Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııınnnn :)) evet bira geç oldu aslında bu kadar geç kalkmazdım ama misaifirlerim geç gitti ortalığı tıopla yat derken gece 2:30 oldu
sabahta 11:30da kalktım hala kahvaltı yapmadım
simit yiyeceğiz
artık dışarı çıkmak istiyorum hava inş. çok soğuk değildir
sinemya gideriz sanırım aslında benim açık havaya ihtiyacım var ama :((
akşam misafirlerle kaçırdım elleride boş gelmemiş benim en sevdiğim tatlı...inanın sadece 1 minik dilim yedim
düzene inş. yarından itibaren girerim canlarım
ferdicim neden olmasın hayatım yarışalım ama ben öyle ii bi rakip değilim belki beni gaza getirirsin :))

Hangi tatlı bu Dosbacım?
Çıkın tabi iyi gelir açık hava, sinemadan sonra yürüyebilirsiniz biraz.
Aşk tesadüfleri sever güzeldii ..:69:

günaydın..
DÜN sıfır kaçamaksız birgün geçirdim..:)))
ama spor yapamadım..oğlum öğleden sonra baya kötüledi mıyır mıyır burnu tıkalı olduğu için uyuyamadı
yatırdım her seferinde ağalayarak uyandı yavrum..sürekli onu salaldım ..gecemiz daha sorunsuz geçti ama sabahın 6 sında kalktık... .
bu günkü menüm..
uyanır uyanmaz 2 adet kaysı kurusu ve 2 bardak su..
sabah 45 dk 4.3 km yürüdüm.
SABAH:
1 tane kepek ekmekli 3 adet sucuklu beyaz peynirli tost..
1 yumurta
1 bardak greyfurt suyu .
ARA:
4 adet badem
yeşil elma
ÖĞLE :
karnıbahar haşlama
3 kaşık y.yağlı yoğurt
salata...
ARA:
yeşil çay
3 adet badem
AKŞAM:
tavuk göğsü
salat yoğurt..
ARA:
1 adet ayva...
afiyet olsun canım. hakikaten kaçamaksız ve çok güzel olmuş menün.:nazar:
bebişine de allah şifa versin. kuzucuğun yine şifayı iyi kapmış gözüküyor. hayırlısıyla havalar ısınsaydı düzelirdi çocuklar.

Günaydın kızlar ..
Sizce bugün tekrar başlamam için nasıl bir gün dikkat etmeye ?
bence başlamak için muhteşem bir gün masalcım:112:

günaydııınnnn :)) evet bira geç oldu aslında bu kadar geç kalkmazdım ama misaifirlerim geç gitti ortalığı tıopla yat derken gece 2:30 oldu
sabahta 11:30da kalktım hala kahvaltı yapmadım
simit yiyeceğiz
artık dışarı çıkmak istiyorum hava inş. çok soğuk değildir
sinemya gideriz sanırım aslında benim açık havaya ihtiyacım var ama :((
akşam misafirlerle kaçırdım elleride boş gelmemiş benim en sevdiğim tatlı...inanın sadece 1 minik dilim yedim
düzene inş. yarından itibaren girerim canlarım
ferdicim neden olmasın hayatım yarışalım ama ben öyle ii bi rakip değilim belki beni gaza getirirsin :))
oh oh bugün dışardasın demek eşinle. ne güzel dosbacım.
hangi tatlıymış o merak ettim.

En iyi Neyneysecim bilir.
Hep alt üst olduğum zamanlarda başlıyorum zaten dikkat etmeye.
Bu da bir başlangıç olabilir sanki.
Eski erkek arkadaşımla konuştum.
Sözde her şey bitmiş ve bir doğum günü kutlamasıydı.
2-2.5 saat konuştuk.
Ben onun unuttuğunu zannederken belki benden daha çok seviyormuş.
Tabiki bunun dönüşü olmayacak ama kötüyüm işte..
ben zaten dün akşam uğrayışında bir fevkaladelik sezmiştim masalcım. hatta bir şey mi oldu diye yazacaktım ama vazgeçtim, bahsetmek istersen sen bahsedersin diye.
eski erkek arkadaşınla ilgili durum halen karşılıklı sürüyor, bu anlaşıldı. neden sizin için bir yolu yok ki canım? madem aranızda böyle bir sevgi var, karşılıklı niye üzülüyorsunuz bu kadar?

