Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben eylül sonu başladım. 5 ay oluyor. en başta daha hızlı veriyordum, şimdi biraz rölantiye aldım:)

vucut dınlenmeye gırıyor
sonra yıne aynı hızda gıdıyor kılolar onmelı olan yılmamak
akşam yemegımıde yedım
1 dılım ekmek
5 yk zeytn yaglı barbunya 1 kase yogurt
20.30 gıbı meyve
22.00 gıbı salep

Son düzenleme:
ovv dombişim iyi vermişin gı 1.600 ayy bende verem verem :71: nasıl vericem ki yırtılsam veremem bu kadar :60:

sende az vermedın 17 kg verdın
kac ayda vermıstın rabiş?[/QUOTE]

:27: ba ba baaaaa baaa bana rabiş demiş :53:
çiçeklerimi geri verr bakem sennnn :86:

kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe
akşam:2 tahta kaşığı mantar sote,2 dilim ekmek,olmadı o yetmedi 2 dilim ekmeke 1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi koydum yedim. 1 su bardağı karışık meyve suyu içtim.

daha bir şey yemem valla :63: ekmek biraz çok olmuş demi :84:
yürüyüş ve spor yaparım bol su tüketirim haftasonu kaçamak yapmam eşitlerim inşallah.halk ekmekten kepek ekmek almıştım ya daha almam çok lezzetli oluyo cünkü :35:

1litre su tüketildi.afıyet olsun en sevdıgımse ydır bıber ve patlıcab kozleme kalorısıde yok denecek kadar guzel harıka
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe nescafe kalorılı eti cin de oyle abur cubur aslında pek yememek lazım eskıden hıc sevmezdımama sımdık cok sevıyrum sanırım yasaklar cazıb gelıyor
akşam:2 tahta kaşığı mantar sote,2 dilim ekmek,olmadı o yetmedi 2 dilim ekmeke 1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi koydum yedim. 1 su bardağı karışık meyve suyu içtim.
:53::53::53::53::53::53:

daha bir şey yemem valla :63: ekmek biraz çok olmuş demi :84:hafta sonu esıtlersın artık ekmek abartmıssın ama bu akaşm spor yaparsın yakarsın
yürüyüş ve spor yaparım bol su tüketirim haftasonu kaçamak yapmam eşitlerim inşallah.halk ekmekten kepek ekmek almıştım ya daha almam çok lezzetli oluyo cünkü :35:

ben kepek ekmegı sevmıyorum hep beyaz ekmekten kucuk tartımla 28 gr tartıp yıyordum ve kepek ekmegı ıle arada 20 cal oldugunu gorunce yarın ılk ısım kepek ekmegı aldırmak olacak
buzluga atıyordum onceden akşamdan 3 tane cıkartıyordum sabah ogle akşam yıne baslıyayım en azından daha az cal almıs olurum

vucut dınlenmeye gırıyor
sonra yıne aynı hızda gıdıyor kılolar onmelı olan yılmamak
akşam yemegımıde yedım
1 dılım ekmek
5 yk zeytn yaglı barbunya 1 kase yogurt
20.30 gıbı meyve
22.00 gıbı salep
benim hedefime az kaldı çok şükür canım. bu 64 biraz inatçı çıktı sadece:1:64'ün altındaki rakamları görebilirim inşallah.
barbunyaya bayılırım:56:buzluğa atmıştım ama hepsini yemişim:)
afiyet olsun akşam yemeğin.

:27: ba ba baaaaa baaa bana rabiş demiş :53:
çiçeklerimi geri verr bakem sennnn :86:
:60::60::60:

ben kepek ekmegı sevmıyorum hep beyaz ekmekten kucuk tartımla 28 gr tartıp yıyordum ve kepek ekmegı ıle arada 20 cal oldugunu gorunce yarın ılk ısım kepek ekmegı aldırmak olacak
buzluga atıyordum onceden akşamdan 3 tane cıkartıyordum sabah ogle akşam yıne baslıyayım en azından daha az cal almıs olurum
kepek olmazsa çavdar olsun canım. amaç tam tahıllı olması. tam buğday unu da olabilir. ben paketiyle alıyorum, buzluğa kaldırıyorum. geceden 1 dilim çıkarıyorum. günlük o kadar yiyorum çünkü. sabaha ekmeğim çözülmüş oluyor. tavsiye ederim. böyle yaparsan hiç ekmeğin bozulmaz.

