Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Takımınıza yeni katıldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.35 yaşındayım.En azından 80 kg'a düşmek istiyorum.Yapmam gereken birşey var mı?
ne güzel değerlendirmişsiniz bu güzel havayı canım, imrendim valla.:97:
beslenmen çok güzel. pazar günü kaçamağı dediğin nedir ki yaw:)) benim menü gelcek birazdan, kendimden utanıyorumsenin yediğin kaçamak değil canım, normal bir ara öğün.
mezun olsak da kopamayız canım. ben çok alıştım takıma. bir de artık ağır ağır gidiyorum, haftada 500-600 gr'la daha kolay kolay gitmem:)
sana da nasip olur öyle bir çizelge inşallah. başaracağına inan canım, kilo vermek de sanki üniversiteye giriş sınavı gibi. uzun bir zamana yayacaksın ve azimli olacaksın. sonuçta başardım diyebilmek çok güzel. hepimize nasip olur inşallah.
dosbacım allah sabırlar versin dualarım seninle canım.günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım
(
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
peki canım daha dikkatli olurum inşallah aslında demir ilacı günde 1 tane alıyorum ferra sanol özellikle domates ve et yiyorum yoğurt d vitamini olsun diye alıyorum birde eşim kola içiyor ben ayran yerine yoğurt tercih ediyorumhaftasonu ne kadar kaçsam da buluyor beni kaçamaklar:))
tarhanadan kurtulmana ben bile sevindim:)) yoksa o tarhana seni daha çok dürtecekti.
bir de baget veya et tarzı şeyleri salata ile tüket canım. sebze türü şeyleri de yoğurtla.. bunun sebebi şu yoğurt etteki demirin geri emilimini yavaşlatır hatta düşürebilir. etteki maksimum demiri almak için c vitamini içeren şeylerle beraber eti tüketmelisin. salata malzemeleri de bol miktarda c vitamini içerir. bunu diyet değil de genel bir kural olarak alabilirsin. sende demir eksiklği de vardı, o yüzden bu daha önemli.
et yemen iyi olmuş canım, protein olmuş. afiyet olsun.
kızlar bu gün haftasonu diye gezelim dedik ama abarttık herhalde sabah kahvaltıdan sonra hemen çıkıp yeni girdik eve.arkadaşlarla pikniğe gitik.havada çok güzeldi.menüme gelince
sabah:1 kk pynir, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, birax maydanox,2-3 dilim domates ve salatalık
öğle:5-6 kanat ızgara,1 dilim ekmek,2-3 yudum kola
ara:1 avuçtan az karışıkçerez,1 neskafe( bunlar pazar gününün kaçamağı idi)(affedin beni)
akşam: haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve(1 elma,1 portakal) bundan başka yemşycam.
canım, hoşgeldin.Merhaba,
Takımınıza yeni katıldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.35 yaşındayım.En azından 80 kg'a düşmek istiyorum.Yapmam gereken birşey var mı?
iyi geceler canım aramıza hoşgeldin bu arada eger alabilirsen yürüyüş için alsan daha iyi olur eger yürüme bandın varsa kondisyon olarak ekliptik bisiklet almanı tavsiye ederim.meraba arkadaşlar bende takıma yeni katılıyorum inş çok çok kilolar vericez hep beraber şuan 74üm hedef 60 şimdilik boyun 158 aslında 55 falan olmam gerek ama biz 60 diyelim gözüm korkmasın:18:kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
hoşgeldin canım.meraba arkadaşlar bende takıma yeni katılıyorum inş çok çok kilolar vericez hep beraber şuan 74üm hedef 60 şimdilik boyun 158 aslında 55 falan olmam gerek ama biz 60 diyelim gözüm korkmasın:18:kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
kuralları buldum, kopyalıyorum:Merhaba,
başın sağolsun canım. gerçekten zor durumlar bunlar. Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun.Ben gruba yeni katıldım.Allah yardımcınız olsun,Allah sabır versin.Yaşamayanın anlayamayacağı bir acı.Ben de 2.5 ay önce 27. haftamda ikiz kızlarımı kordon düğümlenmesinden kaybettim.Hala başağrılarım geçmedi,bir gece ağlamadan uykuya dalamadım.Allah kimseyi doğmuş ya da doğmamış evladıyla sınamasın.
benim pazar günüm sakin geçti. seninki hareketli duruyor:)kızlar slm herkese günaydın.. iyi bir pazar olması dilegiyle. sabahleyin 1 tane yourt yedim müslisiz arada tahıl barı öglende domates corbası içine yarım paket diyet kıraker koydm şimdi yeşil cay içiorm arada kraker yiycem aksamada ymk söliycez dısardan çin yemegi(planım ya corba sölemek yada karıdesli pilav fln)
herkesin pzarı nasl geçiyor?? bn sabah spora gittim mtluym o yüzden kndimi rhtlamıs hissediorm ama çok dersim vr malesef
ekim ayından beri verdim canım. eylül sonu katıldım takıma.cnm 17 kgyi ne kdr zamanda verdin?? çok güzel gercekten darısı bnm basıma :)
iyi kaçırmışsın:)) haftasonu kendim de kaçırınca kızmaya yüzüm yok ki.. en azından tatlı türü yememişsin.sabah:2 yk kadar menemen,1 ince dilim kaynamış yumurta,2 dilim ekmek,1 kücük çatal peynir,1 bardak şekersiz çay
öğlen kahvaltı yaptığm için yemek yok.
saat 4 bucukta 1 tane portakal,yarım elma
yarım saat seri yürüyüş evin içinde
40 ar yan yatıp bacaklar havaya kaldırma
yüzüstü yatıp ayaklar diz kapağına kadar 150 kaldırma
yanlara eğilme 150 tane
oturup oklava çevirme 150 tane.
sonrasında enes ateşlendi dr götürmek için çıktık kızlar ama bugün evlilik yıldönümüz oluyormuş resmi nikaha göre diye eşim dışarda yiyelim dedi biraz çok geldi bana ama nerdeyse 2 aydır çok istediğim ama diyet diye diye yemediklerimden yedim
1 tane tavuk döner tahmini 5-6 dilim ekmek içine içinde salatası ,ketçap ,salatalık turşusuda vardı.1 bardak ayran içtim .enesin ızgarada et köftesinden ufak bir tane aldım bozuk paradan az büyükçeydi.
sonra orda bir çigköfte 1 adet aldım bir dal marulun içine koydum yedim.
