Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkes dışardaydı sanırım haftasonu diğer haftada pizza yicem canım çekti senin menünde görünce afiyet olsun canım.canlan canlan hadi 1,2,3 :32: doğum kontrol hapı kilo aldırır diyorlardı canım sen aldın mı hiç?bir de belki ondandır sonuçta hormonlarını bastırmıyor artık sen ona bağlayıp yeme ama iradeni dürtükle sürekli canım.

bilmiyorum kı canım evlendıkten sonra ciddi kılo aldım bikaç ayda ama ben düzensiz beslenmeme bağladım bunu. haplarında erkisi vardır belkı. şimdi de sürekli bişeyler yıyesım var mesela şuan canım top kek tarzı şeyler istıyo yada browni :(( ama tutacam kendımı merak etmeyın okadar kilo vardım. 3 kiloda olsa hemen farkedildi. başa sarmak istemıyorum.

bu arada küçük bi yürüyüş yapıp geldim. yemeğimi de yedim.
1 porsıyon ciğer sote(10 tane kadar kuşbaşı :)) 1 dilim ekmek,2 dilim domates

ardından büroda bir fincan çay içtim.
yemekten önce 10 gibi de 5-6 badem yemiştim.
akşam tavuk var evde oyüzden tavuk yemiyim dedim. piliç vardı ama ciğer yedim

tamam canım bende o şuruplardan yazdırayım calpol bir aralar çok kötülendi neden hala yazıorlar ki anlamadım.ay o pastalar lezzetliyse desene artık ondan alırım yapmaya ugraşıyorum bir türlü benimkiler güzel olmuyor yesemde az yerim dikkat ederim sen elmalı sirkeli su içiyor muydun canım?
neticede hepsi kötü ama çocuklar başka türlü iyileşmiyorlar canım. hatta eşim de hastalandı nerdeyse 10 gün ilaç almadı ama hastalık bir türlü geçmedi. gitti antibiyotik aldı 2 günde iyileşti adam. bizim toptan bağışıklık sistemimiz zayıf sanırım:)
ben sirkeli su içmiyorum canım. benim prensibim bundan sonra hayatın boyunca uygulayabileceğin şeyleri yapmak. sirkeli suyu da şimdi içsem ilerde kesin bırakırım:1:yalnız sirkeyi salatama muhakkak eklerim. 1 veya 2 çorba kaşığı kadar. sabahları da vaktim olursa ballı limonlu su içerim.

sabah 11 de kalktım ılık suya 2 yk kadar elmalı sirke katıp 1 çay kaşığıda bal yudum yudum içtim
2 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt koydum ham ham yedim.
öyle dengesiz bir gün olacakki eminim du bakalım.:32:
sporumu falanda yaparım ikindi vakti akşamdan sonra da güncelerim listemi
elmalı sirkeli su 1 yemek kaşığı koyuyordum dün gece ve bu sabah 2 yemek kaşığına geçtim inşallah faydasını görürüm kızlar
inşallah faydalı olur canım. faydasını görenler var. hatta bizim masal da uygulamıştı bu yöntemi.
sen dün geceki uykusuzlukla bugünden hayır bekleme ama kaçamak yapma gözünü seveyim:)

canlar ben dondum 15 gunluk ızmır seyhatı arkasından evımdeyım
ve kılo vermeye hazırım

bugun sabah 9 gıbı
1 dılımekmek oglumdan kalan soganlı yumurta azcık
ara 1 ısırık muz 1/4 popkek
oglen 3 yk bulgur pılavı

bırazdanda yuruyus yapacagım kosu bandında
hoşgeldin dombili:80:

yok kız nerdeee eşim işteydi :59:
keşke evde olsaydı da ben onu besleseydim:1:
ay ne bilim bi an yazmak istemedim ama espiriydi tabiki yazıcam:38: rabişim
ay tüh tüh eşi de evde yokmuş:50:olsaydı da besleseymiş, ba ba ba:23:
ay tatlım benim takıldığını kaçırmışım:77:

merhaba aranıza bugün itibariyle davet edildim..günlük neler paylaşılıyor neler yapılıyor genel kural nedir bana yardımcı olursanız sevinirim..

