Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar motive edici resimler buldum hemen sizde görün istedim bi yarışmadan zayıflama yarışması
İşte Böyle Kilo Verilir – Kilo Verenlerin İnanılmaz Resimleri
yaw insan kilo verince ayrı güzelleşiyor. biçimsiz bir kütle bakıyorsun hoş bir fiziğe dönüşüyor. bunlar tabi amerikadaki bir yarışmadan alınmış sanırım. yarışma sırasında en fazla kaybeden kazanıyor:60:

sabah aslında bbıraz daha erken kalkmak metabolızmayı daha hızlı calıstırıyormus
sırkelı ballı su karısımını dene bızde yakından takıp etmıs oluruz sen fayda goruusren bende denerım
az once 30 dk yuruyebıldım oglum uzun uyumuyor uyandı ama hıc yoktan ıyı
bu aradamevlıd kandılınız mubarek olsun
senin de kandilin mübarek olsun dombili.

bütün kaçamaklar senin kaçamakların gibi olsa keşke. afiyet olsun hayatım.

valla arada böyle espriler çıkabiliyor idare edin beni.
inşallah canım zamanla düzelecek listelerim.
bence hiç kaçamak olmasa daha iyi:)) yeni gelen arkadaşlar bu ne demesin:))
espri iyiydi bence:))
yok canım ya güzel olmamıştı pek yıyemedim. zaten pek sevmem pırasayı zorla yıyorum sebze diye
bidaha evımden başka yerde yemek yemıcem zaten annem ne zaman gıtsem ağzıma tıkıyo bulduğunu. anne işte .. canım annemm :69:
o tarhana maraş tarhanası canım. cips niyetıne yıyorlar. yapılışı oldukça mesakkatlı ama ben pek sevemedım. has maraşlılar yıyo çatır çutur. eşim bayılır bizde de bitti çok şükürde kanepeler oturma odası bi rahat ettı. kanepelerin arasından tarhana kırıntısı süpürüyordum hep . şimdi de çekirdeğe taktı herakşam çekirdek çitletiyo :)) bakalım allah sonumuzu hayır etsın :97:
anneler hep aynı:)) ama ben pek pas vermiyorum.
o tarhanadan bizde de var ya, şimdi sen böyle yazınca dank etti. kayınvaldem getirmişti antakya tarafından. o nasıl pişiriliyor? benim dolapta duruyor geldi geleli. çerez halini de ben sevmedim.
bu arada eğer ben çekirdek çitlemiyorsam yanımda çitlenmesine sinir olurum:))

merhaba aranıza bugün itibariyle davet edildim..günlük neler paylaşılıyor neler yapılıyor genel kural nedir bana yardımcı olursanız sevinirim..
hoşgeldin canım.:80:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

kuralları buldum, kopyalıyorum:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Okudum,anladım.Detaylı anlatım için teşekkürler :)