5-10 dakika sonra 1 pet bardağın içinde mısır yedim ketçap ,mayonez,acı sos,limonsuyu,tuz ve nar eşkiliydi .
gün içinde 2 litre su tükettim.![]()
biraz daha su içip yarın ki oruçuma niyetleyeceğim dostlar
akşamki yediklerim gayet yeterli değil mi![]()
başın sağolsun canım. gerçekten zor durumlar bunlar. Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun.
benim pazar günüm sakin geçti. seninki hareketli duruyor:)
ekim ayından beri verdim canım. eylül sonu katıldım takıma.
darısı başına:)
iyi kaçırmışsın:)) haftasonu kendim de kaçırınca kızmaya yüzüm yok ki.. en azından tatlı türü yememişsin.
yarın için de Allah orucunu kabul etsin.
enes nasıl oldu? ateşi düştü mü? geçmiş olsun.
afiyet olsun canım çerezli bir gün olmuş senin içinde ben hiç çay içmedim bugün haftasonu olunca nasılda düzen bozuluyor yarın toparlarım inşallah bende.kahvaltı: peynir, 4 zeytin, çeyrek simit, 1/2 poğaça, 1 küp helva
ara: 1 minik lokum, 1 hurma, 1/2 burma tatlısı
öğle: tavuklu bulgur pilavı(1 tabak kadar), yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ikindi: 2 kepçe kuru fasülye
ara: 3 dilim armut; biraz badem, dut kurusu, fındık
akşam: nahutlu salata
ara: yaban mersini + siyah kuru üzüm
sanırım başka bir şey yemem, yani inşallah:)
meraba arkadaşlar bende takıma yeni katılıyorum inş çok çok kilolar vericez hep beraber şuan 74üm hedef 60 şimdilik boyun 158 aslında 55 falan olmam gerek ama biz 60 diyelim gözüm korkmasın:18:kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, çeyrek simit, 1/2 poğaça, 1 küp helva
ara: 1 minik lokum, 1 hurma, 1/2 burma tatlısı
öğle: tavuklu bulgur pilavı(1 tabak kadar), yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ikindi: 2 kepçe kuru fasülye
ara: 3 dilim armut; biraz badem, dut kurusu, fındık
akşam: nahutlu salata
ara: yaban mersini + siyah kuru üzüm
sanırım başka bir şey yemem, yani inşallah:)
kreşe yeni başladığı için her türlü mikropla tanışıyor enescik sanırımsağolasın canımenesi ateş ve öksürük diye götürmüştüm geldik ama ateşlendi indiremiyorum bir türlü
şimdi ateş düşürücü verdim ama faydası yok 38.4 dü şimdi 39.4
offfyarın oruc tutamayacağım sanırım enes için uyumazsam dirençim kalmaz vazgeçtim elmalı sirkli su içtim ateş ölçer sürekli kontrol ediyorum kulaktan ölçtüm braun var ya ne kadar güvenlir tek kat pijama var yorgaı dahi yok ama hiç düşmüyor yarın kreşe göndermicem böyle devam ederse bir türlü iyileşemedi 4. antibiyotiğmiz
haftasonu düşmanı olucam ben bu gidişle zaten. binbir emekle yola giren haftaiçi cumartesiyi gördü mü olay bitiyorafiyet olsun canım çerezli bir gün olmuş senin içinde ben hiç çay içmedim bugün haftasonu olunca nasılda düzen bozuluyor yarın toparlarım inşallah bende.
:85: dolapta çigköfte varken ben inançlı şekilde diyetime devam yarın bir tane yerim ama![]()
lahana ben hiç denemedim. detox etkisi var, vücuttan zararlı şeyleri de atıyor. faydalı bir şey aslında bir yandan. ama ben pek sıcak bakmıyorum. burda deneyen bir arkadaş vardı, birden ortadan kayboldu:)) che, sanırım gelemiyor.kızlar aranızda lahana suyu içip faydasını gören oldu mu ?
araştırıyorum bakalım eğer iyi birşeyse hergün bir bardakta lahana suyu içeyim bari bu arada bizim sitedeki spor salonunu iptal etmişlerdi yürüme bantları falan hep bozulmuş sitenin ergenler bozmuşdedim anahtarı verin ben bisiklet sürecem dedim 3- 4 parça spor aleti var hergün 1 saat gitmeyi düşünüyorum daha anahtarı almadım bu hafta alırım inşallah.zaten evde yürüyüyorum kollarım içinde ağırlık vardı ondanda yapıcam
1 ay sonra eltim geliyor valla 2 kg vermem lazım kız hamiş 52 kg bende zayıf ve uzunca çok tombiş kalmayayım.
teşekkür ederim canım.cnm menün çok güzel kalori olarak bakılırsa çok aşırı fazla olduğunu düşünmüorm:)) bu arada ayda 4 kg fln vermiş oldun dmi cnm?? yöntemlerini detaylı paylaşırsan çok sevinirim cnm :))