1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe

daha bir şey yemem valla :63: ekmek biraz çok olmuş demi :84:
gel bakalım sopalık medine.:57::57::57:

7 dilim ekmek:4:
form bisküvi de ekmek, üstüne de eti cin:22:

ee zaten daha bir şey yeme bence. kıtlıktan mı çıktın bacım? 7 dilim ekmek ne demek? senin kilondaki birine 4 dilim bile çok yaw. günlük 3 dilim ekmek yeter sana. ayrıca bebiş için de protein almaya başla. hani peynir? hani yoğurt? hani süt? yok. varsa yoksa ekmeği yemiş medine.

yok artık yarına böyle menü görmek istemiyorum. sana haftasonu kaçamağı da yok.

gel bakalım sopalık medine.:57::57::57:

7 dilim ekmek:4:
form bisküvi de ekmek, üstüne de eti cin:22:

ee zaten daha bir şey yeme bence. kıtlıktan mı çıktın bacım? 7 dilim ekmek ne demek? senin kilondaki birine 4 dilim bile çok yaw. günlük 3 dilim ekmek yeter sana. ayrıca bebiş için de protein almaya başla. hani peynir? hani yoğurt? hani süt? yok. varsa yoksa ekmeği yemiş medine.

yok artık yarına böyle menü görmek istemiyorum. sana haftasonu kaçamağı da yok.
:53: kız rabiş yerken hiç bu kadar olduğunu anlamamıştım sen sayınca gözümde büyüdü valla.
tamam gülüm peynir yerim hergün aslında eşim evde yoktu işe gitmiştiya erindim hemen bir kaynatma yumurtayı ekmek arası yaptım yemiştim yarın düzenli yicem söz bundan sonra daha dikkatli olucam hem alışmam lazım artık yasak şeyleri kesmem lazım bünyeyi önceden hazır etmek lazımmış. bu arada ben günlük olarak yarımşar saat olarak toplamda bir günde 1 saat yürüyüş yapacağım diye ayarladım kendimi .hamile kalsam da bu değişmicek çünkü hareketsiz kalmak istemiyorum bol su ve kepek ekmek artık zaten şekeri bıraktım,şekersiz ıhlamur çayı tercih edeceğim :46: yarın balık yiyebilirim meyve suyu içsem olur mu rabişim.
:21:

:53: kız rabiş yerken hiç bu kadar olduğunu anlamamıştım sen sayınca gözümde büyüdü valla.
tamam gülüm peynir yerim hergün aslında eşim evde yoktu işe gitmiştiya erindim hemen bir kaynatma yumurtayı ekmek arası yaptım yemiştim yarın düzenli yicem söz bundan sonra daha dikkatli olucam hem alışmam lazım artık yasak şeyleri kesmem lazım bünyeyi önceden hazır etmek lazımmış. bu arada ben günlük olarak yarımşar saat olarak toplamda bir günde 1 saat yürüyüş yapacağım diye ayarladım kendimi .hamile kalsam da bu değişmicek çünkü hareketsiz kalmak istemiyorum bol su ve kepek ekmek artık zaten şekeri bıraktım,şekersiz ıhlamur çayı tercih edeceğim :46: yarın balık yiyebilirim meyve suyu içsem olur mu rabişim.
:21:
canım, işte yazmanın etkisi de bu zaten. yazınca farkediyorsun ne kadar çok olduğunu. ben orda bir de büyük font kullandım:1:göze batsın diye, amacına ulaşmış:60:
yumurtaya bir şey demedim zaten canım. kahvaltın en masum öğünün olmuş. ama ara öğünlerinde de peynir yiyebilirsin. poly'nin de demek istediği böyle bir şey işte, beslenmene biraz daha protein kat.
yürüyüş kesinlikle hamile olsun olmasın herkes için en zararsız ve en sağlam spor. zaten hamilelikte fazla hareketsizlik iyi olmaz.
ıhlamuru ben de seviyorum. çok faydalı canım. şekersiz içmen de çok iyi olur.
meyve sularında durum şöyle: hazır paket meyve suları çok fazla şeker içeriyor. ya bu yüzde 100 falan yazan şeker katılmamışlardan içebilirsin veya el altında normal meyve suyu varsa onu yarı yarıya suyla karıştırararak tüket.