sağolasın canım :59: enesi ateş ve öksürük diye götürmüştüm geldik ama ateşlendi indiremiyorum bir türlü
şimdi ateş düşürücü verdim ama faydası yok 38.4 dü şimdi 39.4
offf :59: yarın oruc tutamayacağım sanırım enes için uyumazsam dirençim kalmaz vazgeçtim elmalı sirkli su içtim ateş ölçer sürekli kontrol ediyorum kulaktan ölçtüm braun var ya ne kadar güvenlir tek kat pijama var yorgaı dahi yok ama hiç düşmüyor yarın kreşe göndermicem böyle devam ederse bir türlü iyileşemedi 4. antibiyotiğmiz
canım çok geçmişolsun,nasıl iyileşebildimi enes. inşallah daha iyidir.
canım ılık su yapıp sürekli vücudunu silersende faydalı oluyor.
kızlar aranızda lahana suyu içip faydasını gören oldu mu ?
araştırıyorum bakalım eğer iyi birşeyse hergün bir bardakta lahana suyu içeyim bari bu arada bizim sitedeki spor salonunu iptal etmişlerdi yürüme bantları falan hep bozulmuş sitenin ergenler bozmuş :53: dedim anahtarı verin ben bisiklet sürecem dedim 3- 4 parça spor aleti var hergün 1 saat gitmeyi düşünüyorum daha anahtarı almadım bu hafta alırım inşallah.zaten evde yürüyüyorum kollarım içinde ağırlık vardı ondanda yapıcam :52: 1 ay sonra eltim geliyor valla 2 kg vermem lazım kız hamiş 52 kg bende zayıf ve uzunca çok tombiş kalmayayım.
lahana suyu değilde çorbasını milattan önce kullandım. kiloverdim ama tadından nefret ettim. o yüzden cesaret edipte yapamıyorum tekrar.
sabah dosbanın haberiyel yıkıldım resmen. şuan hıçkıra hıçkıra ağlayasım var ..
herkezın kandılı mübarek olsun.
hafta sonu menün feciydi. ne desenız haklısınız. bugun yepyenı bı gun. en baştan başlıyorum!
dün sabah: 1 simit ,zeytın,peynir,2 bardak çay
öğlen :1 pizza 1 bardaktan az kola
akşam : 1 büyük köfte 2 dilim ekmek marul domates
yemekten sonra : yarım muz, yarım elma,yarım kivi
hafta sonu hem simit hem pizza hem kola var yanı. bu hafta üzerimdeki durgunluğu atmam lazım. ama nedense sürekli bişeyler yıyesım var. acaba diyorum doğum kontrol hapını bıraktım ya o mu yapıo. ilk başladığımda da iştah açmistı sonra sonra düzeldım. uff bilmiyorum. dosbanın durumu benı çok etkiledi . allah ne dediğse o oluyor sonuçta. vardır bunda da bı hayır ama uffffff içim daraldı
benimde çok moralim bozuldu.hele onun şuanki duygularını aklıma getirdikçe dahada üzülüyorum. taktir-i ilahi. dilerim bu durumu çabul atlatır. dualarım onunla olacak inşallah.
kandil tebriğin için teşekkürler hayatım seninde mübarek olsun dilerim.
yeni bir başlangıç yaptın hayırlı olsun canım. yapabilirsin kendine inan.
kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun. oruç olanlardan dua bekliyorum. dosba'ma da çok dua edin. zor bir dönem olacak onun için muhtemelen.:50:

ayrıca sevgililer gününüz de kutlu olsun. benim eşim pek önem vermez, ben bir şey beklemiyorum.:1:bekleyenler beklediklerini bulurlar inşallah:)
sağolasın hayatım seninde kandilin mübarek olsun. dua edicem hayatım muhakkak edicem Allah'ın izniyle ama hepimiz içinde edicem. hepinizin ismini zikredicem inşallah bu akşam.
ben de 21 yaşındayım boy 1.58 ve kilo 74 birlikte zayıflayalım cnmm :)) :52:
ne güzel boyu boyuna uygun bir arkadaş.yarış sizi dahada azimlendirir. ama önce bol payşalım yapabiliyor olmanız ladım.

bu güzel duana tüm kalbimle amiiinnn diyorum hayatım.
canım hoşgeldin.
durumunu yazınca çok üzüldüm gerçekten. :(([/QUOTE]

Çok teşekkür ederim.Hoşbulduk:)

Okudum,anladım.Detaylı anlatım için teşekkürler :)
rica ederim:16:detaylı anlatım kaptan, ad1'e ait:) ben kopyaladım.
ben de yardımcı kaptan oluyorum:1:ismim rabia. evliyim, 1 oğlum var ve 28 yaşındayım.

sağolasın hayatım seninde kandilin mübarek olsun. dua edicem hayatım muhakkak edicem Allah'ın izniyle ama hepimiz içinde edicem. hepinizin ismini zikredicem inşallah bu akşam.
Allah razı olsun canım.

