Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sahlebi severim gerçeğini istanbulda içme fırsatım olmuştu gerçekten çok farklı...ama malesef hazırlara yöneliyoruz :(( bana şekerli geldiği için bu sene almadım
kalorisi nedir acaba ??

işler yoğunlaştı anlaşılan asumancım. Allah kolaylık versin, zaten ay sonu da yaklaşıyor. senin yoğun oluyordu.
dün için fırın makarna ve bayram çikolatası sorunlu ama çok kötü durmuyor. bugünkü menün çok daha güzel.:nazar:akşamı da hafif atlatıver canım.
geçmişte önemli bir şey yok. izne ayrılmak isteyenler 3'e çıktı. hanky, pehlivanson ve nihanı biliyorsun. onları güncellersin. bir de değerlendirme yapmaya pek gerek kalmadı. ferdici dışındaki arkadaşlar belli zaten. ferdiciyi de izne ayıralım diyorum. listeye almak doğru bir karar olmamış.
çok sağol rabiacım.cümlemize kolaylık diliyorum.sorma,aslında bu kadar olmazdı bugün ama kredileri diğer firmamız düzenli tutmamış,borç yokken borç görününce işler karıştı. aysonu gelmeden aradan çıkarmaya çalışıyorum yoksa kafam allak bullak olr kesinlikle. canım aslında o çikolatayı yemezdim ama sanırım adet durumlarındanmıdır nedir. aslında ben bu durumun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ama inan bu sıkıntının içinde iyi geldi. akşam için elimden geleni yapıcam canım. :))
hanky ve pehlivanson niye izne ayrılmal istiyor anlamadım.neyse sağlık olsun. ferdici benide yanılttı,tutulamayacak sözler vermemek gerekiyor.onuda izne ayırırız.
canım bisküvi ve çikolata:20: diğerlerinde kalori olarak çok sorun yok ama dengeli değil, hadi kaptan olarak senden daha güzel menüler bekliyoruz.
Bu arada lutfen yuz agrılarını ihmal etme imkanın olursa bir doktora görün.
canım benim listelerim diyetisyen listesi çok seçenekli oldugu için yazamıyorum ama günlük olanlardan degişimli takip edebilirsin

haklısın poly,ama rabiaya yazdığım bahaneyi sanada yazsam olurmu, :9:
ama şu varki yemek istediğim birşey konusunda ne kadar sıkarsa acısı o kadar fena çıkıyor.
daha dikkatli olmaya çalışırım hayatım. yüz konusunda yarında aynı sıkıntıyı yaşarsam giderim hayatım. ya aslında çok rahatsız etmiyor sadece burunda biraz şişlik var oda acayip kaşıntı yapıyor ve sürekli hapşırıyorum. oğlumun doğum gününü yapmadan ne ben ne de o hasta olmasın istiyorum. :)

akşam yemeğimde kalabalık ama ben az yiyeceğim
çorba
pilav+hindi
taze fasülye

öğlen et tükettim ama hindinin tadına bakarım sanırım
pilavı başarabilirsem sadece 1 kaşık yemeyi planlıyorum

adcım kolay gelsin hayatım çok yoğunsun...ama fırsat bulursan ltfn dr.a git hayatım
kötü düşünmek istemiyorum ama ihmal edilecek gibi değil.. erken müdahele gerekbilir hayatım
bu arada menün çok kötü değil hayatım yeterki bu akşam kaçırma :))

çok sağol dosbacım.
canım anlamadığım bir acı var ama çok rahatsız etmiyor kafamı oynatırken çoğunlukla hissediyorum ama düne nazaran daha iyi.yarın biraz daha iyi olur sanırım. herhalde üşüttüm dosbacım onun etkileri. ilk defa oldu ama inşallah tekrarlamaz.
inşallah dikkatli olacağım bu akçam arkadaşa gideceğiz,yemek yapmış olmasını umuyorum.
canlar artık çıkıyorum
hepinize hayırlı akşamlar çok öpüyorum.

çok sağol dosbacım.
canım anlamadığım bir acı var ama çok rahatsız etmiyor kafamı oynatırken çoğunlukla hissediyorum ama düne nazaran daha iyi.yarın biraz daha iyi olur sanırım. herhalde üşüttüm dosbacım onun etkileri. ilk defa oldu ama inşallah tekrarlamaz.
inşallah dikkatli olacağım bu akçam arkadaşa gideceğiz,yemek yapmış olmasını umuyorum.
canlar artık çıkıyorum
hepinize hayırlı akşamlar çok öpüyorum.