k.öncesi: günkurusu ve 1 incir + su
kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek + tere, domates.
ara: 1 elma, 1 hurma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 tane fırın levrek, tere.
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık.
ara: 1 portakal, 1 lokma pestil.
akşam: salata, üzerine haşlanmış börülce ilave ettim

su 2 lt'yi geçti. spor 45 dk pilates.

oğlum ayağını incitti, akşam onunla geçti. pek yemek düşünemedim.:85:

kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek + tere, domates.
ara: 1 portakal, 1 lokma pestil. ben 1 lokmacıkla duramam helekı pestıl cevızlı sucuk ooooooo bayılırımm

gecmıs olsun
az once salebımı ıctım bu sefr sekerlı ıctım. akşam meyve yemedım

SABAH:2 INCIR
ÖĞLEN: 1 SIGARA BOREGI
4 TANE MERCMKLİ KÖFTE 4 MARUL YAPRAGI
1/2 DILIM IRMIKLI BUSKUVILI TATLI
ARA:YOK
AKŞAM 5 YK ZEYTN YAGLI BARBUNYA 1 DILIM EKMEK 1 KUCUK KASE YOGURT
1.ARA:YOK
2.ARA 1BARDAK SEKERLİ SALEP (MAYVE YEMEDIM SEKER MEYVE YERINE)
SPOR YOK YATMADAN ONCE 12O TANE MEKIK

gecmıs olsun

afiyet olsun canım. meyve yemediğin için şeker olabilir tabi ama öğlenki irmik tatlısından da şekeri almışsındır:1: yalnız güzel kilo verdin ödülün olsun canım:71:

canım, işte yazmanın etkisi de bu zaten. yazınca farkediyorsun ne kadar çok olduğunu. ben orda bir de büyük font kullandım:1:göze batsın diye, amacına ulaşmış:60:
yumurtaya bir şey demedim zaten canım. kahvaltın en masum öğünün olmuş. ama ara öğünlerinde de peynir yiyebilirsin. poly'nin de demek istediği böyle bir şey işte, beslenmene biraz daha protein kat.
yürüyüş kesinlikle hamile olsun olmasın herkes için en zararsız ve en sağlam spor. zaten hamilelikte fazla hareketsizlik iyi olmaz.
ıhlamuru ben de seviyorum. çok faydalı canım. şekersiz içmen de çok iyi olur.
meyve sularında durum şöyle: hazır paket meyve suları çok fazla şeker içeriyor. ya bu yüzde 100 falan yazan şeker katılmamışlardan içebilirsin veya el altında normal meyve suyu varsa onu yarı yarıya suyla karıştırararak tüket.
tamam canım o zaman %100 olandan içerim ya ben pek bilmediğim için pekte yorum yapamıyorum belki farketmişsindir birkaç bildiğim sıradan bilgilerle kendimi diyete sokuyorum kendimce ondan sporlara dalıyorum ya :31: canım artık dikkatli beslenmek adına öğreniyorum sizlerden inşallah :90: çok mutlu oluyorum bir bilene danışsan hemen birşeyler kakar gözüne gözüne ama burası gerçekten çok güzel bir ortam bugün çok aşırı karnım şiş sanki balon var gibi kasıklarım agrıyor azcık su içsem basıyor aşağı aşağı :85: regl olursam düzelirim az yürüdüm hemen göbeğimin altı ağrıdı menüden haric bir ıhlamur içtim ama lipton olandan acaba direk aktardan alıp ben yapsam mı diyorum onada eriniyorum :53: az olur çok olur kıvamını tutturamıyorum otların,bu arada ben enese hamileyken hergün akşam yürürdüm çok iyi gelirdi bu sefer çıkamasamda pek evde turlarım inşallah.

