Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
20 şubat menüm..
sabah 1 çavdar ekmeğine kk peynirli ve yeşil biberli tost
2 zeytin
yeşil.çay.
ara eşimle kahvaltı :(( 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği..tahin pekmez sürelerek..2 bardak açık çay..
öğlen çok geç yedim..
haşlanımış tavuk göğsü 3 adet cin biberiyle ..
1 dilim tam buğday ekmeği..
ara yeşil çay..
akşama açlık hisetmediğim için sadece yeşil elma..
son ara tarçınlı süt ve az peynir mini minnacı ekmekle..spro yok alışverişe gittik 2 saat full dolaştık vede gelince de oturmadan yemek hazılrığı 1.5 saat te öyle totom yer görmedi..
2 litrede su içtim..
bir adet eti çubuk çikolata kaçamağım var..öğlen öğününden sonra :(((

Son düzenleme:
günaydın..
20 şubat menüm..
sabah 1 çavdar ekmeğine kk peynirli ve yeşil biberli tost
2 zeytin
yeşil.çay.
ara eşimle kahvaltı :(( 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği..tahin pekmez sürelerek..2 bardak açık çay..
öğlen çok geç yedim..
haşlanımış tavuk göğsü 3 adet cin biberiyle ..
1 dilim tam buğday ekmeği..
ara yeşil çay..
akşama açlık hisetmediğim için sadece yeşil elma..
son ara tarçınlı süt ve az peynir mini minnacı ekmekle..spro yok alışverişe gittik 2 saat full dolaştık vede gelince de oturmadan yemek hazılrığı 1.5 saat te öyle totom yer görmedi..
2 litrede su içtim..
bir adet eti çubuk çikolata kaçamağım var..öğlen öğününden sonra :(((

afiyet olsun canım
eti çubuk çok değildir kanımca okadardan bişey olmaz:97:

Cuma öğlen
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek

Cuma akşam
3 parça kırmızı et (fırında)
2 yk pilav
1 bardak ayran

Cumartesi sabah
1 dilim ekmek
Klasik kahvaltı
1 yumurta

Öğlen yok geç yedim
Akşam 2 tane küçük gül böreği
1 bardak gazoz
2 tane Kemalpaşa tatlısı

Pazar sabah
3 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Klasik kahvaltı

Öğlen
1 balık (palamut )
Yarım dilim ekmek

Akşam
4 yk kadar et kavurma
1yk pilav

Pazartesi sabah
Yarım simit
Çay

Spor:
Cuma günü: 1 saat yürüyüş
Cumartesi günü: 2,5 saat yürüyüş
Pazar günü:30 dk yürüyüş

ben 2.5 saat yürüyüş koydum gün içinde 940 kalori yakılıyor bu şekilde.
ve günlük almam gereken kalori bu imiş 2273.8 Kalori tabiki bu kadar kalori almam. ve aldıklarımı yakarım ve üstünede spor yaparsam kilo kaybı olur napim başka çarem yok .
az yemek ve çok spor 1ayda 2kg vermem lazım mutlaka.58 bana çok geliyor

bu kadar ağır spor neden ekledin canım..
haftada 5 gün 50 dk yürüyüş yeterli..ağır spor yapmakta zararlı ..bunuda diyet + sporla dengeleyerk yapmalısın....çok yağ yakmak ve hızlı kilo vermek istiyorsan gece yatmadan önce yürü..sabaha kadar yağ yakarsın..:34:

yediğinizi içtiğinizi unutmuyosunuz ya valla hayranım
bende unutmadığım zaman zayıflayacağım
bu arada nihancım özel değilse neden nick değiştirdin canım ??