soğuktansa çok sorun değil canım...ben içten bi uğuşukluk gibi anladım
geçmiş olsun
evet umarım yemektir pasta çörek börek açken geri çevrilmiyo malesef

canım hurma taze mi kuru mu kurunun meyve porsiyonu 4, poğaçayı da akşam yürüyüşle telafi edersin artık ama aklında bulunsun 1/2 poğaça 100 kaloriden fazla:50:

benim seni örnek almam gerek ama aklına takılan birsey olursa sor canım.
Günde 4 tane kuru hurma yiyebiliyor muyuz o zaman? ben çok seviyorum da:1:
teşekkür ederim canım, diyetisyen desteği hiç almadığım için bazı konularda yeterince bilgili hissetmiyorum kendimi. dosbam da sağolsun çok yardımcı oluyor. sen de bilinöli gözüküyorsun. aklımıza takılanları sorarız:)
sahlebi severim gerçeğini istanbulda içme fırsatım olmuştu gerçekten çok farklı...ama malesef hazırlara yöneliyoruz :(( bana şekerli geldiği için bu sene almadım
kalorisi nedir acaba ??
kalorisini bilmiyorum canım ama o hazırlarla gerçek sahlep aynı değil onu biliyorum. şekersiz hazırlanan bir sahlep çok korkunç olmasa gerek.
çok sağol rabiacım.cümlemize kolaylık diliyorum.sorma,aslında bu kadar olmazdı bugün ama kredileri diğer firmamız düzenli tutmamış,borç yokken borç görününce işler karıştı. aysonu gelmeden aradan çıkarmaya çalışıyorum yoksa kafam allak bullak olr kesinlikle. canım aslında o çikolatayı yemezdim ama sanırım adet durumlarındanmıdır nedir. aslında ben bu durumun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ama inan bu sıkıntının içinde iyi geldi. akşam için elimden geleni yapıcam canım. :))
hanky ve pehlivanson niye izne ayrılmal istiyor anlamadım.neyse sağlık olsun. ferdici benide yanılttı,tutulamayacak sözler vermemek gerekiyor.onuda izne ayırırız.
canım, 2 arkadaşımız da öğretmen ve ara tatilden sonra okullar açıldı malum. dersler yoğunmuş. o sebepten izin alıyorlar.
o tatlı olayı bence de psikolojik. ben yemesem de çok fark hissetmedim. bu muz gerçekten iyi oluyor. tatlı isteğini alıyor.
çorba
pilav+hindi
taze fasülye

dosbam senin akşam yemekleri de ziyafet sofralarına layık:56:
pilavı hiç yemesen de iyi olurdu. ama sen bilirsin artık:)

eşim spora gitti yemek yine geç vakte kaldı :((
bende ara olarak 1 elma yedim
eşin geç geleceği zaman sen yesen olmaz mı?

neysecim valla alışkanlık akşam sabah aynı sofrada olmak hoşuma gidiyo...içim rahat etmiyo... o da gelince tekrar oturmamı istiyo bu defa bana daha zor oluyo...
iyisi mi beklmek...zaten şurda 2 ay sonra günler uzar sorun kalmaz diye umut ediyorum

neysecim valla alışkanlık akşam sabah aynı sofrada olmak hoşuma gidiyo...içim rahat etmiyo... o da gelince tekrar oturmamı istiyo bu defa bana daha zor oluyo...
iyisi mi beklmek...zaten şurda 2 ay sonra günler uzar sorun kalmaz diye umut ediyorum
haklısın canım, eşler yemek yerken yanına oturulmasa olmuyor. günler gittikçe uzuyor zaten. havalar düzelse şöyle akşam yemeklerinden sonra bir yürüyüş yapabilsek çok hoş olacak.:97:

k.öncesi: 2 günkurusu + su
kahvaltı: 1 kk kadar d.bakır peyniri, 3 zeytin, domates ve helva + 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal, 1/4 elma, 1 armut, 1 hurma (hepsini birden yemedim:1:)
ara: 2 adet bisküvi
öğle: (saat 3'de) 2 kepçe pirinç çorbası ve 1 tabak tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay ve yarım avcum kadar çekirdek ve fındık vs.
ara: 2 kupa adaçayı ve 1 muz, tarçınlı 3 cevizli
akşam: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: patlamış mısır:78:
şimdi: çay

akşam kuşu medine de olmayınca topik çok sessiz kalmış. ben de kaçıyorum artık. benden sonra gelenlere ve herkese iyi geceler.:79:

Günaydın kızlar:3:

kalorisi nedir acaba ??

canım mado da light tek içimlik sahlepler satılıyor onlar o kadar şekerli ve kalorili değil.

haklısın poly,ama rabiaya yazdığım bahaneyi sanada yazsam olurmu, :9:
ama şu varki yemek istediğim birşey konusunda ne kadar sıkarsa acısı o kadar fena çıkıyor.
daha dikkatli olmaya çalışırım hayatım. yüz konusunda yarında aynı sıkıntıyı yaşarsam giderim hayatım. ya aslında çok rahatsız etmiyor sadece burunda biraz şişlik var oda acayip kaşıntı yapıyor ve sürekli hapşırıyorum. oğlumun doğum gününü yapmadan ne ben ne de o hasta olmasın istiyorum. :)

kaptancım akşam neler yaptın,nasıl geçti?

