Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın çokda güzel grip oldum :) cumartesiden beri yatıyorum yatakla bütünleştim :) bugunde daha kötüyüm ama işe geldim işte canım hiç bişi yemek istemiyor çorbayla ancak bitiririm günü herhalde simit aldım ama yok yanı yıyemıyorum

hepinizin sevgililer günü ve kandili kutlu olsun :16: ne güzel spor salonunda giricektim sevgililer gününe ama gidemem :( :)

herkese günaydın hayırlı sabahlar kurallarınızı okudum anladım:) sabah tartıldım 74 düm bakalım cumaya kadar ne olacak bu arada herkesin kandili mübarek olsun :40::40:

sevgiliyi unutmuşum ya sevgilimiz yok ya hatırlamıyoruz işte:59::59: bu arada şuan şekersiz bi türk kahvesi içiyorum kendime geleyim metabolizmayı da hızlandırdığını düşünüyorum öptüm hepinizi

kızlar günaydın çokda güzel grip oldum :) cumartesiden beri yatıyorum yatakla bütünleştim :) bugunde daha kötüyüm ama işe geldim işte canım hiç bişi yemek istemiyor çorbayla ancak bitiririm günü herhalde simit aldım ama yok yanı yıyemıyorum

hepinizin sevgililer günü ve kandili kutlu olsun :16: ne güzel spor salonunda giricektim sevgililer gününe ama gidemem :( :)
günaydın canım:80:
çok geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede iyileşirsin.
senin de kandilin mübarek olsun. sevgililer gününü de artık sevgilin kutlar:112:

herkese günaydın hayırlı sabahlar kurallarınızı okudum anladım:) sabah tartıldım 74 düm bakalım cumaya kadar ne olacak bu arada herkesin kandili mübarek olsun :40::40:
günaydın canım.
kurallar konusunda bir sıkıntı olmamasına sevindim.:81:
senin de kandilin mübarek olsun.
74 kilo ile başlıyorsun o zaman. boy kaçtı canım? hatırlayamadım? bir de kaç yaşındasın? yeni yeni tanıştığımız için çok soru sordum kusura bakma canım.:16:

sevgiliyi unutmuşum ya sevgilimiz yok ya hatırlamıyoruz işte:59::59: bu arada şuan şekersiz bi türk kahvesi içiyorum kendime geleyim metabolizmayı da hızlandırdığını düşünüyorum öptüm hepinizi
nasip olursa ilerde olur 1 tane canım:1:
kahven de afiyet olsun. şekersiz ben hiç içemiyorum türk kahvesini. neskafe içebiliyorum, daha yumuşak geliyor.

günaydın kızlar
hafta sonu menülerimi hiç paylaşasım yok:59:
günaydın şeker:87:
yok öyle paylaşmak istemiyorum. biz paylaştık işte yaw.

günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim :(( pazartesi kürtaj olacağım :((
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
inanmıyorum. çok üzgünüm. ne diyeceğimi bilmiyorum :14:
canım, moralleri bozmak yok. grupta bu durum ilk senin başına gelmiyor ki:1:aldın biraz kilo ama vermeye bakacaksın.
patates kızartması sırıtmış:))asuman o nasıl espiri ya:9:

yaw sen niye kadayıf yapıyorsun?
bak burda özrü kabahatinden beter durumu var kızıcam artık. hem kilo aldım moralim bozuk diyorsun hem de kadayıf yapıyorsun olmaz. hem patatesi de eşine kızartmış. sen de yemişsin:60:
ben ilk diyet günlerimde kek vs yapmıyordum. şimdi şimdi yapmaya başladım. hedeflediğin kiloya yaklaştığın zaman arada bir yapabilirsin kadayıftır, poğaçadır. ama yolun başında fireler olunca sonra kilo veremiyorum diye üzülmeye başlarsın canım. sen yemeyecek olsan bile kadayıfı sokma eve. eşin de sana uyacak bir müddet.
aynen öğle ben hiç yemedim şerbetli tatlılarla aram yoktur zaten. eşim yesin diye yaptım dediğn gibi. tadına bile bakmadımm.
Merhaba,
Takımınıza yeni katıldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.35 yaşındayım.En azından 80 kg'a düşmek istiyorum.Yapmam gereken birşey var mı?
hoşgeldin canm
meraba arkadaşlar bende takıma yeni katılıyorum inş çok çok kilolar vericez hep beraber şuan 74üm hedef 60 şimdilik boyun 158 aslında 55 falan olmam gerek ama biz 60 diyelim gözüm korkmasın:18:kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz

hoşgeldin aramıza

aynen öğle ben hiç yemedim şerbetli tatlılarla aram yoktur zaten. eşim yesin diye yaptım dediğn gibi. tadına bile bakmadımm.
helal olsun kız:)
şerbetli tatlıyla aranın olmaması kadar büyük bir avantajın olamaz emin ol. benim zayıf noktam o biraz. kadayıfı görünce gözüm ondan döndü:27:

sabah dosbanın haberiyel yıkıldım resmen. şuan hıçkıra hıçkıra ağlayasım var ..
herkezın kandılı mübarek olsun.
hafta sonu menün feciydi. ne desenız haklısınız. bugun yepyenı bı gun. en baştan başlıyorum!

dün sabah: 1 simit ,zeytın,peynir,2 bardak çay
öğlen :1 pizza 1 bardaktan az kola
akşam : 1 büyük köfte 2 dilim ekmek marul domates
yemekten sonra : yarım muz, yarım elma,yarım kivi

hafta sonu hem simit hem pizza hem kola var yanı. bu hafta üzerimdeki durgunluğu atmam lazım. ama nedense sürekli bişeyler yıyesım var. acaba diyorum doğum kontrol hapını bıraktım ya o mu yapıo. ilk başladığımda da iştah açmistı sonra sonra düzeldım. uff bilmiyorum. dosbanın durumu benı çok etkiledi . allah ne dediğse o oluyor sonuçta. vardır bunda da bı hayır ama uffffff içim daraldı

kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun. oruç olanlardan dua bekliyorum. dosba'ma da çok dua edin. zor bir dönem olacak onun için muhtemelen.:50:

ayrıca sevgililer gününüz de kutlu olsun. benim eşim pek önem vermez, ben bir şey beklemiyorum.:1:bekleyenler beklediklerini bulurlar inşallah:)

günaydın canım:80:
çok geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede iyileşirsin.
senin de kandilin mübarek olsun. sevgililer gününü de artık sevgilin kutlar:112:

ay canım valla evde yatmayı düşünüyorum :) ayrıca sevgılıler günü saçma geliyor beni 1 gün hatırlıyacak sevgili istemem :)

bu gruba davet edildim sanırım artık bu grubun bi üyesiyim ... 3 gündür diyet yapıyorum. bu gün kahvaltıda 2 bardak ılık liimonlu ıhlamur 2 tane de kepekli galeta yedim öğle yemeğinde ev yemekleri yapan bi yerden yemek gelio ne gönderirlerse artk yarım tabak yiyorum. yanında da bi kase yoğurt yada cacık ... :P çikolataya bayılıyorum günde bi tane yesem ?

bu gruba davet edildim sanırım artık bu grubun bi üyesiyim ... 3 gündür diyet yapıyorum. bu gün kahvaltıda 2 bardak ılık liimonlu ıhlamur 2 tane de kepekli galeta yedim öğle yemeğinde ev yemekleri yapan bi yerden yemek gelio ne gönderirlerse artk yarım tabak yiyorum. yanında da bi kase yoğurt yada cacık ... :P çikolataya bayılıyorum günde bi tane yesem ?

hoşgeldin canım. istediğin kiloya ulaştıktan sonra haftasda bır bir parça bitter çıkolata yıyebilirsin :)
çalışıyorsun sanırım. nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun biraz anlat istersen tanışmış oluruz.

ben 25 yaşındayım 5 aylık evliyım. eskişehirde bi şirkette ön muhasebedeyim.
öğlenleri ev yemekleri yıyebılmen büyük bi lutuf ben her öğlen fast food yemek zorunda kaldığım için şiştim zaten.artık bende ev yemekleri yapan bi yerden söylüyorum. en kötü ihtımal çorba içiyoruz. poğçayı ağzıma sürmeyeli sanırım 1 ayı geçmiştir.

20 yaşındayım 158 boy:)) 74 :17::17::17:

canım 20 yaşında olduğuna göre sanırım öğrencisin. sana neyneyseyı örnek almanı öneririm. kısa zamnda çok güzel zayıfladı. sanırım en büyük sırrı da yemeği öğlen yıyıp akşamları bol salata tüketmek. tabi bide spor.

umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.