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..:43:

yediğinizi içtiğinizi unutmuyosunuz ya valla hayranım
bende unutmadığım zaman zayıflayacağım
bu arada nihancım özel değilse neden nick değiştirdin canım ??
ya ismim yazıyordu ya değiştireyim dedim ne zamandır istiyordum da bi türlü talep etmemiştim.
kk'da özel şeylerimi paylaştığım oluyor kullanıcı adımda ismim yazmasın diye düşündüm ama siz yine topikte ismimle hiitap edebilirsiniz canım:38:
ee sen nasılsın bu arada dosbacım iyimisin birazdaha

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..:43:
evet yürüyüş hem çok sağlıklı hem çok güzel kilo verme yöntemi annem tarafından da denendi:1:
hemde insan yürüken enerji depoluyor ben çok rahatlıyorm içim neşeyle doluyor:52::52::60:

[
yaban mersınıne altın cılek denılıyor demı ?
ben ramazanda yaban mersını yedım 1 avuc mıde bulantısı bas donmesı halsızlık ölüyordum az kalsın
yok canım ikisi farklı. netten bak istersen biri sarımsı ekşi keskin tatlı. yaban mersını ise kırmızımsı daha hafifi bi tadı var
ogle yemegı olarak 5 yk ıspanak 1
ben ızgarada yagsız yemenı tavsıye ederım gercı somon zor secımdır :)
yagda kızararak pısen 2 katı fazla kalorılı oluyor

gebelık oncesı mutlaka kılo ver ve demır eksıklıgını tamamla vudundakı demır depolarını doldur demır eksıklıgı ebekte zeka gerılıgı yapıyormus ben 7-8 ay gebelık oncesı demır ılacı ıctım

ızgara en mantıklısı ozman. ilk defa yıyecem zaten.
işte bende tüm bu soruların cevabını bulmak için perşembe günü doktora gidcem canım. bunlar nasıp işi aslında allah ne derse o oluyor. kaç kişi önceden doktora gidiyordur kı? ama ben yıne de tedbırımı almak istıyorum. gerisi allahtan artık:69:
ben de böyle bir şeyler alınca acayip motive oluyorum. geçen balık ve salata malzemesi almaya çıktık annemle. o güzel yeşilliklere bakması, seçmesi hepsi ayrı zevk.
kuruyemişlerin hayırlı olsun canım. iran hurmasını bilmiyorum. ben kudüs hurması alıyorum, güzel oluyor. iran'ı da sen bizimle paylaşırsın.
altın çileği bir ara dosbam da kullanmıştı sanırım. ben daha önce yemedim.

evde kalın bence de:) kaçamak falan yapmayın. çocuk olunca biz evde kalamıyoruz, ufaklık sıkılıyor. çıkınca da bir kaçamak muhakkak oluyor.

metabolizmayı hızlandırıyormuş. sen bir tüket de biz de bakalım.

yok tatlım, yaban mersini ayrı altın çilek ayrı.
evet ya bende çok motve oldum :)) umarım yararlarını görürürm. ama çok abartmamak gerekıyormuş. gunde 3 4 tane yeter sanırım.
amanın dişleri dökülmesi sanırım vücuttaki bir eksiklikten mide rahatsızlığıda varmıydı ki .benim bir tane bekarlıktan dolgu olacak vardı kanala cevirdi doğumdan 2 hafta sonra hemen kanala gitmiştim :5:

afiyet olsun seyyahcım ay hamilelik moduna girmiş :34: bende giricem dur kanki olaacaz senle rabişide bekliyoruz acilenn :32:
sanırım bi vitamın eksıklığı var canım. midesını bılmıyorum ama aşırı kansızlığı vardı. kilosu fazlaydı ama kanın kiloyla alakası yokmuş zaten.

sorma medinecim girdim valla. bi diyorum ne çabuk havaya girdin bakalım nasıp edecek mı allah ama kendımı alıkoyamıyorum nette hep bu tür şeyleri araştırıyorum :70:

kızlar bu hafta yarışalım kendi aramızda
asuman ve rabiş takım başkanları olsun eleman seçsin başabaş yarışalım lütfen
eminim göreceğiz faydasını rabia demişti başka takımlarda yapıyor diye
hem belki cuma günü takım olarak derecede yaparız belli mi olur.
benim kendi fikrim daha zinde oluruz azim lazım bize.:52:
bende kızlar gibi kendime bir liste hazırlamayı düşünüyorum çok isabet olur herkes ister eminim.
ben varım. seninle yarışabilirim mesela. hem spor konusunda teşvik edersin beni. dün 10 tane mekik ektım ama bittim onuncusunda. eşim nasıl gülüyo :1: çok hamlamışım ya. hamlamak ne kelime pas tutmuşum pas :59:
kızlar yarışma yapıcaz mı ya :18:
yapcaz yapcaz :27:
Tekrar Merhaba,
Bugün yediklerim : (rejime çok sadıktım )
Sabah : 60 gr light peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,yeşil çay,45 gr tam tahıllı ekmek
Ara : 1 kuru incir
Öğlen : Yaklaşık 100gr tavuk göğsü,ayran,yarım portakal
Ara : 1 çay bardağı beyaz leblebi,130 gr tarçınlı muz ( sizin tavsiyelerinizle yaptım,gerçekten tarçınla güzel oldu.),1 light süt
Akşam : Bol marul salatası,5 yemek kaşığı pirinçsiz yanık :)) pırasa,1 light yoğurt,50 gr kepek ekmeği

Bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum.45 dakika yürüyüş yaptım.

Size sormak , fikrinizi almak istediklerim var:
*Sabah aç karna elma sirkesi içmek gerçekten işe yarıyor mu? Mideye zarar verebilir mi?
*Et'le beraber meyve tüketiyor musunuz yoksa 1 kaç saat ara mı veriyorsunuz?

İyi akşamlar :))
bence kırmızı kurdeleyi haketmşsin :46:
sirke konusunda ayyıldız oldukça bilgilli. midene zarar vermemesi için 1 çay kaşığı bal karıştır. et konusunda bilgim yok ama mantıken yemekten sonra yemen gerekır diye düşünüyorum.

canım bu diyeti bana geçen sene diyetisyen vermişti. ben bu programı uyguladım 2-2,5 ayda 12 kilo verdim. çok yiyiyorsun ama verebiliyosun.güzel hatta bazen yemek saati mi geldi diyorum sık ama az az yiyiyorum.
canım diyetisyenın verdiği listenı bizimle paylaşırmısın? paylaştın mı yoksa ben görmedim de :26:

sabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
ara:1 fincan 5i1 arada çay yanında 1 tane light form bisküvi
öğlen:20 tane ufak mantı 3 yk kaşığı yoğurtla az sarımsak ve üstüne az yağ ,nane,bibe gezdirildi yendi.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.
akşam:2 adet kanat fırında ,2 tane ufak soğan fırına atmıştım,ufak bir patates fırına atmıştım,1 sb ayran.
ara:yarım portakal+4 tane ince ufak sinema cips inden aldım agzıma tadımlık sadece
sporlarım:
ikindi vakti 45 dakika seri yürüyüş o esnada dizime birşeyler oldu topallıyom şuanda.
akşam:20 dakika seri yürüyüş yaptım topal halimle :85:
oturduğum yerden 200 sopa çevirme
ayakta yanlara eğilme eller dize kadar yanda indirme olcak şekilde 200 tane.
3 litre su tüketildi.
mantı haaaaa :37: kız naptın ayağına zorladın mı kendını yoksa :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...punkturla-zayiflama-1-ayda-45-kilo-gitti.html

AZONCE GORDUM SIZDE OKUYUN

KIZLAR AKAPUNKTUR KUPESI ILE ARKADAS 1 AYDA 4.5KILO VERMIS ACABA DENEYENINIZ DUYANINIZ VAR MI BENDE DENEYEYIM DIYORUM

2 TANE GOLDSİLİM MARKAYIDA VERMISLER
ACABA KANDIRMACA MI ?
UMUTLANDIM DUSUNSENE TAK KUPEYI ZAYIFLA OHHHHHHHHH

canım ya bence o küpeyı çıkarınca gherı alınır kiklolar ya . sen en iyisi rabıanın da dediği gibi hayatın boyunca yapabıleceğın beslenme düzeninle zayıfla. spor yap. ahha o sporu bende yapabılsem :(((