ya canınız çekmesin diye yazmadım ama merak etmişsiniz... şu fıstık sarma var ya çoook ağır olan tatlı :)) boyları küçüktü 1 tanecik yedim ama bugün de dayanamadım :((
dışarı çıkmadık hava soğuk geldi :((( filmi evde izledik black swan.. natalie portman'ın filmi bugün sanırım oscar ödülleri var ve en ii kadın oyuncuya aday sanırım... ben beğendim durağın ama güzel bi film ...
eğer çıksaydık aşk tedadüfleri severi izleyecektik ama ben hala evdeyim...

masalcım hakkınızdan hayırlısı canım... devam etmesi için bi sebep varsa aşk gurur bilmez...tabii tamir edilecek şeyler yaşadıysanız... yok arada bişey kalmadıysa yapacak bişi yok zamana bırakıp kabuk tutmasını beklemek lazım
hakkından hayırlısını diliyorum canım istediğin zaman anlatabilirsin

kızlar herkese hayırlı akşamlar
uyanır uyanmaz 110 tane mekık
sabah 30 gr kepek ekmeği 1 haslanmıs yumurta 3 zeytın sekrsız acık cay
ara portakal 1/2 sını oglum yedı :17:
33 dk kosu bandında 6.hızda yurudum
öglen 1dilim den az (20 gr) kepek ekmeği 1 tabak salata 4 tk yogurt 1 yk pılav ve haslanmıs onra fırına verılmıs tavuk yaklasık 100 gr
ara yok
akşam 1 kase yogurt yesıl ercımeklı erıstelı yemek 5 yk 1 dilim ekmek
yarına gorusmek uzere
herkese hayırlı akşamar

çok şükür bugün koşu bandımı açabildim
30dk açılış turu attım :)) ama gerçekten ilk defa terledim...çok paslanmışım
sabah akşam çıksam diyorum yavaş yavaş zamanla çoğaltırım... yarın da yediklerime dikkat etemeye başlayacağım inş.

hafta sonu genelde kaçamaklarlamı geçiyor..?
kaçamaktan ziyade düzensiz beslenme oluyo:59:

ve bugünkü menümüz sabah zaten yazmıştım patates kızartası turşu kavurma:18: 4 er kaşık vardır sanırım:27:
arada yeşilçay öğlendede 3 dilim kek ev yapımı:18::18: kek iştahımı kapadı yemek yiyemedim öğlen sonra yine yeşilçay su yeşilçay şimdide bi kase çorba içicem yarın inş daha düzgün bi beslenmem olucak

Son düzenleme:
dombili 110 mekik çok iyi canım...ben bugün açılışı komik bi rakamla yaptım :)) ama bende yavaş yavaş artıracağım....
sen bu mekikde ara veriyor musun canım
ısınma hareti yapıyo musun

ben zaten dün akşam uğrayışında bir fevkaladelik sezmiştim masalcım. hatta bir şey mi oldu diye yazacaktım ama vazgeçtim, bahsetmek istersen sen bahsedersin diye.
eski erkek arkadaşınla ilgili durum halen karşılıklı sürüyor, bu anlaşıldı. neden sizin için bir yolu yok ki canım? madem aranızda böyle bir sevgi var, karşılıklı niye üzülüyorsunuz bu kadar?
Hiç böyle düşünmemiştim Neyneysecim.
Ben o unutmuştur zannediyordum.
Aradım telefonu kapalıydı doğum günü için mesaj attım.
Beni sabaha karşı aradı konuşurken ikimizde ağladık 2 taraftan.
Hala seviyorum seni köpekler gibi özlüyorum diyor.
Biliyorum çok güzel bir aşk, çok da güzel yaşanırdı ama psikopatça bir kıskançlık var canım.
Sınıfta yanıma gelip oturan her hangi birinden bile kıskanabiliyordu.
Bir de şimdi sınır karakolunda olunca iyice problem olurdu.
Ama öyle böyle değil çok özlemişim ...