Cuma öğlen
3 yk pilav
Üzerinde bi miktar tavuk göğsü
1 bardak ayran

Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
Yarım dilim ekmek

Cumartesi sabah
Geç yediğim için öğlenle birleşti
Çeyrek ekmek arası köfte

Akşam yemek yemedim misafir gelcek diye
Sonrasında 1 küçük gül böreği
1 kk kadar kek
1 top prefiterol

Cumartesi yarım saat yürüyüş ve temizlik

Pazar sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tk bal
1çay kaşığı kaymak

Öğlen yok geç yediğim için

Akşam
1 porsiyon İnegöl köfte
1 dilim ekmek

Ara: 1 bardak ıhlamır

Ara: çeyrek portakal 1 dilim elma

Bu sabah

Yarım poğaça
5 zeytin
1 kk peynir

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler:71::71::71:

Cuma öğlen
3 yk pilav
Üzerinde bi miktar tavuk göğsü
1 bardak ayran

Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
Yarım dilim ekmek

Cumartesi sabah
Geç yediğim için öğlenle birleşti
Çeyrek ekmek arası köfte

Akşam yemek yemedim misafir gelcek diye
Sonrasında 1 küçük gül böreği
1 kk kadar kek
1 top prefiterol

Cumartesi yarım saat yürüyüş ve temizlik

Pazar sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tk bal
1çay kaşığı kaymak

Öğlen yok geç yediğim için

Akşam
1 porsiyon İnegöl köfte
1 dilim ekmek

Ara: 1 bardak ıhlamır

Ara: çeyrek portakal 1 dilim elma

Bu sabah

Yarım poğaça
5 zeytin
1 kk peynir

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler:71::71::71:

afiet olsun canım sen benden daha az zararla atlatmıssın hafta sonunu.akşamkı kek profitorol ve gül böreği var. ama emınım azar azar yemişşindir.
çeyrek ekmek arası köfteyı saymıyorum aynısını bende yaptım gibi.iki dilim ekmek araısna köfte koyup yedim. bu sabahkı yarım poğaca da pastane poğacası değilse hiç sorun yok.
nihancım sen bu inegöl köfteleri nerden alıyorsun. bende almak istiyorum ama hazırlara güvenemiyorum. sen pakettekilerden mı alıyorsun?

afiet olsun canım sen benden daha az zararla atlatmıssın hafta sonunu.akşamkı kek profitorol ve gül böreği var. ama emınım azar azar yemişşindir.
çeyrek ekmek arası köfteyı saymıyorum aynısını bende yaptım gibi.iki dilim ekmek araısna köfte koyup yedim. bu sabahkı yarım poğaca da pastane poğacası değilse hiç sorun yok.
nihancım sen bu inegöl köfteleri nerden alıyorsun. bende almak istiyorum ama hazırlara güvenemiyorum. sen pakettekilerden mı alıyorsun?
evet canım bide bu hafta yarışçaktık asumanla derhal düzeltmem lazım kendimi
canım ben inegölde oturduğum için kasaptan alıyorum
ne gibi hazırlara güvenmiyorsun bu dondurulmuş olanlaramı
ben kasaptan yarım kiloluk köfte sekline getirlimiş (bastırılmış)olanlardan alıyorum.
ama inegöl dışında kasapta satılıyormu ki

hoşgeldin canım. istediğin kiloya ulaştıktan sonra haftasda bır bir parça bitter çıkolata yıyebilirsin :)
çalışıyorsun sanırım. nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun biraz anlat istersen tanışmış oluruz.

ben 25 yaşındayım 5 aylık evliyım. eskişehirde bi şirkette ön muhasebedeyim.
öğlenleri ev yemekleri yıyebılmen büyük bi lutuf ben her öğlen fast food yemek zorunda kaldığım için şiştim zaten.artık bende ev yemekleri yapan bi yerden söylüyorum. en kötü ihtımal çorba içiyoruz. poğçayı ağzıma sürmeyeli sanırım 1 ayı geçmiştir.

ben de 21 yaşındayım bekarım sevdiceğim bile yok, Adanadaym bi kıbrıs şirketinin türkiye tedarikçi bürosunda çalışıyorum, genelde tek başımayım işleri takip ediorum burdan flan. sabah 9 akşam 6 oturuyorum hiç hareket yok :/ iskenderundan adanaya yeni geldim hiç arkdaşım da yok burda o ndenle dışarı da çıkamıyorum. Çok Yalnızım,çok şişmanım :14:

Back
X