Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
ara:1 ufak develi armut,4 tane kuru siyah üzüm kücük
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafeti :66: aslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey :69: ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki :1: planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo :27:
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve :53:
afiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başka:57:
nt'de masal saati mi var? ne zaman oluyor canım, merak ettim. kızılaydaki nt mi?
eşin de çok doğrucuymuş:)) kadın demiştir olmamış çocuğa don biçiyorlar diye:60::60:

afiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başka:57:
nt'de masal saati mi var? ne zaman oluyor canım, merak ettim. kızılaydaki nt mi?
eşin de çok doğrucuymuş:)) kadın demiştir olmamış çocuğa don biçiyorlar diye:60::60:
valla gülüm bizim burdaki nt keçiörendekine götürüyoruz millet doluşuyo ama diğer ntlerde varmı bir sormak lazım haftaya gittiğimde sorayım ben haber veririm gülüm:27: çok doğrucu valla kabinden çıktım ya üstümde kıyafet ayy bir hoş oldum resmen hee :23: hemende diyom ki normal oldu zaten illaki hamile olmak gerekmiyor dedim ne kadar inandırıcı olduysam artık :60:
bu arada ekmek limitim doldu etli nohut yapıorum pirinç pilavı ve salata ,meyve suyu olcak .
ama ben az nohut ve salata yicem rabiş akşam çay içsem ıhlamur yani sonrada bir elma yiyim birde portakal yiyebilir miyim :61:

sabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafeti :66: aslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey :69: ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki :1: planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo :27:
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve :53:

neyse artık olan olmuş:34:
evet ya insan en azından 1 2 aylık der:27::27:

ya ben yine bişi sorcamm:2:bu çizelgeden yapılıyo dediniz ya kilo çizelgesi ben yapamadımm:5::27:iyice saflaştım sankim ya:37:diyet yaramadı mı ne:53:o kadar da dengeli besleniyom:56:

ayyy aldı başını gidiyor... misafir bekliyorum inanın ne yediğimi bilmiyorum
onlarla yemeyim diye iyice zırvaladım
neyse inş. haftabaşı bi düzen oluştururum

inşallah ...senle kilomuz hemen hemen aynı aramızda 500 gr var bende 74le başlamıştım hadi bakalım beraber vercez kilocuklarıı tamam mı tatlım...pes etmek yokk misafir gelince insan kendine dur diyemiyo :5:sonra pişman oluyo ama oyüzden tadımlık ye göz hakkı:1:çok yeme kızz beraber vercez bak inşallah

bu akşamki menümde 4 5 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav ve 1 bardak ayran :17:yarın da pazar arklarla buluşursam dikkat etmeye çalışcam inş hepinizi öptümmm

hayırlı akşamlar
bugun kacakmaksız oldu hafta sonu 1. gunu atlattık sıra yarında
yarınıd a kacamaksız atlatırım ınsallah
sabah 2dilim gozleme 1 dılımı yufkanın 1/6 si
sekersiz cay
ara portakal
oglen 4 yk barbunya 100gr yogurt 1 dılım ekmek
ara 20 gr 1 pr kuru uzum
akşam 5 yk barbunya 1.5 dılım ekmek 100gr yogurt
ara oglumdan kalan yesıl meırcımeklı erıstelı yemegın toplam 1 kepceydı ıste 3-4 kasıgını ben yedım
yatarkan belkı salep

iyi geceler kızlar,

eve daha yeni girdik. bugün gün boyu dışarda geçti. dolayısıyla süper bir beslenmem yok. akşam da gezmedeydik.:78:menümü yine de yazacağım, utanmak için:77:

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve su
kahvaltı: sucuklu yumurta, peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek
ara:(saat 3'e gelirken) 4 hurma
öğle yok
akşam: moğol ızgarası denedim. fena değildi. tavuklu.--buraya kadar normal--

gezmede: yaprak sarma, içli köfte, muhallebili tatlı ve 1 tane de börek yedim.:55::55:

hayırlı akşamlar
sekersiz cay
ara portakal
ara 20 gr 1 pr kuru uzum
ara oglumdan kalan yesıl meırcımeklı erıstelı yemegın toplam 1 kepceydı ıste 3-4 kasıgını ben yedım
yatarkan belkı salep
afiyet olsun canım güzel beslenmişsin valla sana güveniyorum hee dombişim vericen bu pufları :27:

iyi geceler kızlar,

eve daha yeni girdik. bugün gün boyu dışarda geçti. dolayısıyla süper bir beslenmem yok. akşam da gezmedeydik.:78:menümü yine de yazacağım, utanmak için:77:

öğle yok

gezmede: yaprak sarma, içli köfte, muhallebili tatlı ve 1 tane de börek yedim.:55::55:
iyi geceler canım olcak ne olur ki bacım üzülme misafirlikte yememezlik olmaz iyi etmişsin platesinin yerine say yarın dikkat edersin sen zaten hep dikkatlisin :27: sen beni dövvv dövvv
ben eti cin ve puf yedim :84: ekmekte yedimmmmmm :53:

akşam:2 kepçe nohut yemeği sulu olduğu için 3 ekmek kepek lihgh form :77: ondan yedim bol salata yedim bir de.
ara:1 fincan normal şekersiz çay yanında 1 eti puf ,1 tane eti cin,3 tane form bisküvi :36:
iyice manyadım oyle üzüldümki sonradan ama yedim bir kere diye offf :2: bilmiyorum napcam ben ya evde kepek ekmek olunca yiyorum çekiyo beni beyaz ekmek olursa almıyorum pek artık aldırmıcam kepek ekmek bu son :26:
ara:yarım portakal,1 elma :89:
tam sopalıkım vallaa :84:

iyi geceler kızlar,

öğle yok

bacım nettin sen öle aaaa:20:içli köfteler sarmalarr :27:neyse artıkın olan olmuşş:9:ins bazen dur diyemiyo kendine insan :44::24:
günaydın 13. takımın güzelleri:115:

günaydınn fıstıklarrr hayırlı pazarlarr kimler nerde gezicek bakalım bugün:49:dikkat ediyoruz bugün kendimizee :46:
ama bi kahvaltı yaptım dayanamadım kahvaltı öncesi bi fincan yeşilçay 1 bardak su kahvaltıda patates kızartması:27::27:turşu kavurma :37:peynirr ekmek yemedim:17:yemek kaşığıyla 4 er kaşık vardır:44::17:

ya ben yine bişi sorcamm:2:bu çizelgeden yapılıyo dediniz ya kilo çizelgesi ben yapamadımm:5::27:iyice saflaştım sankim ya:37:diyet yaramadı mı ne:53:o kadar da dengeli besleniyom:56:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
canım, bu adresteki bilgilere göre yapıyorsun, değil mi? takıldığın yer varsa ona göre bakalım.

dosbam haftabaşı yeni başlangıç zamanı olur inşallah. zaten bu hafta listeye giriyorsun, yarış başlıyor.

hayırlı akşamlar
sekersiz cay
ara portakal
ara 20 gr 1 pr kuru uzum
yatarkan belkı salep
:nazar::nazar::nazar:
maşallah dombilim, çok güzel.

Kızlar nasılsınız?
Yorgunluktan ölüyorum resmen ama aklım sizde kaldı bir bakmak istedim ..
Özlüyorum valla.
hoşgeldin masalcım:70:

akşam:2 kepçe nohut yemeği sulu olduğu için 3 ekmek kepek lihgh form :77: ondan yedim bol salata yedim bir de.
ara:1 fincan normal şekersiz çay yanında 1 eti puf ,1 tane eti cin,3 tane form bisküvi :36:
iyice manyadım oyle üzüldümki sonradan ama yedim bir kere diye offf :2: bilmiyorum napcam ben ya evde kepek ekmek olunca yiyorum çekiyo beni beyaz ekmek olursa almıyorum pek artık aldırmıcam kepek ekmek bu son :26:
ah sopalığım benim. 1 gün kaçırdın, 2. gün niye kaçırıyorsun canım sen? medine dur artık bence. yoksa iyice şişko bir şekilde hamile kalacaksın:47:

hı hı k bar işte canım hiç hoşuma gitmedi yemedim bile bu arada sabah regl oldum bir günce oldu agrım hala karnımda boşluk var gibi acıyo belim sırtımda agrıyo ama geçer sanırım.bu arada ben sabahta tartıldım 58.8 geldim yani bu hafta dikkat edicem inşallah şişliktir su toplamışta olabilir.

ızgara maması oyyyyyyyy nasıl seviyorum ya kız kanat yicene baget yesene daha güzel olur allahım ızgarayı bulmuş kadına bak azımcık et yiyo :56: ben olacam ki orda :66: afiyet olsun

tamam canım gitmicem bende kendimsiz sizi düşünemiyom zati var ya öğretmenim sen gidiyon okula ben evdeyim size takılıyorum arada sizi güldürüyorsam ne mutlu :51: kilo veremesemde dikkkat edersem o da yeter şimdilik du bakim.napcam ben ya he yediklerimi yazıcaktım :27:

seyyahım kanlar verilmiş afiyet olsun mamaların bu arada gözün aydın platesin canım gitsin o göbişler bakalım.