slm kızlar nasılsınız??
bakıyorum herkesin diyeti iyi gidiyor...
bende yarından itibaren çok yemeyi kesip düzene girmeye çalışacağım
diyete başlamak için kendime bi 10 gün verdim ama ilaçlarında etkisi ile 72 yi görüyorum
listede yer almak istemiyorum daha ama yarından itibaren aranızdayım
adcım canım liste ne durumda bilmiyorum ama 2 haftaya kadar yer olursa takıma dönmek istiyorum umarım sizin içinde uygundur
bugün kahvaltım fena değildi ama miktar konusunda hala kendimi ayarlayamıyorum
bu defa çok hevesliyim çnk kendimin önemli olduğunu daha ii anladım...çok üzgün ve yorgunum ama kendimi toparlamamın yolu hem ruhsal hemde fiziksel olarak iyi görünmek olduğuna karar verdim
bu hafta toparlanayım bi dr.a gideyim sonra tam gaz dönüş yapıyorum
hoşgeldin tekrar canım. seni aramızda görmek çok güzel. ben topiğe geldiğim gün sen diyetı bırakmıştın. simdi yıne başlarız.
Merhaba,
Güne oldukça morali bozuk başladım.Liste diyetime bu kadar dikkat etmeme,hareketlerimi arttırmama rağmen bu sabah tartıldığımda kilom 94.1'di.Yaklaşık 8 gündür aynı kilodayım.Bu alışık olmadığım birşey.Kilom da fazla olduğu için rejime başladığımda hergün 300-400 gram giderdi benden.İlk kez kilo veremiyorum.
Sabah bu moral bozukluğuyla rejimden vazgeçmiştim.Canımın her istediğini yesem de 94'üm yemesem de diye düşündüm.Sonra hemencecik bu fikri kafamdan attım.Hava yağmurlu olmasına rağmen 1 saate yakın yürüdüm.Rejimime akşam saatlerine kadar dikkat ettim.Ancaakk ..... :((
Sabah : Az tereyağıyla tavada yumurta,30 gr peynir,4 siyah zeytin,yeşil çay,2 ceviz
Ara : 1 kuru incir ,1 saat sonra light süt
Öğlen : Sandwich : 90 gr light peynir,75 gr beyaz ekmek,marul
Ara: Yarım portakal,yaklaşık 30 gr muz,1 çay bardağı beyaz leblebi

İştee , kırıldığım nokta burada başlıyor :(( Yaklaşık 35 gr sütlü çikolata,20 gr kadar gofret,biraz acıbadem kurabiyesi,40 gr kadar antepfıstığı.

Akşam birşey yemeyeceğim artık.'Zaten de yeme ' diyeceksiniz.Daha ne yiyeyim.Bu kilo verememe durumu can sıkıcı.Böyle devam ederse bir doktora gidebilirim.Metabolizmayla alakalıdır belki.

Geçmişi okuyamadan hemen kısa bir cevap yazıyorum.Bütün hafta sonu oğlumun ödevleriyle cebelleştim.Tüm ütü,özbakım işleri bu saate kaldı.Umarım herkes iyidir

İyi akşamlar :))
aaaaaa olmaz ama böyle hemen pes etmek. :19:

kızlar selam spordan geldım sımdı body bar yaptım 30 dk 2 set suana gırdım geldım :)

