afiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başkasabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
ara:1 ufak develi armut,4 tane kuru siyah üzüm kücük
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafetiaslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey
ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki
planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve![]()

nt'de masal saati mi var? ne zaman oluyor canım, merak ettim. kızılaydaki nt mi?
eşin de çok doğrucuymuş:)) kadın demiştir olmamış çocuğa don biçiyorlar diye