ya canınız çekmesin diye yazmadım ama merak etmişsiniz... şu fıstık sarma var ya çoook ağır olan tatlı :)) boyları küçüktü 1 tanecik yedim ama bugün de dayanamadım :((
dışarı çıkmadık hava soğuk geldi :((( filmi evde izledik black swan.. natalie portman'ın filmi bugün sanırım oscar ödülleri var ve en ii kadın oyuncuya aday sanırım... ben beğendim durağın ama güzel bi film ...

Ben çok severim o tatlıyı canım. :)
Filmi de arkadaşım bahsetmişti çok güzel diye ama bir türlü izleyemedim alt yazı okuma üşengeçliğinden :S Türkçe dublaj mıydı? Alt yazı mı?

masalcım hakkınızdan hayırlısı canım... devam etmesi için bi sebep varsa aşk gurur bilmez...tabii tamir edilecek şeyler yaşadıysanız... yok arada bişey kalmadıysa yapacak bişi yok zamana bırakıp kabuk tutmasını beklemek lazım
hakkından hayırlısını diliyorum canım istediğin zaman anlatabilirsin

Aramızda ne saygısızca şeyler oldu ne de asla tamir edilemeyecek sorunlar canım.
Ama dediğim gibi o kıskançlık yok mu?
Hep çok üzüldüğümüz zamanlar oldu.
keşke olsa.
Çok isterdim ama olma ihtimali hiç yok ...

öglen 1dilim den az (20 gr) kepek ekmeği 1 tabak salata 4 tk yogurt 1 yk pılav ve haslanmıs onra fırına verılmıs tavuk yaklasık 100 gr
ara yok
yarına gorusmek uzere
herkese hayırlı akşamar

Afiyet olsun dombili..
Sporun da çok güzel maşallah ..:nazar:

sabah akşam çıksam diyorum yavaş yavaş zamanla çoğaltırım... yarın da yediklerime dikkat etemeye başlayacağım inş.

hayırlı olsun Dosbam spora başlamışsın .
Eminim daha da artacaktır.
Aç müziği, hatta film falan yürü koş ohh ..

k.öncesi: 2 günkurusu + su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta, 2 çk reçel + ekmeğin ucu ve 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 armut, 4 hurma(küçüktü)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak kuru patlıcan yemeği ve sarımsaklı yoğurt
ara: 1 avuç fındık
akşam: (dışarıda) 6 köfte ve salata

ara: b-cool dondurma:77:

şimdi kayısılı form çayı içiyorum. forma girmem lazım:1:

hımm o tatlıyı ben de çok severim:56: valla dosbikim sen yazınca merak etmemeik olmuyor, ince zevklisin vesselam:)
film sinemada bir başka oluyor ama hava soğuktu gerçekten, çıkmama kararı yerinde olmuş. black swan'i ben de izlemek istiyorum. yalnız bizim yakınlardaki sinemaya gelmedi henüz. oscar'da ödül alırsa mecbur getirirler sanırım:)

ara yok
yarına gorusmek uzere
herkese hayırlı akşamar
haftanın alkışı dombili'ye gelsin:46::46::46:
haftasonunu kaçamaksız bitirdin canım, seni gerçekten kutluyorum.:nazar::nazar:

hayırlı olsun dosbacım. koşu bandı da açıldıysa tamamdır artık. azar azar çoğalt canım. mekiklerini de koşu bandında ısındıktan sonra yapmanı öneririm. yarından itibaren menülerini alıyoruz. kaçamak yaptım, haftaya başlayalım yok:20:

kaçamaktan ziyade düzensiz beslenme oluyo:59:

ve bugünkü menümüz sabah zaten yazmıştım patates kızartası turşu kavurma:18: 4 er kaşık vardır sanırım:27:
arada yeşilçay öğlendede 3 dilim kek ev yapımı:18::18: kek iştahımı kapadı yemek yiyemedim öğlen sonra yine yeşilçay su yeşilçay şimdide bi kase çorba içicem yarın inş daha düzgün bi beslenmem olucak
canım, bu kaçamaklarda hep şunu soruyorum: neden 1 dilim değil de 3 dilim kek yedin? yani bak 1 dilimden de aynı tadı alacaktın. 3 olunca daha mı lezzetli oldu? yok. sadece kilolarına eklendi. insanın canı çekse, tamam, ama 1 ince dilim neyimize yetmiyor.

dombili 110 mekik çok iyi canım...ben bugün açılışı komik bi rakamla yaptım :)) ama bende yavaş yavaş artıracağım....
sen bu mekikde ara veriyor musun canım
ısınma hareti yapıyo musun
komik bir rakam da olsa başlamak iyidir dosbacım.:42:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta, 2 çk reçel + ekmeğin ucu ve 1 tane wasa

Dondurmayı da en az kalorili tatlı olarak düşünürsek gayet güzel bir gün olmuş Neyneyseciğim ..

hımm o tatlıyı ben de çok severim:56: valla dosbikim sen yazınca merak etmemeik olmuyor, ince zevklisin vesselam:)
film sinemada bir başka oluyor ama hava soğuktu gerçekten, çıkmama kararı yerinde olmuş. black swan'i ben de izlemek istiyorum. yalnız bizim yakınlardaki sinemaya gelmedi henüz. oscar'da ödül alırsa mecbur getirirler sanırım:)

haftanın alkışı dombili'ye gelsin:46::46::46:
haftasonunu kaçamaksız bitirdin canım, seni gerçekten kutluyorum.:nazar::nazar:

hayırlı olsun dosbacım. koşu bandı da açıldıysa tamamdır artık. azar azar çoğalt canım. mekiklerini de koşu bandında ısındıktan sonra yapmanı öneririm. yarından itibaren menülerini alıyoruz. kaçamak yaptım, haftaya başlayalım yok:20:

canım, bu kaçamaklarda hep şunu soruyorum: neden 1 dilim değil de 3 dilim kek yedin? yani bak 1 dilimden de aynı tadı alacaktın. 3 olunca daha mı lezzetli oldu? yok. sadece kilolarına eklendi. insanın canı çekse, tamam, ama 1 ince dilim neyimize yetmiyor.

komik bir rakam da olsa başlamak iyidir dosbacım.:42:

yedikten sonra pişman oldum zaten:5:iştahımı da kapadı yemek yiyemedim karnım hala şiş :50:yemeseydimmm keşke uzun zamandır ağır yemek yemiyodum ya mideme ağır geldi sanırım:50:

tatlı güzeldi ama çok şükür eşim bitirdi :))
masalcım hakkınızdan hayırlısı canım... eminim kararın doğrudur ...duygusal bağ önemli ama dediğin gibiyse mantık daha önemli...

film güzeldi ama +18 :)) dvd'de seyretmek daha avantajlı atlayabiliyorsunuz... bi sahnesi çoook uzun sürüyo belki sinemeda rahatsız edebilir :))

spora başlamak şimdiden iştahımı kesdi... 30dk.da ancak 130 kalori yaktım ki çoook az...yediklerimi yakmak için saatlerce koşmam lazım bu da imkansız bari az yiyeyim dedirtiyor insana :))

sabah geç kalkınca böle uykunuz kaçıyo... neyse canlar bende yatayım yarın inş. diyet günü
ii geceler

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
canım, bu adresteki bilgilere göre yapıyorsun, değil mi? takıldığın yer varsa ona göre bakalım.

dosbam haftabaşı yeni başlangıç zamanı olur inşallah. zaten bu hafta listeye giriyorsun, yarış başlıyor.