Dün : Sabah : Çorba
Öğlen : Çorba,Domatesli tavuk
Ara : Salata
Akşam : Salata
Bugun :
Domates+ Salatalık + 2 dilm beyaz ekmek
Öğlen : Mercimek yemeği , makarna
Spordan sonra : Salatalık bol limonlu
en sonunda plastıkın menüsünde bir yemek gördük. gerçi sabah yıne çorba varmış ama
sabah:3 yk kadar menemen.3 dilim ekmek,1 tane elim kadar salatalık,yarım kk kadar peynir,2tane yeşil çayı bir kupaya salladım şekersiz içtim. saat:11:30 da yapıldı.
ara:1 su bardağı nar suyu dışardayken en sağlıklı o geldi saat12: onikibucukta içtim
öğle yemeği:1 tane alabalık fırında ,3 dilim yuvarlak patates dilimi,1 su bardağı dimes meyve suyu saat16:30
ara:yarım portakal,develi armut 4 de 1 kadar saat18:30
akşam:3 tane mantar sadece kendi suyuyla pişti o kadar.saat20:30
ara:2 tane yeşil çay bir kupaya sallama yanında 3 tane form bisküvi saat 21:30
su miktarı 2 litre
spor yok cünkü kızlar ben şimdi hatırladığım kadarıyla kanepe iteklemiştim dizimle onda çaktım sanki peteğe denk geldi yürürken bir ara gerçi ayakkabı dolandı eşim ortalığa bırakmış ondanda snirlenip ayakkabıya vurmuştum ikisinden birinde oldu bugün acıyo ama yarın geçiçek eminim.hiç spor yok 27:
saatlerini yazdım fikir olarak yorumlamanız için .
:60::60:alemsın valla ha ayakkabıdan mı aldın hırsını :60:
bu arada göbeğime yaptığım masaj yağlarım bitti .susam yağı kaldı tek.onuda bir şekilde tüketirim sanırım.ben bu hafta içinde regl olacağım tartı şimdilik farkettirmiyor ama ben bir liste hazırladım kendim uymak için .
paylaşmak istiyorum.
öncelikle liste bu ama ne kadar uyarsam o kadar kar benim için harfiyen olmasada 2 eksik 2 noksan çok güzel bir spor aktiviteleriyle şıklandırdım.yarından eğer ayağımın agrısı geçerse dostlar başlıyorum bu arada aklınızda bulunsun regl olacağınız zaman daha çok kilo gidiyor
sabah 7.30 da kalkış
8:30-9.30 yürüyüş 1 saat yürüyüş
9.30- kahvaltı 3yk kadar kellogs yarım bardak süt ====alternatif:(kaynamış yumurta +2dilim ekmek+çay)(peynir,zeytin,2dilim ekmek+çay
10:00-11.00 bilgisayar+ara:1 meyve
11:00-12:00 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
12-13:30 arası serbest öğle yemeği alternatif:(mantar sote)+çorba+tost+kepek makarna yoğurtlu,artan yemeklerde olabilir.
13:30-14:30 bilgisayar ara:1 fincan çay+3 tane form bisküvi
14:30-15:30 yürüyüş
15:30-16:30 arası dizim var 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
16:30-19:00 arası yemek molası :miktar az salata şart,
19:00dan 20:30 a kadar yarım saat yürüyüş
akşam fırsat olursa mekik+sopa +yanlara eğiliş
akşam 19 dan sonra ara olacak olursa tercih meyve.
günlük su tüketimi 3 litre

kız bu diyet listesınden çok spor listesine benzemiş ama :1:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
cumartesi menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek -yarım kk helva -1 çay bardağı süt
ara 1 avuçdan az leblebi kuru üzüm karışı-1 hurma
öğle saat 3de eve gittim 2 kaşık nohutlu pilav yedim.
sonra eşim işe gitti bende kanepede uyuyakalmışım kalkınca 5 dilim sucuk 1dilim ekmek yedim
arkasından 1 elma 1 portakal yedim

pazar menüm
sabah öğle birleşti saat 12.30da 2 dilim kızarmış ekmek-1 haşlanmış yumurta üzerine zeytınyağı gezdirdim nane pulbiber tuz serptim-yarım kk kadar beyaz peynir 2 çatal köy peyniri -1küp helva-1 çatal ucuya sarelle-2 bardak şekersiz çay içtim. ardından yarım çay bardağı da süt içtim.
sonra mutfağın ve yatak odasının camlarını sildim. yatak odasının balkonu kapalı onun camlarını sildim. banyoyu yıkadım evi üstten şöyle bi süpürdüm. arada 3 leblebi 1 kuru üzüm 1altın çilek 1 yaban mersini yedim.
sonra annemlere gittik
2 kabuklu badem yedim
2 kaşık pilav -1 kepçe kuru fasülye yedım(2 kaşık ya anca vardır)
sonra eve gittik eşim acıkmış ona tost yaptım bende acıkmışım kendıme de ekmeğın kıyısından tost yaptım saat 9u geçiyordu. biraz geç yedim bi o kötü oldu :50:
sonra 10 tane mekik çektim. yanı çekemedim hertarafım pas tutmuş mahvoldum önce ısınmam gerekıyor sanırım.

bu sabah da 3 yemek kaşığı nesfit e yarım cay bardağı kadar süt kattım yedım.
akşam babamlarda balık yıyecez sanırım. eşim dün söz verdi.
bu hafta sonum diğerlerine nazaran en masumuydu. bu hafta ayyıldızımla yarışacaz :27:

slm kızlar inşallah herkesler iyidir ben fena değilim çok şükür. sanırım grip oluyorum hiç halim yok.
hadi neler yedim yazayım.