yok canım ya güzel olmamıştı pek yıyemedim. zaten pek sevmem pırasayı zorla yıyorum sebze diye
bidaha evımden başka yerde yemek yemıcem zaten annem ne zaman gıtsem ağzıma tıkıyo bulduğunu. anne işte .. canım annemm :69:
o tarhana maraş tarhanası canım. cips niyetıne yıyorlar. yapılışı oldukça mesakkatlı ama ben pek sevemedım. has maraşlılar yıyo çatır çutur. eşim bayılır bizde de bitti çok şükürde kanepeler oturma odası bi rahat ettı. kanepelerin arasından tarhana kırıntısı süpürüyordum hep . şimdi de çekirdeğe taktı herakşam çekirdek çitletiyo :)) bakalım allah sonumuzu hayır etsın :97:
hadi yaa.şansına olmuş desene,ne yapalım kızartma tek çare olmuş sana. :13:
anne olunca öyle oluyor bizde öyle olucaz sanırım.
maraş tarhanası demek. kıymalı çorbasını tercih ederim. bak canımda çekti oooyyyyhhhh.:9:
canım sseninde şansına biri bitti biri başladı.ne koca varmış anacım,öğütücü mübarek. kilosu nasıldı eşinin,kalıplımıdır.
yok yok karalıyım şöyle bi 53 ü falan göreyım ya 56 57 de takıldım kaldım sinir oluyorum. çok bişey değil oysakı. ne güzel 10 15 kg verenler var ben şurda 5 kg veremedim. yuh bana yuh :41:
valla seyyahcım bende aylardır 54 olmak için uğraşıyorum ama olamadım hayatım. altı üstü 2-3 kg ama olmuyor malesef. şunuda anladım spor yapmadan benim için çok zor.
Çok teşekkür ederim :)

canım merhaba,yaşadığın talihsiz olay için çok çok geçmiş olsun diliyorum. Rabbim güzel günler nasip etsin dilerim. acını unutturacak nur topu gibi sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.
canım başka çocuğun varmı. kaç yıllık evlisin.

sağol tatlım. tamam canım belki yarında göndermem o zaman 2 gün geçsin teşekkürler bilgin için canım.sizin bebiş kaç yaşında .

afiyet olsun canım allah kabul etsin orucunu bende tutmak istiyordum ama gece 4 te uyudum yorgun düşersem diye niyetlenemedim nasipte yokmuş demekki .akşama hafif birşeyler yersen bol su ile birazda yemekten sonra yürürsen tekrar yediklerini yakarsın diğer güne kilo geçmez

3 yaşında benim kızım . hastalanmaktan çok korkuyorum çünkü biz hastaneye yatmadan atlatamıyoruz. eee akşam artık evin içinde dolanırım 15-20 dk buyola başkoyduk:)

bilmiyorum kı canım evlendıkten sonra ciddi kılo aldım bikaç ayda ama ben düzensiz beslenmeme bağladım bunu. haplarında erkisi vardır belkı. şimdi de sürekli bişeyler yıyesım var mesela şuan canım top kek tarzı şeyler istıyo yada browni :(( ama tutacam kendımı merak etmeyın okadar kilo vardım. 3 kiloda olsa hemen farkedildi. başa sarmak istemıyorum.
evet canım hap aldırıyormuş gerçekten ben hiç kullanmak istemedim ama hep araştırdığımda aldıkları yönünde şikayetçi olalar vardı alamayanlarda mutlakaa guartdan dolayı çok zayıf olan insanlardı.3 kilo iyiymiş canım ama unutmaki bir top kek yersen onu eritmek için biraz enerji harcarsan hep nefsinide az şımartmış olursun hem vucudun için sporda yapmış olursun çok aşırı kasma olur mu ?

ya ayyıldızcım ben bu sirkeli su işini oturtamadım bi türlü. unutuyorum hep. nsabah kalkınca normal su içiyorum bir bardak ama sirke koymayı unutuyorum napcaz bilmem :(
valla gülüm kalkar kalkmaz ne yesem diye şöyle bir düşünüver sonra elmalı sirkeli su içilicek diye yaz bence sen en iyisi valla bu hafta bakalım iyice düzene bindircem 2 yemek kaşığı daha tesirli olacak gibi.
canım çok geçmişolsun,nasıl iyileşebildimi enes. inşallah daha iyidir.
canım ılık su yapıp sürekli vücudunu silersende faydalı oluyor.

lahana suyu değilde çorbasını milattan önce kullandım. kiloverdim ama tadından nefret ettim. o yüzden cesaret edipte yapamıyorum tekrar.
sağol asumancım enes çok iyi de değil çok kötüde değil ateşi 38.1 de aynı şekilde duruyor ama tek fark ishal olmuş durumda az patates haşladım yedirdim sanıırm ilaçlardan olsa gerek.yarında dinlenirse antibiyotik işe yarar diye düşünüyorum uyuttum bakalım iyice dinlendiriyorum yorucu şeyler yaptırmıyorum.yaz gelsede milletin cocuğu iyileşsede eneste rahatlasa .lahana suyunuda internete okudumuştum canım merakta ediyordum ama çok birşeyler karıştırırsam diye de korkuyorum sonra vücut iflas etme derecesine gelir diye ödüm gibiyo her bulduğunu denemiş olmak istemiyorum da.bu arada o maraş tarhanası aynı cips gibi gevrek şeklinde canım armağan çağlayan mı ne vardı şu pop star da o adam bu tarhana çorbasıyla 6 ayda 20 kg vermişti o zamanlarda çorbasını yiyordum faydalı oluyordu yarma var ya içinde bağırsaklar için harikaydi.

