum hep kronometreyi ayarlıyorum cebime koyuyorum :3: ana bir bakmışım saatler geçiyo
neyse sonracığıma tv izlerkende 200 tane mekik çektim :27:
güzel bir gündü tarhana hariç ama kalorisi çok düşük vallaha :50:
şimdide 1 sb elmalı sirke suyumu içtim ve yatıcam :81:
tarhanadan kurtulmana ben bile sevindim:)) yoksa o tarhana seni daha çok dürtecekti.
bir de baget veya et tarzı şeyleri salata ile tüket canım. sebze türü şeyleri de yoğurtla.. bunun sebebi şu yoğurt etteki demirin geri emilimini yavaşlatır hatta düşürebilir. etteki maksimum demiri almak için c vitamini içeren şeylerle beraber eti tüketmelisin. salata malzemeleri de bol miktarda c vitamini içerir. bunu diyet değil de genel bir kural olarak alabilirsin. sende demir eksiklği de vardı, o yüzden bu daha önemli.

kızlr slm yarından itibaren eskisi gibi yazmaya baslıorm :)))))
aksam tavuk yedim böle yeşil börülcemsi şeyler vrdı onlardn yedim bide 1 köfte büyüklügü dana eti... (güzl et buldm yedim:)))
et yemen iyi olmuş canım, protein olmuş. afiyet olsun.

sabır versin rabbim.hyırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyo elimizden.dosbacım allah yadımcın olsun.

kızlar bu gün haftasonu diye gezelim dedik ama abarttık herhalde sabah kahvaltıdan sonra hemen çıkıp yeni girdik eve.arkadaşlarla pikniğe gitik.havada çok güzeldi.menüme gelince

sabah:1 kk pynir, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, birax maydanox,2-3 dilim domates ve salatalık
öğle:5-6 kanat ızgara,1 dilim ekmek,2-3 yudum kola
ara:1 avuçtan az karışıkçerez,1 neskafe( bunlar pazar gününün kaçamağı idi)(affedin beni)
akşam: haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve(1 elma,1 portakal) bundan başka yemşycam.

çok güzel canım. diyetisyen programı olduğu belli. grisiniyi fazla bulmuşlar arkadaşlar sanırım. yani bence o kadar abartılacak bir şey yok. zamanla onu dengeleyecek bir şeyler bulursun.
kızının fotoğraflarını da kurtarabilmişsiniz sanırım.

rabiacım senin alttaki kilo cetvelini görünce çok özeniyorum.ve onu benim de yapmam lazım diyorum.bütün çabam onun için:) şaka taabii ki ama imrenmemek elde değil.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bakalım sonunu inşallah hep beraber görürüz tabi siz mezun olup gitmesseniz:)

kızlar bu gün haftasonu diye gezelim dedik ama abarttık herhalde sabah kahvaltıdan sonra hemen çıkıp yeni girdik eve.arkadaşlarla pikniğe gitik.havada çok güzeldi.menüme gelince

sabah:1 kk pynir, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, birax maydanox,2-3 dilim domates ve salatalık
öğle:5-6 kanat ızgara,1 dilim ekmek,2-3 yudum kola
ara:1 avuçtan az karışıkçerez,1 neskafe( bunlar pazar gününün kaçamağı idi)(affedin beni)
akşam: haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve(1 elma,1 portakal) bundan başka yemşycam.
ne güzel değerlendirmişsiniz bu güzel havayı canım, imrendim valla.:97:
beslenmen çok güzel. pazar günü kaçamağı dediğin nedir ki yaw:)) benim menü gelcek birazdan, kendimden utanıyorum:77:senin yediğin kaçamak değil canım, normal bir ara öğün.

rabiacım senin alttaki kilo cetvelini görünce çok özeniyorum.ve onu benim de yapmam lazım diyorum.bütün çabam onun için:) şaka taabii ki ama imrenmemek elde değil.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bakalım sonunu inşallah hep beraber görürüz tabi siz mezun olup gitmesseniz:)
mezun olsak da kopamayız canım. ben çok alıştım takıma. bir de artık ağır ağır gidiyorum, haftada 500-600 gr'la daha kolay kolay gitmem:)
sana da nasip olur öyle bir çizelge inşallah. başaracağına inan canım, kilo vermek de sanki üniversiteye giriş sınavı gibi. uzun bir zamana yayacaksın ve azimli olacaksın. sonuçta başardım diyebilmek çok güzel. hepimize nasip olur inşallah.

Ben gruba yeni katıldım.Allah yardımcınız olsun,Allah sabır versin.Yaşamayanın anlayamayacağı bir acı.Ben de 2.5 ay önce 27. haftamda ikiz kızlarımı kordon düğümlenmesinden kaybettim.Hala başağrılarım geçmedi,bir gece ağlamadan uykuya dalamadım.Allah kimseyi doğmuş ya da doğmamış evladıyla sınamasın.

Back
X