ara: 1 portakal, 1 lokma pestil.

hmm dolu dolu aralarla güzel olmuş rabia akşam salata yemişsin börülce ne canım ot mu o da ?
afiyet olsun bu arada sporda süper gitmiş plates haaa :27:

gecmıs olsun

incir yemiş kahvaltı yapsaydın ya bacıma bakk :1: tatlı hakettin ama sen verdin kilo :51: afiyet bal şeker olsun

bu ay sirkeli su içtiğim için regl çok kötü geçiçek şimdiden anladığım o .kasıklarım çok feci agrıma yapıyor daha başlamadı bile :84: napim ya ne geçiriri bu agrıyı .

tamam canım o zaman %100 olandan içerim ya ben pek bilmediğim için pekte yorum yapamıyorum belki farketmişsindir birkaç bildiğim sıradan bilgilerle kendimi diyete sokuyorum kendimce ondan sporlara dalıyorum ya :31: canım artık dikkatli beslenmek adına öğreniyorum sizlerden inşallah :90: çok mutlu oluyorum bir bilene danışsan hemen birşeyler kakar gözüne gözüne ama burası gerçekten çok güzel bir ortam bugün çok aşırı karnım şiş sanki balon var gibi kasıklarım agrıyor azcık su içsem basıyor aşağı aşağı :85: regl olursam düzelirim az yürüdüm hemen göbeğimin altı ağrıdı menüden haric bir ıhlamur içtim ama lipton olandan acaba direk aktardan alıp ben yapsam mı diyorum onada eriniyorum :53: az olur çok olur kıvamını tutturamıyorum otların,bu arada ben enese hamileyken hergün akşam yürürdüm çok iyi gelirdi bu sefer çıkamasamda pek evde turlarım inşallah.

hmm dolu dolu aralarla güzel olmuş rabia akşam salata yemişsin börülce ne canım ot mu o da ?
afiyet olsun bu arada sporda süper gitmiş plates haaa :27:
canım, hangimiz çok biliyor ki, ben de burdan öğrendim çoğu şeyi. bazen şöyle düşünüyorum, diyetisyene gitseydim bile en fazla kaç diyetisyene gidecektim. burda ise herkes kendi diyetisyeninden öğrendiğini yazsa bir sürü diyetisyenin bilgisine erişiyorsun.
regl sende çok şişkinlik yapmış canım. olur da kurtulursun inşallah.
ıhlamurun doğalı iyi olur ama poşetlerin de zararı olmaz sanırım. sana nasıl kolay geliyorsa öyle devam et bence.
börülce, fasulye gibi bir şey canım. benim yediğim kurusu. aynen kuru fasülye gibi haşlıyorsun. fasülyeden daha minik, ortaları siyahlı. tadı çok hoşuma gidiyor, özellikle nar ekşisiyle:56:

canım, hangimiz çok biliyor ki, ben de burdan öğrendim çoğu şeyi. bazen şöyle düşünüyorum, diyetisyene gitseydim bile en fazla kaç diyetisyene gidecektim. burda ise herkes kendi diyetisyeninden öğrendiğini yazsa bir sürü diyetisyenin bilgisine erişiyorsun.
regl sende çok şişkinlik yapmış canım. olur da kurtulursun inşallah.
ıhlamurun doğalı iyi olur ama poşetlerin de zararı olmaz sanırım. sana nasıl kolay geliyorsa öyle devam et bence.
börülce, fasulye gibi bir şey canım. benim yediğim kurusu. aynen kuru fasülye gibi haşlıyorsun. fasülyeden daha minik, ortaları siyahlı. tadı çok hoşuma gidiyor, özellikle nar ekşisiyle:56:
anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.
daha dogrusu ben yemeğide çok seviyorum ama rabia neyi farkettim biliyor musun ben şeker kullanmıyorum 2 aydır şekerli birşey yiyince rahatsızlık duyuyorum şu kellgos bir 90 gramlık vişneli çükolata gibi birşeyi var ya ondan almıştım paketle aşırı şekerli yiyemedim bile üstelik kzdımda madem diyet şeyi niye bu kadar şekerli dedim.bu arada canım ben listedeyim ama kimseye mani olmuyorum inşallah.cünkü bundan sonra rakamları ben sanmıyorum aşırı düşeceğini :85:
listeden çıkartmak istediğinde çekinmeyin eger faydalı olanlar olursa ben zaten sizlerleyim ne bilim faydasız olulp boşluk dordurmayayım da :50:
bırakmak niyetinde değilim sizi asla ama kilo hesabında çok verenleri almak isteseniz alternatif olarak kenarda duruyorum okey canım