:nazar::nazar::nazar:
maşallah dombilim, çok güzel.

hoşgeldin masalcım:70:

ah sopalığım benim. 1 gün kaçırdın, 2. gün niye kaçırıyorsun canım sen? medine dur artık bence. yoksa iyice şişko bir şekilde hamile kalacaksın:47:
ya aslında reglden sanırım iştahlandım ya da sürekli hesap ediyordum ya etmek istemiştim o an :26:
günaydın..
DÜN sıfır kaçamaksız birgün geçirdim..:)))
ama spor yapamadım..oğlum öğleden sonra baya kötüledi mıyır mıyır burnu tıkalı olduğu için uyuyamadı
yatırdım her seferinde ağalayarak uyandı yavrum..sürekli onu salaldım ..gecemiz daha sorunsuz geçti ama sabahın 6 sında kalktık... .
bu günkü menüm..
uyanır uyanmaz 2 adet kaysı kurusu ve 2 bardak su..
sabah 45 dk 4.3 km yürüdüm.
SABAH:
1 tane kepek ekmekli 3 adet sucuklu beyaz peynirli tost..
1 yumurta
1 bardak greyfurt suyu .
ARA:
4 adet badem
yeşil elma
ÖĞLE :
karnıbahar haşlama
3 kaşık y.yağlı yoğurt
salata...
ARA:
yeşil çay
3 adet badem
AKŞAM:
tavuk göğsü
salat yoğurt..
ARA:
1 adet ayva...
çok güzel bir menü canım bu arada haşlnamış karnıbaharı sadece direk yiyor musun tuz vs yok mu .

ara yok
yarına gorusmek uzere
herkese hayırlı akşamar
hayırlı akşamlar canım koşu ve mekik harika ben hiç hareket etmedim nerdeyse iyice eriniyorum off :26:menünde hoşuma gitti ayrıca belirtmeden geçmim :51:

hadi bakalım gülüm çok iyi başlangıç yapmışsın devamı gelir inşallah bende yürücem bakalım bu hafta

bu gün kurusu ne rabiş dondurmada afiyet olsun :27: canım çektiii :90:

slm kızlar nasılsınız.ben 27 şubat menümü yazayım

sabah: 1kk peynir, 4 zeytin,maydanoz ve 1 bardak çay

ara: türk kahvesi ve neskafe

öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt

ara: 1 dilim ekmek,

ara: 1 bardak ev yapımı vişnesuyu

akşam: anneme yemeğe gittik maalesef azıcık kaçırdık

2 köfte, 1 tavuk but,2 yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yoğurt

ara: 2 çatal yaş pasta,

ara: 3-4 kestane ve çok az çekirdek

ara: 1 elma

sabah:1 bardak şekersiz çay,4 dilim ekmek uno form kepekli olandan valla bana kücük geliyo ama neyse 4 tane yedim ,1 tatlı kaşığı tereyağ,1 tatlı kaşığı bal zaten bunlara ekmek gitti özellikle sürdüm sürdüm yedim diye,1kk kadar peynir,1 tane zeytin, bir avuç maydanoz,bir avuç dereotu .yine sonradan hatırladım hafızada gitti bende offf ekmekle işte bundan ekmek çok gidiyo bana saat:10 da
ara:1 tane elma
arkadaşlar sonradışarı çıktım ben eve geldiğimde saat 3 dü ve ikindi vaktinde yemek yemiş oluyordum menümde 1 kase çorba,1 tane fırında alabalık ,1 tane ufak patates fırına atmıştım oda pişmişti,az domates,salatalık,1 sb meyve suyu karışık.
ara: 1 fincan ıhlamur çay şekersiz yanında 2 adet cubuk kraker,4 tane form diyet büsküvü mavi yeşil limonlu kepekli olandan yedim. saat:7 de yedim
ara:1 büyükçe portakal saat:9 bucukta yedim
:21: kaçamağım yok yani çünkü akşam form yedim özellikleeee:51:
spor malesef yok .az oynadım tv karşısında o kadar.yarın yürücem başlıyorum

Son düzenleme:
Back
X