sabah 11 de kalktım ılık suya 2 yk kadar elmalı sirke katıp 1 çay kaşığıda bal yudum yudum içtim
2 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt koydum ham ham yedim.
elmalı sirkeli su 1 yemek kaşığı koyuyordum dün gece ve bu sabah 2 yemek kaşığına geçtim inşallah faydasını görürüm kızlar

sabah aslında bbıraz daha erken kalkmak metabolızmayı daha hızlı calıstırıyormus
sırkelı ballı su karısımını dene bızde yakından takıp etmıs oluruz sen fayda goruusren bende denerım
az once 30 dk yuruyebıldım oglum uzun uyumuyor uyandı ama hıc yoktan ıyı
bu aradamevlıd kandılınız mubarek olsun

ya ayyıldızcım ben bu sirkeli su işini oturtamadım bi türlü. unutuyorum hep. nsabah kalkınca normal su içiyorum bir bardak ama sirke koymayı unutuyorum napcaz bilmem :(

merhaba aranıza bugün itibariyle davet edildim..günlük neler paylaşılıyor neler yapılıyor genel kural nedir bana yardımcı olursanız sevinirim..

hoşgeldin aramıza sağlıklı kilo vermeler kendini tanıtırmısın tanıtmadıysan yaş kaç boy vs vs bir kaç sayfa öndede başka yeni gelen bi arkadaşa yazılmış kurallar

:60: :60: :60: :16: :9: :9: :9:
ya dün ben eve gittim harıl harıl yemek yapıyorum falan. eşimde berbere gitti. babam yazık taa berbere gıdıp eşimi almış illa bize gidelim diye. bende patates yemeği falan yapmıştım. bıde kadayıf ıslatacaktım şerbetini yapıyordum. mecbur kıramadık gittim. hatta kadayfın şerbetini de sıcak dökmek zorunda kaldım hamur olmuş kadayıf :97:
annemde pırasa yapmış belkı eşim sevmez diye patates de kızarmış. aslında çok sever eşim pırasayı ama içinde pırınç ve hvuç olmazsa. annemde pırıncı doldurmuş içine olmuş mu sana pılav:16: pırasa yıyemeyınce mecbur patates kızartmasına kaldım bende :27:
gitti canım kadayıf.:)) e hayatım eşin yemiyormuş,pirinçli ve havuçlu pırasayı,sendemi sevmiyorsun.
sabah:1 kk kadar peynir.2 dilim ekmek ,1 bardak şekersiz çay,5 tane ufak zeytin
öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana yedim:27: bitti kurtuldum resmen :52:
birazdan 1 saatlik yürüyüşümü yapacağım kızlar bu arada sabah tartıldım ben iyi hoşuma gidiyo yarınıda hafif kaçamakla atarlatırsam bende kandil günü oruç tutmak istiyorum.
afiyet olsun canım. yalnız bu tarhana ddiğiniz bildiğimiz tarhanamı nasıl birşey,çiğ yeniyor sanırıım.
kaptanım resimlerin çoğunu kurtardık çok şükür.en çok da kızımın doğumgünü resimleri için üzülmüştüm ama onların çoğunu kurtardı.çok şükür.menülerime bu ara çok dikkat ediyorum.önceden sofrada azıcık kalan birşey varsa yiyiyordum ama şimdi kalsın bana ne diyorum.iyi bir yolmuş
hadi gözünüz aydın,sevindim gerçekten resimle kurtulduğu için.
evet canım dikkat ediyorsun gerçekten,inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın hayırlısı ile.
onu önceden bende yapıyordum, bende artık kalsın diyorum canım iyi oluyor gerçekten.
12 şubat cumartesi menüsü