bu ay sirkeli su içtiğim için regl çok kötü geçiçek şimdiden anladığım o .kasıklarım çok feci agrıma yapıyor daha başlamadı bile :84: napim ya ne geçiriri bu agrıyı .
sıcak tut kendini canım. bir de regl olunca hafifler ağrı sanırım. sirkenin öyle bir etkisi var mı bilmiyorum:50:

anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.
daha dogrusu ben yemeğide çok seviyorum ama rabia neyi farkettim biliyor musun ben şeker kullanmıyorum 2 aydır şekerli birşey yiyince rahatsızlık duyuyorum şu kellgos bir 90 gramlık vişneli çükolata gibi birşeyi var ya ondan almıştım paketle aşırı şekerli yiyemedim bile üstelik kzdımda madem diyet şeyi niye bu kadar şekerli dedim.bu arada canım ben listedeyim ama kimseye mani olmuyorum inşallah.cünkü bundan sonra rakamları ben sanmıyorum aşırı düşeceğini :85:
listeden çıkartmak istediğinde çekinmeyin eger faydalı olanlar olursa ben zaten sizlerleyim ne bilim faydasız olulp boşluk dordurmayayım da :50:
bırakmak niyetinde değilim sizi asla ama kilo hesabında çok verenleri almak isteseniz alternatif olarak kenarda duruyorum okey canım
k-bar'ı diyorsun sanırım sen. onlarda tatlandırıcı var. en güzel tatlı incir falan aslında, doğal doğal.
yaw kaç kere söyledik, listeden ayrılmak için paylaşımın yetersiz olması lazım. şu da var tabi eğer artık dikkat etmiycem, saldım gitti diyorsan o zaman da ayırırız seni:27:dikkat ettiğin halde verdin veremedin ona bakmıyoruz. diyetine devam edeceksen kal canım. senin yerine gelenin senden çok vereceği ne malum:))

günaydın kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum

25 şubat cuma

sabah: 1 dilim ekmek, 1 krem peynir ve yeşil çay

ara: 1 elma

öğlen: 4-5 kaşık pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,1 kase salata( küçük kase)
1 dilim ekmek ve 1 kk peynir

ara: yarım elma,yarım muz

ara: türk kahvesi

akşam:3 ızgara kanat, 3 kaşık yoğurt,masum 3 sarma ve küçük bir sütlü tatlı(yemeğe misafir vardı) biraz fazla oldu ama cumartesi biraz azaltıcaz artık

ara: 7-8 tane fıstı

ara:1 kivi,1 dilim ayva

geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız

şeker kullanmamak çok büyük avantaj.bende çayıma kullanmıyorum hemde 9 -10 yıldır ama şekerli şeyleri çok seviyorum.ayyıldızcım açıkçası ben sensiz bir takım düşünemiyorum.çok güzel paylaşımlarda bulunuyosun ayrıca her konuşman çok motive edici.sonuçta burada hep kilo vermek zorunda değilsin aslında almamak bile büyük meziyet bence kilo almaya yatkın insanlar için

dombili canım ben de kepek ekmeği yiyemiyorum ama geçen yıl gittiğim diyetisyenim kepek ekmeği değilde tam buğday unundan yapılan ekmeği önermişti.sindirimi daha kolaymış.ayrıca kalori değeri de kepek ekmeği ile aynıymış. birde kepek ekmeğine göre daha lezzetli canım.eşim de çok seviyo benim.biz 1 yıldır tam buğday unundan yapılan ekmeği yiyiyoruz ailece

Back
X