çorba
pilav+hindi
taze fasülye

dosbam pilav 1 kaşıkta kaldı değil mi, gündüz olsa problem olmaz da akşam karbo almak diyeti çok etkiliyor.Taze fasulyeye de bayılırım ama yazın mevsimi olacak.

eşim spora gitti yemek yine geç vakte kaldı :((
bende ara olarak 1 elma yedim

iyi yapmışsın canım afiyet olsun

Günde 4 tane kuru hurma yiyebiliyor muyuz o zaman? ben çok seviyorum da:1:
teşekkür ederim canım, diyetisyen desteği hiç almadığım için bazı konularda yeterince bilgili hissetmiyorum kendimi. dosbam da sağolsun çok yardımcı oluyor. sen de bilinöli gözüküyorsun. aklımıza takılanları sorarız:)

canım 4 kuru hurma 1 porsiyon meyveye eşit yani yaklaşık 60 kcal.ben ramazanda hergün mutlaka 4 tane tüketiyordum.Herhafta gorusmeye gidiyorum sen aklına gelenleri yaz ben sorarım.

en çok bunu istiyorum akşam yürümek...
sabah yürümek :))

bende bende günler uzasa bir an önce

k.öncesi: 2 günkurusu + su
kahvaltı: 1 kk kadar d.bakır peyniri, 3 zeytin, domates ve helva + 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal, 1/4 elma, 1 armut, 1 hurma (hepsini birden yemedim:1:)
ara: 2 adet bisküvi
öğle: (saat 3'de) 2 kepçe pirinç çorbası ve 1 tabak tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay ve yarım avcum kadar çekirdek ve fındık vs.
ara: 2 kupa adaçayı ve 1 muz, tarçınlı 3 cevizli
akşam: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: patlamış mısır:78:
şimdi: çay

patlamış mısırlar yağlı değilse menü çok güzel özellikle akşam hafif beslenmen harika, sen bir ara spora gidiyordun sanırım bıraktın mı?

Uyanınca:4 adet gün kurusu + 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı müsli + 1 sb soya sütü + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 fincan kahve
Öğle:100 gr somon ızgara + 1 dilim etimek form + 1 kutu zero + bol rokalı yeşil salata + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 avuç yaban mersini + 1 fincan kahve
Akşam:3 adet Patlıcan ızgara + 4 yk light yogurt + 2 dilim etimek + 1 fincan yeşilçay
Ara:1/2 portakal 1/2 elma(spordan önce) + 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su: 3lt
Spor:45 dk LS 3 mil = 4,8 km

canım 4 kuru hurma 1 porsiyon meyveye eşit yani yaklaşık 60 kcal.ben ramazanda hergün mutlaka 4 tane tüketiyordum.Herhafta gorusmeye gidiyorum sen aklına gelenleri yaz ben sorarım.

patlamış mısırlar yağlı değilse menü çok güzel özellikle akşam hafif beslenmen harika, sen bir ara spora gidiyordun sanırım bıraktın mı?
meyve de günde 4 porsiyon muydu? dosbama sormuştum öyle demişti diye hatırlıyorum.
mısırları tencerenin dibine yağ dökerek, patlattım. dolayısıyla yağlıydı ama ben 1/3 kadarını yemişimdir. tabağımı bitirmeden eşime verdim. yine de pişmanım tabi:78:
spora gidiyorum yine. haftada 3 gün. pazartesi, çarşamba ve cuma. bu çarşamba gidemedim, annemin işi vardı. oğluşa bakacak başka kimse yok.:50:

Uyanınca:4 adet gün kurusu + 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı müsli + 1 sb soya sütü + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 fincan kahve
Öğle:100 gr somon ızgara + 1 dilim etimek form + 1 kutu zero + bol rokalı yeşil salata + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 avuç yaban mersini + 1 fincan kahve
Akşam:3 adet Patlıcan ızgara + 4 yk light yogurt + 2 dilim etimek + 1 fincan yeşilçay
Ara:1/2 portakal 1/2 elma(spordan önce) + 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su: 3lt
Spor:45 dk LS 3 mil = 4,8 km
maşallah çok güzel besleniyorsun.:nazar:etimekler çok katı gelmiyor mu:)) ha tabi katı gelmesi daha iyi, fazla yeme isteğini bastırır:1:
LS, leslie mi? farklı bir aletin adı falan mı:1:

polycim pilav 2 kaşık oldu ama fasülye yemedim
hindiden de az aldım
çorba yarım kase bile değildi
ekmek yemedim
sonrada acıktım :))
1 muz yedim

Back
X