cumartesi
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı. (ekmekler yağlı reçelliydi)
öğlen 1 kase çorba
sonra arkadaşın yanına uğradım
biraz cips(küllah şeklinde olan cipslerden 4-5 ad)
akşam, saat 17.3 gibi 4 kaşık kuymak 1 dilim ekmekle.
sonra arkadaşa oturmaya gittik.
2 dilim ıspanaklı börek ama gerçekten ince böreklerdi. bir kasenin yarısı kadar makarna salatası yedim.

pazar ailecek kalabalık bir kahvaltı çeşitte boldu ama 1 dilim ekmek anca yemişimdir. servis yaptım sürekli.
öğlen 2 gibi 1 kase tarhana çorbası,1 tabak patatesli bezelye
saat 5 gibi 2 dilim ekmek ve 1 tabak türlü.
saat 7 gibi 1 küçük kase çerez. badem,fındık ve antep fıstığı
daha sonra 1küçük fincan taze sıkılmış portakal suyu,yarım elma.

bu sabah yine 1 dilim ekmekle kahvaltımı ettim.

amanını çorba görüyorum umarım hazır değildirler bu arada sporlar harika olmuş .

hoşg

en sonunda plastıkın menüsünde bir yemek gördük. gerçi sabah yıne çorba varmış ama

ah ayyıldızım bazıları hazır malesef :( Sağol cnm benim :16: kaslarım ağrıyor valla :) Bugun spinninge giricem :)

Seyyahcım arada yemekde giriyor :) hihi çorbayı çok seviyorum ben :17:

kızlar kavitasyon yaptıranınız varmı aramızda ?

ah ayyıldızım bazıları hazır malesef :( Sağol cnm benim :16: kaslarım ağrıyor valla :) Bugun spinninge giricem :)

Seyyahcım arada yemekde giriyor :) hihi çorbayı çok seviyorum ben :17:

kızlar kavitasyon yaptıranınız varmı aramızda ?

canım bir aralarda masal arkadaşımızda bahsediyordu ama şimdi izinli. açılımını unuttum gerçi ama ben yaptırmadım:))

ya ismim yazıyordu ya değiştireyim dedim ne zamandır istiyordum da bi türlü talep etmemiştim.
kk'da özel şeylerimi paylaştığım oluyor kullanıcı adımda ismim yazmasın diye düşündüm ama siz yine topikte ismimle hiitap edebilirsiniz canım:38:
ee sen nasılsın bu arada dosbacım iyimisin birazdaha

haklısın hayatım bende bazen çekiniyorum ve nickimi kimseye sölemiyorum
iyiyim canım çok şükür...hayat devam ediyo... artık daha iyi hissediyorum...
geçen sene biliyosun bi kaç seans psikoloğa gitmiştim bana kısa süreli mutlu olmak istiyosan yemek ye, uzun süreli mutlu olmak istiyosan spor yap demişti... tabii bunu hormanlarla tıp diliyle anlatmıştı... çokta doğruydu..sabah namazından sonra yürüyüşe çıkıyordum ve inanırmısın 2 haftada bi çok şey değişmişti ama malum bacağımdan rahatsızlanınca kalmıştı... 3 ay düzenli spor yaptıktan sonra bağışıklılık sistemimiz güçleniyormuş...
şimdi Rabbim den bi sıkıntı olmazsa yürüyüşe başlayacağım (inş. dizim ağrımaz dr.um izin vermişti)
ama öncelikle şu kontrolümü bi yaptırayım sonra başlayım diyorum...
hem koşu bandımı kullanmış olurum nisanda da dışarda yürüyeyim istiyorum
oofff nihan bi sordun ben amma da döküldüm :))

altın çilekten bahsedilmiş :)) denedim :)) gayette hoşuma gidiyordu ama kilo verdim mi bilmem ama yağ ölçümlerimde faydaısnı görmüştüm...
kullanma şekli olarakta diyetisyenim hep şöyle uygun görüyordu
7 tane altın çilek kahvaltıdan 10-15dk önce yenir ve üzerine 2 bardak su içilir
deneyecek olan arkadaşlara afiyet olsun...
yaban mersini tamamen daha farklı ve şifası başka... zayıflattığına dair bilgim yok ama onunda çok faydası var özellikle gözlere...bu tür kuru meyveler ara öğünler için güzel bi alternatif oluyor

Back
X