çok geçmişler olsun canım benim inşallah hemencik iyileşir kuzu :85: yaz gelsede rahatlasaydı şu salgından millet iyice bıktı vallaha.
saol canım dün öğlende kötüledik bu gün daha iyi ilaçlarımızı kullanınca az gözümüz açıldı..
afiyet olsun canım. akşam biraz fazla yüklenme olmuş. bugün dikkat edersen sorun olmaz inşallah.:70:

menün güzel olmuş. 1 simiti ben çok buluyorum, daha önce de yazmıştım. spora yazılmana da çok sevindim canım, hayırlı olsun. pilates bölgesel sorunu olanlara çok iyi geliyor. göbekti, kalçaydı gitsin yağlar:62:

misafire rağmen kaçamak yapmamışsın, maşallah:nazar:
oğluna üzüldüm:50:Allah şifa versin. biz de sabahtan bizimkinin ayağını göstermeye gittik. film çektiler, bir sıkıntı gözükmüyor. bu çocuklar çiçek gibi, birden soluyorlar.

menün haftasonu için süper dombili:) eşinin evde olmayışı etkili herhalde, kaçamak yapamıyorsunuz.

selamlar dosbam. senin bir süre daha misafirin olur canım. ben misafirde kendime küçük ve daha az çeşitli bir tabak hazırlıyorum. bol da çay içiyorum, fazla kaçırmamış oluyorum. tavsiye ederim.

dünden fazla yediysen iştahın kesilmiş olabilir. yine de 1 bardak süt falan iç canım.

evet kaçırmadım ..:32:kaçamaksız gün geçince kendime aha mutlu ve hafif hissediyorum..:12::87:
Hafta sonuda eşim tam gün işte olunca kaçamak yapmadım..:66::64:

Son düzenleme:
günaydın..
DÜN sıfır kaçamaksız birgün geçirdim..:)))
ama spor yapamadım..oğlum öğleden sonra baya kötüledi mıyır mıyır burnu tıkalı olduğu için uyuyamadı
yatırdım her seferinde ağalayarak uyandı yavrum..sürekli onu salaldım ..gecemiz daha sorunsuz geçti ama sabahın 6 sında kalktık... .
bu günkü menüm..
uyanır uyanmaz 2 adet kaysı kurusu ve 2 bardak su..
sabah 45 dk 4.3 km yürüdüm.
SABAH:
1 tane kepek ekmekli 3 adet sucuklu beyaz peynirli tost..
1 yumurta
1 bardak greyfurt suyu .
ARA:
4 adet badem
yeşil elma
ÖĞLE :
karnıbahar haşlama
3 kaşık y.yağlı yoğurt
salata...
ARA:
yeşil çay
3 adet badem
AKŞAM:
tavuk göğsü
salat yoğurt..
ARA:
1 adet ayva...

Son düzenleme:
bool bol ekmek var yine..:50:eti cin eti puf :27:
iyi geceler kızlar,

öğle yok

akşama kadar kuş kadar yemişsin zaten akşamki kaçamak fazla ama..gün içinde az beslendiğin için çokta etkilemez..
inşallah ...senle kilomuz hemen hemen aynı aramızda 500 gr var bende 74le başlamıştım hadi bakalım beraber vercez kilocuklarıı tamam mı tatlım...pes etmek yokk misafir gelince insan kendine dur diyemiyo :5:sonra pişman oluyo ama oyüzden tadımlık ye göz hakkı:1:çok yeme kızz beraber vercez bak inşallah

bu akşamki menümde 4 5 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav ve 1 bardak ayran :17:yarın da pazar arklarla buluşursam dikkat etmeye çalışcam inş hepinizi öptümmm

hafta sonu genelde kaçamaklarlamı geçiyor..?

günaydııınnnn :)) evet bira geç oldu aslında bu kadar geç kalkmazdım ama misaifirlerim geç gitti ortalığı tıopla yat derken gece 2:30 oldu
sabahta 11:30da kalktım hala kahvaltı yapmadım
simit yiyeceğiz
artık dışarı çıkmak istiyorum hava inş. çok soğuk değildir
sinemya gideriz sanırım aslında benim açık havaya ihtiyacım var ama :((
akşam misafirlerle kaçırdım elleride boş gelmemiş benim en sevdiğim tatlı...inanın sadece 1 minik dilim yedim
düzene inş. yarından itibaren girerim canlarım
ferdicim neden olmasın hayatım yarışalım ama ben öyle ii bi rakip değilim belki beni gaza getirirsin :))

En iyi Neyneysecim bilir.
Hep alt üst olduğum zamanlarda başlıyorum zaten dikkat etmeye.
Bu da bir başlangıç olabilir sanki.
Eski erkek arkadaşımla konuştum.
Sözde her şey bitmiş ve bir doğum günü kutlamasıydı.
2-2.5 saat konuştuk.
Ben onun unuttuğunu zannederken belki benden daha çok seviyormuş.
Tabiki bunun dönüşü olmayacak ama kötüyüm işte..

Back
X