bu arada gece uyumadığım için enerjim bitmiş durumda olsada tüm gücümle savaş veriyorum yarım saat yürüyüş yaptım sonra 1 çigköfteyi elim kadar lavaşa koydum bir dal marul koydum nar eşkisi sıktım az üstüne sardım 3 subardağı su ile yedim.enese patates yedirdim 3-4 çatal kadar sade patatas ezmesi yedim.sonra 2 su bardağı su daha tükettim.
bir tane greyful aldım dizimi izlemey gidiyorum kızlar .kaçamak olarak çigköfte var sanırım ama olsun 1 tanesine neyneysem izin vermişti :40:

sabah 1 simit 1 şeftali suyu
öğlen (geç oldu biraz 14:00 civarıydı ) 1 kase şehriye çorbası

hastayım canım bişi istemio gerçi çikolata yedim :)

bu arada gece uyumadığım için enerjim bitmiş durumda olsada tüm gücümle savaş veriyorum yarım saat yürüyüş yaptım sonra 1 çigköfteyi elim kadar lavaşa koydum bir dal marul koydum nar eşkisi sıktım az üstüne sardım 3 subardağı su ile yedim.enese patates yedirdim 3-4 çatal kadar sade patatas ezmesi yedim.sonra 2 su bardağı su daha tükettim.
bir tane greyful aldım dizimi izlemey gidiyorum kızlar .kaçamak olarak çigköfte var sanırım ama olsun 1 tanesine neyneysem izin vermişti :40:
afiyet olsun canım:) verdiğim iznin arkasındayım. sadece onunla kalırsan bişeycik olmaz:1:
hangi diziyi izliyorsun?

anneler hep aynı:)) ama ben pek pas vermiyorum.
o tarhanadan bizde de var ya, şimdi sen böyle yazınca dank etti. kayınvaldem getirmişti antakya tarafından. o nasıl pişiriliyor? benim dolapta duruyor geldi geleli. çerez halini de ben sevmedim.
bu arada eğer ben çekirdek çitlemiyorsam yanımda çitlenmesine sinir olurum:))
o pişirilmiyor canım ona firik deniyor sanırım. pişirilen tarhana başka. bizim un tarhanası gibi değil göceli rengı beyaz.
hadi yaa.şansına olmuş desene,ne yapalım kızartma tek çare olmuş sana. :13:
anne olunca öyle oluyor bizde öyle olucaz sanırım.
maraş tarhanası demek. kıymalı çorbasını tercih ederim. bak canımda çekti oooyyyyhhhh.:9:
canım sseninde şansına biri bitti biri başladı.ne koca varmış anacım,öğütücü mübarek. kilosu nasıldı eşinin,kalıplımıdır.

valla seyyahcım bende aylardır 54 olmak için uğraşıyorum ama olamadım hayatım. altı üstü 2-3 kg ama olmuyor malesef. şunuda anladım spor yapmadan benim için çok zor.

.

sen benım kocamı yemek yerken bı görsen.tok adamı açıktırır öyle iştahlı yer :)) ay maşallah kocama nazar değecek adama ya. adam hıperaktif 5 dk aynı yerde oturamaz evın içinde dolanır buzdolabına gder kapagı açar bakar bakar kapatır :9: sonra bı tur daha atar oturur. 5 dk sonra yıne kalkar :1: iştede sürekli aktıf o yuzden erıtıyo. boyu 180e yakın falan sanırım kilosu da84 dü en son. az biraz göbeği var ama yakısıyo koçişime :1:

spor konusunda haklısın canım. bu göbek yer ettı vucudumda. plates yapmayı çok istıyorum ama şartlar oturmadı daha malesef

iyi akşamlar kızlar,uğrayamıyorum evde misafirler var bir kaç gün daha burdalar,gerçi misafirler abim ama yinede evin düzeni değşiyor:61:öpüyorum hepinizi

Back
X