sabah: 1kk peynir, maydanoz,1 dilim ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
ara:bir orta şekerli kahve(misafirim geldi mecbur içtim)
öğle: 6 kaşık kadar karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt ve yarım dilim ekmek
ara:1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:bol salata,2 ç.kaşık kurufasulte,1 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve
afiyet olsun. çok güzel bir mönü tebrik ederim canım.:46:
kızlar slm sonunda tekrr aranızdayım şükürki!!!!
arkadasım bir virüs programı indirdi ve halloldu o sorun. sonra interntin acılmaması durumuna gelince sordm bilgisayarcılara fln kimse işe yara bişi sölemedi ama bn kurcaladım proxy die bişi varmış onda sorun varmıs glba tıkladım saga sola ve sonunda düzeldi :)))) bilgsyrcı oldum valla:)) özledim herkesi çok! sbh müsli yourt yedim öglende dürüm yedim ama peynirli ve domates marul fln ve beyaz durum diildi kepekli gibiydi:)
hoşgeldim ms cim. pc nin yapılmasına sevindim canım,eskisi gibi paylaşımlarını rahat sürdürürsün.
sürekli pc başında olunca insan uzmanlaşıyor,seninde sanırım öyle olmuş.kendi işini halletmişsin. tebrik ederim canım.
iyi geceler kızlar,
bugün gündüz iyi bir gezdim:)) tabii kaçamaklar da oldu, menüyü yazmasam mı diyordum ama kaçmak olmaz:1:
kahvaltı: yarıma yakın simit, 1/2 kk peynir, sucuklu yumurta ve ıspanak kavurma.
ara: 1 hurma, 1 incir
öğle: armut ve portakal
4,30 gibi dışarda yemek:) bunda zararlı bir şey yok köfte ve hamsi tava yedim ama yemek sonunda tatlı geldi, minik bir dilim baklavamsı tatlı yedim:78:
eve gelince de diyarbakırdan gelmiş burma tatlısı vardı, ondan da yarım dilim:77:
biraz önce 1 portakal ve 1 armut yedim.
bugünlük yeterli sanırım.
bütün kaçamaklar senin kaçamakların gibi olsa keşke. afiyet olsun hayatım.
sabah:1 kk kadar peynir.2 dilim ekmek ,1 bardak şekersiz çay,5 tane ufak zeytin
öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi yanına 2 tane 5i1 çayı 1 kupaya salladım şekersiz içtim
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana tek el olarak hesaplayın dostlar yedim bitti kurtuldum resmen
akşam yemeğinden önce yarım saat seri yürüyüş yaptım.
akşam:1 tane fırında pişmiş baget çok lezzetliydi ama devam etmedim.
yanında 3 yk kadar yarım yağlı yoğurt ve 3*4 çatal kadar roka :23:
akşamdan sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım :52:
bu arada ben koridorumuzu adımla ölçtüm tam 17 adım +bazen mutfağa doğru adımlıyorum orasıda 8 adım bir turda en az 17 adım atıyorum hızlanınca başım dönmüyor yere bakıyorum bir de güzel şeyler düşünüyorum hep kronometreyi ayarlıyorum cebime koyuyorum :3: ana bir bakmışım saatler geçiyo
neyse sonracığıma tv izlerkende 200 tane mekik çektim :27:
güzel bir gündü tarhana hariç ama kalorisi çok düşük vallaha :50:
şimdide 1 sb elmalı sirke suyumu içtim ve yatıcam :81:
canım menülerin iyi, hiç üşenmemiş sporuda yapmışsın vallahi bravo sana. 17 adım koridor az buzda değil. ne diiyeyim tebrik ederim.
kızlr slm yarından itibaren eskisi gibi yazmaya baslıorm :)))))
aksam tavuk yedim böle yeşil börülcemsi şeyler vrdı onlardn yedim bide 1 köfte büyüklügü dana eti... (güzl et buldm yedim:)))
hadi hayırlısı canım. bekliyruz. ölçüleri yazarsan daha iyi olur ms cim. afiyet olsun canım.
canım, moralleri bozmak yok. grupta bu durum ilk senin başına gelmiyor ki:1:aldın biraz kilo ama vermeye bakacaksın.
patates kızartması sırıtmış:))asuman o nasıl espiri ya:9:
anlaşılıyor canım yediklerin. vaktin olduğunda eskisi gibi yaparsın listelerini.. karışık da olsa yazmaya devam et bence:).
valla arada böyle espriler çıkabiliyor idare edin beni.
inşallah canım zamanla düzelecek listelerim.
bunu görmemiştim canım bende paylaştım. :71:
kızlar bu gün haftasonu diye gezelim dedik ama abarttık herhalde sabah kahvaltıdan sonra hemen çıkıp yeni girdik eve.arkadaşlarla pikniğe gitik.havada çok güzeldi.menüme gelince
sabah:1 kk pynir, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, birax maydanox,2-3 dilim domates ve salatalık
öğle:5-6 kanat ızgara,1 dilim ekmek,2-3 yudum kola
ara:1 avuçtan az karışıkçerez,1 neskafe( bunlar pazar gününün kaçamağı idi)(affedin beni)
akşam: haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve(1 elma,1 portakal) bundan başka yemşycam.
valla bu sıralar hava güzel gidiyor ama ürküyorum artık,kar yağsında mikroplar kırılsın diyorum. gerçi bugün başladı bozmaya hayırlısı ile önümüzdeki günlerde yağar inşallah.
arada kola,çerez falan var ama,çokda kötü görünmüyor açıkçası. afiyet olsun canım.
Ben gruba yeni katıldım.Allah yardımcınız olsun,Allah sabır versin.Yaşamayanın anlayamayacağı bir acı.Ben de 2.5 ay önce 27. haftamda ikiz kızlarımı kordon düğümlenmesinden kaybettim.Hala başağrılarım geçmedi,bir gece ağlamadan uykuya dalamadım.Allah kimseyi doğmuş ya da doğmamış evladıyla sınamasın.
bu güzel duana tüm kalbimle amiiinnn diyorum hayatım.
canım hoşgeldin.
durumunu yazınca çok üzüldüm gerçekten. :((

hoşgeldin aramıza sağlıklı kilo vermeler kendini tanıtırmısın tanıtmadıysan yaş kaç boy vs vs bir kaç sayfa öndede başka yeni gelen bi arkadaşa yazılmış kurallar
plasticim,eskisi gibi devammı hayatım paylaşımlara. artık rahat paylaşım yapabileceksin değilmi.
sabah aslında bbıraz daha erken kalkmak metabolızmayı daha hızlı calıstırıyormus
sırkelı ballı su karısımını dene bızde yakından takıp etmıs oluruz sen fayda goruusren bende denerım
az once 30 dk yuruyebıldım oglum uzun uyumuyor uyandı ama hıc yoktan ıyı
bu aradamevlıd kandılınız mubarek olsun
hoşgeldiiin.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.
hoşgeldin canım.
öncelikle yaş kilo ve boy başta olmak üzere kısaca kendini tanıtırsan seviniriz. evlimisin,çocuk varmı,yazmak istediklerini yazabilirsin.
canım burda hergün günlük yediğimiz öğünlerimizi paylaşıyoruz,diğer arkadaşlarımızın yediklerinide yorumlar yapıyoruz. en önemli kuralda paylaşımdır, motivasyonu paylaşım yaparak sağlıyoruz. 1 hafta deneme süren var. paylaşımın iyi olursa takıma alınıyorsun.

yürüyüşüde aradan çıkardın.tebrikederim afiyet olsun.
bilmiyorum kı canım evlendıkten sonra ciddi kılo aldım bikaç ayda ama ben düzensiz beslenmeme bağladım bunu. haplarında erkisi vardır belkı. şimdi de sürekli bişeyler yıyesım var mesela şuan canım top kek tarzı şeyler istıyo yada browni :(( ama tutacam kendımı merak etmeyın okadar kilo vardım. 3 kiloda olsa hemen farkedildi. başa sarmak istemıyorum.
helal olsun,istikrarlı hatun. boşver hayatım kesinlikle tut kendini yeme sakın. :46:
kendi adıma iyiym kaptan benimde sırtım ağrıyo kulunçmu oldu ne
canım sanırım farkında olmadan üşütüyoruz. geçmişolsun hayatım. sıcak tutmaya çalış kendini.

afiyetolsun canım. faydalı olmasınıdilerim.

gitti canım kadayıf.:)) e hayatım eşin yemiyormuş,pirinçli ve havuçlu pırasayı,sendemi sevmiyorsun.

afiyet olsun canım. yalnız bu tarhana ddiğiniz bildiğimiz tarhanamı nasıl birşey,çiğ yeniyor sanırıım.

:((

yok canım ya güzel olmamıştı pek yıyemedim. zaten pek sevmem pırasayı zorla yıyorum sebze diye
bidaha evımden başka yerde yemek yemıcem zaten annem ne zaman gıtsem ağzıma tıkıyo bulduğunu. anne işte .. canım annemm :69:
o tarhana maraş tarhanası canım. cips niyetıne yıyorlar. yapılışı oldukça mesakkatlı ama ben pek sevemedım. has maraşlılar yıyo çatır çutur. eşim bayılır bizde de bitti çok şükürde kanepeler oturma odası bi rahat ettı. kanepelerin arasından tarhana kırıntısı süpürüyordum hep . şimdi de çekirdeğe taktı herakşam çekirdek çitletiyo :)) bakalım allah sonumuzu hayır etsın :97:

:46::46::46:

Afiyet olsun canım.

yürüyüşüde aradan çıkardın.tebrikederim afiyet olsun.

helal olsun,istikrarlı hatun. boşver hayatım kesinlikle tut kendini yeme sakın. :46:

.

yok yok karalıyım şöyle bi 53 ü falan göreyım ya 56 57 de takıldım kaldım sinir oluyorum. çok bişey değil oysakı. ne güzel 10 15 kg verenler var ben şurda 5 kg veremedim. yuh bana yuh :41:

Back
X